Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 19-May-2017 17:19:44

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,640

CIUMA NEGROIDĂ (CAP 9 - Puterea Albilor)

Cap. 1 - Strigătul de moarte
Cap. 2 - Sifilisul spiritual
Cap. 3 - Falsificatorii diagramei
Cap. 4 - Căpitani corupți
Cap. 5 - Naufragiatorii
Cap. 6 - O privire mai atentă asupra corupților
Cap. 7 - Prietenii căpitanului
Cap. 8 - Prietenii echipajului


CIUMA NEGROIDĂ

În Registrele Congresionale ce au fost publicate de Biroul de Imprimerie a guvernului statelor Unite, în Proceedings of the House, 1957, pagina 8559, vei găsi documentația planului comunist de utilizare a negrilor pentru obținerea unei victorii comuniste în America. În prima coloană, la pagina 8559, vei afla următoarele:

„Israel Cohen, un comunist de top din Anglia, a notat următoarele în lucrarea sa „A Racial Program For the Twentieth Century (Un program rasial pentru secolul 21):

‚Trebuie să realizăm că cea mai puternică armă pe care partidul nostru o deține, e tensiunea rasială. Dacă introducem în conștiința raselor de culoare ideea că ele au fost opresate de către albi timp de secole, atunci îi putem atrage în programul Partidului Comunist. În America vom ținti spre o victorie subtilă. În timp ce ațâțăm minoritatea negrilor împotriva albilor, vom produce un sentiment de vinovăție în albi, pentru că i-au exploatat pe negrii. Ii vom ajuta pe negrii să iasă peste tot în evidență, în profesii și în lumea sportului și a divertismentului. Înzestrați cu acest prestigiu, negrii se vor putea mixa cu albii, inițiind astfel un proces care va arunca America în mâinile noastre.’”

În paragraful de mai sus se află întreaga esență a programului evreo-comunist – FOLOSIREA rasei negre înapoiate, puerile și sălbatice, pentru a distruge rasa albă care se află între evrei și țelul lor de dominare a întregii lumi, din Israel.

Pentru a provoca o revoltă – și comunismul în sine e o revoltă – ai nevoie de gloate de oameni violenți și sălbatici. Evreii, care reprezintă doar o fracțiune de 1% din populația lumii, sunt prea puțini în număr pentru a produce gloate formate din proprii lor semeni și, pe lângă asta, evreii nu prea îndrăgesc violența fizică, așa că nu-și pot oferi proprii lor „mușchi” în număr mare.

Așa că au nevoie de vaste „trupe” formate din indivizi cu creierul cât o alună, care să fie violenți și care să se comporte precum roboții.

Negrii sunt perfecți pentru nevoile evreilor de a obloji o revoltă. Însă înainte ca negrii să le poată fi de folos evreilor și marxiștilor, aceștia trebuie mai întâi să fie puși în poziție și condiționați.

În Africa (și în Sudul rural), negrii nu dețin nici mijloacele, nici spiritul și nici uneltele prin care să le fie de folos instigatorilor evrei. Se aseamănă atât de mult cu animalele negânditoare și sunt satisfăcuți într-un mod atât de copilăresc și letargic încât nu există nicio posibilitate de a-i utiliza la iscarea unei revolte de succes. Voodoo, furtul de găini și pepeni, fluturarea lamelor, sexul obscur, cântatul și dansatul și alte distracții primitive îi ține pe negrii rurali și pe cei ce trăiesc în pădure suficient de satisfăcuți (sau cel puțin îi face să nu gândească prea mult), așa că e ca și imposibil să transformi un număr semnificativ de astfel de negrii, într-o gloată furioasă care să se mențină în forță suficient de mult pentru a produce o revoluție.

Pentru a face un animal revoluționar dintr-un negru, mai întâi trebuie să-i împingi într-o situație în care să-și piardă abilitatea sa naturală de a se bucura de eliberările și plăcerile sale primitive, trebuie să-l înveți să se bucure de plăcerile și viciile luxoase a civilizației urbane (cum sunt femeile albe și heroina), trebuie să-l înveți că are dreptul la aceste plăceri, trebuie să-l forțezi să intre în competiție cu bărbații albi pentru aceste plăceri și, apoi, când falimentează, trebuie să-i șoptești că el nu falimentează cu adevărat în acea competiție, ci că „EXPLOTATORII ALBI” ÎL ȚIN LA PĂMÂNT!

Milioanele de negrii africani primitivi care au fost aduși în marile noastre orașe de Franklin
D. Roosevelt în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și de fiecare lider liberal de atunci încoace, pentru a fi folosiți drept unelte de vot, sunt incapabili de a intra în competiție cu bărbații albi. Nu reușesc la școală, nu au succes la locuri de muncă complexe, nu se descurcă într-o competiție intelectuală. Doar pentru că unii corciți reușesc în toate acestea, nu dezminte faptul că majoritatea negrilor sunt născuți incompetenți și inferiori – la fel cum faptul că unii cimpanzei pot fi învățați să se dea pe bicicletă, nu dezminte faptul că cimpanzeii sunt inferiori în inteligenții chiar și în comparație cu negrii.

Milioane și milioane de astfel de neadaptați și incompetenți sunt împinși în condițiile de trai urbane și aglomerate, sunt împinși să intre în competiție cu poporul alb inteligent, forțați să renunțe la plăcerea lor naturală în Voodoo, în sexul obscur, etc., împinși să pretindă că sunt ceea ce nu sunt, forțați să FALIMENTEZE, zi de zi, săptămână de săptămână, lună de lună – până când în cele din urmă devin atât de frustrați și disperați încât sunt gata să recurgă la orice fel de violență și oroare, întrucât nimic n-ar putea fi mai rău decât frustrarea agonizantă cu care se confruntă în fiecare moment al vieții lor mizerabile.

Atunci când evreii și liberalii îi îmbată cu apă rece spunându-le că sunt „egali,” că au „drepturi” nesfârșite și că în schimb nu au nicio datorie care să meargă mână în mână cu acele drepturi – atunci, această populație africană pe jumătate animalică, ce încearcă să „reușească” în viață la fel ca un alb, o ia razna în mod literal.

Totul începe la școală.

Micuțul negru e învățat, în cel mai agresiv mod posibil, că e egal în absolut toate privințele cu copiii albi.

Însă adevărul e că copiii negrii au în medie un IQ de doar 60-75% în comparație cu media în IQ a copiilor albi. În domeniul gândirii abstracte și a raționalizării la rece, rezultatele negrilor sunt chiar mai slabe.

Ca urmare, copilul negru nu poate ține pasul. Activitatea lui școlară e teribilă. Comparația constantă a activității sale cu cea a copiilor albi îl frustrează, îl înfurie și îl supără și mai tare. Atunci când e înscris într-o școală de negrii, astfel de probleme nu se ivesc. Însă când e forțat să intre în competiție cu albii, negrii încep să falimenteze – și să sufere de pe urma umilinței care rezultă din asta – chiar și la școală.

Acesta este motivul pentru care negrii abandonează școala – nicidecum lipsurile sau sărăcia. În mod literal, milioane de copii albi sunt săraci și oprimați, și se luptă pentru a avea acces la educație. Însă micuțul negru, în mod înțelegător, nu are prea multă ambiție să continue într-o competiție în care știe de la bun început că nu poate câștiga.

Prin urmare abandonează școala – sau e pus într-un „program” special, conceput de liberali pentru a ascunde faptul că negrii sunt napoiați.

Oricare ar fi cazul, nu durează mult până când negrul va intra în competiție pentru un bun loc de muncă. Fiind în mod natural stupid, needucat și în mod natural nepotrivit cu cerințele tehnologiei moderne, tineretul negru ajunge pe stradă, inactiv.

Pentru că i s-a fost spus că are dreptul la toate lucrurile pe care bărbatul alb le câștigă – adică femei cochete, Cadillac-uri, existență accelerată, etc. – tânărul negru ajunge umplut de o invidie și de o ură atât de mare, că multora le e greu să și-o și imagineze măcar. Așa că recurge la ultima variantă rămasă pentru a PUNE MÂNA pe lucrurile despre care i se spune că le merită – și această ultimă variată e violența. Devine un criminal. Începe să jefuiască, să incendieze, să violeze, să prade și în cele din urmă să ucidă; el e „răsculatul” clasic.

Atât Departamentul de Justiție cât și cel al Muncii au publicat statistici despre negrii, care arată că negrii care reprezintă 10% din populație, comit mai mult de 85% din crimele violente îndreptate împotriva altor persoane și de departe cele mai multe crime îndreptate împotriva proprietăților. (F.B.I. Uniform Crime Reports, 1966).

Închisorile sunt arhipline cu aceste animale negre frustrate și violente nu pentru că noi suntem nedrepți, ci pentru că negrii nu pot concura cu albii din punct de vedere economic – iar crima reprezintă singura metodă prin care cei mai mulți dintre ei pot pune mâna pe ceea ce le e spus că li se cuvine.

