Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 29-Mar-2017 00:14:20

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,640

PRIETENII CĂPITANULUI (CAP 7 - Puterea Albilor)

Cap. 1 - Strigătul de moarte
Cap. 2 - Sifilisul spiritual
Cap. 3 - Falsificatorii diagramei
Cap. 4 - Căpitani corupți
Cap. 5 - Naufragiatorii
Cap. 6 - O privire mai atentă asupra corupților


Cap. 7 - PRIETENII CĂPITANULUI

Planul naufragierii nu este singurul plan pe care evreii îl operează pentru a se îmbogăți fără să lucreze.

Scopul e mereu același: capturarea averii și a bunurilor lumii – fără trudă – și înrobirea ne-evreilor spre gloria și plăcerea „celor aleși,” în acord cu profețiile lor.

În timp ce evreii bolșevici așteaptă la mal ca să se arunce asupra corabiei imediat ce aceasta a naufragiat, să-i omoare pe toți martorii și să plece cu întreaga avere ce se afla la bord, mai există o altă bandă de evrei care se afla deja la bordul corabiei și care aveau un plan diferit pentru a înșfăca această avere.

Această bandă de evrei sunt prietenii căpitanului.

Aceștia nu sunt asasini și nici pirați. Nu domnule! Prietenii căpitanului sunt toți „pro-corabie” și anti-pirați.

Poartă numele de „capitaliști.”

„Prietenii” căpitanului realizează deja la bordul vasului, prin hoție și fraudă, ceea ce frații lor evrei de pe mal așteaptă să facă prin forță și violență.

Acești domni evrei poartă pantaloni cu dungi și bonete. Însă afacerile lor se rezumă la cămătărie. 

Puțini oameni realizează că cuvântul „capitalist” a fost popularizat de evreul Marx, care el însuși era un naufragiator de corăbii. (Vezi Manifestul Comunist și Capitalul)

Înainte ca Marx să le spună oamenilor noștri, în cartea sa „Capitalul,” că ei erau „capitaliști,” aceștia niciodată nu și-au numit activitățile economice atât de formal.

NU era vorba de „capitalism.” Capitalul a fost doar o unealtă pentru oamenii aflați în procesul de producție. Personalități precum Henry Ford nu erau interesate să facă pur și simplu bani. În schimb, aceștia încercau să realizeze ceva – în cazul lui Ford, acesta își dorea să le ofere un automobil tuturor americanilor, după ce a descoperit „producția în masă.”

Economia americană produce miracole nu pentru că e „capitalistă,” ci pentru că e întreprinzătoare și productivă! Numele corect pentru sistemul nostru nu e „capitalism,” ci „întreprindere productivă.”

Întreprinderea productivă are nevoie de capital.

Dar în același timp are nevoie și de forță de muncă, de materiale, de administrare și de o sută de alte lucruri. Capitalul nu e decât una dintre uneltele dintr-un sistem întreprinzător productiv.

Pentru ca geniul evreu parazit Karl Marx să poată ridica în slăvi acea unealtă, capitalul, n-a trebuit decât să ne atace civilizația, numind-o „civilizație capitalistă.” În felul acesta ne-a întins o cursă, făcându-ne să luptăm pentru sistemul pe care el l-a creat și în felul acesta ne-a osândit pieirii pentru că noi am început să apărăm un sistem bazat nu pe producție, ci pe manipularea banilor.

Capitalismul reprezintă venerarea banilor, nu ca o unealtă, ci ca un idol.

„Capitalismul” – așa cum e promovat de ambele tabere implicate în această luptă prefăcută, adică dintre „capitalism” și „comunism” – înseamnă a face bani prin manevrarea capitalului, nu neapărat prin muncă și producție.

În fapt, cea mai mare parte a capitalului internațional e făcut nu prin muncă sau producție, și nici măcar prin asumarea de riscuri serioase, ci prin manipularea unor fonduri imense de bani, în acord cu informațiile primite de la evreii aflați în poziții de rang înalt.

Un exemplu care ilustrează perfect felul în care evreii „capitaliști” acționează pentru a face bani, fără să lucreze, fără să producă nimic și fără să își asume nici un risc serios, e felul în care a fost clădită averea evreului Rothschild.

După cum le e datina evreilor internaționali, o ramură a familiei Rothschild s-a înrădăcinat în sistemul financiar din Anglia, în timp ce o altă ramură a acestei familii a făcut același lucru în Franța.

Chiar înainte de bătălia de la Waterloo, în care Napoleon s-a confruntat pentru prima dată cu o posibilă înfrângere, cele două bande de evrei care operau în cele două țări „inamice,” de fapt lucrau împreună.

Rothschildii francezi au setat o serie de stații de „semafoare” în Franța și de-a lungul canalului spre Anglia, prin care aceștia le puteau transmite fraților lor evrei din presupusa Anglie „inamică,” mesaje luminoase despre evoluția bătăliei. În felul acesta evreii Rothschild din Anglia au primit vești despre deznodământul bătăliei istorice, cu multe ore înaintea tuturor englezilor. (A se nota faptul că rețeaua de comunicații „setată” de evrei nu a fost împărtășită nici cu Franța și nici cu Anglia, ci a fost una secretă, exclusiv pentru beneficiul evreilor aflați în ambele tabere!)

