Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 17-Dec-2015 15:59:29

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,628

Informații importante despre întreținerea ritualurilor de inversare

1. Ridică-ți energiile. Orice ritual sau lucrare magică este împuternicită dacă în prealabil îți ridici energiile sufletului. Mai jos sunt câteva link-uri cu informații despre diferitele metode prin care se poate face acest lucru. Întotdeauna fă doar meditațiile care funcționează în cazul tău și cu care te simți confortabil:
Ridicarea energiilor

2. Invocarea lui Satan este opțională. Motivul este acela că aceste ritualuri de inversare din tora ar trebui repetate de cât mai multe ori posibil, dată fiind importanța acestora. Satan și Lilith vor ca aceste ritualuri să fie cât mai simple cu putință, însă în același timp și foarte efective. Prin scurtarea ritualului, mai mulți membrii le vor putea repeta mai des. Unde-s mulți, puterea crește.
Invocarea lui Satan

3. După ce ți-ai ridicat energiile și după ce ai rostit invocarea lui Satan, ar trebui să treci la următorul pas, care constă în vibrarea cuvintelor inversate specifice fiecărui ritual, de 9 ori. Întregul paragraf ar trebui vibrat de la cap la coadă. Te rog să asculți înregistrările audio specifice fiecărui ritual (care sunt în format mp3 pe care îl poți descărca), pentru a te asigura că reciți cuvintele respective în mod corect.

4. Mai apoi continuă cu următorul pas, în care reciți afirmația dată, cu intenție și concentrare.

5. După ce termini de rostit afirmațiile, poți încheia ritualul.


Suntem într-o situație foarte serioasă. Este o situație între viață și moarte, în special în ceea ce ține de ritualurile anti-război. Mulți oameni sunt amăgiți și prea slabi pentru a înfrunta realitatea, însă o astfel de atitudine nu va face ca realitatea să se schimbe. Pământul se află într-un dezastru ecologic, devenind o groapă de gunoi cumplită. Mai întâi de toate, mâncarea, apa și chiar și mâncarea sigură dispar, iar mai apoi, date fiind rachetele și bombele nucleare capabile să distrugă întreaga planetă de mai mult de 5 ori … ținând cont de toate aceste lucruri, toată lumea ar trebui să fie preocupată.

Lilith m-a informat că viitorul nu este bătut în cuie, ca să spun așa, și este predispus schimbării, motiv pentru care este nespus de important ca noi să alterăm cursul dezastruos care a fost pus în mișcare de așa-zisa „sfântă scriptură” – care nu este nimic altceva decât o carte care urăște omenirea și care lucrează pentru a distruge civilizația, împreună cu tot ceea ce trăiește pe această planetă; aceasta nu se diferențiază cu nimic de coranul depravat și hidos – care nu este nimic altceva decât o carte a nebuniei criminale, în cea mai urâtă formă. Pentru mai multe detalii, te rog citește următorul articol:
De ce există suferință? Satan ne dă răspunsurile

Spre deosebire de programele creștinismului și islamului, în care credincioșilor li se cere să „aibă credință” și să nu pună întrebări, Satan încurajează inteligența, cercetarea și SATAN NE OFERĂ RĂSPUNSURI. Întotdeauna ține minte că nicio înșelăciune, nicio fraudă și nicio escrocherie nu poate avea succes dacă victima ȘTIE ȘI ESTE ÎN CUNOȘTINȚĂ de cauză.

CUNOȘTINȚA ESTE FUNDAMENTUL SATANISMULUI!


Pagina cu ritualurile de inversare din tora


-- Înalta Preoteasă Maxine Dietrich


Thomas

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10