Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 07-Feb-2015 01:04:53

Forores
Centurion ✸ ✸ ✸ ✸
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,846

Evreii forţează marşul spre Microcipuri

Evreii forţează marşul spre Microcip

Se ştie de mult timp că Forţele de Elită Evreieşti doresc să aducă microcipurile în rândul populaţiei, iar acest model de cip va avea totul, de la un GPS de urmărire până la abilitatea de a manipula emoţiile şi amintirile prin impulsuri electrice. Chiar şi un mod prin care să te poată ucide dacă esti rebel. Acest lucru le va da controlul total pentru totdeauna.

Evreii practic lucrează totodată la problemă, reacţie şi solutie. Ei se folosesc de ameninţarea terorismului care l-au creat în societate [911 a fost facut de ei] şi de maşina fricii reprezentată de mass-media şi controlul lor asupra jusţitiei şi sistemului juridic pentru a crea o situaţie în care oamenii să fie speriaţi, în care criminalitatea să crească, societatea să fie pusă la pământ [evreii au creat cultura de droguri, iar vânzarea este facută prin intermediul mass-mediei] iar oamenii să fie terorizati cu acestea. De asemenea, furtul de identitate este o problemă uriaşă. Care este un alt pretext cu care sa mărşăluiască lumea. Unii oamenii s-au oferit voluntari pentru a fi cipaţi, iar acum au devenit animale de companie. Întreabarea este, când îşi vor face urmatoarea mare mişcare prin care să forţeze  acest lucru şi alte măsuri prin care să controleze populaţia în mod direct.

Ei de asemenea  împing această măsură precum că ar fi o îmbunătăţire a traiului de viaţă şi un + de siguranţă.

Şi ghici ce evreu este în spatele acestei companii care dezvoltă microcipurile pentru oameni?
https://www.youtube.com/watch?v=GursOom9dNA


Se poate vedea cum evreul sare peste întrebarea celor de la Big Brother pusă de către reporter, o evită. El nu defineşte modul prin care aceste cipuri vor fi "promovate" şi cum vor fi acceptate de populaţie. Evreii sunt nişte târâtori detestabile. Evreii au creat cel mai mare regim de tolerare din istorie. Uniunea Sovietică. Care a omorât sute de milioane de oameni în adevăratul Holocaust:

Adevăratul câmp al morţii şi Holocaustul:
http://josministries.prophpbb.com/topic3994.html

Aici este primul val a ceea ce va urma:

Noile legi spun că pasagerii nu pot zbura fără carte de identitate biometrică:
http://www.policestateusa.com/2015/tsa- … e-real-id/

Atât pașapoartele federale cât şi cardurile reale de identitate necesită un număr unic personal identificatoriu pentru a fi stocat în baza de date a guvernului, inclusiv numele lui/ei complet, data de naştere, numărul de securitate socială, semnatura scanată sau alte căi de identificare.

Ambele carduri necesită date biometrice: o fotografie digitală a feţei pasagerului, care în cele din urmă este folosită pentru a putea fi identificat în baza lor de date.

Şcolile din Texas îi pedepsesc pe elevii care refuză să fie marcaţi cu microcipuri:
http://rt.com/usa/texas-school-id-hernandez-033/
Un district şcolar din Texas a intrat sub foc la începutul acestui an şcolar, atunci când s-a anunţat că elevilor li se va cere să poarte la ei cărţi de identitate încorporate cu microcipuri, în fiecare moment. Elevii care refuză să fie monitorizaţi spun că acum simt repercusiunile.

Armata US.(americană) vor să implanteze aceste cipuri în creierele soldaţilor
2007-08-02 , KUTV(CBS afiliat in Salt Lake City , Utah)
http://www.kutv.com/local_story_215001119.html

Imaginativă ziua în care guvernul american va implanta microcipurile în creierele soldaţilor americani. Ei bine, nici nu trebuie să ne gândim prea departe în viitor. Departamentul de apărare studiază în acest moment ideea. Cipul ar fi de mărimea unui bob de orez. Cât de departe, este acel departe, când vine vorba de intimitate? Departamentul de apărare a acordat recent 1.6 milioane de dolari celor de la Clemson University pentru a dezvolta un biocip implantabil. Acesta ar ajunge în creier folosind un gel nou care va prevenii că organismul uman să îl respingă. Ideea generală este de a îmbunătăţii calitatea şi viteză de îngrijire pentru soldaţi căzuţi. "Este doar o nebunie. Pentru mine, e că un film SF prost" - spune Elena Slattery [de] pe site-ul http://www.wethepeoplewillnotbechipped.com/. Slattery spune: "Soldaţii nu pot alege ce să facă şi ce nu, deoarece ei au devenit proprietatea guvernului odată cu înrolarea. Când se va termina? Când va devenii aceasta o încălcare asupra confidenţialităţii unei persoane?". Odată ce un cip este implantat, zice ea, acei soldaţi ar putea fi sub supraveghere, chiar şi când sunt înafara datoriei? Un purtător de cuvânt pentru veteranii de război a războaielor străine a cerut, de asemenea, prudenţă. Joe Davis a spus :"Dacă ai un cip care deţine un gigabyte sau 10 gigabyte`s, ca un iPod, ce fel de informaţii vor merge acolo? Cum ar putea fi acesta folosit împotriva ta dacă ai fost luat prizonier?"

Mai multe:

RFID implanturi NBC dateline:
https://www.youtube.com/watch?v=xkYGf4Z8GUc

FDA a aporbat vânzarea pastilelor cu microcipurile RFID
http://unitedtruthseekers.com/profiles/ … -mircochip

http://www.ehow.com/facts_6019048_child … ation.html
Copii şi identificarea prin microcipuri.

