Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 28-Dec-2015 16:57:16

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,140

Cum s-a putut ca lucrurile să scape atât de mult de sub control

„În văzduh” se poartă un război în care sunt implicate mai multe lumi; acest război se extinde în diferite părți ale galaxiei. Extratereștrii cenușii au făcut un târg cu Vaticanul: bogății în schimbul sufletelor umane. Asta e una la mână. Apoi, totul are de-a face cu puterea ocultă dar și cu rasa. Pe lângă faptul că gentilii au fost uciși în masă, cunoștința ocultă a fost și ea îndepărtată cu forța. Acest lucru a fost dus la bun sfârșit prin creștinism și islam. Cunoștința spirituală și puterea ocultă au fost îndepărtate în mod sistematic și în locul lor au fost predicate gunoaie lipsite de orice însemnătate. Acest lucru este sinonim cu privarea unui batalion de unul dintre simțurile sale: să spunem că rămâne fără unul dintre cele cinci simțuri (cum ar fi văzul sau auzul) în timp ce inamicul le posedă pe toate. În mod evident că inamicul care le posedă pe toate cinci va avea din start un avantaj, iar armata lipsită de unul sau mai multe simțuri va pierde negreșit.

Noi am fost privați de cel de-al șaselea simț, dar și de cunoștința și informațiile despre acesta. În locul său – după cum am precizat și mai sus – au fost împrăștiate tot felul de minciuni și informații lipsite de sens. Inchiziția a mers până acolo încât a măcelărit chiar și nepoții și alți descendenți ai așa-zișilor „eretici.” Acest lucru se datorează faptului că „puterea vrăjitorească” este ereditară. Acesta a reprezentat o victorie imensă pentru inamic, fără a se diferenția de comunism, în cadrul căruia criminalii aflați la putere au șters de pe fața pământului memoria generațiilor precedente care reprezentau o amenințare la adresa regimului. Apoi, cunoștința ocultă este ținută în mâinile câtorva „aleși,” în special evrei de rang înalt (evreii sunt în control total al Vaticanului, dar și a islamului în punctele cheie).

Toate aceste lucruri au fost realizate cu ajutorul inamicilor cenușii urâtori de omenire și al superiorilor acestora, reptilienii, fiind puse în aplicare de evreii, care sunt direct conectați la aceste creaturi. Dacă cercetați puțin, veți descoperi o sumedenie de picturi din acea perioadă în care apar un număr neobișnuit de mare de OZN-uri. Și în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a existat un nivel foarte ridicat de activitate OZN, când părțile oponente s-au confruntat direct și anume: partea lui Satan (Național Socialismul) contra partea inamică (comunismul). Mulți dintre voi ați auzit de incidentul de la Roswell din 1947, când inamicii cenușii au devenit foarte încrezători după evenimentele din al Doilea Război Mondial în care au fost implicați. (Pentru cei care nu știți, în 1947 la Roswell s-a prăbușit o navă cu extratereștrii cenușii, după săptămâni întregi în care aceștia au manifestat un comportament provocator în jurul instalațiilor militare americane. Nava acestora, împreună cu câțiva cenușii, a fost capturată de armata americană.)

Mai demult am postat un video de pe YouTube, însă a fost șters (spuneți-mi ceva nou …) Mai jos este un alt link care funcționează:
https://www.youtube.com/watch?v=4uDL9qM … F4&index=2

Dacă nu poți găsi sau dacă este șters din nou, caută „Ancient Aliens S02E05” sau „Aliens and the Third Reich.” Sper însă ca linkul de mai sus să meargă fără probleme. Bineînțeles că și în acest documentar e prezentă familiara defăimare la adresa naziștilor, însă documentarul în sine este foarte revelator. Partea noastră (Satan, Imperiul lui Orion) a lucrat cu naziștii. Cealaltă parte (inamicii cenușii) au lucrat cu cei ce au luptat pentru comunism. Hitler contra Stalin. În cel de-al Doilea Război Mondial, lucrurile au atins un climax cum nu s-a mai atins niciodată în istorie.

Dacă privești de-a lungul istoriei, timp de secole, cenușii – partea comunismului/creștinismului – întotdeauna au urât omenirea, motiv pentru care au ucis în masă și au înrobit cu brutalitate Gentilii. Islamul nu se diferențiază cu nimic. Există mincinoși și înșelători nerușinați care încearcă să folosească, să manipuleze și să promoveze slogane de „dragoste,” „egalitate,” „fraternitate” și „condiții de trai mai bune,” pentru a prinde în capcană un număr cât mai mare de victime. Aceasta de asemenea vine la pachet cu programele lor de „dragoste” și „pace” care în spatele ușilor închise recurg la nesfârșite ucideri în masă, tortură și război pentru a distruge viața și spiritul uman … toate acestea pentru a-și materializa agenda de înrobire a întregii lumi.

Citat din talmudul evreiesc: Simeon Haddarsen, fol. 56-D: „Când vine Mesia, fiecare evreu va avea 2800 de sclavi.”


Aceste lucruri se petrec de foarte mult timp, într-un dans de du-te-vino care încă nu s-a terminat. Pe lângă asta, fiecare parte își are oamenii care lucrează pentru ea. Știu că mulți dintre oamenii lui Satan s-au născut cu anumite semne pe corp. Inamicul a știut de acest lucru de mult timp și a numit aceste semne de naștere „marca vrăjitorilor,” și aceia care erau identificați cu aceste semne, erau omorâți imediat.