Știind înaintea tuturor englezilor deznodământul bătăliei care a decis pentru totdeauna soarta Franței și a lui Napoleon, dar și soarta Angliei, Rothschildii din Anglia ce așteptau la bursa de valori din Londra, au „speculat” sume imense de bani, știind foarte bine rezultatul bătăliei – în timp ce gentilii britanici încă mai așteptau știrile. Amărâții n-au avut nicio șansă. Rothschildii au înșfăcat milioane și milioane de lire, în câteva minute – fără muncă și fără risc.

În afacerea cu cursele de cai, această escrocherie e cunoscută sub numele de „difuzare amânată,” în care cursa de cai e filmată și difuzată doar după ce cursa a luat sfârșit, așa că pariatorii fără să suspecteze nimic ajung să pună în joc diverse sume de bani când în adevăr rezultatele sunt deja cunoscute realizatorilor. Dacă ești implicat într-o „difuzare amânată” ajungi la pușcărie ca infractor.

Însă dacă ești evrei și pui la cale o escrocherie de proporții, prin care să înșeli milioane de oameni de milioane de dolari, atunci devii un „bancher internațional” și un mare consilier prezidențial.

Bernard Baruch, faimosul evreu consilier prezidențial a făcut milioane peste milioane de dolari în bursa de valori din SUA, în timp ce sute de oameni de afaceri gentili se aruncau de la ferestre și mureau, ruinați fiind de marea criză din 1929.

Informația avansată ajută.

Pentru a vedea clar natura economiei noastre actuale și pentru a cui beneficiu a fost ea setată, aruncă o privire la structura TAXELOR.

Spre exemplu, imaginează-ți că lucrezi în sărăcie următorii cinci ani pentru a inventa o nouă mașinărie cu ajutorul căreia orbii să poată vedea. Fără doar și poate că o asemenea invenție ar fi un avantaj magnific pentru societate. Deschizi o mică fabrică pentru a produce această mașinărie și lucrezi din greu, zi și noapte, pentru a le putea pune la dispoziția orbilor.

Hai să spunem că la sfârșitul anului ai câștigat un milion de dolari.

„Unchiul Sam” va veni și îți va lua cel puțin 70% din acei bani pe care tu i-ai câștigat; în unele situații îți poate lua chiar și 90% din acei bani. Rata de taxare a banilor pe care oamenii îi CÂȘTIGĂ prin muncă și producție, poate TRECE de 90%.

Acum haidem să ne imaginăm că tu, în loc să inventezi și să construiești lucruri care să fie spre beneficiul societății, ești un evreu bogat care are un prieten la Casa Albă – o combinație care nu e deloc puțin probabilă.

Prietenul tău de la Casa Albă te informează că SUA urmează să semneze un contract de mai multe milioane de dolari cu o anume companie, pentru dezvoltarea unei noi rachete: tu pui mâna pe telefon și îi ordoni brokerului tău să-ți transfere acțiuni în valoare de câteva milioane de dolari spre noua companie. Asta e TOT ceea ce trebuie să faci. Un an mai târziu, acțiunile tale din acea companie s-au dublat, iar acum ai DOUĂ MILIOANE DE DOLARI – cu toate că NU AI FĂCUT NIMIC, NU AI RISCAT NIMIC și NU AI PRODUS NIMIC.

Iar acum să vedem cum tratează guvernul taxele în această situație. Un astfel de câștig (valorile de la bursă ținute mai mult de 6 luni) se numește „câștig pe capital” – și e taxat la un MAXIM de DOAR 25%! Dacă îți iei un avocat evreu priceput și te ocupi de „trusturi” speciale și de alte manipulări, poți reduce această taxare la mai puțin de 5-6%.

Acest sistem scandalos PREMIAZĂ speculația (jocul de noroc) și pune un OBSTACOL imens în calea producției, a administrației, a economiilor, riscului, invențiilor și a MUNCII tradiționale.

Cei ce produc, economisesc, riscă, administrează, muncesc și inventează, plătesc milioane în fiecare an pentru a le oferi o viață ușoară lipitorilor evreiești care niciodată nu furnizează economiei noastre nici un pic de administrare, risc, invenție sau muncă cinstită și care plătesc cele mai mici taxe – pentru cât timp crezi că o economie poate rămâne sănătoasă și PRODUCTIVĂ, atunci când oamenii inteligenți ajung la concluzia că munca e pentru amărâți și că se poate avea o viață ușoară numai prin MANIPULĂRI?

Și exact asta s-a întâmplat în America și în occident, din momentul în care evreii i-au forțat pe gentilii onești fie să joace același joc murdar ca și ei, fie să rămână niște săraci amărâți. Din ce în ce mai puțini oameni vor să LUCREZE, pentru că tot mai mulți oameni descoperă că există căi evreiești mai ușoare de a-și câștiga existența.

Însă vine o vreme în care strugurii se vor strica în vie pentru că nimeni nu va mai dori să-i culeagă, o vreme în care clădirile se vor dărâma pentru că nimeni nu va mai dori să se îngrijească de ele, când locurile de muncă vor rămâne neocupate chiar și atunci când un vast număr de persoane, în special negrii, se vor plânge că nu au de lucru. Munca – una dintre cele mai sănătoase și de caracter activități constructive pe care omenirea o cunoaște – devine degradată și abandonată în fiecare economie în care evreii promovează speculația „capitalistă” ca pe un țel la care să aspire toți, cu excepția celor mai tâmpiți.

