Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 08-Aug-2017 21:40:52

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,640

ADEVĂRURILE DESPRE RASĂ (CAP 10 - Puterea Albilor)

Cap. 1 - Strigătul de moarte
Cap. 2 - Sifilisul spiritual
Cap. 3 - Falsificatorii diagramei
Cap. 4 - Căpitani corupți
Cap. 5 - Naufragiatorii
Cap. 6 - O privire mai atentă asupra corupților
Cap. 7 - Prietenii căpitanului
Cap. 8 - Prietenii echipajului
Cap. 9 - Ciuma negroidă


ADEVĂRURILE DESPRE RASĂ

Dacă negrii sunt pur și simplu albi cu pielea închisă la culoare, atunci ar fi o prostie, o ticăloșenie și bigotism să discriminezi o persoană de culoare.

Dacă în afară de culoarea pielii nu există NICIO ALTĂ diferență între albi și negrii, dacă nu există diferențe de minte sau caracter, atunci toate pe care le predică liberalii și de cei ce suportă mixtul rasial ar fi adevărate.

După cum ar fi nebunesc și răutăcios să-i urăști și să-i discriminezi pe roșcați, la fel ar fi nebunesc și răutăcios să discriminezi o persoană care s-a născut cu pielea închisă la culoare – asta DACĂ pielea închisă la culoare ar fi SINGURA diferență.

Dacă negrii ar fi cu adevărat egali cu noi, atunci n-ar exista nicio scuză pentru care să nu le acordăm imediat un statut de egalitate cu albii și inclusiv dreptul total de a se reproduce cu femeile noastre.

Însă dacă EXISTĂ diferențe de minte și caracter între negrii și albi, pe lângă culoarea pielii, și dacă negrii posedă o minte de un grad inferior dar și defecte majore de caracter la nivelul întregii rase, atunci cea mai mare ticăloșenie și nebunie e să poluezi Rasa noastră Albă cu aceste trăsături ale minții și caracterului de calitate inferioară.

Prin urmare, problema negroidă nu ține de filozofie, ci de fapte.

Dacă negrii sunt identici cu albii, cu excepția culorii pielii – așa cum susțin evreii, comuniștii și liberalii egalitariști – atunci într-adevăr sunt un urător, un bigot și un ticălos, pentru că lupt împotriva mixării rasiale cu atâta înverșunare.

Dar dacă rasa negroizilor e, ca o chestiune de FAPT, INFERIOARĂ, atunci situația e cu totul inversă și liberalii, evreii, comuniștii și egalitariștii sunt ticăloșii care otrăvesc evoluția și reproducerea albilor, care se extinde pe o durată de milioane de ani.

Care sunt adevărurile?

E oare chiar atât de greu de a descoperi dacă negrii sunt, în fapt, identici cu albii, cu excepția culorii pielii? Sunt oare toate defectele prea bine cunoscute ale negrilor, rezultatul faptului că aceștia au fost „persecutați” de albi?

Dacă toți oamenii ar fi tratați în mod egal, în cele din urmă va conduce asta oare la popoare egale? Sau sunt oare negrii născuți inferiori?

Numai FAPTELE, numai ele singure pot răspunde acestor întrebări.
Orice alb care a fost nevoit să trăiască printre negrii adevărați, descoperă cu promptitudine că mitul conform căruia nu există alte diferențe în afară de culoarea pielii, e o minciună.
Tâmpenia „toți-oamenii-sunt-egali” se spulberă ca un nor de fum de fiecare dată când apare un grup de negrii autentici și își multă domiciliul în apropierea albilor.

În fapt, încredințarea că „egalitatea” negrilor e invers proporțională cu numărul de negrii care locuiesc într-un areal. Corelația matematică nu e „bună”… e perfectă.

În țări precum Canada, în care nu există aproape nici un negru, vei descoperii că mitul egalității e atât de puternic încât ai șanse să sfârșești bătut dacă îndrăznești să îl pui la îndoială.

Mitul „egalității” e atât de puternic în zonele în care trăiesc foarte puțini negrii pentru că, de regulă, acolo unde negrii reprezintă o minoritate minusculă, aceștia sunt forțați să se comporte asemenea albilor și, în multe cazuri, sunt ei înșiși aproape albi. De asemenea, rara prezență a negrilor în aceste zone e adesea foarte bine selectată și antrenată, pentru că numai cele mai bune specimene posedă ambiția necesară pentru a emigra, motiv pentru care pot să fie și mai bine educați.

Însă în zonele în care există mulți negrii, vei descoperi că albii nu cred în mitul egalității, indiferent de cât de mult le este băgat pe gât cu forța. În aceiași măsură în care, într-o zonă care e populată cu foarte multe exemplare de sconcși, nu poți vinde ideea că sconcșii nu miroasă, tot așa, într-o zonă în care e prezentă o populație însemnată de „frați” colorați, nu poți vinde minciuna „negrii-sunt-minunați.”

Iar în zonele în care trăiesc mai mulți negrii decât albi, ca în Mississippi, vei găsi o rezistență imensă la negrii, dar și o înțelegere profundă a sălbaticului primitiv și a naturii total diferite pe care o posedă aceste specimene umane inferioare.

Dacă această corelație directă dintre impresia proastă despre negrii, peste tot pe unde trăiesc mulți negrii, nu e datorată inferiorității negrilor, atunci poți conclude că aproape toți oamenii care trăiesc în Africa de Sud sunt „bigoți,” că aproape toți oamenii care trăiesc în partea de sud a Statelor Unite sunt „bigoți” și, mai nou, aproape toți oamenii care trăiesc în marile orașe din nordul Statelor Unite sunt și ei „bigoți.”

Aceleași orașe nordice care odinioară credeau că cei din sud erau „bigoți” și că îi tratau pe negrii în mod neadecvat, acum dau naștere la gloate agresive de albi care aruncă cu pietre și sticle ori de câte ori negrii încearcă să se mute în vecinătățile lor. Acești oamenii au putut fi prostiți cu minciuna că negrii chiar sunt albi cu piele închisă la culoare, numai atâta timp cât aceștia nu avut ocazia de a-i observa pe negrii, de a-i experimenta pe negrii și de a suferi din cauza negrilor. Însă de îndată ce un număr mare de negrii s-a mutat la ei în oraș, albii au învățat imediat adevărul despre ei.

Dacă cineva e dispus să pună la dispoziție banii necesari pentru experiment, pot dovedi că ura îndreptată spre mixtul rasial nu e un „prejudiciu” ci e rezultatul cunoștinței. Dacă spre exemplu e să luăm comuna cea mai liberă și cea mai iubitoare de negrii din partea superioară a statului Ohio sau din Dakota de Nord, și să cumpărăm jumătate din casele acelei comune și să le umplem cu negrii adevărați, de rând și variați, în câteva luni acea comună va fi la fel de plină de „bigoți” și de „urâtori de negrii,” așa cum sunt și comunele din Mississippi.

Iar motivul nu va fi acela că albii sunt „prejudiciați,” ci că negrii sunt pur și simplu inferiori din punct de vedere biologic. Iar rezultatele care nu se lasă așteptate, dacă pretindem că aceste lucruri nu sunt așa, pot fi întâlnite peste tot pe unde aceste creaturi negre compătimitoare abundă.

Oricine încearcă să conviețuiască cu sconcșii va deveni „bigot” și „prejudiciat” împotriva sconcșilor, și-ți va spune verde-n față că „sconcșii put.”

Și oricine, fără excepție, e forțat să conviețuiască în același loc cu negroizii (și aici nu mă refer la câțiva negrii doctori sau avocați, ci la negrii reali și de rând), își va forma imediat opinia că negrii sunt o formă omenească foarte inferioară și că noi nu ne putem mixa cu ei fără a ne întoarce la junglă și la mizeria în care aceștia trăiesc.

Singurul motiv pentru care în ziua de azi atât de mulți oameni nu cunosc aceste adevăruri (așa cum pe vremuri toți oamenii știau), e pentru că aceiași evrei care au adus în Civilizația Occidentală comunismul, sionismul, degenerarea și decadența, și-au făcut o meserie din promovarea minciunii că negrii ne sunt egali. Ei știu că-i o minciună, însă au promovat-o în mod conștient tocmai pentru că, așa cum am arătat deja, evreii, ca naufragiatori de corăbii ce sunt, prosperă în mijlocul haosului și a ruinei, și pier într-o societate sănătoasă. Nimic nu secătuiește o societate de vlaga ei, mai mult decât o face mixarea rasială cu negrii.