Majoritatea liderilor noștri au fost contactați de Satan timpuriu în viață, înainte de prima revoluție a planetei Saturn în astrograma lor, care de regulă are loc în jurul vârstei de 29-30 de ani. Satan și-a avut propriile sale suflete care au fost cu el pe parcursul a mai multe vieți, suflete elită care au atins cele mai puternice poziții în lume, cum e cazul lui Adolf Hitler – reîncarnarea lui Ramses II – o figură istorică foarte notabilă și un faraon. Unii dintre ceilalți lideri din al Treilea Reich au fost de asemenea reîncarnarea unor faraoni importanți. Importanța și statutul pe care îl dobândești într-o viață anterioară, de regulă se materializează mult mai ușor în viețile viitoare – suflete elită.

Programele creștinismului și islamului, programe a mizeriei, implică mult mai multe lucruri decât ceea ce ne este spus despre istoria umană și despre acest pământ. Trebuie să cercetezi, să studiezi și să înveți să gândești înafara a ceea ce îți este spus. Știu că sunt oameni care tratează aceste lucruri cu ușurință sau pur și simplu le ignoră, însă acestea sunt nespus de serioase. Trebuie să ajungem la cât mai mulți oameni cu putință și să lucrăm pentru a distruge programele inamicului prin expunerea creștinismului și al fratelui său geamăn, comunismul. Întregul nostru viitor e în joc.

Mai vreau să adaug că, în ciuda campaniei inamice de a distruge toată cunoștința spirituală gentilă, unele au continuat să supraviețuiască. În Rusia și în Caucaz, se cunoaște despre un spirit antic protector și binevoitor care a fost foarte respectat; numele acestuia este „SHAYTAN.” Se vorbește despre acest lucru în capitolul „Almastry” din cartea „The New Soviet Psychic Discoveries: A First-Hand Report on the Startling Breakthroughs in Russian Parapsychology Paperback”- September 1, 1979 scrisă de Henry Gris and William qqq


– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich


Thomas

Offline

#2 28-Dec-2015 18:27:04

Plumeria
Războinic ✸
Registered: 26-Apr-2014
Posts: 211

Re: Cum s-a putut ca lucrurile să scape atât de mult de sub control

Multumim mult de articol!
E bun de citit inaintea ritualurilor ( foarte motivational ) .


Tears come from the heart and not from the brain

HAIL SATAN!

Offline

#3 28-Dec-2015 20:12:12

Ariane369
Membru
Registered: 22-Dec-2015
Posts: 21

Re: Cum s-a putut ca lucrurile să scape atât de mult de sub control

Foarte adevarat si concis. Asistam in prezent la exterminarea  rasei albe prin orice mijloace. Populatia ariana a Europei este redusa in mod drastic in ultimii ani. Daca am elimina asiaticii, sud-americanii si africanii din Europa, am observa cati de putini suntem arieni. Pe langa acest lucru, daca n-au reusit sa aiba un control totalitar cu cre(s)tinismul, acum ne intoxica masiv cu pisslamul, ultima lor speranta de a ne controla si de a ne extermina.


Hail Satan!

Offline

#4 29-Dec-2015 00:30:48

kilax
Guest

Re: Cum s-a putut ca lucrurile să scape atât de mult de sub control

Deci Hitler a fost reincarnarea lui Ramses?

#5 29-Dec-2015 00:58:41

Liviu
Veteran ✸ ✸
Registered: 13-Jul-2014
Posts: 744

Re: Cum s-a putut ca lucrurile să scape atât de mult de sub control

Cum de s-a reincarnat Ramses in Adolf? El (Ramses) nu a terminat MO? Din ce am citit pe al treilea sex, el nu prea stia multe despre Satanismul Spiritual (Adolf), dar daca era Ramses, nu trebuia sa stie tot, sa nu aiba acea amnezie? Sau am inteles gresit din afirmatia de mai sus "...cum e cazul lui Adolf Hitler – reîncarnarea lui Ramses II.." ?

Offline

#6 29-Dec-2015 01:37:00

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,140

Re: Cum s-a putut ca lucrurile să scape atât de mult de sub control

Liviu wrote:

Cum de s-a reincarnat Ramses in Adolf? El (Ramses) nu a terminat MO? Din ce am citit pe al treilea sex, el nu prea stia multe despre Satanismul Spiritual (Adolf), dar daca era Ramses, nu trebuia sa stie tot, sa nu aiba acea amnezie? Sau am inteles gresit din afirmatia de mai sus "...cum e cazul lui Adolf Hitler – reîncarnarea lui Ramses II.." ?

Dacă ai citit în predicile mai vechi, se spune că Antihristul a terminat MO de curând. Curând e .. curând  :P Hitler nu s-a sinucis, ci a fost îndrumat spre un loc sigur în care au terminat MO. Acum e unul dintre Zei. Dacă privești documentarul din predică, în acesta se vorbește de unele dintre tehnologiile întreprinse de naziști, sugerându-se că Hitler a folosit de acestea pentru a ajunge în siguranță în locul în care a terminat MO.


Thomas

Offline

#7 29-Dec-2015 14:43:33

DarkGi
Războinic ✸
From: Kekistan
Registered: 25-Apr-2015
Posts: 617

Re: Cum s-a putut ca lucrurile să scape atât de mult de sub control

Hittler a terminat MO?!?!
Wow asta chiar nu stiam  yikes  yikes  yikes


Oy vey muh shekels

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10