Revenind la analogia noastră cu naufragiatorii corăbiilor statale, evreii, ca „prieteni capitaliști ai căpitanului,” nu fac decât să treacă marfa aflată la bordul corabiei de la un grup la altul, de fiecare dată înșfăcând o bună bucată din ea. Ca rezultat a operațiunilor lor, niciodată nu vei avea mai multă marfă la bord, ci mereu mai puțină pentru producători, în timp ce evreii devin mai bogați.

Ei numesc această operațiune „operațiune bancară internațională.” Micii jucători de la bursă li se spune că ei „împart” proprietățile marilor corporații. Însă în realitate aceștia reprezintă pentru bursa de valori exact ceea ce jucătorii la ruletă reprezintă pentru cazinou. Evreii împreună cu cei câțiva „prieteni” ai acestora reprezintă „cazinoul” de la bursa de valori. Aceștia primesc informații din interior, de la evreii din Casa Albă și din birourile guvernamentale cu privire la localizările autostrăzilor noi, ale achizițiilor de terenuri pentru proiecte guvernamentale, ale achizițiilor de cantități imense de carburanți și muniție, războaie, procese pentru Comerțul Echitabil sau pentru anti-trusturi, etc. Astfel de „speculații” nu sunt jocuri de noroc, la fel cum nici jocurile din cazinouri nu sunt „de noroc.” Micii jucători sunt ademeniți să se alăture pentru a pune la dispoziție bani, pentru a fi înșfăcați de marii jucători.

Nu e greu de observat cum evreii îi înșală pe „micii jucători” în această escrocherie. Îi țin pe micii jucători prea ocupați și prea spălați pe creier pentru a vedea sau a-și închipui măcar ceea ce se întâmplă cu adevărat.

Ba chiar mai uimitor de-atât, evreii au reușit să-i convingă pe cei mai mari și mai bogați dintre ai noștri, că și ei sunt „capitaliști.” Evreii au devenit parteneri cu familiile Carnegie, Ford, Johnson, etc., în această escrocherie de „difuzare amânată,” lucru care a făcut ca producția și întreprinderea să fie din ce în ce mai uitate în această urâtă lupta peste capital și bani, nesocotind producția.

Acesta este motivul pentru care produsele devin de o calitate din ce în ce mai inferioară și mai proastă, cu toate că prețurile cresc necontenit; acesta este motivul pentru care marile fundații miliardare se află mereu de partea evreilor, de partea proiectelor de aripă stânga; acesta este de asemenea motivul pentru care averea dispare din familiile americane.

Henry Ford s-ar întoarce din mormânt și și-ar măcelări proprii nepoți și strănepoți dacă ar putea vedea ce-au făcut aceștia cu miliardele pe care el le-a câștigat prin producție și dacă ar vedea ce s-a ales de ei de când au devenit „capitaliști” pro-evrei.

Nu e nimic imoral sau greșit în ați investi „capitalul” într-o întreprindere productivă veritabilă, care aduce beneficii poporului sub formă de bunuri sau servicii valoroase. Dacă poți face bani prin asta, cu atât mai bine. Alții pot intra în competiție, lucru care face ca produsele și serviciile oferite populației să devină din ce în ce mai bune. Acesta este procesul economic liber și productiv care a creat miracolul economic american.

Dar asta nu e ceea ce fac evreii, împreună cu „prietenii lor capitaliști.” Îți aduci aminte că Rothschildii au făcut milioane de pe urma Bătăliei de la Waterloo?

Ce le-au oferit aceștia britanicilor sau francezilor, pentru banii câștigați pe spinarea lor? Te poți gândi la vreun beneficiu pe care aceștia l-au furnizat în schimb?

Operațiunea lor a constat exclusiv în „a lua,” și deloc în „a da!”

Ba mai mult, câștigul lor a avut la bază vărsare de sânge fratricid: arienii francezi și arienii britanici măcelărindu-se între ei din motive relativ minore, în timp ce evreii fanatic de uniți au făcut bani de pe urma masacrării mutuale dintre aceștia.

În fiecare război (cu excepția celui de-al Doilea Război Mondial, care a presupus lupta pentru supraviețuire a evreilor), aceiași evrei au jucat de ambele fronturi, au vândut arme, uniforme și steaguri ambelor armate. În Războiul Civil spre exemplu, Rothschildii britanici i-au sprijinit pe sudici, în timp ce Rothschildii francezi i-au sprijinit pe cei din nord!

Acești evrei „capitaliști” de regulă se găsesc printre rândurile așa-zișilor „sioniști” – evreii care poartă acele „căciuli,” evreii care pozează drept o „religie” și care țin morțiș să-și împlinească profețiile lor paranoice de stăpânire și dominație a lumii, considerându-se „poporul ales al lui Dumnezeu.”

Ei cred că vor stăpâni lumea și că-i vor înrobi pe toți gentilii atunci când vor deține întreg Ierusalimul (oraș din care le mai lipsește doar câteva cartiere).

Această schemă a lor funcționează doar până în momentul în care oamenii încep să le verifice „religia” lor iudaică, care în adevăr e un cod de operațiuni pentru „cei aleși,” prin care să ne escrocheze, ruineze și să ne înrobească pe fiecare dintre noi, după cum am arătat deja în capitolele precedente.

Secretul evreilor capitaliști – care reprezintă partea sionistă din operațiunea parazită de înșfăcare a averilor gentililor – e fățărnicia.