În mod inevitabil, atunci când le semnalez toate aceste lucruri „intelectualilor” din facultăți, aceștia îmi rânjesc arătându-mi o listă lungă cu negrii cu „realizări,” care sunt politicieni, scriitori, genii, etc. Îmi etalează pe senatorul Edward Brooke, pe Adam Clayton Powell, William White, W. E. B. Dubois, Ralph Bunch, etc. 

Acesta-i unul dintre argumentele șirete care arată bine până când dai un pas înapoi și începi să-l examinezi în mod critic. Așa vei vedea că e o nebunie pură să-i judeci pe „negrii” în lumina unor astfel de „negrii.” Aceștia prezintă o MIXTURĂ și încearcă prin aceasta să dovedească calitățile unui INGREDIENT. Dinamita e fabricată din rumeguș și nitroglicerină. Așa că, într-un fel, ai putea spune că dinamita e „făcută” din lemn.

Cu toate acestea, ar fi oare cineva suficient de nebun pentru a pretinde, prin urmare, că lemnul e exploziv? Atunci când două lucruri sunt mixate între ele, produsul care rezultă nu poate fi folosit pentru a dovedi calitățile niciunuia dintre ingrediente.

Când încercăm să discutăm abilitățile naturale ale NEGROIZILOR, liberalii, comuniștii și evreii încep în mod instant să aducă în discuție, plini de mândrie, creaturi care nu sunt nici pe departe negrii reali – ci persoane care aproape întotdeauna sunt ALBI, cu o cantitate mică de sânge negroid în ei.

Exemplele obișnuite din America de azi sunt Adam Clayton Powell, care a fost confundat ca alb în facultate și a cărui părinți sunt albi aproape în totalitate; Robert Weaver; W. E. B. Dubois, care pare a fi un alb cu câteva trăsături fine de negru; proaspăt alesul Senator Brooke, care e alb cu puțin sânge de negru; și o sumedenie de alții asemenea lor.

Singurul loc în ochii publici în care-i vei găsi pe negrii, tipul de negru brut, sunt câmpurile în care negrii excelează și în Africa: atletism, box, incantările din junglă, etc.

În profesii și în eșaloanele superioare a realizărilor, ORI DE CÂTE ORI DAI DE UN NEGRU INTELECTUAL, vei descoperi că acesta e aproape întotdeauna ALB cu exact cantitatea necesară de sânge de negru pentru a le da liberalilor motive să bâzâie.

Asta e la fel de nebunesc ca atunci când adaugi puțin rumeguș în nitroglicerină pentru a crea dinamită, apoi să o faci să explodeze – iar pe urmă să rânjești că ai „dovedit” că lemnul e exploziv. Dinamita NU e lemn, cu toate că conține rumeguș; tot așa nici albii care sunt mixați cu puțin sânge de negru NU sunt „NEGROIZI” (în sensul biologic).

Dacă dorești să cunoști proprietățile lemnului, atunci examinezi lemnul DE UNUL SINGUR, exact așa cum iasă din copac.

Dacă dorești să cunoști proprietățile negroidului, atunci trebuie să-l examinezi DE UNUL SINGUR, exact așa cum iasă din Congo.

Când facem acest lucru, nu descoperim în el tipul de inteligență și abilitate prezentă în Senatorul Brooke, ci mai degrabă un tip mult mai asemănător cu cel al gorilei africane – ceva negru și teribil, ceva animalic și primitiv.

Asta nu e „ură;” ci ADEVĂR.

Liberalii nu se obosesc niciodată să murmure că evidenta inferioritate e datorată „lipsei de oportunitate.” Însă ignoră în mod absolut faptul că Africa e probabil cel mai bogat continent de pe pământ.

Singurul motiv pentru care a rămas sălbatică, e pentru că acolo nu au existat oameni capabili de a vedea și înțelege posibilitățile.


Thomas Dixon, autorul cărții care a devenit cel mai bun film din toate timpurile, „The Birth of a Nation,” a prezentat situația într-o formă mult mai frumoasă și clară decât aș putea-o eu imita:

„Îi putem asimila pe negrii? Întrebarea în sine e poluție. În Haiti nici un alb nu poate deține teren. Duci și marchizi negrii îi calcă cu mașina și apoi îi înjură pentru că le-au intrat sub roate. E civilizație o manta de brevet cu care legiuitorii pot înfășa un animal, făcându-l rege?”

„Dar negrul trebuie să fie protejat de buletinul de vot,” argumenta omul de stat. „Cel mai umil dintre oameni trebuie să aibă oportunitatea de a se ridica. Democrația e adevărata problemă.”

„Problema, domnule, e Civilizația; problema nu e dacă negrul ar trebui sau nu protejat, ci dacă Societatea merită să fie salvată de la barbarism.”

„Omul de stat poate educa,” i-a răspuns membrul din camera comunelor.

Doctorul și-a dres vocea printr-o tuse scurtă și nervoasă pe care obișnuia să o aibă atunci când era profund mișcat.
„Domnule, educația presupune dezvoltarea abilităților deja prezente. Încă de la începutul istoriei negrul a avut Africa în posesie – care e atât de bogată încât întrece imaginația poeților, ascunzând acre întregi de diamante chiar sub picioarele sale negre și desculțe. Cu toate acestea, negrul niciodată n-a ridicat un diamant din raful pământului până nu a venit un alb să-i arate lumina sclipitoare. Ținutul său abundă de animale puternice și docile și cu toate acestea negrului niciodată n-a visat un ham, o trăsură sau o sanie. Fiind un vânător mânat de necesitate, acesta niciodată n-a făurit o secure, o suliță sau un vârf de săgeată care să merite să fie conservat dincolo de momentul întrebuințării sale. A trăit precum un taur, fiind fericit să poată paște timp de o oră. Într-un ținut cu piatră și lemn, acesta niciodată n-a produs cherestea, n-a cioplit o piatră și n-a construit o casă – afară de cele din bețe rupte și lut. Cu ligi întregi de plaje oceanice și cu mile întregi de mări interioare, timp de patru mii de ani a privit cum suprafața lor se ondulează în vânt, a ascultat zbuciumul valurilor ce se izbesc de țărm, vuietul furtunii deasupra capului său, s-a holbat la orizontul albastru ce-l chema spre lumi îndepărtate și, cu toate acestea, niciodată n-a visat o velă! A trăit așa cum a trăit și tatăl său – a furat mâncarea, și-a muncit nevasta, și-a vândut copiii, l-a mâncat pe fratele său, fiind fericit când putea bea, cânta, dansa și juca precum o maimuță. Iar această creatură, pe jumătate copil și pe jumătate animal, victima impulsului, capriciului și îngâmfării, „satisfăcut cu tărăboiul, gâdilat cu paiul,” o ființă care dacă e lăsată de capul ei colindă nopțile și doarme zilele, a cărei grai nu cunoaște cuvinte pentru dragoste, a cărei pasiuni odată ce sunt trezite, se aseamănă cu furia tigrului – a fost pusă în poziția de a guverna peste americanii din sud.”

Probabil studiul cel mai revelator și categoric despre diferențele rasiale dintre albi și negrii a fost realizat în Virginia de Dr. Ferguson.

Cele mai multe studii care caută răspunsuri referitoare la diferențele dintre negrii și albi sunt inutile, pentru că acestea ignoră sângele alb din mulți dintre „negrii” pe care i-au testat.

Ferguson i-a luat pe toți copiii școlari din Virginia, le-a testat la toți inteligența și apoi le-a verificat apartenența rasială.

I-a împărțit în cinci grupe rasiale. Primul grup a fost pur negru. Al doilea grup a fost format din aceia care au un bunic alb. În al treilea grup au fost cei cu doi bunici albi, iar în al patrulea grup au fost puși cei cu trei bunici albi. Și, bineînțeles, al cincilea grup a fost pur alb.

FERGUSON, G. 0., Jr. „Psychology of the Negro.” Arch. Of Psychology Number 36, April, 1916

Negrii puri au avut rezultate cu cel puțin 40% mai inferioare decât cele ale albilor puri – (lucru care încă mai e valabil și în ziua de azi, în ciuda tuturor banilor care au fost cheltuiți pe educarea și răsfățarea negrilor.)

Rezultatele „negrilor” care au avut un bunic alb, au fost nițel mai bune decât cele ale negrilor puri; cei care au avut doi bunici albi, au fost chiar mai buni; în cazul celor cu trei bunici albi, rezultatele au fost aproape la fel de bune ca cele ale albilor puri.

Toți acești negrii au trăit și s-au considerat a fi „negrii.” Mediile în care au crescut și „avantajele” sau dezavantajele pe care le-au avut, au fost exact aceleași.

