Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 14-May-2017 02:53:04

NishaWillow
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,759

Învățând lumea pentru eternitate

Salutări tuturor oamenilor şi camarazilor noştri.

Am vrut să clarific acest lucru dacă încă îi tulbură pe câțiva oameni. În satanismul spiritual, respectăm și ascultăm de legile naturii. Acest lucru ne face puternici, neînfricați și formidabili.

Trebuie să ascultăm natura și ceea ce încearcă să ne spună, altfel vom eşua și vom muri ca mulți alții înaintea noastră. Natura este cea mai înaltă înțelepciune și ne vorbește tuturor. Toți păgânii antici se închinau naturii și Zeilor, Zeii fiind cele mai înalte manifestări ale naturii. Scopul lor a fost să fie cei mai buni, să crească și să avanseze într-o manieră sănătoasă.

Întrebarea „de ce Zeii doresc ca noi să lucrăm împreună prin conştientizare și să urmăm natura” nu are legătură cu „cine este superior”. Ei gândesc dincolo de asta.

În natură, există o ordine.

Nu poți lupta corp la corp cu un leu, indiferent cât de mult timp ai mers la sală. Acest lucru nu ar trebui să te facă să te simți inferior. Dar inamicul te minte, spunăndu-ți că acest lucru contează. Nu contează deloc. Nu te face să fii slab. Aşa este natura. Nu există nici un motiv ca să te simți prost și să te urăşti.

Oamenii trebuie să învețe iubirea de sine și să se accepte. Dacă aceste lucruri nu există, nu există nici un respect de sine. Dacă o entitate nu se respectă, atunci nu se poate privi înăuntru și nu-şi poate găsi puterile pe care le are.

Unii oameni se uită mereu la ei înşişi ca la ceva de care încearcă să fugă, la ceva pe care îl detestă, urăşte și, prin urmare, nu ajung nicăieri în existența lor. Acest lucru este FOARTE străin, iar inamicul îi învață asta pe oameni încă de la o vârstă fragedă.

Normal că trebuie să urâm aspectele pe care trebuie să le schimbăm. Ce fac oamenii acum nu e asta. Nu numai că lucrurile negative sunt lăsate să existe, dar ele chiar se întăresc prin ura de sine. Această ură nu face nimic altceva decât să-l sfâşie pe om și să-i mănânce sufletul.

Aceasta este ura de sine a mutilării. Evreii au învățat omenirea cu acest lucru, și anume că trebuie să te simți rău cu privire la ceea ce ești, pentru că te-ai născut, pentru că exiști sau orice altceva.

Toți păgânii i-au învățat pe oameni să-și urască provocările, nu pe ei înșiși. Această ură de sine evreiască este pur malefică. Nu este necesară chiar deloc. Atunci când scapă de sub control, ea îi face pe oameni să fie răi.

Toată lumea trebuie să se „urască”. Apoi, forța ta distructivă este pusă pe tine. Pentru nici un motiv. Inamicul îi face întotdeauna pe oameni să se simtă prost cu privire la ceea ce sunt și apoi folosesc acest sentiment pentru a-i face să facă ceea ce vor ei. Un exemplu este mixul rasial.


Mulți oameni se urăsc pe ei și doresc să se sinucidă prin a se reproduce până ce dispar complet. Nu e un lucru bun. Este nefiresc și nesănătos. Asta e ceea ce evreii doresc să faceți pentru voi. Ei pot apoi să-i adune pe acești oameni răniți şi nesănătoși la agenda lor şi să-i folosească pe post de unelte pentru distrugerea societății și a civilizației.

Credințele noastre legate de lucrurile rasiale sunt motivate de respect, înțelegere şi la nivel înalt, de sprijin REAL. Acest lucru nu are nimic de-a face cu cine este mai „superior”. Asta este pentru că recunoaștem creația naturii și a Zeilor. Cea mai sigură cale de a ucide pe cineva și de a nu-i mai vedea vreodată fața este de a-l mixa. Este chiar mai rău decât sinuciderea. În sinucidere, poți exista din nou prin reîncarnare.