Singura realitate din economie constă în bunuri și servicii, proprietăți și muncă productivă. Întreaga discuție despre „bani,” „valută,” „inflație,” „deflație,” etc. are un singur scop: acela de a ascunde adevăratele intenții din spate.

Cel ce deține monopolul asupra bunurilor și serviciilor, deține și averea.

Banii nu reprezintă decât un fel de „bilet” prin care poți ajunge la ceste bunuri și servicii. Evreii inventaseră principiul bazic al furtului „capitalist” prin manipularea banilor, cu mult înainte de era presupusului „Hristos,” și anume în Babilonul antic.

În mod original, anticii foloseau bucăți de aur (ori de metale sau pietre prețioase) drept monedă de schimb.

Babilonienii deveniseră nespus de bogați și curând s-au pomenit cărând după ei cantități mari de aur, pentru schimburile comerciale.

Evreii deștepți s-au oferit să depoziteze aurul negustorilor bogați și să se ocupe ei de transportul acestuia ori de câte ori era necesar.

Apoi evreii au început să le emită negustorilor babiloneni plăcuțe mici de lut ars, pe post de bonuri vaorice, pe care se specifica valoarea depozitului în aur pe care o aveau în seifurile evreilor.

În scurt timp comercianții au realizat că pot face negoț între ei folosind acele „bonuri” din lut ars primite de la evrei, fără să mai fie nevoiți să transporte de fiecare dată aurul în sine.

Iar în schimb, evreii au descoperit că din momentul în care negustorii s-au obișnuit cu ideea de a face negoț nu cu aurul, ci cu „bonurile” din lut, aceștia din urmă au încetat în mod gradual de a-și mai scoate aurul din seifurile menținute de evrei. Negustorii au început să folosească „bonurile” pe post de aur – iar aurul în sine nu a mai fost mișcat din seifuri, indiferent de câte ori acesta își schimba stăpânul.

În felul acesta au luat naștere „banii” – și odată cu aceștia a luat naștere și cea mai mare escrocherie din istoria omenirii, o escrocherie care încă continuă!

E de notat faptul că evreii nu trebuiau să pună aurul la dispoziție cu ocazia fiecărei tranzacții. Aurul era întotdeauna acolo, iar negustorii curând au încetat să-l mai verifice. În ocaziile speciale în care se cerea aurul, evreii întotdeauna îl puneau la dispoziție.

Însă evreii au descoperit că puteau pune la dispoziție aurul cerut, chiar dacă nu aveau suficient de mult pentru a acoperii toate bonurile pe care le-au emis! În fapt, au descoperit că erau într-o perfectă siguranță dacă aveau nu mai mult decât 10% din aurul pentru care au emis bonuri valorice.

Cu alte cuvinte, puteau emite de zece ori mai multe bonuri decât aurul care se afla în seifurile lor! Și exact asta e ceea ce au făcut acești evrei, iar acesta este felul în care au devenit „capitaliști.” Pentru fiecare livră de aur care era lăsată în paza evreilor, evreii câștigau nouă livre de aur sub formă de bonuri valorice, pur și simplu pentru că emitea de nouă ori mai multe bonuri pentru aceiași livră de aur. Apoi aceștia foloseau aceste „bonuri” nefundamentate pentru a face afaceri cu negustorii sau pentru a câștiga putere în stat.

Crezi sau nu, exact asta fac evreii, împreună cu partenerii lor gentili, aici în America!

Rezerva Federală, care a fost fondată de evreul Paul Warburg din familia Rothschildilor, are puterea de a face exact ceea ce evreii antici făceau în Babilon: adică să emită „bonuri” ce poartă denumirea de „bani” sau de „monedă de schimb,” despre care se presupune că reflectă depozitele de aur din seifurile lor, însă în realitate lucrurile nu stau așa!

Constituția Statelor Unite interzice acest lucru în mod expres, pentru că Părinții Fondatori ai SUA au fost foarte conștienți de această escrocherie veche ca istoria. Numai Congresul are puterea de a emite bani. Cu toate acestea, acum, Rezerva Federală ne emite banii!

În anul 1913, sub presiunea evreilor, Congresul a aprobat „Decretul Rezervei Federale,” creând în felul acesta o bancă centrală care a început vechiul jaf după modelul evreilor babilonieni, însă la un nivel ce n-a mai fost întâlnit niciodată în istorie.

Rezerva Federală (o organizație semiprivată) emite bani după bunul ei plac, dau o lovitură zdravănă adevăratelor bunuri și proprietăți, și se mândresc cu un profit pe măsură, în timp ce tu, ca cetățean al SUA, te împotmolești în datorii către acești bancheri internaționali, datorii care sânt atât de mari încât întrec puterea de concepere a minții umane.

Și metoda prin care aceștia au pus în aplicare această jefuire a poporului american, e identică cu metoda folosită de evreii babilonieni pentru a-i escroca pe negustorii din acele vremuri. Emițând de nouă ori mai multe bonuri valorice pentru depozitele de aur pe care le aveau în pază, evreii s-au procopsit cu „bonuri” cu care să se bucure de bogăția și producția gentililor babilonieni, fără a lucra și fără a fi prinși în mod legal.