Cu toate acestea, abilitățile lor au fost proporționale cu cantitatea de sânge alb care le curgea prin vine!
Liberalii și evreii inventează un milion de scuze pentru această corelație uluitoare. Însă faptele sunt exact aceleași până în ziua de azi, chiar și în cazul examinării mentale pentru recrutare în SUA, examinare pe care 56.1% dintre negrii nu o pot trece, în timp ce, dintre albi, numai 15,4% o pică – asta chiar și în condițiile în care sărăcia și dezavantajele a multora dintre albi sunt la fel de rele sau chiar mai rele decât cele ale multor negrii. (SURSĂ: Department of Labor, The Negro Family, March 1965, p. 75)

Aceia care insistă că „lipsa de avantaje” e ceea ce-i împiedică pe negrii să exceleze, se găsesc în imposibilitatea de a explica ce anume s-a întâmplat în școlile din Washington.

Atâta timp cât aceste școli au fost conduse de albi și segregate, acestea au fost cele mai bune școli – chiar și cu o fracțiune de bani și „avantaje.”

Acum că sunt aproape în totalitate negre, de când au fost desegregate, și în ciuda sumelor neegalate de bani care au fost investite în aceste școli, acestea sunt CELE MAI PROASTE!

Cine să fi făcut oare asta, albii? George Wallace? Hitler? Rockwell?

Răspunsul, care urlă la toți aceia care nu sunt surzi în mod voit, e că negrilor pur și simplu le lipsește potențialul de a fi studenți eminenți.

Cu siguranță că sunt buni atleți, săritori, cântăreți, toboșari – și tâlhari și violatori. Însă negrii puri NU sunt buni studenți, executivi, mari creatori, intelectuali, etc., cu toate că instituția liberală și evreii nu se obosesc niciodată să promoveze drept „literatură” și „artă” toate stupiditățile și gunoaiele negrilor.

Un documentar recent realizat de postul de televiziune NBC pe tema proiectului „Igoe Housing” din Saint Louis, a arătat întreaga oroare pe care acești oameni-maimuță o fac atunci când li se dă drumul în civilizația modernă. Geamurile tuturor locuințelor de la etajele superioare au fost sparte din interior. Lifturile sunt foarte des folosite drept pisoare, cablurile sunt toate scurtcircuite, iar podelele sunt putrezite. Coridoarele put din cauza urinei și a fecalelor, în timp ce pereții erau umpluți de obscenități de negrăit. Becurile sunt sparte, iar în holurile întunecate și în spălătoriile de la subsol, negrii animalici le violează și le molestează pe aproape toate femeile, tinere și bătrâne, până când ocupanții sunt terifiați. În loc să realizeze că toate aceste lucruri nu sunt din cauza „depravării” ci din cauza naturii acestor fiare, Guvernul SUA îi mută pe toți negrii din clădire pentru a o renova cu geamuri rezistente la pietre, cu placare cu piatră în lift pentru a fi impermeabile de urina negrilor, cu instalații electrice rezistente la apă, cu becuri identice cu cele din pușcărie care nu pot fi sparte, cu o vopsea specială pentru pereți astfel încât mizeria negrilor să poată fi spălată în fiecare zi sau la fiecare câteva ore și cu zeci de polițiști care să patruleze pe coridoare. Însă până și NBC a admis că „Toate acestea pot fi în zadar.” Negrii vor reuși să le strice din nou, în vreun fel sau altul.

Îi poți îmbrăca în haine cochete, îi poți trimite la Harvard, îi poți învăța să cânte la harpă, să lucreze la calculator și chiar să dețină un „doctorat.” Cu toate acestea ei vor continua să fie precum cimpanzeii ce se dau pe bicicletă; vor face ceea ce au fost antrenați și forțați să facă, însă nu pot și nici nu le vor face vreodată din proprie inițiativă. Negrului pur îi lipsește impulsul de a se civiliza, organiza, disciplina și controla. Negrii cu „doctorat” din facultăți și cei îmbrăcați în robe de judecători, nu sunt reali ci artificiali; aceștia nu se ridică la astfel de abilități pe baza propriilor lor moșteniri ereditare.

Haidem să ne aducem aminte de câteva fapte despre viață, pe care cei mai mulți oameni le-au uitat.

Nimeni nu trebuie să-l învețe pe un câine cum să latre. Iar o pisică care nu a văzut niciodată o altă pisică, știe totuși cum să miaune.

Însăși natura câinelui îl impulsionează pe câine să latre și nu să scoată alte tipuri de sunete. Natura pisicii o impulsionează pe aceasta să miaune.

Probabil acest tip de observație pare a fi o pierdere de vreme.

Toată lumea cunoaște aceste lucruri.

Oare chiar așa e?

Bineînțeles că da; oamenii știu că câinii latră, pisicile miaună și că fiecare animal s-a născut cu propria sa natură, sentimente și feluri de a se raporta mediului înconjurător.

Cei mai mulți oameni realizează că însăși natura rasei de buldogi îi face pe acești câini să țină strâns cu dinții până când moartea îi oprește, pe pointeri să fie buni de vânătoare, pe spanieli să le placă apa și pe ogari să alerge rapid. Oamenii știu că dacă vor un câine cu o natură ce-i face să muște și să nu de-a drumul, nu-și vor alege un ogar ci mai degrabă un buldog. De asemenea știu că atunci când vor un câine ce poate și care aleargă rapid, nu vor alege un buldog ci un ogar.

Pe scurt, toți oamenii știu că, cu toate că „toți câinii sunt câini,” RASELE diferite de câini au NATURI diferite.

Majoritatea oamenilor știu că, pe lângă faptul că câinii latră pentru că sunt câini, anumite rase de câini au NATURI și topuri diferite de inteligență – care sunt strâns legate de rasa din care fac parte.

În fapt, toată lumea știe că rasele se diferențiază între ele, în întreaga lume animală.

Însă au uitat aceste lucruri referitoare la un singur animal: OMUL. Gândirea lor despre „om” le-a fost atât de condiționată și sucită, încât au uitat complet că omul e și el un animal înainte de-a fi om și că e născut cu o natură specifică RASEI din care face parte. Nimeni întreg la mine nu ar judeca fiecare câine în parte, în mod „individual.” Orice persoană întreagă la mine știe că rasa determină natura bazică a majorității câinilor din rasa respectivă. Cu toate că toți sunt câinii sunt câini, ți-ai pierde totuși timpul dacă ai căuta în rasa Chihuahua sau Pudel un câine tenace, care mușcă și nu dă drumul și care are o natură încăpățânată – asta în condițiile în care ai putea găsi imediat un câine cu o astfel de natură în rasa de buldogi. Nimeni care-și are toate mințile-n cap, nu ar spune că „toți câinii sunt egali” sau că „toate păsările sunt egale.”

Numai evreii și liberalii i-au învățat pe majoritatea oamenilor că e „bigotism” și „urâtor” să te apuci să cercetezi caracteristicile specifice fiecărei rase de oameni.

Această nebunie totală se poate dovedi a fi eroarea omului modern care-i va pune capac și care va face ca planeta să se învârtă din nou prin eter, tăcută și fără oameni, așa cum a făcut cândva, timp de milioane de ani.

Înscrierile ne arată că există doar o singură rasă de „oameni” care, conform istoriei, a produs „civilizație.”

La fel cum câinele latră pentru că e câine, pisica miaună și un buldog se apucă strâns cu dinții, tot așa o singură rasă de „oameni,” Arienii Albi, poartă în sine natura ce produce justiție, ordine și tehnologie pe care noi o numim „civilizație.”

Ori și unde a mers, arianul alb a răspândit din sine însuși lucrurile pe care noi le numim „civilizație,” la fel de natural precum un câine produce lătrături, iar pisicile mieunări.

Această carte nu e și nici nu poate fi o carte de antropologie. E gândită a fi o carte populară printre americanii de rând, și nu se poate aventura în domenii științifice complicate și dificile.

Totuși, dovada că arianul alb, în special cel de tip nordic, e autorul „civilizației,” ca element specific rasei, e copleșitoare și trebuie să fie cunoscută de oamenii noștri dacă vor să supraviețuiască.

Oamenii noștri de asemenea trebuie să înțeleagă că inferioritatea negrilor a existat timp de sute de mii de ani. Toată lumea știe că există unii oameni care în mod natural sunt puturoși și indolenți, care preferă să se întindă ca limacșii la soare. Există alți oameni care consideră că o asemenea inutilitate și trândăvie totală e intolerabilă. Unii oamenii pur și simplu se simt bine doar atunci când meșteresc câte ceva. Oameni care devin neliniștiți și plictisiți dacă se „odihnesc” mai mult decât foarte puțin.

În fondul original al omenirii, unii indivizi erau leneși, iar alții energetici.

