Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 24-Jan-2015 17:34:29

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,902

4 semne ca aceasta nu este prima ta viata pe Pamant

Poate ca acest articol nu are o legatura directa cu satanismul, dar daca cititi si acest topic http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=1412 , in caz ca nu ati facut-o deja , veti intelege despre ce este vorba.

"1) Poti citi oamenii cu usurinta.
De la o varsta frageda ai fost foarte bun in a citi oamenii. Doar uitandu-te la cineva si interactionad doar cateva minute , puteai identifica caracteristicile acelei persoane si ce stil de viata duc. E ca si cum ai avea un software care iti permite sa te uiti in jur si sa descarci informatii din alte suflete. Acest lucru se datoreaza faptului ca ai mai vazut acest  arhietip de persoana si intr-o viata trecuta si esti familiarizat cu modul lor de gandire si psihologie.Ati interactionat cu mii de oameni in intreaga istorie a sufletului vostru , astfel incat nu exista nici un fel de arhietip cu care sa nu fi interactionat inca.

Asta nu inseamna ca judeci oamenii , ci doar ca esti foarte atent si observator.Poti fi gasit la petreceri sau reuniuni sociale uitandu-te mereu in jur pentru a verifica lucrurile. Te uiti la oameni cum interactioneaza , observand schimbul de energie care are loc in timpul conversatiei. Te simti mai bine ca fiind doar un observator decat ca participant. Se simte natural pentru tine.

Avand abilitatea de a fi un bun cititor de oameni iti da in acelasi timp si un bun detector de "rahat". Cand cineva te minte , iti dai seama. Observi disocieri in ochii lor , fluctuatia energiei lor spirituale , schimbarea modului in care pronunta cuvintele etc. Ai mai trecut prin acest loc de multe ori inainte, asa ca nu esti naiv din punct de vedere social , chiar daca nu ai interactionat prea mult in aceasta viata.Intotdeauna esti greu de manipulat pentru ca tu poti vedea intentiile reale si dorintele altor oameni. Esti doar foarte bun in a simtii intentiile oamenilor.

2) Iti place singuratatea
Te bucuri de timpul petrecut cu tine insuti.Nu din cauza ca iti place sa fi solitar sau izolat , ci pentru ca iti place sa stai singur. Esti multumit sa fi doar tu cu tine . Mai repede ai prefera sa fi singur pe un doc toata noaptea de unul singur si sa te uiti la stele decat sa fi undeva pe la o petrecere , si mai degraba ai prefera sa stai singur in padure toata ziua decat sa fi la un mall sau ceva asemanator. Acest lucru nu se datoreaza faptului ca esti un pustnic , doar ca nu aveti nevoie de societate pentru a te ajuta sa te identifici. Propria ta valoare vine din relatia ta cu tine si spiritualitatea care o deti , nu din aprobarea si acceptarea sociala.

Cand ai venit pentru prima data in aceasta lume , inclinatia ta a fost sa inveti cum sa joci acest "joc" si sa iti faci o viata confortabila. Daca ai mai fost aici si inainte , deja sti ca acesta este un "joc" , deci nici macar nu te mai chinui cu el pentru ca totul vine de la sine.

Ati putea dori in continuare sa iesiti in lume si sa fiti sociali , dar pentru tine nu este la fel ca si pentru ceilalti.Esti obisnuit sa fi in jurul oamenilor , si ai fost timp de secole. Sti la ce sa te astepti. La sfarsitul zilei , cel mai satisfacator lucru pentru tine este acela sa simti sentimentul de pace interioara , pornind din tine. Acest lucru ne conduce catre urmatorul punct.

3) Nu te potrivesti... chiar nu te potrivesti in asta.
Mereu ai simtit ca nu faci parte din asta. La scoala ,la munca , intalnirile familiale etc. Toata viata te-ai simtit ca si cum ai fi putin pe dinafara. Fiinta umana este ceva cu care incerci sa te obisnuiesti , dar niciodata nu reusesti. Sa te comporti "corespunzator" in public pare ceva fortat pentru tine , si incercarea de a mentine o conversatie lipsita de sens este ceva dureros . Nu poti intelege de ce oamenii actioneaza in acest fel.