Prin înființarea „Rezervei Federale” și prin aprobarea de decrete neconstituționale care le permit să creeze de zece ori mai mulți bani – și datorii – decât bunurile fizice pe care le dețin, cei ce conduc și profită de pe urma Rezerve Federale și de pe urma dobânzii colectate din datoria astronomică, se bucură de câștiguri gigantice – fără să lucreze.

Poporul nostru a fost înșelat să ne înlocuiască sistemul nostru onest bazat pe „întreprinderi productive,” cu escrocheria neonestă și putredă a cametei evreiești costumată drept „capitalism,” după care a fost forțat să apere rezultatul imoral și corupt. În felul acesta evreii ne-au făcut să ne închinăm jafului lor, pentru că ni se spune (și noi credem) că noi înșine suntem „capitaliști!” Oricând evreii reușesc să complice lucrurile atât de mult și să le scoată din sfera realității bunurilor și serviciilor, atunci „bonurile” spre aceste lucruri – banii – devin ceva ce au o valoare intrinsecă în ochii populației: iar acesta este momentul în care evreii pot opera în voie.

Datoria națională, care acum e cam de 300 de ori mai mare decât era în anul 1910 (1.1 miliarde dolari), se ridică la 336 miliarde de dolari. Dobânda pentru această datorie e de 14 miliarde pe an. Datoria pe cap de locuitor e de 1.700 dolari. La momentul în care Rezerva Federală a intrat în scenă, datoria pe cap de locuitor era de 12 dolari.

Din 1960, costul traiului a crescut cu 10,5%. Acum un dolar valorează 45 de cenți, dacă îl compari cu valoarea pe care o avea în 1941. Ceea ce azi costă 2,22 dolari, în 1941 ar fi costat doar 1,25 dolari.

Deficitul pentru primele 8 luni din anul fiscal 1967 a fost de 17181 miliarde de dolari. Aurul american a atins cel mai scăzut nivel din ultimii 30 de ani, la aproximativ 13,1 miliarde de dolari – o pierdere de 11 miliarde în 10 ani.

Din tot acest aur, numai 2,8 miliarde poate fi pus la dispoziție pentru a răspunde revendicărilor străine. Dolarii deținuți de străini continuă să crească și acum a ajuns la 27 de miliarde.

Pe parcursul anului curent, Congresul va elimina legea care obligă Rezerva Federală să dețină aur fizic în procent de 25% din toate bancnotele emise.

* * * Îi fac pe oameni să venereze ceea ce ei numesc „capitalism,” din care fac aproape o religie, banii îi transformă în idol, după care încep să adune toți banii prin manipulările lor diabolice. Și din momentul în care au pus mâna pe idolul oamenilor – banii – aceștia dețin în mod automat și puterea. Oamenii din ziua de azi sunt sclavii banilor și prin urmare sunt sclavii evreilor.

Nimeni nu îndrăznește să-i critice pe acești evrei, pentru că punga cu bani pe care aceștia o poartă exercită o putere teribilă. Dacă îndrăznești să critici sau să ataci un evreu, atunci tu și familia ta trebuie să flămânziți, pentru că vei descoperi că toate căile normale de câștigat bani îți vor fi închise în nas.

Probabil chiar mai mortal și mai insidios, e felul prompt în care evreii își folosesc vastele sume de bani pe care le câștigă prin manipulații capitaliste, pentru a cumpăra mințile victimelor lor.

Nu te poți gândi decât la lucrurile pe care le cunoști.

Prin urmare, lucrurile la care te gândești, sunt lucrurile despre care auzi și pe care le vezi – adică ceea ce citești în ziare, ce vezi la TV, ce auzi la radio, ce înveți la școală, ce observi prin filme, etc. Dacă cineva ar fi să câștige controlul complet asupra mediilor din care te informezi, dacă te-ar lasă să vezi doar ceea ce ei vor ca tu să vezi și dacă ți-ar ascunde celelalte adevăruri, atunci acea persoană ți-ar controla mintea și, prin asta, te-ar controla pe tine.

Evreii falsificatori de diagrame au făcut exact asta. Să luăm ca exemplu numai una dintre multele metode prin care aduni ceea ce tu speri să fie adevăruri despre lumea din jurul tău: TV-ul.

TV-ul este fără doar și poate cel mai puternic mediu de informare din lume. Spre exemplu, un discurs al președintelui sau al lui Huntley-Brinkley, în 30 de minute ajunge la mai mulți oameni decât s-ar fi putut ajunge prin intermediul tuturor pamfletelor de la Thomas Paine încoace. Aceasta este era comunicării în masă. Iar acela care controlează TV-ul, controlează mințile americanilor.

Ai doar trei canale: CBS, ABC și NBC. Președintele canalului NBC e Robert Sarnoff, un evreu de origine rusă. Președintele consiliului de administrație a canalului CBS e William Paley (Palinsky), un evreu rus. Președintele canalului ABC e Leonard Goldenson, un evreu rus.

Orice vezi și auzi la TV, provine de la unul dintre acești trei evrei. Și din cauza asta n-ai să vezi niciodată într-un show de criminalistică un criminal negru, spre exemplu, cu toate că 85% dintre toate crimele serioase – potrivit statisticilor FBI – sunt comise de negrii. Și cu atât mai mult nu vei vedea vreodată un criminal evreu, nici măcar atunci când acesta e parte integrală din poveste, cum a fost cazul lui Oliver Twist.