Departamentul Forței de Muncă SUA a publicat un pamflet intitulat „Familia negrilor.” Acesta e în mod violent PRO-negrii și e plin de scuze pentru acești oameni mizerabili. Cu siguranță că nu poate fi numită o lucrare „bigotă.” Și cu toate acestea, iată ce e scris la pagina 40 din această broșură, referitor la abilitatea negrilor de a concura cu albii:

„Marca ultimă a pregătirii inadecvate pentru viață e rata de faliment la testul mintal din Forțele Armate. Testul pentru calificare în Forțele Armate nu e un test mintal în adevăratul sens al cuvântului, nici măcar un test educațional. Se testează doar abilitatea de performanță la un nivel acceptabil de competență. În mod aproximativ măsoară abilitatea care ar trebui să fie deținută de un student de clasa a 7-a sau a 8-a. Un tânăr bine dezvoltat care nu poate trece acest test, are  probleme.

56% dintre negrii pică acest test.

Acesta rată de promovare e cu aproape patru ori mai mică decât cea a albilor.”

Fii atent la ultima propoziție din primul paragraf, în care se zice că cei ce pică acest test, „are probleme.” Iar acesta e tonul vieții pentru un tânăr negru: „PROBLEME.”

Acesta în mod constant cauzează probleme și e ÎN bucluc, atât ca individ cât și în grup. Ori de câte ori situația e ideală, sute și mii dintre aceștia acționează în felul lor animalic și antisocial, „revoltându-se.” Aceștia pradă, împușcă, incendiază, ucid și bat – aproape fără nicio judecată – mânați doar de frustrarea și ura lor animalică îndreptată împotriva unui sistem care continuă să le spună că sunt „egali,” în timp ce micile lor creiere obscure le arată în mod constant că ei nu numai că NU sunt egali, ci mai sunt și atât de inferiori în comparație cu Omul Alb, încât numai prin violență pot obține și ei ceva. În mod garantat această situație va produce revoluționari sângeroși din milioanele de negrii, în special din bărbații tineri.

Aceștia nu au aproape nimic de pierdut, ci numai de câștigat.

Această armată neagră formată din damnați reprezintă materialul perfect pentru o revoluție. Agitare și organizare e tot ceea ce se cere pentru a aprinde fitilul acestor bombe omenești negre și pentru a le face să explodeze pe scală, largă în violențe sângeroase.

Cu mult înainte de 1900, deja complotau și urzeau despre cum i-ar putea agita pe negrii să intre în rebeliuni sângeroase împotriva albilor și împotriva guvernului Statelor Unite. N-a fost prea dificil.

De-a lungul anilor negrii s-au dovedit a fi aproape aidoma unui animal, în ceea ce ține de adaptarea lor la toate formele de manipulare și sclavie.

Ar trebui să ne aducem aminte că cea mai mare parte din negrii care acum se află în America, n-au ajuns aici pentru că au fost capturați în Africa. Nu. Arabii au procurat cea mai mare parte din sclavi, cumpărându-i. Proprii lor conaționali i-a vândut arabilor, de regulă pentru mărgele, sare, brățări, etc. (Și, în unele cazuri, cred că arabii au primit puțin la schimb pentru bunele lor brățări.)

Genul de oameni care și-ar vinde proprii lor copii în sclavie, ne spune multe despre natura acestor negrii care acum roiesc pe străzile noastre, cerând egalitate.

Însă chiar mai revelator e faptul că primii coloniști ce au ajuns în America nu erau nerozi atunci când a venit vorba de procurarea sclavilor. De ce crezi că aceștia au mers până în Africa pentru sclavi, când pădurile erau pline de indieni?

Adevărul e că au încercat experimentul ieftin de a-i înrobi pe indieni.

Însă nu a funcționat. Indienii nu au putut fi înrobiți. Reflectează pentru un moment asupra acestui fapt, și vei înțelege ceva legat de natura negrilor.

Ai accepta ca tu să fi un sclav – dacă ai fi avut tot felul de oportunități de a scăpa de pe ogoare, plantații, cabine, etc.? I-ai permite cuiva să-ți vândă copii sau, de altfel, ai permite lucrurile pe care sclavii negrii le-au permis?

Știi că răspunsul e un „NU!” răsunător și combativ.

Nici indienii nu au permis asta. Aceștia au putut fi înlănțuiți, bătuți și deținuți. Însă erau mult prea plini de spirit și mândrii pentru a urma pur și simplu un stăpân în stânga și dreapta, ca un câine, așa cum milioane de negrii au fost învățați să facă. La prima oportunitate pe care o aveau, indienii atacau sau, cel puțin, evadau.

Albii, chinezii și indienii nu pot fi înrobiți (afară de cazuri izolate, însă niciodată ca rasă întreagă).

Însă negrii nu posedă acel spirit de a opune rezistență și nici nu se gândesc măcar la asta. Îngrijește-te de nevoile lor animalice, oferă-le satisfacție sexuală spre bucuria inimilor lor și oportunitatea de a dansa în soare, de a alerga ca o maimuță într-un luminiș, de a cânta și de a bate vreun fel de bongo sau tobă în jurul focului – și africanul negru pur se stabilește ca un câine în noua sa casă, atâta timp cât ai grijă să-l faci pe negru (la fel ca și pe câine) să înțeleagă cine e șeful.

Însă în același fel în care poți lua un câine prietenos și docil ca să-l antrenezi să fie un ucigaș vicios, tot așa, destul de ușor poți lua un negru docil și lipsit de minte ca să-l transformi în unul dintre cei mai de temuți criminali din întreaga istorie, așa cum se întâmplă în special în Africa.

După cum instruiesc manualele armatei, „agitând” un câine, îl faci să fie vicios.

Exact la fel faci ca un negru să devină vicios: agitându-l!

Și în acord cu planul lui Israel Cohen, pus pe hârtie în 1912 și tipărit în consemnările congresionale în 1957, evreii și comuniștii au agitat în mod sistematic rasa neagră din America, de 70 de ani încoace.

Pe lângă această agitare, i-au mai și reprodus, asemenea câinilor fără stăpân, cât mai rapid posibil – ceea ce e destul de rapid. (Negrii n-au rezistat niciodată reproducerii, făcând acest lucru cu fiecare ocazie ce li se ivea.)

La asta adaugă și subvenționarea financiară federală a impulsului de procreare și așa puternic pe care negrii îl au, și ai să obții o explozie biologică. Negresele pot trăi mult și bine producând ceea ce în mod corect și tehnic pot fi numiți „mici bastarzi negrii.” (Sunt mici, sunt negrii și în cel mai strict sens al cuvântului, sunt bastarzi.)

Deja există milioane de astfel de negrii ilegitimi, pe care nimeni nu și-i mai dorește din momentul în care au fost înregistrați pentru a se primi un cec și mai umflat de la ajutorul social, și care sunt lăsați să umble complet liberi pe străzi.

Acești tineri negrii sălbatici constituie tăria revoltelor din marile noastre orașe. Și alte milioane de astfel de negrii sunt gata să fie născuți. Sunt sălbatici foarte reali, în cel mai sângeros sens al cuvântului, chiar dacă locuiesc într-o junglă de asfalt în loc de una cu copaci. Trăiesc o viață de violență maximă, lipsită de absolut orice fel de „etică.” Nu le e teamă aproape de nimic și nu au respect ABSOLUT pentru nimic. Singura cale prin care le poți face față, cum e cazul cu orice sălbatic periculos, e să le ordoni respectul printr-o FORȚĂ copleșitoare.

Însă asta e exact ceea ce guvernul nostru căpos, manipulat de evrei, nu va folosi: forța. În schimb, încercăm să măgulim aceste animale sălbatice de pe străzile noastre cu bani, cu „lupta împotriva sărăciei,” cu exhibiții artistice, cu bilete gratuite, cu ajutor social și cu răsfăț nesfârșit. Mai rău decât orice, continuăm să le dăm femeile noastre – un lucru prostesc e faptul că fetele noastre, a căror instincte maternale au fost pervertite de la iubirea și nutrirea propriilor lor semeni, la iubirea și nutrirea acestor vipere mici și negre prezente în cuibul nostru, pentru că (cred ele) negrii sunt „neajutorați” și „persecutați” și „înțeleși greșit,” etc. Mai repede sau mai târziu aceste femei vor avea parte de o dură trezire la realitate, când aceste vipere își vor arăta colții veninoși. Însă până atunci, a încerca să le vorbești acestor femei fanatice, e ca și cum ai încerca să convingi un pervertit să se lase de perversiunea sa.

Rezultatul tuturor acestor lucruri e o armată de RĂZVRĂTIȚI NEGRI, ce roiesc în mijlocul nostru.