În mod natural puturoșii și comozii au rămas în regiunile cu climat mai cald – „Grădina Edenului” – unde te poți întinde oriunde fără a-ți fi prea frig și unde nucile de cocos îți cad la picioare drept hrană. Acești oameni au reprodus mai mulți indivizi leneși, asemenea lor. De-a lungul secolelor și de-a lungul miilor de ani, oamenii comozi au rămas în locurile de pe pământ unde e ușor să supraviețuiești, să te reproduci și să produci rase de oameni comozi și leneși.

De cealaltă parte, câțiva oameni timpurii energetici și viguroși au început să călătorească în stânga și dreapta și să migreze în lung și-n latul planetei. Unii dintre aceștia au ajuns în zonele înghețate și semi-arctice din Europa de Nord.

Pentru a putea supraviețui într-un climat atât de crunt, oamenii au avut nevoie de mai mult decât calitățile oamenilor comozi din tropicele cald.
Acei oameni care nu s-au pregătit pentru vremuri grele, care nu și-au strâns rezerve de hrană și care nu și-au construit adăposturi îndeajuns de puternice pentru a face față vânturilor nordice, pur și simplu nu s-au reprodus și au murit în furtunile și viscolele iernii brutale.

Și mai important decât atât, oamenii egoiști nu puteau supraviețui în nordul friguros. În regiunile nordice, oamenii trebuiau să fie pregătiți să se ajute reciproc și să fie corecți unii cu ceilalți dacă doreau să supraviețuiască.

În regiunile cu climă caldă o persoană putea supraviețui și cu puțină pregătire pentru vremuri grele, dar și dacă era în mod egoist indiferent față de semenii săi. Își putea face adăpost din bețe și argilă. Rezervele sale de hrană îi era disponibilă în mod instant. Nu avea nevoie de provizii. Nu avea nimic de suferit dacă nu s-a pregătit din timp pentru ziua de mâine. Avea puțină nevoie de ceilalți oameni.

Dar în regiunile nordice, egoismul era un lux pe care oamenii nu și-l puteau permite. Europenii nordici au fost nevoiți să-și dezvolte spiritul planificator și prevăzător pentru a putea supraviețui în asprimea mediului său înconjurător. A trebuit să învețe să construiască adăposturi consistente. A trebuit să-și dezvolte și să-și exerseze puteri mentale abstracte pentru a gândi în viitor, puteri care nu erau necesare în regiunile tropicale.

Un proces de selecție naturală a avut loc atunci când energeticii au părăsit climatele calde, din care provin oamenii, lăsându-i pe leneși în urma lor. 

În nord, oamenii trebuiau să se gândească la viitor pentru a trăi.

Pe urmă, oamenii prevăzători și neegoiști din nord s-au reprodus pentru a odrăsli niște urmași care să fie chiar mai prevăzători, mai descurcăreți și mai altruiști decât ei înșiși, tot așa cum se poate reproduce calitățile agresive și tenace din buldogi, prin încrucișare selectivă.

De-a lungul sutelor de mii de ani, fiind forțați să se gândească la ziua de mâine, fiind forțați să-și ajute vecinii, nordicii au produs o rasă de oameni în care calitățile energiei, cugetării, inventivității și altruismului erau supreme.

(Ar trebui menționat aici că eschimoșii, care sunt o rasă de oameni ce nu prezintă aceste calități atât de mult, au ajuns în nord relativ recent după ce au fost mânați în pustiurile arctice de către alte popoare mai puternice decât ei, care i-au învins și i-au alungat din regiunile cu climă mai moderată din Asia. Pe lângă asta, dovezile geologice arată că europenii din regiunile nordice au populat acest climat rece timp de câteva sute de mii de ani.)

Așadar, climatul nordic a selectat o rasă de oameni care avea abilitatea de a gândi în avans; a gândi nu în termenii realității concrete din prezent, ci în ideile și conceptele intangibile ale furtunilor, a dificultăților și a condițiilor pe care vor trebui să le înfrunte în viitor.

Această formă de a gândi a fost o noutate pentru omenire.

Animalele și sălbaticii nu trebuie să formeze concepte abstracte, pentru că au de-a face exclusiv cu realitățile solide ale timpului prezent. Un animal – la fel ca un sălbatic stupid – nu are o concepție și nici nu-i pasă de „ziua de mâine” (afară de lucrurile pe care instinctul îi forțează să le facă într-o manieră mecanică, fără a înțelege despre ce e vorba). Dar supraviețuirea într-un climat rece și inospitalier îl forțează pe om să se gândească la „frig,” „întuneric” și „zăpadă” chiar și atunci când afară e cald și însorit. De asemenea trebuie să-și suprime impulsurile agresive și egoiste și, în schimb, să se gândească la organizarea în grup și la sacrificiul sinelui pentru bunăstarea grupului. Această „gândire în avans” marchează începutul gândirii „obiective” și „științifice;” a gândirii care nu e direcționată exclusiv la progresul și la nevoile imediate ale individului, ci la relația dintre lucrurile și conceptele abstracte, cum sunt „frigul,” „furtunile,” „ziua de mâine,” etc.

Iar nevoia pentru organizare socială și sacrificiu individual reprezintă începutul a ceea ce noi numim „Justiție” sau „Idealism” – sacrificarea dorințelor imediate și egoiste, pentru bunăstarea grupului; această renunțare la o mică parte din libertățile personale, pentru justiția și ordinea socială.

Nordicii excelează exact în aceste două puncte: adică în ceea ce ține de gândirea obiectivă, abstractă, „creativă,” inventivă și abilă; și în ceea ce ține de domeniul justiției – „reguli” sociale mai înalte, care le permite oamenilor să trăiască într-un echilibru plăcut dintre ordine și libertate.

Negrii falimentează exact în aceste puncte vitale, deoarece rasa lui n-a avut aproape deloc nevoie de aceste calități, timp de milioane de ani. Negrului pur nu-i pasă aproape deloc de viitor; nu se poate gândi decât în termeni ce au de-a face cu bunăstarea imediată a sa și a celor dragi lui și a necesităților sale din timpul prezent.

Și, mai presus decât orice, concepția sa pentru sacrificiul bunăstării și a dorințelor sale imediate de dragul prosperității pe termen lung a grupului din care face parte, e aproape sau chiar complet inexistentă. E egoist. Nu e idealist. În plus, e și miop – asemenea unei fiare.

„Civilizația” albilor reprezintă sistemul organizat care a fost conceput în așa fel încât să facă supraviețuirea umană mai productivă dar și mai nobilă prin idealism, gândire științifică abstractă, organizare socială și justiție.

Justiția reprezintă mașinăria de grup care are ca scop oprirea bătăliilor nesfârșite care altfel ar fi fost date în mod individual de oameni pentru femei, mâncare, posesiuni, adăpost și plăcere. Grupul stabilește reguli prin care fiecare individ are șanse „echitabile” de a-și procura aceste lucruri, iar atunci când se ivesc conflicte, există o mașinărie, alta decât violența indivizilor, care să rezolve răfuiala. Grupul are de asemenea penalități și o mașinărie prin care să trateze atacurile indivizilor la adresa întregului grup, iar acestea sunt „codurile penale.”

Nordicii au fost forțați să-și dezvolte aceste trăsături cu mult peste nivelul necesar locuitorilor zonelor tropicale, pentru că în nord supraviețuirea a fost crâncenă și oamenii au fost capabili să biruiască terorile înghețului numai printr-un idealism neegoist, printr-un spirit prevăzător și prin „justiție.”

Dar zonele tropice au reprodus o rasă de oameni neprevăzători, puturoși, nechibzuiți, cumpliți și animalici, care se gândesc numai la ziua de azi și care chiar nu pot înțelege „știința” noastră și conceptele noastre elevate cu privire la „justiție” sau la „idealismul” colectiv, de care ei n-au avut nevoie timp de atât de multe milioane de ani.

În schimb, viața grea din Europa de Nord a reprodus o rasă de oameni plini de vigoare, idealism, cu un sens delicat al justiției și, mai presus decât orice, cu abilitatea de a se gândi nu numai la ei înșiși, ci de a acționa idealistic pentru bunăstarea grupului în mod abstract, matematic, științific.

Între aceste extreme, se află toate gradele de dezvoltare.

Calitățile speciale ale rasei de oameni care e responsabilă de crearea „civilizației” – pentru Cultura Occidentală – sunt exact calitățile speciale produse de rasa de oameni din nordul european extrem: gândirea abstractă, obiectivă și științifică, idealismul altruist și simțul rafinat al justiției.

Prin urmare, nordicii sunt suverani în aceste calități speciale de caracter, care construiesc civilizația; aici sunt incluse mai ales vigoarea, idealismul și gândirea obiectivă și abstractă.