Pe de altă parte, în film după film, de fiecare dată când într-o scenă apare un caracter stricat și depravat, nouă din zece ori aceștia aleg un alb de origine anglo-saxonă și fac din el un ignorant, spurcat, fumător înrăit, un bărbos neîngrijit cu o natură cumplită, care aparține celor mai josnice și mai vulgare tipuri de oameni. Doar observă de câte ori ticălosul din filme are un accent sudic sau german!

Concomitent cu preluarea televiziunii de către evreii capitaliști și sioniști, aceștia au cumpărat rapid și ziarele și revistele. În New York, evreul Sulzbergers deține ziarul The New York Times, evreul Schiffs deține ziarul The New York Post și toate celelalte ziare în afară de unul. Samuel Newhouse deține ziarul The New Orleans Times-Picayune; tot acesta e editorul ziarului The Newark (N.J.) Star-Ledger, la care Philip Hochstein e redactor, iar Sam Israel e unul dintre directori. Walter H. Annenberg e editorul și redactorul ziarului The Philadelphia Inquirer, dar și președintele companiei Triangle Publications, Inc. Paul Block e redactor pentru The Pittsburgh (Pa.) Post-Gazette, The Toledo (0.) Blade și pentru The Toledo Times. Philip L. Graham (ginerele lui Eugene Meyer) e proprietarul ziarului The Washington Post. John Cowles jr. e editorul celor două jurnale din Minneapolis, și anume The Minneapolis Tribune și The Minneapolis Star. (Aș dori să menționez și faptul că jurnalismul american are o tendință spre monopolizare. În 1890, în Chicago erau 11 ziare; azi mai are doar patru: The Chicago Tribune, The Chicago Daily News, The Chicago American și The Sun-Times. Încă din 1934, 82% din cotidiene, se aflau sub monopol complet în comunitățile lor. Și, potrivit Editor & Publisher, 63 de lanțuri au deținut și administrat 361 de cotidiene – ceea ce reprezintă 13% din toate cotidienele. Iar aceste 361 de cotidiene controlau mai mult de 37% din întreaga distribuție de ziare. În fapt, șase din aceste lanțuri controlau 81 de cotidiene care în total aveau o distribuție de peste 9.000.000, ceea ce înseamnă 21% din întreaga distribuție de ziare din întreaga țară.)

La fel stau lucrurile și cu revistele. Spre exemplu, revista Look acționează precum o bombă-mentală asupra poporului nostru, după cum s-a putut vedea în recenta zarvă legată de întâmplarea cu Kennedy. Look e deținută de frații evrei Cowles. Familia evreiască Zimbalist a preluat de curând vechiul cotidian al lui Benjamin Franklin, și anume The Saturday Evening Post. Evreii controlează până și cotidianele de aripă „dreapta”: David Lawrence – președinte și editor al revistei U. S. News & World Report – e evreu, și la fel e și familia Meyer care deține ziarul Newsweek. Redactor pentru The New Yorker e Raoul H. Fleischmann. Șeful revistei Parents e George J. Hecht.

Editurile de cărți au devenit din ce în ce mai evreiești, de la Simon & Shuster, Inc., până la Alfred A. Knopf, Inc. – toate acestea sunt edituri liberale înrăite.

Afacerile teatrale au fost 100% evreiești, începând de la Lee Shubert și Abraham Erlanger, și toți ceilalți evrei de pe Broadway. Oare există vreun american căruia trebuie să-i fie reamintit cine conduce afacerile cinematice ca monopol privat? Metro-GoIdwyn-Mayer Warner Bros., etc., etc. 

În adevăr, nu există NICI UN domeniu în care evreii să nu fi cotropit din ce în ce mai mult control din mâinile Albilor care au luptat pentru America și care au construit această țară.

Totul începe, din nou, cu puterea pe care evreii o au prin bani, care le asigură tot ceea ce doresc.

Un pasaj din ziarul The New York Times, de pe 4 oct. 1964, ne relevă informația zguduitoare că OPTZECI LA SUTĂ DINTRE TINERII EVREII MERG LA FACULTATE – și, prin urmare, vor înșfăca cea mai mare parte dintre pozițiile profesionale din America, în timp ce gentilii, care nu-și permit să meargă la facultate în număr atât de mare, vor fi nevoiți să slujească nevoilor regale ale acestor evrei bogați și profesionali.

Exact asta s-a întâmplat și în Germania, iar în cele din urmă va duce la aceiași explozie de ură împotriva evreilor, indiferent de cât de bine sunt mușamalizare aceste fapte acum. Probabil vei spune că evreii au „dreptul” de a merge la facultate, chiar toți evreii dacă își pot câștiga acel drept.

Poate că e chiar așa, și voi cădea de acord că o persoană are „dreptul” de a face orice lucru pe care și-l poate dobândi.

Însă, așa cum am încercat din greu să dovedesc, prin documente, până în prezent, mulți dintre evrei își câștigă avantajele în mod „legal” – dar pe nedrept – prin combinații, conspirări, prin scurgeri de informații, prin „speculații” aranjate, etc. – evreii nicidecum nu-și câștigă avantajele pe care le au prin muncă și producție cinstită, așa cum majoritatea ne-evreilor (gentililor) sunt nevoiți să-și câștige banii.

Folosindu-se de averea pe care au dobândit-o pe nedrept, evreii încep să-și domine gazda și să destituie națiunea care în mod generos le-a permis să opereze în mijlocul ei.