În mod rapid aceștia sunt antrenați și înarmați pentru terorism, chiar înaintea ochilor noștri și mânați de o aroganță extremă. „Black Panthers,” (Panterele negre), „Deacons for Defense” (Diaconii apărării) și o grămadă de alte grupuri de negrii Mau Mau, sunt formate și antrenate cu arme, cocktailuri Molotov și grenade, iar acest lucru are loc chiar acum, în timp ce eu scriu aceste rânduri. Recent „panterele negre” au îndrăznit să mărșăluiască în incita Legiuitorilor Californieni în uniforme, înarmați din greu cu pistoale automate. Nimeni n-a făcut nimic cu privire la asta.

Între timp, evreii se zbat din răsputeri să-i dezarmeze pe albi și pe oamenii care respectă legea! Vor să implementeze legi pentru „controlul armelor” (gun control), cu toate că e mai mult decât evident că acest lucru nu vor avea nici un impact împotriva criminalilor și a revoluționarilor, întrucât aceștia dețin arme ilegale.

Se poate oare ca lucrurile să DEVINĂ mai evidente decât atât?

Ceea ce evreii au reușit să facă în ultimii cincizeci sau șaizeci de ani, e să promoveze mai întâi vaste migrații de negrii în orașe, pentru a fi folosit drept blocuri electorale atunci când vor să-i mențină la putere pe cei asemenea lui Franklin D. Roosevelt.

Apoi au început munca de reproducere a acestor negrii, la un nivel nemaiîntâlnit în afacerile umane, prin intermediul a ceea ce ei numesc „ajutor social.”

Și, în cele din urmă, i-au agitat fără încetare pe acești negrii cu minciuni despre „drepturi,” umplându-le mințile obscure de vise cu Cadillac-uri, femei albe, bani, lux și confort – adică cu toate lucrurile pe care masele de negrii nu le pot câștiga în mod cinstit în această societate, și asta pur și simplu pentru că le lipsește această abilitate nativă.

Evreii au făcut aproape o crimă chiar și din a cugeta la acest fapt, astfel încât tot ceea ce acești negrii ignoranți aud, practic îi convinge că ei au construit America cu sudoarea lor în timp ce albii îi mânau cu bice, așezați fiind pe perne de mătase și bucurându-se de bogăția produsă cu greu de către negrii.

Acestora le scapă faptul că poporul nostru a realizat, organizat și produs întreaga bogăție naturală (aceiași bogăție pe care ei au ignorat-o în Africa timp de milioane de ani).

Și caii au transpirat, producând bogăția americană. Însă caii nu-și pot însuși creditele pentru acea bogăție. Ori de câte ori menționez aceste adevăruri în discursurile pe care le țin în universități, sunt luate drept ofense de către cimpanzeii aroganți ce se dau drept lideri a „drepturilor civile.”

Exact asta se întâmplă și cu această rasa copilărească a negrilor din America. Evreii diabolici și agitatorii marxiști și liberali, văzând în aceștia răzvrătiții ideali pentru armata lor, armată cu care să răstoarne civilizația, i-au mutat pe negrii în cele mai periculoase poziții cu putință, în mijlocul civilizației noastre tehnologice, i-a încurajat să se înmulțească până au ajuns un adevărat roi gata să explodeze și apoi i-a agitat până-n pânzele albe.

Rezultatul nu va trebui așteptat multă vreme – și, în adevăr, a și ajuns deja aici, sub forma de revolte sporadice care în curând se vor extinde, devenind un coșmar al terorii, al vărsării de sânge și a nebuniei de junglă. Și aceasta nu e o problemă prezentă numai în America. Această explozie a inferiorilor, încurajată și condusă de către marxiști și evrei prin lingăii lor liberali, e o problemă crescândă la nivel mondial, care nu poate rămâne nerezolvată pentru multă vreme.

Evreii au sfărâmat adevărul despre rasele de oameni și i-a convins o mare parte din lumea albă că națiunile dezvoltate (albe), sunt „datoare” să ajute națiunile „nedezvoltate” (negre) la nesfârșit.

Aceasta minciună complet nebunească, răspândită pe întreg pământul a produs o „minune” diabolică – le-a trimis doctori, ajutor medical, școli, bani, mașinării și tehnologie celor mai animalice populații din Africa înapoiată, în India și în toate celelalte locuri în care, de la începutul timpurilor și până acum, omenirea inferioară a fost limitată în număr datorită propriei sale stupidități și ignoranțe. Însă, din moment ce se presupune că popoarele colorate sunt „egale,” fanaticii egalitariști au mers până la capătul lumii în încercarea lor de a le face egale, trăgându-le în sus cu medicină și știință modernă. Acest lucru a înlăturat toate barierele din calea reproducerii acestor popoare.

Rezultatul e o ciumă la nivel global – O CIUMĂ NEGROIDĂ.

Niște oameni egotiști și miopi au presupus că ei înșiși sunt „mai deștepți” decât Natura. Iar Natura îi va învăța o lecție teribilă și sângeroasă.

Toată lumea știe că motivul pentru care nu poți vinde zăpadă eschimoșilor, e pentru că aceștia au deja toată zăpada de care probabil că vor avea nevoie în următoarele câteva mii de ani.

În aceiași măsură, nu le poți vinde țânțari unor oameni ce trăiesc în jurul mlaștinilor tropicale.

Ori de câte ori oferta oricărui lucru depășește cu mult cererea acestuia, acel lucru devine lipsit de valoare. Pe de altă parte, aerul care e supra-abundent peste tot în jurul nostru și pe care nu l-ai putea vinde nici pentru un ban în forma sa obișnuită, dintr-o dată devine cel mai prețios lucru din lume pentru o persoană ce se îneacă. Nu există nicio modalitate de a schimba această lege a cererii și ofertei. De fiecare dată când un lucru e atât de abundent încât îl găsești la tot pasul, își pierde valoarea, indiferent de cât de mult de strofoci să-i crești prețul.

Orice lucru care e necesar în mod disperat, indiferent de pretenții, va deveni „valoros.” Aceasta e prefața unui fapt care ar fi trebuit să devină flagrant de evident cu mulți ani în urmă, însă un milion de pretexte încă continuă să-l țină ascuns privirilor normale.

Acel fapt reprezintă creșterea inutilității a milioane de ființe umane.

Situația cu oamenii se aseamănă foarte mult cu situația diamantelor.

Acum diamantele sunt foarte valoroase. Motivul pentru acesta nu e doar pentru că acestea sunt frumoase. Nu. Diamantele false pot fi făcute să arate atât de asemănătoare cu cele adevărate, încât numai experții pot vedea diferența, și asta dacă folosesc o lupă. Unul dintre principalii factori ce dau diamantelor valoarea lor reală, e raritatea acestora (cu excepția industriei).

Imaginează-ți ce s-ar fi întâmplat cu valoarea diamantelor dacă în spațiu ar fi avut loc vreun eveniment ciudat, în urma căruia pământul să fie inundat cu miliarde și miliarde de diamante, timp de mai multe luni la rând, până când să intrăm în diamante până la genunchi. De pe azi pe mâine, n-ai mia primi nici un ban pentru un diamant. Ba mai mult, oamenii te-ar plăti numai să le cureți proprietatea de diamante. Iar dacă ploaia de diamante ar fi fost dureroasă și dacă ar fi provocat stricăciuni bunurilor și ar fi rănit oameni, diamantele s-ar afla printre cele mai detestate lucruri de pe pământ.

Exact acesta e viitorul cu negrii și cu cea mai mare parte dintre popoarele colorate – pe bună dreptate spus, popoare inferioare. Am produs o ciumă de „negroizi.”

Timp de milenii, viața umană a fost atât de prețioasă tocmai pentru că a fost atât de greu să o aduci în existență și să o menții vie. A fost rară, asemenea diamantelor. Asta a condus la ceea ce acum e numit „umanitarism,” adică venerarea acelui lucru „special” din orice ființă cu două picioare care poate număra sau rosti câteva cuvinte. Apoi, în prima jumătate a secolului curent, știința a progresat mai mult decât a făcut-o în toate miile de ani de până acum. În mod literar au fost descoperite milioane de metode prin care să fie prevenită moartea în adulți și prin care să fie promovată nașterea și creșterea infanților.

Acest lucru nu s-a dovedit a fi o catastrofă în națiunile civilizate occidentale, în care numărul ființelor umane care a fost sporit în acest fel, au aparținut tipului superior și productiv.

Însă în secolele IIX-IX, odată cu apariția intelectualismului și cu „liberalismul” canceros care s-a dezvoltat din acesta, minți neghioabe și încrezute au început să-și spună una alteia că lumea a trecut de stadiul în care noi trebuie să ne supunem legilor Naturii. „Prin intermediul științei noastre moderne,” afirmau acești snobi liberali sofiști, „noi domnim asupra Naturii și o controlăm!”

