Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 09-Oct-2015 00:11:47

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,958

Întrebări şi răspunsuri. Ritualul de inv. octombrie 2015.

Întrebare: Este necesar să facem invocarea?

Răspuns: Nu, nu este necesar să faci invocarea decât dacă doreşti. Aceste ritualuri sunt foarte importante şi din acest motiv le-am făcut cât mai simplu posibil, dar totuşi efective. De asemenea am proiectat aceste ritualuri pentru a putea fi repetate de mai multe ori şi uşor.

Întrebare: Şi prin "poţi începe acest ritual în orice moment", asta include şi luna vidă?

Răspuns: Da. Unele proiecte şi lucrări nu ar trebuii începute în timpul lunii vide. Această lucrare nu şi-a avut STARTUL în timpul lunii vide. Mulţi oameni deja au făcut această lucrare. Exact cum am spus, poate fi făcută oricând. Cu cât o faci de mai multe ori, cu atât mai bine. Lucrarea a fost postată pe când luna era în leu şi departe de cursul vid. Oamenii au început acest ritual cu mult înainte ca luna să intre în vid, aşa că lucrarea este în regulă. Este important momentul începerii unei lucrări, nu momentul când ceilalți încep lucrarea pe parcurs. Ea(lucrarea) poate fi făcută în ORICE moment.

Întrebare: Există vreo metodă uşoară de ridicare a energiilor pentru cei care sunt la un nivel începător? Am încercat meditaţia 666, Raum IO EA şi nu ştiu cum ar trebuii să mă simt atunci când am energiile ridicate.

Răspuns: Nu-ţi face griji. Fă ritualul oricum. Când se face un ritual puternic de grup, la fel ca acesta, energia este precum un vortex gigant şi îi cuprinde pe toţi cei care au făcut ritualul, chiar dacă tu nu îl poţi simţi. Continuă cu meditaţiile şi la un moment dat îţi vei putea simţi energiile.

Înalta Preoteasă Maxine Dietrich


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10