Microcipurile şi dispozitivele de identificare prin radiofrecvenţă[RFID] au fost utilizate pentru a urmări articole şi animalele de companie de ani de zile .La animale, cipul este injectat în straturile superioare ale pielii şi poate fi citit, fie de un dispozitiv GPS sau scanate de un aparat de citire specific dacă animalul este pierdut.  Aceaşi tehnologie este dezvoltată şi pentru copii.


Tu urmezi:

Dispozitivul de control al minţii permite oamenilor să modifice genele la şoareci prin puterea gândului.
2014-11-11, The Guardian ( unul din liderii ziarelor din Uk)
http://www.theguardian.com/science/2014 … ter-gene..

Oamenii de ştiinţă au creat un sistem de control al minţii care permite unei persoane să altereze genele dintr-un şoarece cu puterea gândului. O persoană care poartă acest dispozitiv poate de asemenea să modifice cantitatea de proteine dintr-o genă a şoarecelui. Voluntarii au descoperit că ar putea transforma sau opri genele din şoarece, la voinţă. Experimentul ar putea conduce la dezvoltarea unei noi abordări radicale la tratamentul bolilor. Martin Fussengger, un bioinginer care conduce proiectul de la ETH Zurich a declarat că speră să vadă studiile clinice la persoanele cu dureri cronice sau epilepsie în următorii cinci ani. Echipa lui Fussengger descrie un sistem care demonstrează ideea. Şoarecele a fost echipat cu un implant mic care conţine bobine de cupru, o diodă (LED) de emitere a luminii şi un container mic de celule modificate genetic. Când câmpul electromagnetic porneşte sub şoarece, un curent electric este indus în bobinele implantate care fac LED-urile să strălucească. Această lumină aprinde celulele care sunt proiectate în aşa fel să răspundă la comutarea genelor particulare speciale, făcând ca celulele să creeze o nouă proteină care se infiltrează în membrana implantului. În teste, nouă proteină... le-a permis oamenilor de ştiinţă să măsoare nivelul... în timp ce oamenii care purtau această cască li se schimbă starea de spirit. Într-o serie de experiemnte de urmărire, voluntarii care purtau casca puteau vedea când LED-ul se aprinde pentru că lumina roşie strălucea prin pielea şoarecelui. În timp  au învăţat cum să controleze lumina - aşa şi cu gena - pur şi simplu, doar gândind.

Microcipul uman: te-am luat sub pielea mea
http://www.smh.com.au/digital-life/digi … zqvho.html
Mii de pasionaţi de tehnologie au folosit această aplicaţie de ultima oră, care le permitea să îşi închidă sau deschidă casele, maşinile, calculatoarele şi telefoanele mobile cu o simplă mişcare a mâinii. Dar există un şiretlic: ei trebuie să aibă un cip implantat în corp.

Ideea poate părea ciudată şi dureroasă, dar microcipul uman pare să nu fie dedicat doar amatorilor care se auto intitulează biohackeri, dar de asemenea şi la guverne, forţe ale poliţiei, autorităţile medicale şi companiile de securitate.

Aceasta presupune utilizarea unui ac hipodermic pentru a injecta microcipul RFID(identificare prin frecvenţă radio), de marimea unui bob de orez, de obicei, în mâna persoanei sau la încheietura mâinii. Acelaşi tip de cip este folosit pentru găsirea animalelor de companie care au fost pierdute.

Implanturile trimit un ID unic care poate fi folosit pentru a activa dispozitive precum telefoanele şi încuietorile şi se poate conecta la baze de date care conţin informaţii nelimitate, inclusiv detalii personale, cum ar fi numele, adresele şi dosarele medicale.

Cipurile RFID sunt peste tot. Practic dacă trebuie să treceţi un card prin cititor, ID-ul dvs. este codat în banda magnetică. Dacă îl atingeţi de un cititor, ca şi cu Myki, acesta are un cip RFID cu numărul tău pe el care este în legatură cu baza de date relevantă cu informaţiile tale de pe el. Cele mai recente carduri de credit au atît dunga cât şi RFID-ul.

Studentilor le-a fost ordonat să poarte etichete de urmărire:
2005-02-09, MSNBC News
http://www.nbcnews.com/id/6942751

Singura şcoală de top din acest oraş le cere elevilor să poarte ecusoane de identificare cu frecvenţe radio prin care să le poată urmări fiecare mişcare. Unii părinţi sunt indignaţi, temându-se că le vor jefuii copiii de intimitate. Ecusoanele au fost introduse în Brittan Elementary School pe dată de 18 ianuarie, care se bazează pe aceaşi frecvenţă radio şi tehnologia de scanare pe care companiile o folosesc pentru a urmării animalele de la ferme şi producţia care o fac. Sistemul a fost impus, fără că părinţii să aibă şansă de obiecţie, de către şcoală ca o modalitate pentru a simplifica prezenţa şi potenţialul de a reduce actele de vandalism şi pentru a îmbunătăţii siguranţă elevilor. Unii părinţi văd asta ca un sistem care poate monitoriza mişcările copiilor lor, atât în campus, cât şi în afară Orwell. Această ultimă adaptare a tehnologiei ID de frecvenţa radio a fost dezvoltată de InCom Corp., o companie locală co-fondată de părintele unui fost stundent britanic, iar unii părinţi sunt suspicioşi în legătură cu relaţia financiară dintre şcoală şi companie. InCom a plătit şcolii câteva mii de dolari pentru a fi de acord cu experimentul şi a promis o redevenţă de la fiecare vânzare în cazul în care sistemul va fi oprit, a declarat co-fondatorul companiei, Michael Dobson, care lucrează ca specialist în tehnologie în liceul oraşului.