Și nicio națiune de pe fața pământului – afară de cazul în care e o națiune de viermi totali – nu va tolera la infinit niște „musafiri” care le înșfacă patria, indiferent de modalitățile la care recurg pentru a face asta.

Dintre gentili, cel mult 20% merg la facultate, în timp ce evreii merg la universitate în procent de 80%.

În schimb asta mai înseamnă și că profesorii noștri vor deveni din ce în ce mai evrei, în timp ce gentilii care n-au urmat studii universitare se vor afla în situația de a-i servi pe acești evrei deștepți.

Pentru cât timp crezi că cele 150 milioane de americani ne-evrei vor accepta să-i servească pe cei 2% din populație care se laudă că-și vor trimite aproape tot tineretul să ocupe profesiile noastre, să fie avocații noștri, doctorii, directorii și politicienii noștri, și chiar și pastori crești – întrucât mulți dintre ei devin chiar și preoți!

Aș putea continua aproape la nesfârșit cu acest subiect, însă, în loc să fac asta, am să-l invit pe cititorul care încă mai are îndoieli, să observe lucrurile de unul singur și să se convingă în felul acesta. Pur și simplu notează felul în care întreaga informație disponibilă pentru mințile și inimile americanilor a fost îndreptată din ce în ce mai aproape de aripa stângă și mai aproape de acea măguleală scârboasă a evreilor și a negrilor, în timp ce a fost îndepărtată din ce în ce mai departe de patriotism și, mai ales, a fost eliminată orice mențiune a marilor realizări ale Rasei Albe.

În fapt, exemplul cel mai șocant a felului în care mințile americanilor au fost sucite de acești evrei sioniști capitaliști – care s-au folosit de aurul lor pentru a cumpăra controlul asupra minților – e ceea ce reușit să facă cu adevărurile despre rasă, folosindu-se de banii și de puterea lor editorială. Cu doar cincizeci de ani în urmă, lumea ți-ar fi râs în față dacă ai fi sugerat că ar fi posibil să elimini din mințile a milioane de oameni adevărurile referitoare la diferențele dintre rasele umane. Fiecare enciclopedie, fiecare carte, fiecare profesor și chiar și fiecare fermier cunoștea aceste adevăruri. Iar aceste adevăruri erau (și încă mai sunt) prezente în Natură, chiar sub ochii noștri.

Însă evreii nu-și pot permite a îngădui ca un astfel de adevăr să existe, ca nu cumva victimele lor să realizeze că un grup rasial de evrei, ce se dă drept o religie, le mănâncă de vii și pregătesc un atac rasial total împotriva lor, pentru a le înrobi sau ucide.

Așa că mai întâi au plasat niște profesori evrei deștepți în universități de renume, cum e, spre exemplu, Columbia University – cu toate că această universitate nu e singura.

Apoi acești „profesori de antropologie” au început să-i învețe pe studenți că rasa nu există!

În ciuda acestei nebunii și în ciuda lipsei de orice fel de dovadă, susținătorii acestei nebunii au început să fie aclamați prin revistele, mass-media și cărțile evreiești, drept Socrate și Platon ai antropologiei.

Primul și cel mai important dintre acești pionieri mincinoși din biologie a fost evreul pro-comunist Franz Boas, care în mod regulat îi trimitea urări calde camaradului Stalin cu ocazia zilei sale de naștere (informație preluată din ziarul Jewish Voice, ianuarie 1942), și a cărui reputație comunistă un poate fi tăgăduită de niciun observator obiectiv.

Acest evreu comunist a început să predea antropologia la Universitatea Columbia în 1896 și a dominat departamentul de antropologie până când a decedat, în 1942. Între timp, a scris cărți non stop, „dovedind” că nu există nicio diferență biologică între oameni. (Kultur and Rasse, Leipzig, 1914; Anthropology and Modern Life, New York, 1928; Aryans and Non-Aryans, New York, 1934; Race, Language and Culture, New York, 1940; etc.) 

Întreaga evreime a dat năvală, cuprinsă de dorința fanatică de a-și promova progenitura. Boas era venerat în fiecare ziar și revistă deținută de evrei, și i-au fost acordate toate premiile academice pe care evreii le-au putut inventa sau promova. În același timp, mass-media evreiască i-a atacat și i-a numit „bigoți” pe toți criticii care au îndrăznit să-l conteste atât pe eroul lor cât și declarațiile sale pline de aroganță pe tema rasei. Treptat, treptat, criticii au fost intimidați și reduși la tăcere, în timp ce publicul a început să-l privească pe Boas ca pe un fel de dumnezeu. Această societate evreiască plină de admirație l-a făcut pe Boas o „autoritate recunoscută” în etnologia și antropologia socială. Studenții și colegii săi de la Universitatea Columbia – și anume, Herskovits, Kleinberg, Ashley Montague, Weltfish (toți evrei și procomuniști) – au răspândit peste tot articolele lui Boas, otrăvind în mod deliberat mințile a generații întregi de studenți și profesori din universitățile Americane și prostituind astfel o întreagă știință.

Acest lucru încă se mai petrece și în ziua de azi, chiar în timp ce citești această carte.

Și întreg acest miracol a fost realizat prin puterea pe care evreii o au prin aur – aur care a fost preluat din mâinile poporului nostru prin vechea tehnică evreiască a cametei și manipulării, de această dată mascată în hainele capitalismului.