Pe lângă nordici îi avem pe alpini, mediteraneeni, adriatici și pe ceilalți membrii ai măreței Rase Albe.

Cei mai mulți dintre noi suntem un amestec dintre aceste grupuri de albi.

Toate aceste grupuri de albi sunt atât de superiori față de negrii animalici, încât albii – toți albii – formează o rasă separată și superioară.

Nu există nicio modalitate prin care să poți „ridica” nivelul de abilitate al rasei negre, la fel cum nu poți „crește” abilitatea de zbor a unui pinguin la cea a unui vultur, prin vreun fel de antrenament sau „ajutor social.”

Măreața noastră Rasă Albă, condusă de nordici, reprezintă cel mai prețios lucru de pe planetă pentru aceia care iubesc cea mai bună civilizație, idealism și justiție, indiferent de poziția pe care o ocupă pe scala rasială. Dacă lași ca moștenirea de sute și mii de ani a Rasei Albe să fie înecată într-un potop de sânge mai negru, întregul idealism, justiție și cultură va pieri.

Aproape fiecare cultură occidentală superioară a apărut după ce populația nativă a fost cucerită de arieni albi care și-au impus legile, știința, religia și cultura lor asupra rasei inferioare de culoare, exact așa cum albii au făcut cu indienii din America.

Istoria ne arată că în fiecare caz în care arienii albi au făcut acest lucru – și, anume, când au impus civilizația asura unei rase de culoare, fără a o extermina, în cele din urmă rasa inferioară i-a cucerit pe albii cuceritori aflați în minoritate, prin potopul sângelui lor colorat.

Tablourile și înregistrările cele mai timpurii din civilizația egipteană arată că oamenii care au construit piramidele și minunile Egiptului, au fost ALBI mediteraneeni.

Cu toate că albii au luat cele mai dure măsuri pentru a preveni amestecarea sângelui negrilor cu sângele lor, întotdeauna au existat membrii desfrânați în această rasă care au fost dispuși să-și satisfacă impulsurile sexuale cu femeile negre, fără a se gândi la consecințe.

De-a lungul celor trei mii de ani de declin al Egiptului, primele corcituri maronii prăsite de albi nechibzuiți cu negrese nubiene, s-au înmulțit cu sutele, cu miile și, finalmente, cu sutele de mii, până când în cele din urmă au devenit un potop de corcituri care a copleșit ceea ce mai rămăsese din arienii albi și a înecat și eliminat complet rasa albă care a produs acea civilizație. Spre sfârșitul istoriei Egiptului, a existat chiar și un faraon de culoare.

Ritmul în care Egiptul a intrat în declin e strâns legat de ritmul în care rasa albă a fost distrusă în acea regiune; și asta nu pe aproape, ci cu EXACTITATE.

Astăzi, egiptenii iau poziție cu Africa negroidă din punct de vedere politic, social și rasial. Iar slăbiciunea și înapoierea lor nu are nimic de-a face cu lisa oportunităților, ci e o chestiune rasială!

Dacă acesta ar fi fost un capriciu istoric neobișnuit, nu m-aș fi deranjat să-l redau în această carte.

Însă acesta NU e un eveniment ciudat și neobișnuit.

S-a petrecut din nou și din nou și din nou.

Se petrece întotdeauna.
A avut loc în Grecia, unde arienii albi au produs cea mai frumoasă civilizație pe care lumea a cunoscut-o vreodată – însuși modelul propriei noastre civilizații din ziua de azi.

Lucrările timpurii ale artiștilor din „Era de Aur” Pericle, din Grecia, arată că autorii „Erei de Aur” erau ei înșiși un popor „auriu,” cu păr creț, auriu și blond, cu ochi albaștri și cu piele albă – adică Nordici.

Și aceștia au cucerit poporul asiatic colorat și inferior pe care l-au găsit în Grecia, după care, încetul cu încetul s-au apucat să se corcească cu creaturile africane mizerabile care au început să se adune în Grecia, până când Grecia din ziua de azi a ajuns să aibă doar o minoritate din rasa nordică originală. Iar ritmul în care Civilizația Grecească a intrat în declin, se suprapune exact cu ritmul în care sânge nordic a fost corcit cu cel al roiurilor de sclavi negrii.

Găsim aceeași sinucidere a rasei noastre în Roma, Spania, Portugalia, America Latină, Italia și Mexico – peste tot pe unde albii au încercat să trăiască în aceiași zonă geografică cu rasele inferioare. Calitățile nobile ale justiției, a legii și ordinii, a dreptății, a imparțialității științifice, a debarasării de superstițiile grosiere, împreună cu toate celelalte calități ale albilor nordici, reprezintă fundamentul bazic pe care e construită civilizația. Când celor ce dețin puterea într-o națiune le lipsește aceste calități, acea națiune rămâne sau devine înapoiată și, în cele din urmă, sălbatică.

IMPULSUL pentru dreptate, justiție, obiectivitate, cercetare științifică, prevedere, etc., sunt pe atât de inseparabile de arieni, în special de albii nordici, pe cât de inseparabil e lătratul de un câine, sau mieunatul de o pisică.

În fapt, chiar acest impuls pentru dreptate, acest simț al justiției și această obiectivitate supremă îl conduce pe occidental spre propria sa distrugere, prin „liberalism.” Liberalul alb și sincer e o persoană care și-a suprimat instinctele naturale atât de mult, și și-a exaltat dragostea lui pentru „dreptate” până acolo încât ȘI-A PIERDUT PROPRIUL SIMȚ DE SUPRAVIEȚUIRE RASIALĂ.

Cel mai „comun numitor” din toate credințele iraționale ale „liberalilor” e această supra-obiectivitate, această dedicare fanatică pentru ceea ce intelectelor lor li se PARE a fi „drept,” (chiar dacă pe termen lung, „dreptatea” lor liberală dă naștere la cea mai mare nedreptate la adresa propriilor lor oameni – mai exact extincția rasei noastre; extincția singurei rase care a produs „liberalii” ce iubesc această dreptate).

„Nu e drept,” spun liberalii, „ca unii studenți să fie stigmatizați drept ‚eșecuri,’ în timp ce alții sunt aplaudați pentru că sunt plini de succes. Cei care sunt stigmatizați drept ‚eșecuri’ sunt afectați din punct de vedere emoțional și, ca urmare, eșuează mai mult. Prin urmare, trebuie să eliminăm sistemul de clasificare din școli și universități. Trebuie să eliminăm competiția și să găsim modalități de a-i FACE pe toți studenții să aibă succes în mod egal.”

„Nu e drept,” se vaită liberalii, „ca un om să fie născut negroid (urât și stupid), fără a avea nicio vină în asta, în timp ce un altul să fie născut alb, frumos și inteligent. Prin urmare, e de datoria noastră să reparăm greșelile Naturii și să-l ÎMPINGEM e negroid spre un nivel ‚drept’ în relație cu albii.” – și în felul acesta liberalii favorizează mixarea rasială.

„Nu e drept,” spun liberalii, „ca un individ să fie milionar, în timp ce altul e falimentar sau sărac.” Aceștia uită de necesitatea funcționării mecanismului de recompensă și pedeapsă care a fost stabilit de Natură, pentru a se asigura că creaturile sale se dedică și lucrează, așa că liberalii devin procomuniști și comuniști.

„Nu e drept,” cântă liberalii, „ca SUA și Europa să aibă atât de mult, în timp ce națiunile „nedezvoltate” (colorate) precum Haiti, Africa, China, India și America de Sud să aibă atât de puțin,” – așa că liberalii devin distribuitori internaționali care se asigură că toată lumea – inclusiv cei mai neproductivi și inutili pigmei – își primește partea „cuvenită” din ceea ce albii au produs prin vigoarea, creativitatea și truda lor.

„Nu e drept,” intonează liberalii în mod pios, „să existe războaie în care oamenii să se ucidă între ei,” – uitând că numai apelarea la forță îi împiedică pe UNII oameni să comită tâlhării și violuri; așa că liberalii nătângi devin pacifiști nătăfleți.

„Nu e drept,” spun liberalii, „ca o națiune de elită să se bucure de atât de multe lucruri, în timp ce alte națiuni nu au nimic, sau că unele grupuri din interiorul unei națiuni să aibă mai multă putere decât alte grupuri.” Așa că dragostea liberală pentru „dreptate” îi împinge la doctrina lor nebunească „omul și votul,” și la „democrația” suicidală a Națiunilor Unite negre – fără a avea absolut nicio considerație pentru drepturile celor care au produs, de a controla lucrurile pe care le-au dobândit, în timp ce aceia care n-au produs nimic, să nu aibă nici un „drept” asupra roadelor muncii altora.