„Nu trebuie decât să schimbăm mediul de viață, pentru a obține un Beethoven dintr-un bantu!” – aceasta a fost „judecata” lor cochetă. „Toate rasele umane sunt egale; atâta doar că unele nu au avut parte de o șansă egală pentru a se dezvolta.” Așa că acești înțelepți încrezuți din Beoția au început să le dea „tuturor oamenilor” această „șansă egală” la supraviețuire și dezvoltare. Rezultatul e exact același care lucru care s-ar fi întâmplat și cu valoarea diamantelor, dacă ne-am fi trezit dintr-o dată inundați de miliarde de diamante.

Formele inferioare a umanității (rasele colorate) acum se reproduc fantastic de rapid, astfel încât în curând ne vom trezi „îngropați până la gât în negrii.” Lumea e pe cale să sufere de cea mai rea ciumă din istorie – „Ciuma Negroidă!”

Oamenii colorații îi depășesc deja numeric pe albi, cu 7 la 1. Și în timp ce populația albă crește în medie cu 15%, populația colorată a lumii explodează la o rată de 70%.

Națiunile „dezvoltate” trimit „Corpul Păcii” și ajutoare în medicină, educație și bani pentru a ajuta aceste națiuni colorate. Însă rezultatul real al acestui ajutor constă în și mai mulți negrișori care zbiară după și mai mult ajutor, astfel încât e doar o noțiune de foarte puțin timp până când situația va fi absolut hilară – dar și terifiantă.

Omenirea, în îngâmfarea s-a infinită că poate controla Natura, aduce încă odată iepuri în Australia și vrăbii în America. În aceste două cazuri, durata scurtă de viață a acestor două creaturi i-au arătat omului greșeala sa, atunci când iepurii și vrăbiile s-au înmulțit cu miliardele, creându-i probleme. Negrii au nevoie de (nițel) mai mult timp pentru a se înmulți, însă destul de mult ca să mai treacă vreo 10 ani înainte ca întreaga oroare a acestui fapt să se reverse asupra idioților care au promovat peste tot în lume reproducerea nelimitată a raselor de culoare.

Un studiul al populației, publicat în revista Scientific American (în septembrie, 1963), arată că eforturile depuse pentru ridicarea standardelor de trai în țările de culoare, nu are același efect pe care îl are în țările de albi în care oamenii posedă abilități înnăscute. În țările negrilor, imediat ce dublezi standardele de trai a unui grup de negrii, aceștia se înmulțesc de șapte ori mai mult, ceea ce conduce la reducerea nivelul de trai a întregului grup.

Tot ceea ce negrii realizează atunci când primesc ajutor din afară, e să producă și mai mulți negrii.
Nătângii de la ONU încep deja să se agite atunci când își calculează propriile statistici (statisticile pe care eu le folosesc aici), care arată avansarea „ciumei negroide.” Răspunsul lor, răspunsul tipic liberal, e CONTROLUL NAȘTERILOR.

Un astfel de nerealism total e ca atunci când încerci să oprești un elefant furios cu un pistol cu apă. Avalanșa negrilor care e pe cale să inunde lumea cu o „ciumă negroidă” e de o proporție atât de uluitoare încât nu poate fi oprită prin controlul nașterilor, la fel cum nu poți opri nici mareea cu un șervețel de hârtie.

Marea majoritate a bărbaților și femeilor care azi sunt în viață și care sunt sub vârsta de 50 de ani, vor fi în viață pentru a asista la vremea în care negrii vor fi considerați cam la fel de valoroși ca un butoi cu germeni de sifilis.

Cifrele sunt pur și simplu terifiante, de coșmar.

O modalitate rapidă prin care poți înțelege mai bine, e să iei o hartă a lumii în care așa-zisele țări „nedezvoltate” sau „înapoiate” sunt scoase în evidență. Harta cu țările înapoiate va fi observată imediat, pentru că e aproape identică cu harta țărilor de culoare – și cu cât o țară are o populație mai închisă la culoare, cu atât mai înapoiată e!

Există un grafic care arată creșterea populației lumii.

Acest grafic arată cum proiecția liniei crescătoare începe să urce aproape vertical. Și încă nici n-am ajuns la ce e mai rău!

Revista Scientific American scoate în evidență diferența imensă dintre felul în care revoluția științifică afectează zonele populate de albi (pe care le numesc „națiuni dezvoltate”) și felul în care aceasta afectează zonele populate de cei de culoare (numite „țări subdezvoltate”).

Aceștia arată într-un grafic cum creșterea populației colorate e în jur de 90% mai mare! (Cu toate că folosesc cuvântul „nedezvoltat” în loc de „colorat.”)

Acum ia în calcul toate aceste lucruri în contextul „democrației” cu care absolut toate mediile de informare, divertisment împreună cu guvernul nostru și ONU ne bombardează în mod constant. Mottoul lor e „Omul și votul.” Până și Curtea Supremă a decretat că nu mai putem avea legi la nivel de stat, în care o parte din legislatură să aibă la bază regiunile geografice în loc de populație (în felul acesta punând conducerea Americii pe mâna orașelor încărcate cu negrii și evrei.)

În termeni globaliști „Omul și votul” va însemna aproape o sută de voturi împotriva votului tău, pentru tot ceea ce deții și vrei. Tot ceea ce poți produce îți va fi luat din mâini prin vot, de aceste roiuri de colorați. Asta se ascunde în spatele „guvernului democratic mondial” – și în spatele Organizației Națiunilor Unite care e dominată de colorați.

Acum, liberalii pot gânguri cât vor vrea despre „fraternitate” și-și vor putea da și sufletul pentru inferiori; tu și eu știm că atunci când va sosi momentul în care liberalul alb va descoperi că trebuie să le dea negrilor tot ceea ce deține, în numele democrației, acesta va termina într-o clipită cu tot acest hocus-pocus liberal.

Însă atunci va fi prea târziu pentru toți albii.

Când toate lucrurile vor fi pe placul negrilor în acest joc de poker, date fiind regulile pe care liberalii le-au stabilit (și când negrii vor deține toate cărțile), tu chiar crezi, chiar și pentru un moment, că negrii vor sta liniștiți în timp ce noi vom schimba regulile și ne vom lua înapoi toate lucrurile pe care ei le vor deține în acel moment? Niciodată!

Lumea se va întoarce imediat la vechea situație în care o tabără deține un lucru care e râvnit de o altă tabără, însă prima tabără e determinată să-l păstreze pentru ea însăși. Atunci, nici un vot, nici un dialog și nicio fraternitate nu va rezolva problema.

În numele „liberalismului” și a „democrației” am permis unei bande de nătângi „intelectuali” să facă posibil ca negrii să se reproducă precum iepurii, timp de 30 de ani.

Acum există atât de mulți negrii și mult mai mulți sunt pe cale să apară, încât până și Providența trebuie că e cuprins de spaimă și oroare când privește pe pământ la roiul ciumei negroide. Nu Providența a realizat această harababură, ci noi.

Ciuma Negroidă nu e o problemă rezervată statelor Alabama sau Mississippi, și nu e nici măcar o problemă din Sud sau din marile orașe din Nordul Americii.

E o problemă GLOBALĂ. Problema globală!

De la căderea Germaniei, nu mai există nicio altă putere care să fie determinată să îi oprească pe evrei și pe liberalii nătângi care continuă să înmulțească această ciumă neagră – până când ciuma le va pune lor înșiși capac.

Când acest lucru va întâmpla, va avea loc o catastrofă atât de hidoasă, de existența căreia nu s-a mai auzit vreodată pe planeta asta! „Revoltele” nu sunt decât primele scânteieri al acestui infern.

Așa cum nimănui nu-i plac lăcustele și cosașii de iarbă când se trezește cu o ciumă de lăcuste, tot așa nimeni nu va fi un „iubitor de negrii” atunci când se va trezi cu o ciumă de „negroizi” – nici măcar negrii nu vor iubi asta. Atunci negrii vor apărea așa cum sunt ei cu adevărat, o formă semi-sălbatică a unui animal pe jumătate om, care e incapabil să construiască sau să întrețină o civilizație, dar care e capabil, în număr vast, să distrugă o civilizație în mod total și complet.

Violurile, crimele, furturile, jafurile și marile revolte din orașele noastre nordice, nu sunt incidente izolate. Acestea nu sunt decât primele ciocniri din Războiul Rasial Mondial cu privire la care am fost atenționați de mulți ani.

Ciocnirile se vor accentua, vor deveni mai mari și mai sângeroase, vor fuziona unele cu altele, se vor extinde pe durate mai lungi și mai susținute, vor fi mai violente, mai profesionale și, în cele din urmă, înarmate cu artilerie grea. Conducerea și armamentul necesar acestei răscoale a negrilor la nivel mondial, e dezvoltat chiar acum în țările comuniste China și Cuba. Consilierii și experții comuniști chinezi sunt prezenți peste tot prin Africa, Asia și Cuba, antrenând armatele de colorați și exerți în masacre.