Prin intermediul mass-mediei, a TV-ului, etc., evreii îi pot recompensa pe lingușitorii pro-evrei și îi pot pedepsi cu brutalitate, defăimându-i, pe aceia care îndrăznesc să-i atace sau pur și simplu să spună adevărul despre ei.

Dacă un om aflat într-o poziție de rang înalt îi atacă pe evrei, e supus celei mai vicioase și brutale forme de defăimare națională și atacuri personale, în toate organele opiniei publice. Acest lucru se întâmplă chiar dacă nu-i atacă pe evrei în mod direct, menționând numai comunismul evreiesc, fără a-i menționa pe evrei (cum a fost cazul lui McCarthy și Robert Welch); evreii îi vânează din plin și pe aceștia.

Pentru a putea înțelege adevărata profunzime a ticăloșeniei sioniștilor ce se dau drept „prieteni ai căpitanului,” trebuie să privești în perspectivă ceea ce aceștia au făcut din economia albilor.

Pretutindeni, albii creează economii PRODUCTIVE în care toată lumea lucrează, administrează sau își asumă riscuri reale într-o întreprindere în care ei înșiși au un interes personal.

Economia arianului e întotdeauna o ÎNTERPRINDERE PRODUCTIVĂ, indiferent de numele extravagante care sunt atribuite diferitelor forme a acestei activități. Fiecare persoană oferă societății cel puțin pe atât de mult pe cât ea însăși primește în schimb de la societate.

Economia evreului e PARAZITĂ. Acesta întotdeauna înșfacă mai mult decât oferă societății. Imediat ce evreul devine suficient de puternic într-o societate, acesta începe să sucească și să pervertească întreprinderea productivă într-o operațiune criminală interzisă prin lege aproape pretutindeni, timp de secole: CAMĂTA.

Evreii au început să-i orbească pe oamenii noștri cu privire la imoralitatea de a PRIMI fără a produce sau a da ceva la schimb. Au început să dez-emfatizeze aspectul PRODUCTIV al muncii și administrației economiei ariene și, în schimb, a pus emfază pe câștigarea BANILOR prin price metode de prădăciune posibile. Au îndepărtat privirile arienilor de la PRODUS, spre PROFIT.

Meșteșugăria și mândria de a produce a început să dispară, căci încăierarea disperată pentru a ÎNȘFĂCA BANI a luat locul bucuriei ariene de a crea lucruri excelente și de durată. Creează mai multe produse de calitate inferioară, lustruiește-le de minune pentru a arăta bine la exterior, vinde-le cât mai scump posibil, după care uită de ele în momentul în care banii ți-au intrat în buzunar. Aceasta a fost noua abordare a evreilor, abordare care a umplut America cu miliarde de tone de DEȘEURI din plastic și de calitate inferioară.

Următorul pas a fost acela de dez-emfatizare a ÎNTREGII producții, pentru a se concentra pe MANIPULAREA banilor și creditelor cu scopul de a câștiga și mai mulți bani – fără muncă, fără administrare, invenții sau producție și fără asumarea vreunui risc real. În mod normal evreii au infiltrați plasați în poziții de rang înalt, de unde pot afla informații care le permite să „speculeze” și să înșface vaste sume de bani – FĂRĂ NICI UN RISC.

Această înșfăcare de bani, fără a da societății ceva la schimb pentru valoarea banilor respectivi, e o acțiune imorală și distructivă și nicio societate nu poate supraviețui în felul acesta pentru totdeauna.

Apoi evreul Karl Marx în mod șiret a ATACAT acest proces imoral, afirmând că e UNUL ȘI ACELAȘI LUCRU cu întreprinderea ariană liberă; adică, în mod inteligent a numit „CAPITALISM” atât întreprinderea cât și camăta. Și în felul acesta i-a determinat pe toți oamenii noștri să APERE CAMĂTA EVREIASCĂ, pentru că au fost înșelați a crede că „capitalismul” face parte din „traiul nostru sacru.”

Împingând acest proces din ce în ce mai departe, evreii au reușit să producă o ruptură între inventatori, patroni și administratori pe de o parte și muncitori pe de altă parte, și să producă un RĂZBOI între aceste CLASE, care reprezintă cele două părți din economia noastră. În tot acest timp, evreii au manipulat ambele segmente pentru a înșfăca din ce în ce mia mulți bani, fără ca ei înșiși să lucreze sau să producă.

În schimb, acest lucru îi forțează pe administratorii noștri să se coboare și să se adape din același jgheab cu evreii, pentru a putea concura în aceiași piraterie economică imorală și crudă cu aceștia, pentru a putea supraviețui. În acest fel, și arianul devine „capitalist.”

Acum, „prietenii evrei ai căpitanului” ațâță și mai tare focul distrugerii cu ajutorul celorlalți evrei – comuniștii – care se dau „prietenii echipajului,” și care încep atacuri vicioase, prin intermediul muncitorilor, împotriva „capitaliștilor bogați.”

Haidem să aruncăm o privire la acești evrei ce se dau drept „prieteni ai echipajului.”


Thomas

Offline

#2 26-Aug-2017 16:35:41

ciobanu35
Membru
Registered: 10-Aug-2017
Posts: 46

Re: PRIETENII CĂPITANULUI (CAP 7 - Puterea Albilor)

kek_nat

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10