Microcipul permite băuturi pe datorie
2005-01-17, The Telegraph (Unul din liderii ziarelor din Uk)
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/ … let-free..

Un club scoţian de noapte este pe cale să devină primul în Marea Britanie care oferă clienţilor şansa de a avea un microcip implantat în braţ care îi va ajuta să îşi salveze bani de transport."Portofelul digital", de mărimea unui bob de orez, garantează intrarea în club şi permite clienţilor să cumpere băuturi pe cont. Brad Steven, deţinătorul Bar Soba din Glasgow, a declarat că clienţii săi au răspuns entuziaşti acestei idei. VeriCipul este introdus de un profesionist medical, iar apoi clientul este scanat pentru a-i află ID-ul unic pentru a i se permite să intre în bar. Sistemul a fost criticat de un purtător de cuvânt al Guvernului scoţian, care a spus că microcipul va încuraja consumul excesiv de alcool, precum şi Notags, un grup de consumatori înfiinţat pentru a rezistă răspândirii de dispozitive de radio frecvenţă de identificare. Un purtător de cuvânt a spus: "Acest cip conţine numele şi numărul tău de ID şi acest lucru poate fi scanat şi citit de la distanţă fără ştirea ta, care deja sunt prea multe informaţii."

Profesorul are o viziune de coşmar cu privire la poziţionarea globală a tehnologiei
2003-05-07 , WantToKnow.info/kanas City Star(Un lider de ziare din Kansas City)
http://www.wanttoknow.info/030307kansascitystar

Jerome Dobson nu glumeşte. Profesorul de cercetare al Universităţii Kansas, un lider respectat în domeniul tehnologiilor informaţionale geografice [speculează despre] "geoslavery" - o formă de tehnologie care poate controla oamenii, acest lucru ar face ca coşmarul lui "George Orwell Big Brother" să pară ceva amator. El vorbeşte despre "stăpânii" electronici care pot pedepsi muncitorii care nu dau randament. El vorbeşte despre posibilitatea oamenilor de a fi ciplaţi, urmăriţi de  şi eventual electrocutaţi sau arşi folosind brăţări electronice ieftine, cătuşe sau implanturi. Dobson a lucrat timp de 26 de ani la Tenessee Oak Ridge Naţional Laboratory, creând pentru guvern, hărţile folosite pentru urmărirea la nivel mondial. El este preşedinte al Societăţii Geografice Americane [American Geographical Society]. Şi el nu este singur în planurile sale.[În] Revista plubicata de -Institute of Electrical and Electronics Engineers- , un document intitulat "Geoslavery" este co-scris de Dobson şi Peter F. Fisher, editor britanic al jurnalului internaţional al Geographical Information Science. "Sisteme de urmărire pentru oameni, vândute în prezent în comerţ fără restricţii, deja îi împuternicesc pe cei care vor să fie stăpâni. Măsurile de siguranţă nu au fost încă evoluate pentru a îi proteja pe cei care sunt destinaţi să devină sclavi ", au scris ei. Cu un laptop, angajatorii pot urmării fiecare mişcare a şoferilor lor. Cipurile implantate...ţin evidenţa animalelor de producţie sau a peturilor (animale de companie). Whereify Wireless Inc. şi-au vândut GPS-ul localizator pentru copii pentru 400 de dolari. Dispozitivul care de asemenea arată că un ceas, poate fi blocat pe încheietura mâinii copilului. Dobson a spus că nici una din companii nu are nici un fel de gând nefast sau vicios. [Cu toate acestea, el] se teme că aici ar fi vreun gând rău, dar aici chiar este ceva malefic. El speră [să creeze] crearea unei dezbateri a legislaţiei sau a măsurii de protecţie în jurul tehnologiei care îl va ţine din a fi utilizat într-un mod abuziv.


Oamenii de ştiinţă au creat "cipul creier"
2003-03-12 , BBC News
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/2843099.stm

Oamenii de ştiinţă americani spun că un cip de silicon poate fi folosit pentru a inlocuii hippocampus-ul, unde stocarea amintirilor este coordonată. Aceştia vor să pornească un experiment, în scurt timp, în care să testeze aparatul pe creierul şobolanilor. În cazul în care merge bine, cercetătorii din California vor testa hipocampus-ul artificial pe şobolani în viaţă termen de 6 luni, iar apoi pe maimuţe antrenate pentru a îndeplini sarcini de memorie, înainte de a trece la studiile umane, odată ce cipurile se vor dovedii a fi sigure pentru folosire. Hippocampusul se localizează la baza creierului uman, aproape de intersecţia cu măduva spinării. Se crede că acesta "codifică" experienţele pentru a putea fi stocate ca amintiri pe termen lung, într-o altă parte a creierului. Cercetătorii au fost capabili să conceapă un model matematic al unui întreg hippocampus. După care modelul a fost programat pe un cip. Ei sugerează că cipul ar putea sta pe craniul unui pacient, decât în interiorul creierului. Bernard Williams, un filozof de la Universitatea Oxford, Marea Britanie, care este un expert în identitatea personală, a spus că oamenii ar putea găsii tehnologia greu de acceptat la început.