Nu trebuie să uităm că atunci când albii erau masacrați în Congo, A. Philip Randolph, James Farmer, Dorothy Haight, Roy Wilkins și chiar și Whitney Young (din mai puțin violenta Ligă Urbană), toți i-au cerut președintelui, în scris, ca SUA să nu se amestece în Congo și să-i lase pe negrii sălbatici să-i măcelărească – și să-i mănânce – pe albi.

De asemenea trebuie să ne amintim că albii care au fost măcelăriți cu această ocazie erau în mare parte compusă din voluntari și liberali nătângi care au mers în Africa pentru a-i ajuta pe negri.

Acest amănunt nu a contat deloc. Erau albi, așa că au sfârșit torturați, măcelăriți și mâncați! Cu toate că au mers în Africa nu pe post de „imperialiști,” ci pentru motive „umanitare” obișnuite.

Acești liberali trăsniți trebuie să realizeze că sălbaticilor și fiarelor pe jumătate maimuță nu li se poate da ajutor „umanitar” nelimitat, fără a agrava problemele pe care inițial căutai să le rezolvi.

Dar din moment ce liberalii nu învață odată, masacrele și revoltele vor deveni mai frecvente și mai brutale. Negrii vor întoarce armele împotriva Africii de Sud și împotriva Rhodesiei, în timp ce restul lumii va sta degeaba în timp ce Ciuma Negroidă va încerca să-i eradice și să-i înrobească pe albii din aceste două națiuni, în timp ce națiunile conduse de evrei îi vor ajuta pe negrii.

Să nu crezi că așa ceva nu se va întâmpla niciodată!
Astfel de lucruri deja se întâmplă în Mississippi, Alabama și în alte zone din Sud, dar și în orașele noastre mari în care negrii, fiind aproape în majoritate, caută să devină stăpâni peste albi prin voturi în masă și prin blocuri electorale, dar și prin tactici de guerilă, în timp ce albii neghiobi continuă să se joace de-a „democratul” și de-a „republicanul,” etc. Dacă poporul nostru ar avea voința de a rezista, ar putea-o face. Însă aceștia continuă să spere într-o cale „ușoară,” în care nu vor trebui să facă nimic (cu excepția câtorva dintre noi care ne opunem acestei nebunii devenind „agitatori” – agitatori „DIN AFARĂ!”)

În timp ce negrii se mobilizează împotriva albilor în Africa și acaparează zone întregi din marile orașe din Nordul SUA, aceștia cu adevărat vor gusta sânge pentru prima dată. Îl vor simți printre dinți. Susținuți de lideri din Africa, China comunistă și din Cuba, etc., Ciuma Negroidă se va extinde ca un incendiu într-o fabrică de benzină, până când întreg pământul e în flăcări. Numai atunci nătângii liberali albi, împreună cu „naționaliștii” absurzi și certăreți de aripă dreapta, vor realiza, în cele din urmă, că nu există multe probleme ci doar una singură: RASA.

Și această singură problemă nu se referă la forma de guvernare sau economia pe care ar trebui să o adoptăm, ci se referă la CINE va conduce această lume.

Așa cum Adolf Hitler a spus în Mein Kampf, singura întrebare din istoria vremurilor noastre e aceasta: Va fi deznodământul titanicei bătălii finale a omenirii spre beneficiul arienilor albi, ori spre beneficiul evreilor intrigatori și al armatei lor de inferiori colorați?
   
Fie că ne place sau nu, în timp ce acest Armaghedon rasial se apropie, adevărata valoare ființelor umane va ieși imediat la suprafață, pline de răzbunare. Asemenea „ciumei de diamante” dezlănțuindu-se din ceruri, va exista o furtună de oameni atât de vâjâitoare încât această planetă se va scufunda în orbita sa din cauza greutății acestora. Valoarea „omenirii” colorate va scădea sub zero.

Copiii sau nepoții tăi vor fi forțați să elimine și/sau să transporte roiuri întregi de negrii sălbatici, până când toți aceștia sunt finalmente morți sau izolați în Africa. Iar la rândul lor, copiii nepoților tăi vor privi înapoi și se vor întreba cum de am permis ca această nebunie să scape atât de mult de sub control, fără să fi făcut nimic altceva în afară de pălăvrăgit!

În timp ce majoritatea americanilor se joacă diverse jocuri (relativ vorbind) – cum e agonisirea de bani, golf, politică, economie, seducerea femeilor, etc. – lumea se îndreaptă spre războiul tribal ultim: RĂZBOIUL RASIAL MONDIAL!

Sunt „ei” împotriva „noastră.”

Nu e un conflict economic sau social.
Nu ține de politică, religie, economie sau orice altceva complicat.

E pe atât de simplu ca pisica și șoarecele; ca albii și indienii.

E trib contra trib.

Și nu există lucruri de genul „justiție ultimă” în această luptă.
Oricine câștigă, va fi privit drept „just” pentru totdeauna, exact ca în cartea None Dare Call it Treason: „Când trădarea prosperă, nimeni nu îndrăznește să o numească trădare…”

Aici în America, tribul negrilor se pregătește deja să ia din mâinile albilor lucrurile pe care și le doresc, folosindu-se de forță sângeroasă.

Anul trecut când i-am vorbit despre aceste lucruri unui grup de studenți revoluționari negri din D.C., acest adevăr a ieșit clar la suprafață.

Am fost invitat să țin un discurs în fața clubului studențesc „Burning Bush,” și am acceptat fără să știu că era format în principal din studenți negrii. Mi-au dat o adresă care s-a dovedit a fi într-o biserică, chiar în inima cartierului de negrii din Washington. Am aflat că era genul de club care a produs Stokley Carmichael și Rap Brown.

Trezindu-mă în mijlocul acestei gloate de negrii, nici nu m-am gândit să mă dau înapoi sau să mă strecor afară. Așa că am petrecut în jur de două ore în acel loc, vorbindu-le și răspunzând întrebărilor – sau mai bine zis, apărându-mă de împunsăturile lor veninoase. De mai multe ori, în special atunci când o negresă s-a ridicat în picioare și a citit cuprinsul cărții „Un bilet de vapor cu destinația Africa,” m-am întrebat dacă o să mai ies în viață din acea încăpere. Însă am reușit să mențin acea gloată de negrii suficient de curioasă în continuarea întâlnirii, așa că am rămas așezat liniștit până în momentul în care am încheiat.

Însă n-aș renunța la acea experiență pentru nimic. Acești tineri revoluționari negrii și-au dezvăluit pe față planurile lor de a cuceri America prin violență și vărsare de sânge.

Singurul lucru cu care au căzut de acord cu mine, a fost că America nu le va da niciodată tipul de „egalitate” pe care îl vor ei (au recunoscut pe față, făcând referire și la femeile noastre), și că vor fi nevoiți să se folosească de arme pentru a PUNE MÂNA pe aceste lucruri.

„Vom pune mâna pe arme!” mi-au rânjit aceștia.

Și chiar asta și fac!
Acești negrii cu educație universitară, se pregătesc în mod deschis pentru o revoluție prin forță și vărsare de sânge, întrucât sunt agitați la nesfârșit de evrei precum Bettina Aptheker, Saul Alinsky, Milton Rosen din organizațiile Munca Progresivă și banda Militantă.

Între timp, lașii dezgustători din tabăra noastră (care îi reprezintă aproape pe toți) continuă să propovăduiască că „Adevărul te va elibera,” continuă să trimită scrisori și să pună la cale petiții și noi scheme menite să ne garanteze „victoria” – atât de mult tam-tam, dar în final nici unul din ei nu au măcar curajul de a spune verde în față cine e inamicul.

În timp ce scriu aceste rânduri – și în timp ce tu le citești – milioanele de oameni „drăguți” din tabăra noastră se joacă de-a „va-ți–ascunselea.” Aproape niciunul dintre ei (cu excepția Klan-ului) nu îndrăznesc să-i numească pe inamic. (Și chiar și Klan-ul mușamalizează o parte din adevărul gol goluț referitor la evreii cu care ne războim.) În fapt, există atât de multe explicații diferite despre natura inamicului, pe cât de mulți lideri de aripă dreaptă există.
Reacționarii îți vor spune că suntem divizați din cauza problemelor economice – capitalismul contra comunismului (cu toate că acești „experți” sunt nevoiți să stea treji noaptea pentru a explica cum se explică că cea mai mare parte a milionarilor noștri își pun la dispoziție aproape întreg „capitalul” pe care îl posedă, pentru a sprijini comunismul).