Dacă se făcea prea mult mix rasial, atunci oamenii dispăreau pentru totdeauna. Satan și Zeii cred în noi și nu vor ca noi să murim și să dispărem. De ce ar vrea asta? Ei ne dau cel mai bun şi logic sfat pentru a crește.

De asemenea, concepțiile Zeilor sunt pentru urmașii lor care vor CONTINUA să existe. În această viață, în următoarea, oricât de multe ar fi. Până când aceştia ajung să atingă nivelele superioare şi dorite. Ei nu vă blochează înțelegerea asupra „tendințelor” care sunt astăzi.

„Tendințele” de astăzi presupun autodistrugerea, automutilarea, te fac bolnav psihic, te compară cu oricine pentru a te simți inferior sau orice altceva, sunt împotriva propriei tale existențe și după ce ai fost distrus și ai distrus totul în jurul tău, vei merge într-o bancă de energie inamică pentru a nu mai exista vreodată.

Asta e „soarta” lor, de către dușman... De aceea dușmanul îi „învață” în consecință.

Satan ne învață tot așa, dar pentru înțelegerea veșnică. Nu lucruri tranzitorii care vor dispărea în câteva decenii. Minciunile inamicului vor dispărea. Cei care îl „urmează” vor fi egali cu nimic. Cei care urmează înțelegerea veșnică vor fi întotdeauna mulțumiți, pașnici și puternici.

Asta e soarta pentru oamenii care urmează „prezentul”. Chiar și animalele nu respectă întotdeauna (((„prezentul’”))). Vom schimba acest lucru. Şi atunci ce va rămâne de la acești „oameni”? Nimic.

Satan și Zeii ne învață meritul veșniciei.

Acesta este motivul pentru care e mai bine să ascultați și să aplicați ca nişte Zei… Iar prin această aplicare, noi încetăm să fim trecători și devenim veșnici.

Asta e „dumnezeirea”...– Înaltul Preot Hooded Cobra 666

Last edited by NishaWillow (18-Apr-2019 23:09:59)


Cunoaşterea este prin ea însăşi putere. sarpe

Offline

#2 15-May-2017 01:05:33

TH30
Membru
From: Barlad
Registered: 20-Feb-2016
Posts: 1,442

Re: Învățând lumea pentru eternitate

Multumim!


"Fă cunoscute faptele tale în întreaga lume, astfel încât toți să te gratuleze." Ramses al II-lea
"Nu lupti decat pentru ceea ce iubesti" 卐 Adolf Hitler 卐
11.05.2016

Offline

#3 15-May-2017 07:58:57

Luz
Membru
From: Iasi
Registered: 02-Dec-2016
Posts: 476

Re: Învățând lumea pentru eternitate

Mulțumim!


Hail Satan! Hail Valefor! Hail Focalor!

Offline

#4 15-May-2017 13:31:37

UniversalPower
Spectator
Registered: 23-Jan-2017
Posts: 222

Re: Învățând lumea pentru eternitate

Multumim Nisha pentru acest topic si pentru munca depusa pentru a traduce acest topic . Respectele mele .


Hail Tatălui Satan !!

Offline

#5 15-May-2017 21:50:57

Kolp1x
Novice
Registered: 19-Mar-2017
Posts: 45

Re: Învățând lumea pentru eternitate

Multumim !

Offline

#6 15-May-2017 22:36:34

NeonGalaxy
Guest

Re: Învățând lumea pentru eternitate

Mulțumim :]

#7 15-May-2017 23:42:38

Roxana1995
Novice
Registered: 15-May-2017
Posts: 8

Re: Învățând lumea pentru eternitate

Din pacate omul de azi se concentreaza prea mult pe material si scapa din vedere sufletul. Defapt asta se si vrea, sa se provoace o diversiune, evreul vrea ca albul sa fie mereu ocupat (goana dupa bani, telefoane, jocuri) si sa stie cat mai putine lucruri. Mixul rasial este o mare problema!!!! Cu cat se amesteca sangele mai mult la un om cu atat procesul de zeificare si avansarea spirituala este tot mai dificila.(ca sa nu zic imposibila).

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10