Grupul american a implantat etichete electronice în muncitori/lucrători
2006-02-13, MSNBC/Financial Times
http://www.nbcnews.com/id/11314766/
O Companie Ohio a încorporat cipuri de siliciu în doi dintre angajaţii săi - primul caz cunoscut în care lucrătorii din SUA au fost "etichetaţi" electronic ca o modalitate de identificare. O companie privată de supraveghere a spus că a fost testarea tehnologiei ca o modalitate de a controla accesul la o camera în care deţine înregistrări video de securitate pentru agenţiile guvernamentale şi poliţie. Implantând "aşchii" de siliciu în muncitori este ca şi cum ar adaugă la controversă peste tehnologia RFID, văzută că şi o următoare industrie în mare creştere. Cipuri RFID - emiţătoare radio ieftine care emană un semnal unic de identificare - au fost implantate la animalele de companie sau ataşate de bunuri astfel încât să poată fi urmărite în tranzit. "Există încălcări foarte grave ale intimităţii şi drepturilor civile, având oamenii urmăriţi permanent", a spus Liz McIntyre, care militează împotriva tehnologiei de identificare. "Nimic nu pulsează sau trimite un semnal", a declarat domnul Darks, care a avut un cip în propria lui mâna. "Nu este un cip GPS. Soţia mea nu poate spune unde sunt." Apărătorii tehnologiei spun că este acceptabil atâta timp cât aceasta nu este obligatorie. Criticii spun încă că orice dispozitiv implantat ar putea fi folosit pentru a urmării "purtătorul" fără ştirea lui.

Paşapoartele devin electronice cu un microcip nou
2004-12-09, Christian Science Monitor
http://www.csmonitor.com/2004/1209/p12s01-stct.html

Paşapoartele americane sunt pe cale să devină electronice, cu un microcip minuscul implantat în coperta. Cipul este cel mai recent avanpost în lupta împotriva falsificării. Dar de asemenea este şi unul care îi îngrijorează pe avocaţii de confidenţialitate. Cipul RFID(identificare prin radiofrecvenţă) din fiecare paşaport va conţine aceleaşi date personale care acum apar în paginile interioare - numele, data naşterii, locul naşterii şi emitente de birou - şi o versiune digitalizată a fotografiei. Dar cipul 64k poate fi citit de la distanţă. Iar aici este înşelătoria. Scenariul, avocaţii de confidenţialitate spun, ar putea fi la fel de simplu ca şi cum ai sta în picioare în linie cu paşaportul, iar cineva se plimbă inofensiv purtând o servietă. În interiorul acestei serviete, un cititor de microcipuri care poate răsfoii datele din paşaport pentru a fi folosite la furtul de identitate. Sau poate autorităţi sau terorişti care vor să vadă cine s-a ascuns într-o mulţime şi să facă un sondaj secret ID-ului tău şi să te urmărească. De ce nu aleg un cip de contact unde să nu fie nici o posibilitate de furt/"ciordit"[skimming], întreabă Barry Steinhardt, director al ACLU-s Technology şi Liberty Project. "Nu a fost un alt mod de a funcţiona, de a pune o bandă electronică în paşapoarte care ar necesită contact." Departamentul de Stat spune că ei doar urmează standardele internaţionale stabilite de către Organizaţia Aviaţiei Civile Internaţionale(OACI), sub umbrela Naţiunilor Unite. OACI a precizat RFID... la cererea Statelor Unite. Toate ţările care fac parte din programul de renunţare la vize SUA trebuie să utilizeze noile paşapoarte pe dată de 26.09.2005. Dl Steinhardt spune că SUA a împins prin standarde împotriva drepturilor europenilor. "Bush a declarat la reuniunea G8, "Trebuie să aderăm la standardul global"că şi cum nu am avut nimic de-a face cu asta, spune el în exasperare.


Microcipul RFID monitor comestibil poate spune dacă ţi-ai luat medicamentul
2010-03-31, BusinessWeek
http://www.businessweek.com/errors/404.html
Cercetătorii de la Universitatea din Florida au combinat RFID, microcipuri şi antene nano-particulare imprimate pentru a face pastile care comunica cu telefoanele mobile sau cu laptopurile pentru a spune doctorului dacă pacienţii şi-au luat medicamentele. Încă un prototip, inventatorii speră ca tehnologia lor Tattletale poate fi aplicată comercial la o serie de medicamente în studiile clinice cât şi în tratamentul pacienţilor cu boli cronice în care este esenţial că dozele să fie luate şi la timp. Pilula este o capsulă albă, cu un microcip încorporat cu o antenă imprimată la exterior cu cerneală care conţine nanoparticule de argint. Un dispozitiv purtat de către pacient energizează microcipul prin impulsuri de energie electrică de joasă tensiune. Semnalul cipului confirmă dacă pilula este în stomac, iar dispozitivul trimite un semnal că pilula a fost înghiţită. Mesajul poate merge la telefoanele mobile sau laptopuri pentru a informa doctorul sau membri familiei.


Fereşte-te, medicamentul este cu ochii pe tine
2010-11-08, Fox News/Reuters
http://www.foxnews.com/health/2010/11/0 … microchip/