The Birchers îți vor spune că lupta se dă între gloata ce vrea „responsabilitate mai scăzută pentru guvern și mai ridicată pentru individ” și gloata care dorește „un guvern mai mare.”

Sau că bătălia se poartă între majoritatea „militanților pentru drepturile statale” din Statele Sudice, contra „Guvernului Federal” (cu toate că singurul motiv pentru care „militanții pentru drepturile statale” urăsc atât de vehement „Guvernul Federal,” e pentru că acesta se află acum în mâinile „iubitorilor de negrii” și în mâinile comuniștilor. Dacă președintele ar fi 100% pro-albi, atunci aceștia ar susține puterea federală în proporție de 100%, cu scopul de a-i proteja pe albi, așa cum fac și eu.)

Aș putea numi mult mai multe pretinse divizii inventate de gânditorii superficiali din tabăra noastră, însă acestea ar trebui să fie suficiente pentru a demonstra acest fapt. Pentru a vedea adevărul din spatele tuturor acestor eufemisme, tot ce trebuie să faci e să iei parte la două întâlniri: (unu) o întâlnire a celor de aripă dreapta, indiferent de natura acesteia; și (doi), o întrunire a celor de aripă stângă.

La întâlnirea celor de aripă dreaptă vei vedea în principal oameni care arată bine; genul nostru de oameni. Poți fi sigur că unii dintre ei, în mod individual, vor fi urâți sau neatractivi, însă participanții vor fi în principal arieni albi sau, cel puțin, aceștia vor fi asemănători cu noi din punct de vedere rasial. (Până și mass-media de aripă stânga a comentat despre cât de frumoase au fost fetele din campania Goldwater.)

La întâlnirea celor de aripă stânga vei vedea un roi de oameni străini unul față de celălalt din punct de vedere rasial – evrei, negrii și corcituri de tot felul. Cei mai mulți dintre ei vor fi respingători din punct de vedere rasial.
Lucrul bătător la ochi pe care toți „drăguții” de aripă dreaptă caută să ascundă cu atâta determinare, e faptul că acesta nu e un război al ideilor, al banilor, teologiei sau a politicii, ci o confruntare de modă veche între două triburi: între „noi” și „ei.” Noi avem ceva.

Ei vor acest ceva.

Sunt în proces de a pune mâna pe acest ceva.

Aripa dreaptă, asemenea unui om neajutorat prins într-un coșmar, bolborosește nearticulat în timp ce încearcă să-i împiedice pe „ei” din a ne lua din mâini acest ceva, fără a se putea mișca sau striga în mod efectiv. Adevărul e că de cele mai multe ori, tabăra noastră nici măcar nu îndrăznește să se plângă cu privire la „ei,” continuând să pretindă că noi nu suntem „rasiști” – tot ceea ce fac o fac pentru Constituție, pentru drepturile statale, pentru America, etc.

Evreul comercial ce-i agită pe negrii, Saul Alinsky, nu se joacă și nici nu încearcă măcar să se ascundă după deget; acesta îi spune în mod deschis taberei sale, lucrurile pe care eu i le spun alei mele.

Acest evreu le rânjește gloatelor de evrei și de negrii: „Machiavelli a scris o carte în care i-a învățat pe ‘posesori’ cum să-și păstreze bunurile. Eu îi învăț pe ‘neposesori’ cum să pună mâna pe aceste bunuri” – adică cum să pună mâna pe ceea ce TU ai, albule.

Pe vremea lui Ginghis Han nimeni nu s-a deranjat să pretindă, așa cum se face azi; nimeni nu a costumat lupta antică cu nume cochete și nici nu au mascat-o cu „idei” pentru că toți știau că e o luptă pentru jefuire, femei și teritoriu.

Nimeni nu a încercat să pretindă că a fost „o luptă pentru mințile bărbaților.” Hoardele de colorați au venit din Orient cu săbiile, securile și ciomagele lor sângeroase, au intrat până în inima Europei măcelărind bărbații, răpind femeile, jefuind averile și, general vorbind, comportându-se în felul imemorial al celui mai mare prădător dintre prădători: omul!

Numai cei mai buni dintre bărbații albii din Germania au fost în cele din urmă capabili de a-i opri pe acești teroriști galbeni și sălbatici, alungându-i înapoi în Asia.

În adevăr, cuvântul nordic și antic pentru „germani” (care încă mai e folosit în limba islandeză), e „Thodthverdthur” – care tradus înseamnă „apărătorii oamenilor.”

Acum, din nou, hoardele de sălbatici colorați terorizează planeta, amenințând să se unească și să folosească propria tehnologie a albilor cu scopul de a ne viola, tâlhări, jefui, prăda, ucide și înrobi printr-un carnaj și printr-o cruzime ne mai văzută pe fața pământului. Evreii au eliberat acest duh teribil din lampă, pentru a-l „folosi” pe post de armată în visurile lor nebune de cucerire a pământului, în acord cu profeția lor paranoică conform căreia ei sunt „poporul ales.”

În anul 1932, „apărătorii germani ai oamenilor” – naziștii – s-au ridicat, la fel ca în vechime, și aproape că a pus capăt acestei orori asiatice; acesta a fost momentul în care fraternitatea evreiască din SUA le-au pus în acțiune pe marionetele lor, Roosevelt și Churchill, pentru a folosi națiunile noastre cu scopul de a-i zdrobi pe frații noștri germani albi, care au stăvilit hoardele de colorați. La porunca evreilor, am zdrobit bastionul german antic al Rasei Albe.

Acum lupta se dă pentru posesiunea întregii planete. Și hoardele colorate ale lui Ginghis Han aproape că au câștigat. Aceștia roiesc din Africa, India și Asia, ca o ciumă de lăcuste otrăvitoare, în toate națiunile albe.

În numele bunului simț și al supraviețuirii, pentru câtă vreme vor pretinde „liderii” de aripă dreaptă lași și miopi, că noi nu avem nici un „inamic” – că noi „nu urâm pe nimeni,” și că noi doar ne opunem la cutare și cutare idee?

La naiba, inamicul e pe străzi cu miile, „demonstrând,” aruncând cu cocktailuri Molotov și chiar ucigându-ne, din ordinele deschise ale generalilor evrei precum Saul Alinsky și Milton Rosen.

Poți fi sigur că măreții bărbați germanici albi care i-au pus capăt lui Ginghis Han, au făcut asta fără a fi încredințați că „nu au voie să-l urască” și cu siguranță n-au ținut secretă identitatea inamicului.

E timpul să recunoaștem, în stil antic, că negrii, evreii și comuniștii sunt inamicii care ne ucid și care plănuiesc să ne cucerească. E timpul să-i urâm plini de ardoare, pasionali și în mod nefast pe împielițații care atacă, astfel încât să putem lupta așa cum au luptat și strămoșii noștri – pentru a ÎNVINGE!

În nu numai Ciuma Negroidă ne amenință.

Problema poluării apei, a aerului și distrugerea pământului reprezintă de asemenea o problemă pentru mult prea mulți oameni – asta poartă numele de „explozie a populației.” Cândva câteva canale de scurgere se puteau revărsa fără probleme în râuri și oceane, însă acum există mii și chiar milioane de canale care în ritm rapid transformă întreaga suprafață a pământului într-o groapă imensă de gunoi, sufocată de smog și arhiplină cu roiuri de oameni care concurează între ei pentru un loc pe șosele, pentru un loc de trai, spațiu pentru mișcare și chiar și pentru aer de respirat. Oriunde te duci dai de ambuteiaje, smogul te sufocă, apa e murdară, terenurile dispar, iar tu trebuie să stai la coadă ca să cumperi bilete – pentru orice. Însă situația curentă nu e decât o aluzie la ceea ce ne așteaptă în următoarele două decenii.

Ține minte că populația lumii s-a dublat din 1900. Se va dubla din nou până în 1970! Iar dacă nimic nu se schimbă, se va dubla încă odată până în 2005, pentru a da naștere unei lumi care în mod literal e îndesată cu oameni care se zbat pentru a respira, mânca și pentru a găsi un moment de pace – moment pe care nu-l vor găsi niciodată.

Probabil că ai fost sedus de propaganda despre contraceptive și ai ajuns să crezi că acesta e răspunsul. Pe lână faptul că contraceptivele pur și simplu nu vor da roade, pentru că oamenii sunt oameni, adevărul mortal cu privire la contraceptive e că acestea previne nașterea celor mai buni și promovează nașterea celor mai inferiori.

Cele mai bune exemplare din rasa noastră recurg la contracepție pentru că sunt chibzuiți, muncesc din greu și își doresc să fie capabili să-i ofere ceea ce-i mai bun micuțului lor (chiar dacă sunt miopi în ceea ce privesc generațiile viitoare). Negrii se reproduc cât mai repede pot, mulțumită faptului că cele mai bune familii din rasa noastră trag de la gură pentru a achita taxele uriașe, care în schimb sunt folosite pentru a subvenționa cu „ajutor social” înmulțirea celor mai inferiori colorați ai omenirii.