Vei găsi că fiecare dogmă a celor de aripă stânga și a liberalilor duhnește de această pasiune prostească de a fi „drept” față de incapabili, față de corciți, stupizi și ciudați, PE CHELTUIALA CELOR VIGUROȘI, CREATIVI, PUTERNICI, INTELIGENȚI ȘI CURAJOȘI.

Acest efort nebunesc de a inversa înțelepciunea Naturii prin adoptarea atitudinii „corecte” față de falimentari, târâturi și ciudați, e însăși esența a ceea ce nenorociții de liberali numesc „comunismul ideal.” „Liberalismul” și „comunismul ideal” reprezintă o pasiune atât de dementă pentru elementele INFERIOARE, încât victimele fanatice a acestei amăgiri liberale sunt gata să omoare în bătaie elementele SUPERIOARE, pentru simplul fapt că acestea din urmă sunt mai bune decât cele dintâi.

Această nebunie e specifică arienilor albi supra-obiectivi.

Evreii care propovăduiesc comunismul, la rândul lor nu practică aceste doctrine. Nu, pentru evrei comunismul nu e decât o ARMĂ prin care să prindă în capcană mințile și inimile neevreilor ridicoli, astfel încât să-i poată jefui și înrobi.

Iar în ceea ce privește rasele de negrii, printre acestea încă domnește brutalitatea, canibalismul și tirania. Printre acestea nu exista nici un pericol de a se găsi vreodată un număr semnificativ de canibali „liberali” veritabili.

Pe scurt, „liberalismul” și „comunismul ideal” pot fi îndreptate numai împotriva obiectivității, dreptății și iubirii pentru justiție a arienilor, făcând ca acestea să fie exagerate până în pragul nebuniei și suicidului.

Pentru a folosi o analogie potrivită, adepții veritabili a aripii stângi (ne-evreii), sunt asemenea grădinarilor care nu pot smulge buruiana pentru că „le pasă” de acea buruiană. Aceștia nu pot suporta să vadă „buruienile” umane smulse din grădinile productive ale societății. Emoțiile ocrotitoare pe care le au pentru buruieni în cele din urmă îi duce până în punctul în care devin PRO-buruiană și ANTI-GRĂDINĂ.

Numai arienii albi pot fi făcuți să dezvolte acest „pro-buruianism,” acest liberalism supra-obiectiv care le face pe victime să-și tăgăduiască propriile lor interese și să lupte (în cele mai multe cazuri în mod eroic), pentru „drepturile” buruienilor și gunoaielor umane.

Restul umanității, fiind neatinsă de această abilitate eminamente nordică de a gândi și simți într-un mod idealistic, neegoist și obiectiv, își duce traiul în stilul de modă veche al INSTINCTULUI, având înaintea ochilor doar orizontul propriei sale bunăstări.

Albii nu-și pot IMPUNE idealismul, ordinea și civilizația asupra popoarelor de rang inferior.

Ori de câte ori albii cuceresc o populație, ca în Haiti, după care pleacă, de asemenea ca în Haiti, populația nativă colorată revine imediat la mizeria, nedreptatea, stupiditatea și sălbăticia sa naturală, exact ca în Haiti.

CIVILIZAȚIA OCCIDENTALĂ E REZULTATUL NATURII RASEI ALBE. În lipsa albilor NU există civilizație occidentală, nici justiție occidentală, nici tehnologie occidentală, și nici știință sau cultură modernă.

Un câine latră pentru că e câine.

O pisică miaună pentru că e pisică.

Iar Rasa Albă a produs „civilizația” occidentală pentru că e Rasă Albă.

Când albii sunt scoși din ecuație, civilizația încetează să mai fie produsă și, în adevăr, decade în sălbăticie și degenerare.

EXACT ASTA SE ÎNTÂMPLĂ ACUM ÎN STATELE UNITE.

Până în anii 1900 această țară a fost aproape în totalitate nordică – formată din oameni din Anglia, Franța, Germania, Irlanda, Scandinavia, Polonia, etc., dintre care toți sunt descendenți din aceiași rasă nordică.

Cu toate că întotdeauna există elemente putrede, majoritatea acestor oameni au purtat în ei înșiși impulsurile bazice care creează și susțin judecătorii drepte și sisteme de poliție corecte, guvern legiuit, politicieni și oameni de stat sinceri, luptători curajoși și sacrificatori de sine, buni organizatori, oameni care iubesc adevărul de dragul adevărului, vitalitatea și voința de a lucra și produce, împreună cu toate celelalte calități care au făcut din America cea mai măreață și bogată țară din istorie.

În timp ce America, compusă fiind în principal din aceste elemente nordice, îi cucerea pe indienii colorați pe care i-a găsit aici ca nativi, și-a păzit cu gelozie țărmurile de invaziile altor rase. Timp de două secole politicile noastre de imigrație au exclus cu rigurozitate rasele colorate, în timp ce i-a favorizat pe albi.

Așa că, până prin anii 1850, am avut o populație omogenă, albă și relativ stabilă – cu excepția roiurilor de sclavi negrii (care erau ținuți în supunere strictă).

Apoi câțiva evrei împreună cu niște nebuni au dezlănțuit în mijlocul nostru primii germeni reali ai bolii rasiale care a zdrobit deja fiecare civilizație albă similară, din Egiptul Antic până în Brazilia. Ne-am permis să mușcăm momeala otrăvită a ideii liberale care îndrugă că rasele colorate nu sunt decât „albii cu piele închisă la culoare,” care erau sălbatici pentru simplul fapt că nu au avut parte de „oportunități.”

Harriet Beecher Stowe a scris „Uncle Tom’s Cabin” (Cabina unchiului Tom) – plină de cea mai insipidă și nudă propagandă în numele acestei idei de „egalitate a negrilor.” (Prea puțini oameni cunosc faptul că publicațiile evreiești se laudă că dl. Stowe, soțul lui Harriet, nu a fost doar evreu, ci chiar un rabin – unul din lista nesfârșită de evrei care și-au schimbat numele.)

Prin urmare, milioane de albi nordici care în alte circumstanțe sunt inteligenți (dar care niciodată nu au văzut sau cunoscut nimic despre adevărații negrii), s-au înarmat și au măcelărit mai mult de un milion dintre cei mai buni dintre albii din America în numele acestor negrii, într-un „Război Civil” suicidal. Fiecare națiune care a încercat să trăiască în aceiași areal cu negrii, (chiar și atunci când negrii au fost ținuți în sclavie totală), întotdeauna a ajuns să-și otrăvească și să-și corcească sângele și în cele din urmă să fie cucerită de sclavii săi inferiori.

După această vărsare de sânge din Statele Unite, negrii nu numai că au fost dezlănțuit, ci au fost pus chiar deasupra albilor, pe post de guvernatori în regiunile sudice cucerite de ei.

Singura care a salvat sudul, a fost răscoala Ku Klux Klan (și a rasei noastre) împotriva acelei orori de negrăit.

Profitând de calitățile naturale ale negrilor – superstiția și stupiditatea – Klan-ul a început să iasă pe străzi noaptea înveliți în cearceafuri de pat. Negrii pe jumătate animale i-au luat drept „fantome” pe membrii Klan-ului. Asta împreună cu violența și terorismul fățiș împotriva negrilor „snobi,” a restaurat dominația, ordinea și civilizația albilor în Sud. Iar când americanii de rând din nord au văzut și experimentat realitatea negrilor, s-au aliat imediat cu frații lor albi din sud – (care e și motivul pentru care Klan-ul a reușit să supraviețuiască și să izbutească).

Rasa noastră a mai deținut încă energia și unitatea necesară pentru a se putea reface în urma urgiei nebuniei rasiale din Războiul Civil. Chiar și cei mai înrăiți lideri liberali ai acelor zile s-au dat înapoi de la mixarea rasială reală, cum e cea la care putem asista în ziua de azi.