Novartis AG intenţionează să solicite aprobarea de reglementare în termen de 18 luni pentru o tabletă de pionierat care conţine un microcip încorporat, aducând conceptul de tehnologie "pilula-inteligentă"(smart-pill) cu un pas mai aproape. Programul iniţial va folosi un medicament al Firmelor Eleveţiene de medicamente, luate de către pacienţi cu transplant pentru a evita respingerea organului. Dar Trevor Mundel, şeful global de dezvoltare, consideră că acest concept poate fi aplicat mai multor tipuri de pastile. Novartis a fost de acord ca în luna ianuarie va cheltuii 24 de mil de dolari pentru a asigura accesul la tehnologia cip-în-pastilă dezvoltat de capitalul privat Proteus Biomedical de Redwood City, California, pentru a înscrie înaintea rivalilor. Cipurile ingerabile biotehnice sunt activate de acidul din stomac şi trimite informaţii către un plasture mic purtat pe pielea pacientului, care poate transmite date la un smartphone sau prin intermediul internetului la un doctor. Deoarece minusculele cipuri sunt adăugate la medicamentele existente, Novartis nu se aşteaptă să trebuiască să efectueze studii clinice la scară largă pentru a dovedi că noile produse funcţionează. În schimb, se urmăreşte să facă aşa numitele teste de bioechivalenta să arate că sunt acelaşi ca şi originalul. O problema mai mare poate fi ce fel de protecţie ar fi pusă în aplicare pentru a proteja datele medicale ale pacienţilor, deoarece sunt transmise din corpul lor prin wireless şi Bluetooth.


În curând tu vei fi cel care îşi va trece mâna pe sub un scaner:

Furtul de portofele electronice
2012-01-10, WREG-TV (Memphis, TN CBS affiliate)
http://wreg.com/2012/01/10/electronic-pickpocketing/

Spune-i high-tech hijaking. Hoţii au de acum capacitatea de a fura informaţiile cardului de credit, fără a pune o mâna pe portofel. Este o nouă tehnologie folosită în cardurile de credit şi debit ', care deja lasă 140 milioane de oameni sub riscul furtului electronic de buzunar. Totul în jurul centrelor din intreagă tehnologie de identificare a frecvenţei radio sau RFID. Se presupune că ar face plata pentru lucruri mult mai rapidă şi uşoară. Doar îţi scanezi cardul şi ai plătit. Dar unii se îngrijorează şi îşi zic "da face viaţă mai uşoară", dar de asemenea fac viaţă mai uşoară şi pentru infractorii care încearcă să te jefuiască de tot. Walt Augustinowicz s-a amestecat într-o mulţime... Şi asta e problema. "Dacă merg printr-o mulţime şi mă apropii de buzunarul de la spate şi de portofelul cuiva, am nevoie doar să fiu aproape de el şi aici se află cardul [lui] de credit şi dată de expirare, pe ecran", a spus Augustinowicz demonstrând cât de simplu cardurile cu RFID pot fi hack-uite/sparte. Înarmat cu un cititor de card cumpărat pe mai puţin de 100 de dolari în on-line şi un calculator notebook...timp de aproximativ o ora a patrulat prin Beale Street, în căutarea cipurilor RFID pentru a le citi şi să fure informaţii despre cardul de credit. Chiar înfricoşător, Augustinowicz spune că infractorii ar putea lucra în grup, furând numere şi să le trimită oriunde în lume. Nu este vorba doar de riscul cardului de credit şi debit. În timp ce ele sunt mai greu de hackuit, toate paşapoartele americane care au fost emise încă din 2006 conţin tehnologia RFID care pot fi citite şi furate. "Îmi dau o mulţime de informaţii personale, precum data ta de naştere, fotografia, în caz că vreau să fac un fel de ID(identitate)", a declarat Augustinowicz, demonstrând cu cititorul său.


O soluţie a lui Orwellian pentru copii care chiulesc de la şcoală
2007-02-20, Atlanta Journal-Constitution (Atlanta este un lider de ziar)
http://www.ajc.com/opinion/content/opin … uants.html

Să spunem că adolescentul dumneavoastră este un chiulangiu şi nu aveţi ce să îi faceţi .Nişte politiceni din Washington cred că ei au găsit soluţia: Montaţi copilului un cip de poziţionare globală, apoi avem poliţia care să îi localizeze. Aceasta le permite să îi găsească mai uşor", a spus Maryland Delegate Doyle Niemann(D-Prince George), care recent a co-sponsorizat legislaţia în casă, care ar folosi supraveghere electronică ca parte a unui plan amplu de reducere a chiulului." Se va face discret. Cipurile sunt mici şi pot fi puse pe o bandă de identitate de sănătate sau într-un colier." Legislaţia Niemann oglindeşte un proiect de lege sponsorizat de Senatorul Gwendolyn Britt (D-Prince George). Ambele ar oferi chiulangiilor şi părinţilor lor un acces mai bun la serviciile sociale, precum evaluarea sănătăţii mintale şi ajutor pentru teme. Monitorizarea electronică ar fi o ultima instanţă. Totuşi, perspectiva de etichetare a copiilor folosindu-i în ceva de genul "capturat-eliberat"/"vaţea-prinselea" cu poliţia, aruncă o umbră peste tot ceea ce părea bun în legătură cu planul. Ciudat cum miliarde şi miliarde de dolari continuă să meargă spre un război pe care aproape nimeni nu îl doreşte, dar aici nu e niciodată suficient pentru a finanţa programele educaţionale pe care aproape toată lumea spune că sunt necesare. Dedicată exclusiv elevilor din Prince George - un district predominat de negri din zona Washingtonului - efortul chiul este numit un "program pilot", un prim-experiment-de-acest-gen. Ar costa 400.000 de dolari pentru a urmări aprox 660 de studenţi timp de un an.