Copiii negrii ilegitimi sau „micii bastarzi negrii” le aduc un venit mai mare negreselor, motiv pentru care negresele intră în industria copiilor bastarzi de bună voie. Aceste progenituri de negrii, născute datorită subvenționării omenirii inferioare, sunt responsabile de bandele imense de nihiliști negrii, cum e „Mighty Blackstone Rangers” din Chicago, care terorizează întreaga comunitate și cer, la TV, un „tratat de pace” cu șeful departamentului de poliție din Chicago!

Oamenii încep să devină conștienți în mod vag de această teroare crescândă.

Însă lucrul care nu e atât de evident, cu toate că e chiar mai mortal, referitor la contracepție, e felul în care aceasta inversează Natura.

Stejarul produce zeci de mii de semințe, le lasă pe toate să încolțească și, apoi, Natura le selectează fără milă și în mod înțelept numai pe cele mai bune și mai rezistente să supraviețuiască și să devină copaci falnici. Evident că nu există suficient de mult spațiu în jurul unui singur stejar pentru a crește alte câteva mii de stejari. Cu toate acestea, în fiecare an arborele produce suficient de multe semințe pentru a popula păduri imense care se întind pe suprafețe uriașe. Natura niciodată nu produce doar „minimul necesar.” Aceasta întotdeauna produce în cantități prodigioase, în special pentru că în felul acesta ea are de unde să-i aleagă pe cei mai buni.

Și are cele mai bune motive din lume să facă asta: și anume, supraviețuirea și îmbunătățirea rasei. Natura niciodată nu e preocupată cu nici un individ anume, ci întotdeauna se preocupă cu promovarea celor mai puternice, bune și selecte elemente, cu scopul de a îmbunătăți „rasa.”

Prin faptul că a lăsat ca stejarul să producă toate aceste semințe care se luptă pentru supraviețuire, însă din care numai câteva izbutesc în timp ce majoritatea pier, Natura se asigură că următoarea generație de stejari va fi câștigătoarea unui concurs prin eliminare, în care milioane și milioane de exemplare participă, însă în care numai cele mai apte supraviețuiesc pentru a ca la rândul lor să producă alți stejari la fel de apți ca și ei.

Adevărul e că tu ai ajun aici în același fel.

Pentru ca tu să fi creat, a fost necesar numai un singur spermatozoid.

Însă Natura a produs milioane; și toate aceste milioane au concurat pentru șansa de a supraviețui și deveni tu. Numai unul a reușit, ceea ce înseamnă că a fost cel mai energetic și excelent din acele milioane, ceea ce înseamnă că cel mai probabil e și cel mai apt pentru a crea un bun exemplar uman: tu. Dacă Natura ar fi produs numai spermatozoidul necesar creării unui embrion, se prea putea ca acesta să fi fost unul foarte slab. Motiv pentru care putem fi aproape siguri că acesta nu ar fi supraviețuit pentru a te produce pe tine.

Dacă părinții recurg la vreo formă de control al nașterilor și nu fac decât un singur copil, există șanse serioase ca acesta să fie cel mai inapt pe care ei sunt capabili de a produce. Dacă în schimb ar face zece sau cincisprezece copii, așa cum a intenționat Natura (și așa cum oamenii au făcut timp de zeci de milioane de ani pentru a supraviețui), atunci ar avea mult mai multe șanse de a produce cele mai bune exemplare pe care ei sunt în capabili de a produce, iar cei mai inapți ar fi pierit la o vârstă fragedă, așa cum s-a întâmplat în lume până acum câteva sute de ani.

Însă utilizarea mioapă a științei medicale din zilele noastre mai întâi omoară prin „controlul-nașterilor” milioane de ființe umane, inclusiv cele mai bune exemplare, chiar înainte de a avea șansa de a fi concepuți și născuți, iar mai apoi îi ține în viață pe toți cei care sunt aduși pe lume – inclusiv pe aceia care se nasc cu două capete – și le rezervă tuturor astfel de „beneficii” ale „științei,” și anume oportunitatea de a crea la rândul lor chiar mai mulți nefericiți care, dacă Natura ar fi fost lăsată să-și pună în aplicare înțelepciunea chirurgicală, nici măcar n-ar fi fost concepuți.

Pentru oroarea populației viitoare nu există nici un alt „leac” în afară de nimicire.

Încă de la începutul timpurilor, Natura și-a rezervat sarcina de a ucide prin selecția naturală. Contracepția suportă, prin lașitatea și miopia tipic liberală, nimicirea prin selecție nenaturală, prin uciderea plină de lașitate, înainte ca celor pe care-i omoară să li se acorde măcar o șansă de a-și spune cuvântul în această cauză sau de a dovedi dacă sunt sau nu vrednici de a trăi.

Natura nu ar fi permis niciodată să se ajungă la această supraaglomerare a populației, pentru că vagabonzii și leneșii înapoiați, stupizi, puturoși și ne-buni de nimic, timp de secole întregi nu ar fi supraviețuit îndeajuns de mult pentru a avea copii. Cu toate că unii dintre ei au ajuns să se reproducă, aceștia s-au omorât între ei, s-au mâncat unii pe alții și au trăit într-o asemenea mizerie, oroare, ignoranță, superstiții și boli, încât piereau cu milioanele, așa cum s-a întâmplat timp de milenii în Africa locuită de negrii.

Spre exemplu, aceasta a fost situația în țara care acum poartă numele de Rhodesia, unde populația neagră nativă nu a depășit niciodată 40.000 de locuitori, încă de la începutul existenței lor.

Apoi au apărut albii umanitariști, arierați și liberali, care sunt se consideră a fi mai deștepți decât Natura și au aprovizionat aceste roiuri de gunoaie umane cu geniul medical al unei rase superioare, cu educație, cu poliție care să mențină ordinea și care să-i împiedice să se omoare și să se mănânce unii pe alții, cu articole de igienă prin care să reducă germenii și țânțarii și să împiedice răspândirea bolilor, cu instalații sanitare și, altfel spus, punându-le la dispoziție miracolele produse de creierele și caracterele albilor, pentru a-i permite omenirii negre și inferioare să prolifereze asemenea muștelor pe o grămadă de bălegar.

Albii au venit în Rhodesia cu lege și ordine, cu medicină, educație și hrană – și au produs 40 de milioane de negrii, care acum vor să-i cucerească pe albi!!

Calea de ieșire din această situație nu constă în punerea la dispoziție a unei cantități mai mari de hrană, de îngrijiri medicale, de metode agricole mai eficiente sau de metode de contracepție!

Natura nu cunoaște decât o singură cale de modă veche: moartea, printr-o formă sau alta. Cineva trebuie să plece, indiferent de cât de urât poate suna asta.

Nu ne-am fi pomenit niciodată cu această problemă dacă oamenii ar fi fost suficient de înțelepți pentru a se supune Legilor antice și eterne ale Naturii.

Dar noi nu am fost suficient de înțelepți, iar acum această problemă e pe cale să ne copleșească printr-o catastrofă furioasă.

Dacă noi nu facem nimic cu privire la această situație, atunci va face Natura. Va exista foamete mai mare decât și-a imaginat vreodată lumea, masacre atât de sumbre încât nici cele mai urâte coșmaruri nu le pot imagina, măceluri, boli, moarte și oroare, până când nu va rămâne decât sânge și negură pe fața pământului.

Până și cei mai înverșunați inamici ai noștri sunt conștienți de aceste lucruri. Însă, ca „leac,” ei promovează „contracepția” lor mioapă.

Controlul nașterilor înseamnă moartea a milioane de nenăscuți. Contracepția ucide, chiar dacă lașii care o susțin costumează adevărul în tot felul scuze cum ar fi garantarea de spațiu suficient celor care sunt deja născuți și îngrijirea noilor veniți, etc. Controlul nașterilor înseamnă masacrare selectivă, la stadiul de spermatozoid și ovul, ceea ce înseamnă nu doar uciderea a mult mai multor milioane de oameni decât orice masacru din istoria homo sapienților, dar și inversarea Naturii, prin selectarea și reproducerea celor mai proaste elemente, în timp ce superlativele biologice sunt omorâte.

Noi credem că omul a ajung într-un punct critic fără întoarcere, în care nu-și mai poate permite să fie un „papă-lapte” referitor la acceptarea faptului mortal: cineva trebuie să plece. Pe această planetă există prea multe organisme care concurează pentru fiecare fir de iarbă, pentru fiecare gură de aer și strop de apă. Iar potopul de oameni care sunt pe cale de a fi născuți va fi catastrofic, afară de cazul în care ne întoarcem la planul Naturii și îi selectăm nu cele mai proaste elemente, ci pe cele mai bune pentru supraviețuire. Și cine anume sunt cele mai buni?

