Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 19-Apr-2017 03:10:31

NishaWillow
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,642

Program nou de RIV-uri (20-30 aprilie)

Salutări tuturor oamenilor şi camarazilor noştri.


Dacă nu intervine nimic urgent (ca şi evenimentele avute loc recent) vom urma programul de mai jos. Îl voi face la fel de simplu și concis pe cât e posibil. Trebuie să spulberăm multă confuzie. Evreii conduc lumea care e încă bazată pe minciuni și confuzie. Acesta e modul în care ei conduc, pe lângă alte lucruri.

Minciuninile, confuzia și înșelăciunea sunt principalii deținători cheie ai puterii evreieşti. Trebuie să ne dedicăm 10 sau mai multe zile pentru a le spulbera. Acest lucru este pentru ai ajuta pe oamenii care se pot trezi să se trezească. Dușmanul rezistă acestui lucru prin lucrarea cu mult mai multă magie.

Pentru a explica ceea ce fac ei, ca şi excremente ce sunt, ei declară deschis că problema lor o au cu Satan. Ştim că Satan înseamnă Adevărul Etern. Oamenii din est vibrează SA-TA-NA-MA ca pe o mantră, iar acest lucru spulberă iluziile. Potrivit Guru-ului din Est, această mantră spulberă şi tiparele subconştiente ce sunt periculoase și care au fost create prin iluzie. Evreii i-au proscris “numele" prin folosirea pedepsei cu moartea timp de secole, atât din acest motiv, cât și pentru Ființa care se află în spatele acestui nume.

Inamicul a inundat nivelele astrale inferioare cu o mulțime de rahat şi forme mentale nebune; frica, teroarea, neînțelegerea, concepțiile greșite, exploatarea punctelor oarbe în creierul uman, toate la un loc. Putem rezolva asta prin aceste RIV-uri.

Aşa că ne vom concentra pe patru RIV-uri în perioada 20-30 aprilie. Vom actualiza programul, dacă este nevoie.

Prin ridicarea acestora, Satan sau Adevărul va putea fi văzut de toți. Asta ne aduce beneficii în toate modurile posibile.


20-30 aprilie:

Last edited by NishaWillow (19-Apr-2017 10:13:27)


Cunoaşterea este prin ea însăşi putere. sarpe

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10