E ca si cum un leu  ar crede ca este o oaie in intreaga sa viata. El se comporta ca o oaie si gandeste ca una. Traind mai multe vieti pretinzand ca este o oaie , realizeaza ca defapt el este mai mult de atat. El se descopera si transcende viata lui de oaie. Cand se intoarce din nou la viata pretinzand ca este o oaie , se simte nenatural pentru el, pentru ca acum doar joaca un rol.

Tu esti genul de persoana care incepe o discutie pe tema viselor lucide , drepturile animalelor , spiritualitate , in timp ce ceilalti vor sa vorbeasca despre vreme sau sporturi. Uneori vor incepe o conversatie cu tine deoarece sunt interesati si intrigrati de tine , dar de cele mai multe ori tu esti cel care va rupe filmul de conventie sociala.Dar nu e numai o diferenta de interese care te va face sa iesi din asta.

Faptul cel mai important este ca tu chiar nu sti cum sa te integrezi. Poate ca ai incercat in trecut , dar s-a simtit ciudat  si nu ai reusit. Si asta este OK. Nu poti intelege cum unii oameni pot fi fericiti ca si copiile trase la xerox , si este nenatural pentru tine sa fii conventional. Tu faci lucruri pe care ceilalti oameni le-ar numi "ciudate" , ca si cum ar fi sa meditezi undeva pe o banca in public , sau poate te vei oprii intr-o parcare pentru a absorbi razele soarelui. Ai mai mult "spirit" decat o persoana normala , nu pentru ca incerci sa fi diferit , ci din cauza ca tu nu sti cum sa fi "normal".

4)Ai un suflet evoluat
Oamenii vin la tine pentru ati cere sfaturi , chiar daca esti mult mai tanar decat ei.Ei pretuiesc intrarile tale pentru ca esti foarte intelegator si intelept pentru varsta ta.Fara sa fi egoist in legatura cu asta , tu pari a avea mai multa intelegere si o perspectiva universala la provocarile vietii decat o persoana normala.Poate ca acesta este motivul pentru care tu esti aici: pentru ai ajuta pe ceilalti sa ajunga la acelasi nivel.

Ai mai trait cateva vieti aici , de aceea intelegi importanta lucrurilor precum rabdarea , sinceritatea de sine si introspectia.Ceea ce unor oameni le-ar lua 10 ani sa invete , tie poate ti-ar lua doar un an pentru ca sufletul tau deja a facut asta inainte si doar pune cap la cap piesele puzzle-lui. Avand "inima inimilor" cu cineva care se lupta, pare natural pentru tine , pentru ca esti aproape intotdeauna capabil in ai asista pe acestia cu ceea ce au de gand sa faca.Inca mai intampini probleme in viata , dar le tratezi cu maturitate si cu un nivel mare de constientizare.Poti invata rapid lectiile pe care viata ti le ofera , si esti un foarte bun ascultator la ceea ce viata incearca sa iti arate despre tine.

Si sincer vorbind , cel mai valoros lucru pentru tine, este dobandirea a mai multa intelepciune si intelegere.Nu esti intr-adevar preocupat cu statutul social , faima sau sa iti faci un cuib confortabil si frumos pentru tine. Iti doresti sa cresti din punct de vedere spiritual , sa evoluezi intr-o persoana mai buna si sa ii ajuti pe ceilalti sa faca acelasi lucru. Acest sentiment este cel mai natural pentru tine si te recompenseaza.

Desigur ca sunt mai multe caracteristici ale oamenilor care au mai trait pe Pamant si inainte , dar am crezut ca acestea sunt cele mai relevante pentru majoritatea oamenilor.

Aici este un videoclip cu un baietel de 9 ani care se afla dincolo de anii sai.Acesta este un exemplu perfect de o persoana care a mai trait aici si inainte.
https://www.youtube.com/watch?v=SvMiXk2gGSk


Link catre articol : http://www.spiritscienceandmetaphysics. … -on-earth/

Last edited by Forores (25-Jan-2015 03:20:14)


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Online

#2 14-Aug-2015 00:45:32

robert777
Membru
Registered: 26-May-2015
Posts: 226

Re: 4 semne ca aceasta nu este prima ta viata pe Pamant

Intr-un fel  sau altul  toti aplicam psihologia,in timp ne  rafinam simturile ,le  slefuim,iar  cu timpul invatam.Cazurile : Jung ,Maslow,Rogers sunt  sugestive in aceasta  directie.

