Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

⛧ NU EȘTI AUTENTIFICAT! Pentru a vizualiza întregul forum, te rugăm să te autentifici.

Anunț

⬤ Program de RIV-uri (2-14 iulie) ⬤ Toți cei dedicați ar trebui să participe!! ◖ Ritual de întoarcere a blestemelor.◗ Cu privire la Facebook!

#1 19-Apr-2017 01:10:31

NishaWillow
Templier ✸ ✸ ✸
Data înregistrării: 29-May-2015
Mesaje: 1.526

Program nou de RIV-uri (20-30 aprilie)

Salutări tuturor oamenilor şi camarazilor noştri.


Dacă nu intervine nimic urgent (ca şi evenimentele avute loc recent) vom urma programul de mai jos. Îl voi face la fel de simplu și concis pe cât e posibil. Trebuie să spulberăm multă confuzie. Evreii conduc lumea care e încă bazată pe minciuni și confuzie. Acesta e modul în care ei conduc, pe lângă alte lucruri.

Minciuninile, confuzia și înșelăciunea sunt principalii deținători cheie ai puterii evreieşti. Trebuie să ne dedicăm 10 sau mai multe zile pentru a le spulbera. Acest lucru este pentru ai ajuta pe oamenii care se pot trezi să se trezească. Dușmanul rezistă acestui lucru prin lucrarea cu mult mai multă magie.

Pentru a explica ceea ce fac ei, ca şi excremente ce sunt, ei declară deschis că problema lor o au cu Satan. Ştim că Satan înseamnă Adevărul Etern. Oamenii din est vibrează SA-TA-NA-MA ca pe o mantră, iar acest lucru spulberă iluziile. Potrivit Guru-ului din Est, această mantră spulberă şi tiparele subconştiente ce sunt periculoase și care au fost create prin iluzie. Evreii i-au proscris “numele" prin folosirea pedepsei cu moartea timp de secole, atât din acest motiv, cât și pentru Ființa care se află în spatele acestui nume.

Inamicul a inundat nivelele astrale inferioare cu o mulțime de rahat şi forme mentale nebune; frica, teroarea, neînțelegerea, concepțiile greșite, exploatarea punctelor oarbe în creierul uman, toate la un loc. Putem rezolva asta prin aceste RIV-uri.

Aşa că ne vom concentra pe patru RIV-uri în perioada 20-30 aprilie. Vom actualiza programul, dacă este nevoie.

Prin ridicarea acestora, Satan sau Adevărul va putea fi văzut de toți. Asta ne aduce beneficii în toate modurile posibile.


20-30 aprilie:

⛧ Ultima modificare de NishaWillow (19-Apr-2017 08:13:27)


Cunoaşterea este prin ea însăşi putere. sarpe

💡 Conectat

#2 01-Jun-2017 22:28:23

ancksunamun_666
Novice
Data înregistrării: 27-Mar-2017
Mesaje: 4

⛧ Re: Program nou de RIV-uri (20-30 aprilie)

Am si eu o intrebare. Sper ca ma puteti ajuta. Am evocat un Zeu cu ajutorul pendulului. Totul a mers bine, doar ca spre final mi-a directionat pendulul spre literele " AFOS" , iar la final mi-a zis "Cauta!". Ma gandesc ca aceste litere pot fi un cuvant din enochiana. Ma poate ajuta careva? Va rog mult de tot.
Stiu ca nu are legatura cu ce ai scris, dar ma poti ajuta, totusi, te rog?

💤 Deconectat

⛧ Subsol forum

Platforma FluxBB 1.5.10