Președintele Lincoln nu a propovăduit niciodată nici egalitatea rasială și nici mixarea rasială. În adevăr, Lincoln a propovăduit exact opusul – (acesta e un alt exemplu a felului în care societatea noastră modernă și evreizată îi minte pe oameni). Aici sunt câteva dintre cele mai bune declarații ale lui Lincoln referitoare la negrii; spre exemplu:

„Egalitatea negroizilor! Ce mai născocire!! Pentru câtă vreme, în numele Providenței care e îndeajuns de măreață pentru a susține acest Univers, vor continua ticăloșii să momească și proștii să înghită un demagogism atât de depravat ca acesta.” (Din „Fragments: Notes for Speeches, September 1859, Vol. III,” pagina 399)

„Judecătorul Douglas ți-a spus că nu a reușit să obțină de la mine un răspuns referitor la poziția mea vis-a-vis de acordarea cetățeniei negrilor. Din câte știu, Judecătorul nu m-a întrebat acest lucru înainte. Nici nu va avea o altă ocazie de a pune din nou această întrebare, întrucât îi spun foarte răspicat că nu sunt în favoarea acordării cetățeniei negrilor. Acum, sunt de părere că, bazat pe Constituția Statelor Unite, oricare Stat are puterea de a-i acorda cetățenia unui negru dacă alege să facă acest lucru. Dacă Statul Illinois ar fi avut acea putere, m-aș opune punerii ei în aplicație. Asta e tot ceea ce am avut de spus despre acest lucru.” (Speech at Springfield, Illinois, on June 26, 1857, Vol. II, paginile 405-09)

„În răspunsul său, Senatorul Douglas a remarcat că, în esență, el dintotdeauna a considerat că acest guvern a fost creat pentru albi și nicidecum pentru negrii. Și că tot veni vorba, și eu cred același lucru.” (Speech at Peoria, Illinois on October 16, 1854, during first Lincoln-Douglas Debates, Vol. II, pagina 2S1) 

„Privește la condiția noastră curentă – țara e angrenată în război! – albii noștri își taie beregata unii altora; iar acum ia în considerare lucrurile despre care știm că sunt adevărate.

Dar pentru rasa voastră prezentă în mijlocul nostru, nu poate exista război, cu toate că multor oameni aflați pe ambele fronturi nu le pasă de voi într-un fel sau altul … prin urmare, e mai bine pentru ambele părți, ca noi să fim despărțiți.

Voi și noi facem parte din rase diferite. Între noi există mai multe diferențe decât există între aproape oricare alte două rase. Nu voi discuta aici dacă acestea sunt corecte sau greșite, însă această diferență fizică reprezintă un mare dezavantaj pentru fiecare dintre noi, întrucât cred că rasa voastră suferă nespus prin faptul că viețuiește în mijlocul nostru, în timp ce rasa noastră suferă din cauza prezenței voastre aici. Într-un cuvânt, ambele tabere suferă. Dacă acest lucru e admis, atunci acesta aduce cel puțin un motiv pentru care noi ar trebui să fim separați.” (Address on Colonization to a Deputation of Negroes in Washington, D.C. on August 14, 1862, Vol. V, pagina 371) 

„Voi spune atunci că nu sunt și niciodată nu am fost în favoarea egalității sociale și politice dintre rasa Albă și cea Neagră – că nu sunt și niciodată nu am fost în favoarea de a face votanți sau jurați din negrii, nici de a-i califica pentru posturile de conducere, nici să se corcească cu albii și, pe lângă asta, voi mai spune că între rasa Albă și cea Neagră există o diferență fizică, lucru care, cred eu, le va interzice pentru totdeauna celor două rase să conviețuiască împreună în egalitate socială și politică. Și întrucât nu pot trăi împreună în felul acesta, cu toate că împart același teritoriu, între aceștia trebuie să existe poziția de superior și de inferior și, eu, la fel ca oricare altcineva, sunt în favoarea acordării Rasei Albe poziția superioară.” (Fourth Debate with Stephen A. Douglas at Charleston, Illinois on September 18, 1958, vol. III, paginile 145-46) 

Fiecare cuvânt din aceste pagini care i-a fost atribuit lui Abraham Lincoln poate fi găsit în sursa care probabil e cea mai completă sursă de documente Lincoln originale, și anume The Collected Works of Abraham Lincoln, editată de Roy P. Basler și publicată în 1953 de Rutgers University Press în opt volume, plus un index.

De asemenea, Lincoln nu a fost primul care să propovăduiască separarea rasială.

Thomas Jefferson, care a scris cartea „All men are created equal” (Toți oamenii sunt creați egali) în Declarația de Independență, a scris și a gândit același lucru ca și Lincoln.

Ca exemplu despre felul vicios în care ne minte cultura noastră evreizată din ziua de azi, privește inscripția de pe placa memorială a lui Jefferson.

„Nimic nu e scris cu o mai mare certitudine în cartea sorții,” a scris Jefferson, „decât că acești oameni (negrii) trebuie să fie liberi.”

După aceste rânduri, inscripția de pe placa memorială se OPREȘTE – dând impresia că acesta e finalul a ceea ce Jefferson a scris și a ceea ce a vrut să transmită. Însă continuarea a ceea ce Jefferson a scris în acea frază răstoarnă această impresie falsă. Aici e continuarea frazei care a fost omisă de pe placa memorială: „…și nu e cu nimic mai cert că cele două rase, la fel de libere, nu pot conviețui în același guvern.” (Scrisoare trimisă lui George Washington pe 4 ianuarie 1786).

Prin eliminarea întregii cunoștințe despre moștenirea noastră rasială, toată cunoștința despre sursa civilizației, toată cunoștința despre natura inferioară și sălbatică a coloraților și toată cunoștința despre soarta universal împărtășită de toate popoarele care au uitat aceste lucruri, evreii, falsificatorii diagramelor și egalitariștii au reușit să accelereze procesele istorice obișnuite de degenerare și colaps rasial.

Generația noastră modernă, care e muiată în televiziune evreiască, bombardată cu educație progresivă, care e mințită de ziarele, revistele și filmele evreiești, care e otrăvită cu „moralitatea” evreiască – sau, mai degrabă, cu o lipsă a acesteia – deposedat de orice casă, familie, credințe și idealuri reale și, în cele din urmă, conduși cânește de politicieni lingușitori dominați de evrei, care promulgă legi vicioase prin care forțează mixarea rasială cu baionetele, s-a scufundat până în punctul degenerării rasiale, punct care Romei i-a trebuit cinci secole pentru a-l atinge. Afară de cazul în care găsim vreo modalitate să-i facem pe Albi să se cunoască din nou, să realizeze cine sunt, ce sunt, dar și lucrurile care ne sunt pricinuite de rasele străine ale evreilor și negrilor, va fi totul prea târziu!

Cei ce iubesc civilizația, justiția, cultura și libertatea occidentală trebuie să realizeze că aceste lucruri sunt produsele exclusive ale Albilor, pe atât de mult pe cât lătratul e un produs exclusiv al câinelui.

In adevăr, super-obiectivitatea – dreptatea – albului e aceea care îl face să-și dorească să-și acorde ajutorul raselor mai nefericite, și-l face să simtă o milă atât de copleșitoare pentru rasele inferioare încât mereu s-a distrus pe sine însuși încercând să le ajute. Nicio altă rasă nu cutreieră pământul încercând să-i ajute pe alții. Numai albul face așa ceva. Și în procesul încercării de a „ajuta,” acesta de fapt distruge singurul lucru care face ca o astfel de justiție, noblețe, bunătate și cultură să fie posibilă în această lume dificilă și rece. Acesta distruge Rasa Albă.

Fie ca Rasa Albă să fie distrusă și sălbăticia, injustiția, cruzimea și superstiția celorlalte rase vor trage lumea după ele înapoi în junglă.

Acum America e ultimul bastion a Rasei Albe.

Germania a reprezentat acel ultim bastion însă evreii ne-au făcut să distrugem Germania și acum zace fără puterea de a-și duce la bun sfârșit rolul de „bastion împotriva Orientului.”

Anglia a pierit în materie de vitalitate și agresivitate. Și-a dat pionierii colonizatori pe mâna canibalilor mau mau este tot pe glob. Îi invită pe canibali mica sa insulă britanică, îi aruncă în închisoare pe aceia care obiectează și se folosește de tot în afară de forță împotriva Rhodesiei pentru a-i face pe albi să se supună sălbaticilor din junglă. Acum Anglia e atât de evreizată și slăbită încât, chiar dacă s-ar mai putea reînsufleți suficient de mult pentru a-i salva pe albii de acolo, ar fi nevoie de un secol pentru a-i restaura din nou vigoarea naturală. Anglia nu poate spera să conducă lupta pentru salvarea Rasei Albe, când ea însăși piere.

Franța, Italia, Grecia, etc., sunt prea slabe și evreizate pentru a-și mai dori măcar să fie reînsuflețite. N-are sens să catalogăm toate nefericirile celorlalte națiuni albe aflate sub bolșevismul evreiesc și sub propaganda liberală.

America e cea de pe urmă, e singura speranță pentru salvarea tuturor albilor și, prin urmare, a civilizației noastre. Numai în America încă mai există un fond suficient de mare de sânge arian pur, care deține finanțele și puterea necesară pentru a putea conduce reînsuflețirea rasei noastre.