Nicioadata nu e suficient sau prea mult,dar  usurinta  cu care  empatizam face diferenta.Dorinta de a ne cunoaste pe noi insine ne ajuta enorm in a-i cunoaste pe ceilalti;de a-i citi-fragmenta.

Spiritual vorbind, intelegerea  karmei,ne ajuta mult in privinta  asta.

Minunat  articolul . smile

Offline

#3 14-Aug-2015 00:52:59

Candel
Membru
From: Roma
Registered: 04-Jul-2015
Posts: 370

Re: 4 semne ca aceasta nu este prima ta viata pe Pamant

Punctele 2 și 4 se potrivesc mie. wide_smile

Offline

#4 15-Aug-2015 02:48:03

infernus
Războinic ✸
From: Constanta
Registered: 02-Jan-2015
Posts: 725

Re: 4 semne ca aceasta nu este prima ta viata pe Pamant

Primele 3 mi se potrivesc.Pun pariu ca 4 nu mi se potriveste deoarece am fost la fel de lenes in restul vietilor..


Hail Satan !

Offline

#5 16-Jun-2016 22:37:49

SerLorars13
Guest

Re: 4 semne ca aceasta nu este prima ta viata pe Pamant

La mine se potrivesc primele 3 si cred ca putin din 4.

#6 18-Jun-2016 14:38:13

Eudeyrn
Veteran ✸ ✸
Registered: 11-Mar-2015
Posts: 1,815

Re: 4 semne ca aceasta nu este prima ta viata pe Pamant

la mine cam toate wide_smile  smile

Last edited by Eudeyrn (18-Jun-2016 14:38:27)


HAIL SATAN! Hail Flauros!

Offline

#7 29-Nov-2020 14:08:16

Just_a_radnom_guy
Novice
Registered: 03-Aug-2020
Posts: 32

Re: 4 semne ca aceasta nu este prima ta viata pe Pamant

Sincer, toate patru mi se potrivesc dar tot data nu prea. Gen pot afla cand sunt mintit, sau cand o persoana se preface, sau chiar daca face parte din lgbt. Singuratatea imi place si nu prea, imi place ca sunt eu su mine, cu gandurile si emotiile mele; dar totusi vad alte persoane ce au pe cineva si ajung sa tanjesc dupa cineva (Plus ca astrograma mea spune ca po sa ma casatoresc tarziu). De potrivit nu ma potrivesc apropape in nici un grup "social", mereu ma simt pe langa si paralel. Nu stiu ce am fost in vietiile anterioare dar atata stiu ca eu in viata asta sunt lenes si; paradoxal e ca desi vreau sa ma dezvolt spiritual lenea ma trage in jos. Plus ca am incercat cam o luna de zile sa intru in transa si nu reusesc si asta mi-a pus capac. As face orice doar ca sa trec de acest blocaj  :/

Offline

#8 03-Dec-2020 21:09:15

siv
Novice
From: Dacia Hiperboreana
Registered: 16-Nov-2020
Posts: 85

Re: 4 semne ca aceasta nu este prima ta viata pe Pamant

Ma regasesc in toate, mai mult in 3 si mai putin in 4.. Nu sunt singura de aici care are probleme cu lenea :") Am citit predica despre chackre si despre miscare, si sper ca mai mult sport o sa scoata lenesa din mine!


never lose hope.

