Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 28-Jul-2017 07:11:33

NishaWillow
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,642

Program de RIV-uri (28 iulie - 10 august)

Salutări tuturor războinicilor şi camarazilor.


Mai întâi, voi actualiza RTR Veteran cu ritualurile cele noi şi restul. Din cauza faptului că sunt extrem de ocupat și având alte lucruri care necesită constant atenție, nu am avut timp să o fac, dar voi face asta destul de curând.

Fundalul acestui joc este baza spirituală pe care am stăpânit-o și informația care este şi ea un război în desfășurare. Acest lucru are și dimensiunea financiară pe care trebuie să o analizăm acum. Trebuie să ne concentrăm pe acestea și să le distrugem pe toate.

Cel mai înalt punct pentru "goyimi" se rezumă doar la capacitatea lor de a face bani, care mai târziu vor fi furați de evrei. Evreii doar acumulează bani ca un mijloc pentru a ajunge la un sfârşit, şi știm cu toții că acest sfârşit nu este unul bun. Din acest motiv, acest lucru, care reprezintă un dezastru pentru toți oamenii de pe Pământ, trebuie să se schimbe forțat prin eforturile noastre.

Calea Satanică nu este una ușoară. Vedem toate aceste lucruri de sus, dar în momentul actual trebuie să stăm și să luptăm împotriva unor lucruri complet neinteligibile celorlalți. Asta e literalmente ca viața dublă a lui Superman, și asta poate fi dificil. Mulți oameni nu pot să vadă această afirmație în mod pozitiv, dar da, fiecare satanist este mai mult decât "ales" de natura sa spirituală superioară pentru a face exact ceea ce facem.

RIV-urile nu sunt doar salvarea altruistă a lumii, deşi participă la asta. Ele te fac şi un războinic puternic care știe să blesteme şi care are rezistență spirituală, dându-ți experiența unică de a construi ceva grozav. Acestea sunt, de asemenea, pregătitoare și multe, multe alte lucruri. RIV-urile vă ajută în mod direct în timp ce elimină automat blestemele de pe voi.

Acestea sunt vibrate de mii de rabini și se țin de toți Gentilii din lume. În funcție de puterea Gentililor, ei sunt mai mult sau mai puțin influențați de ele. Când faceți RIV-uri, în primul rând vă curățați. Nu permiteți la nimic să vă convingă că RIV-urile sunt orice altceva, mai puțin medicamente.


Acesta este război. Participând într-un mare război spiritual, câștigați putere, cunoștințe, experiență și rezistența pe care alte persoane nu le vor primi niciodată.


Mai jos aveți programul pentru 28 iulie - 10 august


Îl vom actualiza pe măsură ce ne apropiem de 10 august. E mai bine să avem programe; ele nu sunt extrem de lungi şi nu dau timp inamicului sa se pregătească.


RIV-ul cu prosperitatea conține ultimele ritualuri postate. Datorită lungimii celui de-al doilea ritual, le includem pe ambele ca pe un ritual mai mare.28 iulie:


29 iulie:


30 iulie:


31 iulie***:


1 august***:


2 august:


3 august***:


4 august:


5 august:


6 august:


7 august:


8 august:


9 august:


10 august:

Last edited by NishaWillow (30-Jul-2017 23:21:51)


Cunoaşterea este prin ea însăşi putere. sarpe

Offline

#2 31-Jul-2017 23:00:14

Immortal
Novice
Registered: 17-Nov-2016
Posts: 13

Re: Program de RIV-uri (28 iulie - 10 august)

Imi permit sa adaptez un pic ultimul paragraf ca sa fie mai clara traducerea in romana (sper ca e ok)

NishaWillow wrote:

Acestea sunt vibrate de mii de rabini și se țin de toți Gentilii din lume. În funcție de puterea Gentililor, ei sunt mai mult sau mai puțin influențați de ele. Când faceți RIV-uri, în primul rând vă curățați. Nu permiteți la nimic să vă convingă că RIV-urile sunt orice altceva, mai puțin medicamente.

Acestea(ritualurile din Tora) sunt vibrate de mii de rabini si aruncate(ca blestemele) pe toti Gentilii din lume. În funcție de puterea Gentililor, ei sunt mai mult sau mai puțin influențați de ele. Când faceți RIV-uri, în primul rând vă curățați pe voi insiva de aceste blesteme. Nu lasati pe nimeni si nimic sa va convinga ca RIV-urile nu sunt benefice, ele fiind de fapt sanatate curata, un tratament.

Ideea e ca orice meditatii pe care le facem noi toti sunt benefice mai ales prin faptul ca ne deprogramam de toate mizeriile care ni se baga pe gat incepand de la scoala,apoi la munca, tv, societate in general etc.


Spor la RIV-uri  tongue


Know this I will return to this land
Rebuild where the ruins did stand
Chain up the demons set free
Strange alchemy

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10