Planurile militare pentru a testa implanturile în creier pentru a lupta împotriva tulburărilor mintale
2014-05-26, NPR blog
http://www.npr.org/blogs/health/2014/05 … -disorders

Defensiva Avansată a Agenţiei Proiectelor de Cercetare sau DARPA, lansează un program de 70 de milioane de dolari pentru a ajută personalul militar cu tulburări psihice cu ajutorul dispozitivelor electronice implantate în creier. Scopul programului de 5 ani este de a dezvolta noi metode de tratare, inclusiv problemele de depresie, anxietate şi tulburările de stres post-traumative, toate care sunt comune în rândul membrilor de servicii care au luptat în Irak sau Afganistan. Noul program va finanţa dezvoltarea dispozitivelor high-tech implantate, capabile atât să monitorizeze cât să şi stimuleze electric circuitele creierului în mod specific. Efortul va fi condus de oamenii de ştiinţă de la Universitatea din California, San Francisco şi Spitalul General Massachusetts. Echipa UCSF va începe activitatea prin studierea voluntarilor care deja au sonde în creierele lor, că parte a tratamentului pentru epilepsie sau boala Parkinson. Acest lucru va permite cercetătorilor să "înregistreze direct de la creierul lor la un nivel de rezoluţie, care nu a mai fost[sa mai făcut] făcut înainte", spune Eddie Chang, un neurochirurg la UCSF. Şi pentru că mulţi dintre voluntari au de asemenea: depresie, anxietate şi alte probleme, ar trebuii să fie posibil să dau de seama cum aceste condiţii au schimbat circuitele specifice în creier, spune Chang. Oamenii de ştiinţă speră să proiecteze implanturi electronice mici, care pot stimula celulele din circuitele creierului defecte. "Ştim că odată ce ai început să pui stimuli în creier, acesta se va schimba ca şi răspuns", spune Chang.

Last edited by Forores (12-May-2015 00:05:57)


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#2 07-Feb-2015 12:44:29

Liviu
Veteran ✸ ✸
Registered: 13-Jul-2014
Posts: 744

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

da, totul pare un film de groaza, ceva ce daca s-ar intampla ar stopa orice sansa de a mai duce omenirea la originea ei. Probabil ca in America o sa fie o multime de ratati care o sa accepte asa ceva dar pana sa treaca in Europa...pot sa zic deja ca nu o sa se intample niciodata. Dupa cum stim toti, Satan a castigat deja.

Offline

#3 07-Feb-2015 13:45:39

Burzum15
Banned

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

Asta este ''solutia finala a evreilor'' si totodata ultima lor carte. Dupa cum zice si Liviu in America sunt multi tampiti care accepta acest lucru, (cand te gandesti la toti bastarzii si parazitii sociali care traiesc acolo) razboiul se va da tot in Europa ca de obicei.

#4 07-Feb-2015 14:03:28

Procuroru.
Membru
From: Focsani
Registered: 01-Jan-2015
Posts: 465

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

Cum o sa mil puna , asa o sa il dau jos. O sa traim in jungla, in triburi , dar nu o sa fim sclavii jegurilor.


Numai liniștea și o inimă de fier, ne vor conduce spre victorie. Doctor Goebbels
White and Proud! I love Europe!
Hail Satan!
Ave Furfur!

Offline

#5 07-Feb-2015 15:01:17

DarkAngel17
Războinic ✸
From: București
Registered: 24-Jan-2015
Posts: 357

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

Terifiant și nu prea ? Estimativ vorbind ,le-ar lua pe putin câteva zeci de ani.tehnologia asta are nevoie de multe upgade-uri,faza ei primara ei consta în experimentele făcute pe cobaii umani, ?tipic evreiesc.în stadiul final,vor face tot posibilul ca toți oamenii, din toate clasele sociale,de pe ÎNTREG MAPAMONDUL,sa poarte amprenta RFID, care o pot aplica și prin laser.Tine-ti minte urmatorul lucru: A SUBESTIMA UN ADVERSAR E O GREȘEALĂ FATALA.85% din populație habar nu are,generația facebook e ținută departe de astfel de informații,xini,musulmanii,ateistii vor pica în cursa.


"Dura lex,sed. lex"
HAIL SATAN!

Offline

#6 07-Feb-2015 16:22:31

DarkAngel17
Războinic ✸
From: București
Registered: 24-Jan-2015
Posts: 357

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

Dacă va bazați pe ideea ca Europa nu va accepta microcipurile, va înșelați. Nu numai ca va accepta dar îi vor sprijini. Ultima lor carte,cum a zis Zabron,anticipează un ȘAH MAT smile) populația e tâmpită, programată și manipulata. Nimeni,chiar nimeni nu gândește la scala mare? Avem doua alternative:sa evoluam spiritual dar sa fim "DECONECTAȚI "de la realitatea cotidiana..efectele le vom simți și noi...& ...evoluam dar ne si implicam sa prevenim un dezastru mondial de proporții catastrofale.


"Dura lex,sed. lex"
HAIL SATAN!

Offline

#7 07-Feb-2015 16:29:10

Liviu
Veteran ✸ ✸
Registered: 13-Jul-2014
Posts: 744

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

Cel mai sigur acest proiect nu este de curand pornit, si lucreaza la el de ceva vreme, dar in timp ce fac asta, prostii se demasca singuri prin greselile pe care le tot fac si asa lumea se va trezii la realitate, chiar daca nu e cea dorita de Satan, dar ajungem si acolo. Oricum dupa  mine, nu mai au foarte mult timp la dizpozitie infectii, si de aia si arunca totul asa de repede si anapoda. Sa faca cat mai mult rau inainte de a fii terminati.

Offline

#8 07-Feb-2015 16:34:39

Liviu
Veteran ✸ ✸
Registered: 13-Jul-2014
Posts: 744

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

Pai daca Saturn isi va face treaba anii acestia, 2015-2017, Lucian, fii sigur ca se va folosii trocul iar.