Offline

#9 18-Dec-2020 23:24:25

HawkenHook
Membru
Registered: 30-Jan-2017
Posts: 423

Re: 4 semne ca aceasta nu este prima ta viata pe Pamant

Incep pe zi ce trece sa simt ca asta nu-i prima mea viata pe pamant. Probabil cea de dinainte a fost prima probabil ca nu. Nu sunt foarte inaintat in varsta dar nici 5 ani nu am, insa pe zi ce trece, fiecare saptamana si fiecare an parca se simte tot mai rau si parca sunt mai satul din ce in ce mai mult de tot ce prin jur. Toate astea sa zicem ca le inteleg intr-un fel sau altul, insa un lucru nu imi pot da seama, de ce m-am reincarnat fix in perioada asta? Si de ce fix eu? Poate ca urmeaza sa fac ceva care o sa ajunga la urechile oamenilor, sau o sa sfarsesc ca un singuratic, insa de un lucru sunt aproape sigur. Nu te reincarnezi total aiurea, cel mai probabil te reincarnezi cu un scop, probabil ai o misiune. Voi ce parere aveti?

Offline

#10 19-Dec-2020 00:13:14

KaliSS
Membru
Registered: 16-Dec-2018
Posts: 230

Re: 4 semne ca aceasta nu este prima ta viata pe Pamant

HawkenHook wrote:

Incep pe zi ce trece sa simt ca asta nu-i prima mea viata pe pamant. Probabil cea de dinainte a fost prima probabil ca nu. Nu sunt foarte inaintat in varsta dar nici 5 ani nu am, insa pe zi ce trece, fiecare saptamana si fiecare an parca se simte tot mai rau si parca sunt mai satul din ce in ce mai mult de tot ce prin jur. Toate astea sa zicem ca le inteleg intr-un fel sau altul, insa un lucru nu imi pot da seama, de ce m-am reincarnat fix in perioada asta? Si de ce fix eu? Poate ca urmeaza sa fac ceva care o sa ajunga la urechile oamenilor, sau o sa sfarsesc ca un singuratic, insa de un lucru sunt aproape sigur. Nu te reincarnezi total aiurea, cel mai probabil te reincarnezi cu un scop, probabil ai o misiune. Voi ce parere aveti?


Sunt intr-un totul de acord cu tine. Adesea imi pun intrebarile mentionate de tine. zilele trecute am avut niste "atacuri" si dat fiind faptul ca sunt dedicata, mi-am propus de multa vreme sa ma axez intens pe riv si riv-ul aditional. Indiferent cat de grea imi pare adesea viata sau cat de scarbita ma simt in anumite circumstante sau contexte, riv-ul si aditionalul le fac punand toata furia ce zace in mine in ele, dupa o sesiune de 1 ora, ma simt de parca plutesc, fizic si ma simt bine, mai "usoara" , impamantata si plina de speranta. Nu am solutii, nu pot oferii sugestii pentru ca si eu ma aflu adesea in situatia ta si inteleg cum te simti, o sa sune de parca as fii o paranoica obsesiva si fanatica, dar riv-ul si aditionalul dupa executie ma umple de speranta si pace.


Ave Ce Acatl Topiltzin Quetzalcoatl!

Offline

#11 19-Dec-2020 23:57:04

Piff
Membru
From: Sibiu
Registered: 03-Nov-2019
Posts: 48

Re: 4 semne ca aceasta nu este prima ta viata pe Pamant

Mai ales punctul 2  glasses


capra  Satan  capra si  capra  Odin capra

Offline

#12 20-Dec-2020 01:11:22

Dark Blue Eye
Membru
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 104

Re: 4 semne ca aceasta nu este prima ta viata pe Pamant

HawkenHook wrote:

de ce m-am reincarnat fix in perioada asta? Si de ce fix eu? Poate ca urmeaza sa fac ceva care o sa ajunga la urechile oamenilor, sau o sa sfarsesc ca un singuratic, insa de un lucru sunt aproape sigur. Nu te reincarnezi total aiurea, cel mai probabil te reincarnezi cu un scop, probabil ai o misiune. Voi ce parere aveti?

https://www.ancient-forums.com/viewtopic.php?t=43683
Aici e un link in care se vorbeste despre reincarnare, stiam ca este tradus, dar nu il gasesc
Dupa cum poti vedea reincarnarea se poate face si dupa propria dorinta sau imediat, depinde de puterea si nevoia de energie a sufletului
Totusi, tind sa cred ca majoritatea ne-am reincarnat in aceasta perioada pentru a duce razboiul aici. Deci sa nu ratam nicio ocazie de a face riv-ul!


Hail Satan!
Hail Agares!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10