De fapt, aceasta e o întrebare irelevantă, pentru că nici un grup din lume, care posedă câtuși de puțină vitalitate, nu se va selecta pe sine însuși pentru a fi eliminat. Bineînțeles că fiecare grup va susține că el e „cel mai bun,” chiar și atunci când e format din negrii canibali care pretind că motivul pentru care ei se mănâncă între ei și umblă goi, se datorează „coloniștilor” mizerabili care „ia suprimat,” dar și faptului că ei n-au avut avantajul de a-l asculta pe Shakespeare sau de a frecventa universitățile Harvard sau Oxford.

Cu toate acestea, dacă e să fim pe cât mai obiectivi posibili referitori la întrebare, pentru grupul nostru, Rasa Albă, putem spune cu sinceritate că grupul nostru a întreprins mai bine decât orice altă creatură care a trăit vreodată pe această planetă. Rasa Neagră, Roșiatică sau Galbenă nu a produs miracolele erei noastre; acestea au fost produse de Rasa Albă: testul pentru determinarea „superiorității” și a „inferiorității” nu constă din teorie, ci din practică. Și chiar mai important e faptul că negrii, galbenii, maronii sau roșiaticii nu posedă puterea de a selecta. NUMAI NATURA ARE PUTEREA DE A SELECTA, ȘI ACEASTA O FACE PE BAZA SUCCESULUI ȘI NICIDECUM PE BAZA TEORIEI.

Iar albii, cel puțin pentru o vreme, mai are la dispoziția sa forța organizatoare prin care să restaureze ordinea în această lume într-un mod aproape instant, prin utilizarea tehnologiei sale și chiar a armelor nucleare dacă acest lucru se dovedește a fi necesar (în special când albii din Rusia se alătură finalmente cauzei noastre, întărâtați de explozia iminentă a popoarelor colorate arogante și agresive, lucru care deja se întâmplă în Rusia la granițele sale cu China comunistă). Aceasta nu e o chemare la un masacru brutal, sadic și fără inimă.

Aici nu e vorba de „ură,” la fel cum nu e vorba de ură nici atunci când gândacii de bucătărie sau puricii îți invadează casa și trebuie exterminați. Asta e doar o chestiune de supraviețuire.

Dacă ei supraviețuiesc și roiesc cu milioanele, noi trebuie să murim. Nu vor trece prea mulți ani până când și cei mai înverșunați liberali vor înțelege acest lucru. Unii dintre ei deja au înțeles întrucât negrii îi atacă, strigând „Omoară-i pe albi,” „Arzi, dragă, arzi!” și devastându-ne orașele.

Pentru a supraviețui, fără îndoială că vom fi nevoiți să ucidem un număr vast dintre membrii raselor colorate care ne atacă. Sunt încredințat că planeta va fi înroșită de sângele ambelor tabere, pe durata vieții multor oameni care acum sunt în viață, înainte ca ordina să fie restaurată în lume și înainte ca pacea adevărată să fie prin urmare posibilă.

Dar noi nu trebuie să conducem nici un program științific de „exterminare.” (De care evreii și liberalii nătângi nu se obosesc niciodată să ne acuze.)

Tot ce noi trebuie să facem, e să fim necruțători când vine vorba de drepturile și supraviețuirea oamenilor din familia noastră de albi, la nivel global, iar pe ceilalți să-i lăsăm în plata sorții.

Dacă sunt lăsați în plata sorții, roiurile de colorați nu vor dăinui nici măcar timp de o generație, iar zdruncinata planetă se va putea liniști într-o ordine productivă.

Orișiunde albii s-au retras dintre nativii negrii, exact asta s-a și întâmplat: negrii s-au masacrat între ei, s-au înrobit unii pe alții și au revenit la traiul în mizerie și în junglă, chiar mai repede decât ți-ar fi cu putință a crede – așa cum Haiti le arată tuturor celor cărora le pasă să privească: după un secol de ajutor primit din partea albilor, aceștia nu sunt nici măcar în stare să producă mâncare pentru ei înșiși – motiv pentru care flămânzesc. Natura și-a pronunțat judecata.

Cei care neobosiți susțin „pacea” ar trebui să-și amintească faptul că Zeița păgână a păcii putea ieși la plimbare, în siguranță, doar atunci când era însoțită de mărețul Zeu al războiului. În zilele noastre, dacă Zeița păcii e albă, nu poate ieși deloc la plimbare în zonele controlate de acești sălbatici negrii.

Pentru a putea restabili Ordinea și Pacea, trebuie să luăm două decizii: (1) Albii trebuie să devină din nou conducătorul absolut al acestei planete și, (2) Autoritatea și ordinea viguroasă trebuie restabilite la rangul de absolut în întreaga noastră lume, dacă se vrea ca populația să-și poată vedea de treburi fără a fi bântuită de frica constantă de războaie, bandiți, escroci și de gloate puse pe scandal infernal.

Pentru a se asigura faptul că albii într-adevăr devin conducătorii planetei și, prin urmare, supraviețuiește atacului coloraților, albii trebuie să pună capăt inversării Naturii. Trebuie să se îngrijească de odraslele sale, după cum o face și cu odraslele câinilor săi, a cailor, vacilor și a canarilor săi.

Cu toate că ar putea suna plin de cruzime, albii mai trebuie să găsească și un echilibru fericit între conservarea prin intermediul științei medicale a propriei sale populații pe de o parte și, pe de altă parte, restaurarea unui anume tip de proces de selecție pentru a se asigura că ciudățeniile congenitale din mijlocul propriei sale rase, nu ajung să reproducă și mai mulți indivizi neproductivi și nefericiți, care să-i tragă în jos pe cei productivi prin intermediul „ajutorului social medical.” Albii vor trebui să-și reevalueze rolul său și să înceapă să se preocupe nu doar cu indivizii, ci și cu rasa ca întreg.

Lucrurile care aduc daune iremediabile rasei, nu trebuie făcute prin știința medicală – chiar dacă astea ar face fericit pe vreun oarecare individ.

Atunci când știința medicală e în mod rezonabil sigură că un anume individ e sortit să aducă pe lume imbecili mizerabili și neajutorați sau ciudățenii umane, atunci știința medicală trebuie să se asigure că micuții inocenți nenăscuți nu vor fi dați pe mâna unei asemenea calamități.

Sunt foarte conștient de faptul că o astfel de „cruzime” aparentă va înfuria pe mulți oameni care vor crede că într-adevăr sunt monstrul sadic, așa cum mă portretizează oponenții mei. Cu toate acestea, eu pur și simplu sunt determinat să-mi salvez propriul meu popor – și lume – de negrăita oroare, de oroarea ultimă a distrugerii finale a Rasei Albe, rasă care, aproape de una singură, e responsabilă pentru însăși calitățile de milă, dragoste, dreptate, etc., calități pe care umanitariștii le iubesc atât de mult dar uită că sunt un produs a unei singure rase: Rasa Albă.

Lașitatea și echivocarea liberală (și conservativă) conduc lumea și, în special, pe albi, direct în infernul unui război rasial și în coșmarul unei Ciume Negroide ireversibile.

Pentru a rezolva această problemă se va ajunge la violență sângeroasă și la ucidere, tot așa cum nu cuvintele frumoase ne-au câștigat nouă America, ci violența și uciderea îndreptate împotriva britanicilor (în Războiul de Independență). Pentru a-l opri pe Ginghis Han, germanii albi au fost nevoiți să recurgă la violență sângeroasă și la ucidere. Nu cuvintele și petițiile conservative au garantat câștigarea războaielor, ci violența sângeroasă și uciderea. E nevoie de ucidere și nu de cuvinte, pentru a opri o ciumă de purici.

Pentru a pune capăt unei ciume de trădători, agitatori și de negrii pe jumătate animale, va fi nevoie de ucidere, nu de cuvinte.

Lăcustele și purecii care nu-ți invadează casa, nu trebuie să fie ucise. Nici omenirea inferioară care îi lasă pe albi în pace, nu trebuie să fie omorâtă, ci pot fi lăsați să-și limiteze ei înșiși populația prin propria lor prostie, nechibzuință și cruzime. Însă oamenii de culoare care îi ATACĂ pe albi, au întrecut cu mult limita pentru a li se permite să supraviețuiască.

Noi nu avem nicio intenție de a-i ataca sau nimici pe aceia care ne lasă în pace.

Însă fie ca aceasta să reprezinte o declarație de război împotriva tuturor sălbaticilor care îndrăznesc să strige „Omoară-i pe albi,” și împotriva evreilor și a celorlalți care îndrăznesc să îi încurajeze, să-i agite, înarmeze și să-i finanțeze pe sălbatici în această nebunie totală. Suntem ori noi, ori ei!


Thomas

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10