Offline

#9 07-Feb-2015 18:32:17

DarkAngel17
Războinic ✸
From: București
Registered: 24-Jan-2015
Posts: 357

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

Rămâne de văzut , iti dai seama ca toate converg intr-o singura direcție :alinierea planetelor, colapsul economic ,greșelile pe care le comit ,etc --->mda, un întreg lanț de sincronicitati anunță schimbări substantiale în cursul evenimentelor, ceea ce arata ca de data asta " frontul lor de lupta" sta sa cada smile


"Dura lex,sed. lex"
HAIL SATAN!

Offline

#10 07-Feb-2015 18:37:56

DarkAngel17
Războinic ✸
From: București
Registered: 24-Jan-2015
Posts: 357

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

hmm, situația lor se apropie de cea a marilor imperii smile....iau naștere, cresc...urmează perioada de apogeu....și gata,declinul  wink...era lu Satan în schimb va fi eterna.


"Dura lex,sed. lex"
HAIL SATAN!

Offline

#11 07-Feb-2015 19:23:09

Forores
Centurion ✸ ✸ ✸ ✸
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,846

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

Da...


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#12 07-Feb-2015 19:33:08

DarkAngel17
Războinic ✸
From: București
Registered: 24-Jan-2015
Posts: 357

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

Mda,poate doar formele. ...unora le faci bine cu forța,indiferent de natura ei smile


"Dura lex,sed. lex"
HAIL SATAN!

Offline

#13 07-Feb-2015 19:35:27

Forores
Centurion ✸ ✸ ✸ ✸
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,846

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

Dar bineinteles ca daca vrei poti face ritualuri impotriva unor evrei sau impotriva bisericilor , toate ritualurile care au fost facute in grup pot fi refacute oricand , sau daca vrei poti da iti dai din energie Demonilor sau lui Satan.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#14 09-Feb-2015 21:39:10

DarkAngel17
Războinic ✸
From: București
Registered: 24-Jan-2015
Posts: 357

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

Pt începători ca mine ,aportul adus în luptă e nesemnificativ + ca nu beneficiez nici de intimitatea necesară....ah,mă oftic când văd ca mă mișc așa greu.2 ani?! cam la limită. ... ma întreb dacă sunt în stare sa îmi ridic șarpele kundalini în acest timp scurt. Evreii trebuie distruși cu orice preț  .


"Dura lex,sed. lex"
HAIL SATAN!

Offline

#15 09-Feb-2015 22:05:03

Forores
Centurion ✸ ✸ ✸ ✸
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,846

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

Lucian nu  gandi "daca pot" , gandeste "pot sa il ridic" , fi sigur pe tine pentru ca altfel vei esua. Este exact aceasi treaba ca si cu magia.Daca meditezi suficient , fi SIGUR ca vei reusi wink.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#16 09-Aug-2015 00:52:04

dracila
Membru
Registered: 20-May-2015
Posts: 25

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

Nu o sa ajungem niciodata asa noi , nu vom permite asta , sunt sigur ca Tatal Satan nu o sa ne lase asa , chiar daca vom pornii un razboi eu sunt gata sa lupt in el pentru adevar si libertate. Hail Satan.

Offline

#17 09-Aug-2015 01:29:21

alexandriuses
Membru
Registered: 24-Jan-2015
Posts: 595

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

Nu vom accepta nenorocirea aia de cip de identificare.
Daca introduc asa ceva in mine,i-mi smulg carnea de pe oase si il dau afara fara nici o ezitare.
Nu vom fi niciodata sclavii jegosilor de evrei.
Sistemul lor va cadea,iar atunci nu vor avea ce face doar sa-si arate adevarata fata oamenilor pe care i-au controlat atata timp.
Atunci,insa,va fi prea tarziu pentru evrei caci ei deja au pierdut aceasta lupta.
SA INCEAPA RAZBOIUL,SUNT GATA SA LUPT PENTRU A PROTEJA,PENTRU A SALVA PAMANTUL !!!!
HAIL SATAN !!!!!!!!!!

Offline

#18 21-Oct-2018 14:22:27

Thanatos
Membru
Registered: 08-Mar-2017
Posts: 333

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

Am si eu o intrebare in legatura cu microcipurile,stiu ca catelusei mele i s-a implantat un cip pentru urmarire de veterinar acum ceva timp in zona pieptului si as vrea sa aud mai multe pareri.


Ave Satanas
HAIL SABURAC!

Offline

#19 13-Nov-2018 00:45:55

Thanatos
Membru
Registered: 08-Mar-2017
Posts: 333

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

Thanatos wrote:

Am si eu o intrebare in legatura cu microcipurile,stiu ca catelusei mele i s-a implantat un cip pentru urmarire de veterinar acum ceva timp in zona pieptului si as vrea sa aud mai multe pareri.

Dupa ce am studiat putin situatia am descoperit ca 2 milioane de caini sunt controlati prin astfel de microcipuri in Romania.Ele sunt administrate cainilor drept cipuri de localizare de catre veterinari iar cei care nu le administreaza cateilor lor sunt sanctionati.Evident ca multi caini nu au de a face cu astfel de microcipuri, respectiv stapnii cu sactiunile.Am observat un comportamnet anormal la catelul meu (fata de alti caini) si anume ca latra la apa curgatoare din conducta,se tavaleste pe jos pana se inegreste dupa ce il spal,latra in timp ce mancam si ne strangem mai multi,mananca mancarea pasarilor ( grau ) ceea ce este destul de ciudat .Cand a avut pui isi musca proprii puii cand mancau si le manca mancarea.Si toate astea s-au intamplat intr-o maniera subtila (tipic evreiasca) , de-alungul mai multor ani, sub ochii mei, fara sa ridice vreun semn de intrebare pana sa citesc predica asta.
Toti catei care au microcipuri din Romania de localizare sunt controlati de evrei.V-as sugera cu mare inima sa nu lasati vreodata vreun veterinar sa va implanteze microcipuri animalelor voastre.
Hail Satan!


Ave Satanas
HAIL SABURAC!

Offline

#20 13-Nov-2018 01:42:11

Clarier
Membru
Registered: 10-Feb-2018
Posts: 346

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

Thanatos wrote:
Thanatos wrote:

Am si eu o intrebare in legatura cu microcipurile,stiu ca catelusei mele i s-a implantat un cip pentru urmarire de veterinar acum ceva timp in zona pieptului si as vrea sa aud mai multe pareri.

Dupa ce am studiat putin situatia am descoperit ca 2 milioane de caini sunt controlati prin astfel de microcipuri in Romania.Ele sunt administrate cainilor drept cipuri de localizare de catre veterinari iar cei care nu le administreaza cateilor lor sunt sanctionati.Evident ca multi caini nu au de a face cu astfel de microcipuri, respectiv stapnii cu sactiunile.Am observat un comportamnet anormal la catelul meu (fata de alti caini) si anume ca latra la apa curgatoare din conducta,se tavaleste pe jos pana se inegreste dupa ce il spal,latra in timp ce mancam si ne strangem mai multi,mananca mancarea pasarilor ( grau ) ceea ce este destul de ciudat .Cand a avut pui isi musca proprii puii cand mancau si le manca mancarea.Si toate astea s-au intamplat intr-o maniera subtila (tipic evreiasca) , de-alungul mai multor ani, sub ochii mei, fara sa ridice vreun semn de intrebare pana sa citesc predica asta.
Toti catei care au microcipuri din Romania de localizare sunt controlati de evrei.V-as sugera cu mare inima sa nu lasati vreodata vreun veterinar sa va implanteze microcipuri animalelor voastre.
Hail Satan!

Orice caine care il speli se freaca de covor/pamant s.a. dupa ce il speli pentru a se usca sau ca ii deranjeaza apa din urechi care le-a intrat in timpul baii. Daca latra atunci cand va vede ca mancati, face asta ca sa atraga atentia sa ii dati si lui. Si puii si musca pentru ca voia sa-si protejeze castronul lui de mancare. Si treaba cu microcipurile in caini sunt pentru localizare, nu ca sa iti controleze tie vreun evreu cainele. Plus ca este implantat in piept, nu in creier. Mergi la veterinar daca vrei sa testezi microcipul de localizare pentru caine.

Offline

#21 13-Nov-2018 18:10:13

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,466

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

Clarier wrote:

Si treaba cu microcipurile in caini sunt pentru localizare, nu ca sa iti controleze tie vreun evreu cainele. Plus ca este implantat in piept, nu in creier. Mergi la veterinar daca vrei sa testezi microcipul de localizare pentru caine.

De asemenea îi obișnuiește pe oameni cu idea de micro-cip, care aparent are doar părți pozitive și niciun efect negativ.

Apoi nu trebuie să fie fie implantat în creier pentru a controla pe cineva. Citisem de unele micro-cipuri care pot schimba starea de spirit prin simpla pulsare a unor unde pe anumite frecvențe. S-a tot vorbit și de unele micro-chipuri care au acel „death switch” în ele. Un alt lucru de care trebuie să ți seama, e faptul că RF-urile sunt toxice. Din acest motiv telefoanele mobile nu ar trebui ținute lipite de corp, pentru că folosesc aceleași RF-uri, sau cel puțin unele similare. Provoacă tot felul de probleme de sănătate, inclusiv la cancer. Fiecare telefon are astfel de avertismente ascunse pe undeva prin setări. Acum, îți imaginezi că e sănătos e să ai un chip cu o antenă RF implantată direct în tine?


Thomas

Offline

#22 15-Nov-2018 08:37:34

Rroco
Războinic ✸
Registered: 18-Jan-2018
Posts: 260

Re: Evreii forţează marşul spre Microcipuri

Si cainele meu are micro-chip, si din pacate este obligatoriu sa ii fie implantat. Il are in zona gatului, in spate. Cainele este de rasa cu potential agresiv, si trebuie inregistrat la politie, pentru ca ei sa stie tot despre el, avand in vedere ca cica astfel de caini sunt un pericol pentru societate. Pur si simplu mergi la politie cu codul chip-ului si il baga in baza lor de date. (Plus de asta, saracu caine trebuie plimbat neaparat cu botnita, si daca cumva i.ai dat.o jos, toata lumea sare cu gura ca erau sa moara din cauza lui si ca cheama politia, si cainele, saracul, nici nu s.a apropiat de ei.) Dar acuma, eu inteleg de ce are cainele meu chip cu GPS, ca sa fie, cica, localizat mai usor, daca se pierde. Sincer... nu am observat vreun comportament mai ciudat la el, in afara de fapul ca este mai agresiv in ultima vreme, chestie care, din cate am inteles, este perfect normala pentru un astfel de caine; si nu este mai agresiv cu mn sau cu cei din familie, ci doar cu strainii.. mai nou cu copii, din pacate. As cam vrea sa ii remediez temperamentul. O fi oare din cauza chip-ului? Aveti ceva sfaturi pentru cum as putea sa fac?
Multumesc anticipat! Hail Satan!  capra


29.05.2016 ~ Denisa ~
Ask yourself if what you're doing today is getting you closer to where you want to be tomorrow
Hail Satan!  sarpe

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10