Dacă în cele din urmă America cade în mod irecuperabil în mâinile evreilor și a negrilor, așa cum s-a întâmplat cu Anglia, Franța, Rusia și cu restul lumii occidentale, atunci pentru noi nu va mai exista nicio parcelă de pământ pe această planetă, în care să se mai poată strânge laolaltă chiar și o mână de albi și de unde să organizeze vreun fel de opoziție în fața scufundării finale a Rasei Albe în potopul de sânge colorat și inferior.

Chiar așa e!

America e ultimul câmp de luptă al Armaghedonului.

Trebuie să ajungem la mințile și inimile milioanelor și milioanelor noastre de albi care încă mai sunt viguroși, care mai sunt curajoși și care mai sunt excelenți din punct de vedere rasial – trebuie să-i unim ca rasă – indiferent de religie, sentimente politice, geografie, economie sau orice altceva.

Trebuie să vadă că se află pe marginea prăpastiei, care e sfârșitul a milioane de ani de dezvoltare a măreței Rase Albe – in timp ce picioarele negrilor și a evreilor îi împing de la spate spre abis.

Trebuie să fie făcuți să vadă că nu există pe fața pământului o problemă mai vitală pentru ei decât RASA – cu toate că inamicul nu vrea să-i lase să vorbească despre asta!

Trebuie să înțeleagă că toate lucrurile pe care le iubim și pe prețuim și aproape toate lucrurile ce țin de cultură, civilizație, justiție, adevăr și nobilitate de pe această planetă, sunt făurite de măreața Familie de Albi – din care fiecare dintre ei face parte.

Trebuie de asemenea să vadă că nu ne putem permite diviziunea meschină a măreței noastre Rase Albe, în partiții certărețe care se urăsc între ele. Există diferențe minore între albi. Iar nordicii reprezintă idealul pentru care trebuie să ne luptăm. Însă diferențele dintre grupurile de albi sunt aproape invizibile când sunt puse în comparație cu vasta prăpastie dintre oricare alb și rasele colorate (mai ales cele din Africa). Polonezii și germanii, francezii și englezii, italienii și lituanienii, danezii și grecii, americanii și irlandezii, suedezii și spaniolii – toți suntem albi – rasa ultimă. Suntem frați. Suntem împresurați și aproape extinși. Nu îndrăznim să ne răfuim din cauza diferențele minore dintre noi și să uităm de cea mai mare și importantă diferență de pe pământ: diferența dintre noi și ei, albii și ei, negrii; dintre toți albii și roiurile de colorați care amenință să ne înghită și să ne distrugă întreaga rasă pentru totdeauna.

Culoarea pielii tale e uniforma în această ultimă bătălie pentru supraviețuirea Occidentului. E o chestiune de viață și de moarte aceea de a ne găsi energia, voința, înțelepciunea și diplomația prin care să ajungem la milioanele de „conservativi” care din punct de vedere spiritual se află de partea noastră, dar care încă sunt orbi cu privire la chestiunea de care depind toate celelalte lucruri: rasa.

Absolut fiecare Civilizație Albă dinaintea noastră a pierit în mizerie neagră pentru că albii nu și-au dat seama niciodată că toate celelalte probleme ce țin de economie, politică, teologie, cultură, etc., sunt o nimica toată în comparație cu problema fatală a RASEI!

Oamenii noștri sunt împresurați, descurajați și sfâșiați de certuri, fără a realiza măcar cine și ce anume suntem; sunt împinși în grabă pe o mie de alei oarbe, mânați de probleme nesemnificative din politică, economie, religie și cultură, fiind terifiați chiar și să menționeze problemele rasiale reale care ne distrug, până când dăm nas în nas cu o catastrofă nemaiauzită în întreaga istorie.

În trecut, orișicând albii au suferit dezastre – cum s-a întâmplat în India, Brazilia, etc. – întotdeauna au existat alte locuri pe glob în care Rasa Albă s-a putut înmulți, producând energie și semințe noi din care să poată răsări o Rasă Albă reînnoită.

În ziua de azi, evreii, bolșevicii și liberalii avut succes în atacul lor mondial împotriva albilor. N-au lăsat nici un ascunziș, nici un loc de refugiu pentru rasa noastră, în care aceasta să supraviețuiască și să-și readune puterile. Pentru Organizația Națiunilor Unite (ONU), simpla menționare a acestor adevăruri reprezintă un act de genocid. Iar acum lucrează vicios la implementarea unei poliții globale pentru impunerea catastrofei rasiale în numele „fraternității” și a „egalității.”

Un secol de propagandă evreiască, de spălare pe creier evreiască, de „egalitate” evreiască, un secol în care evreii au ațâțat „masele” de oameni împotriva elitei, un secol de dominație evreiască a rasei noastre prin aur și de demascare evreiască a liderilor noștri a produs oroarea ultimă pe planetă: o rasă de albi care de-abia așteaptă să se distrugă pe ea însăși în numele „fraternității globale.”

Natura înnăscută și bazică a Rasei Albe e singura capabilă de a produce ceea ce noi numim Civilizație Occidentală și care, de fapt, chiar a produs această Civilizația Occidentală și e singura care poate asigura dăinuirea Civilizației Occidentale.

Propaganda emoționantă și storcătoare de lacrimi despre fraternitate și „dragoste” nu pot decât să ascundă acest adevăr. Însă toate sloganele și propaganda lor nu îi pot schimba calitatea de adevăr.

De cealaltă parte, natura înnăscută și bazică a raselor colorate, în special a Rasei Negre africane, e incapabilă să dezvolte, să utilizeze și să susțină Civilizația Occidentală pentru că impulsul spre idealism, altruism, prevedere, gândire abstractă și științifică și organizarea culturală nu sunt prezente în negrii. De fapt, istoria a arătat că de fiecare dată când o rasă albă civilizatoare a adus în mijlocul ei sclavi de culoare, încetul cu încetul corcindu-se cu ei, civilizația albilor s-a prăbușit exact cu rapiditatea cu care au devenit un popor mixat, corcit.

Dacă vrei să vezi o dovadă clasică și științifică a daunelor care vin la pachet cu mixarea rasială, compară istoria Americii de Nord cu cea a Americii de Sud.
America de Sud e la fel sau chiar mai bogată în resurse naturale decât America de Nord.
America de Sud are un interval climatic la fel de larg sau chiar mai larg decât America de Nord.
America de Sud e mai mare decât America de Nord.

America de Sud a fost populată înaintea Americii de Nord și a avut mai mult timp la dispoziție pentru a crește și a se dezvolta. De ce America de Sud nu se află cu mult înaintea Americii de Nord în ceea ce ține de civilizație?

De ce oameni de pe întreaga planetă se zbat să intre în America de NORD, însă puțini încearcă să emigreze în America de SUD?

De ce e America de Nord e acum cel mai bogat continent de pe pământ, în timp ce America de Sud continuă să fie un continent „nedezvoltat,” înapoiat și flămând, pe care încă mai există vânători de capete și care în principal e acoperit de junglă?

Nu poți afirma că asta e din cauza „formei de guvernare” sau a „libertății,” și nici din cauza oricărui alt motiv ce ține de economie, politică, teologie, sociologie, etc., pentru că America de Sud a avut– și încă mai are –  la dispoziție toate lucrurile de această natură care sunt prezente în America de Nord. Aproape toate constituțiile din America Latină sunt preluate direct, aproape cuvânt cu cuvânt, din Constituția SUA.

Însă cea mai mare parte din America de Sud rămâne săracă, haotică, înapoiată, murdară și „nedezvoltată” – așa cum le place liberalilor să le numească pe rasele colorate jalnice și mizere.

Singura diferență dintre America de Nord și cea de Sud constă în oameni – RASELE.

Populația Americi de Nord e formată de un număr covârșitor de ALBI – din care majoritatea sunt nordici.

Populația Americii de Sud e formată în principal de colorați – corcituri dintre indienii nativi colorați, sclavi negrii și spanioli ori portughezi.

Englezii, scandinavicii, scoțieni, irlandezii, francezii și germanii care s-au așezat în America de Nord, nu au venit aici numai cu scopul de a jefui și exploata după care să se întoarcă în Europa, așa cum au făcut spaniolii și portughezii care au venit în America de Sud.

Nordicii (anglo-saxonii) care au venit în America de Nord, au venit cu intenția de a se stabili aici și prin urmare și-au adus femeile cu ei și au conviețuit ca familii. Albii nordici în principal a exterminat populația nativă colorată.

Spaniolii, care au venit doar ca jefuitori și exploatatori, au adus cu ei foarte puține dintre femeile lor, în schimb alăturându-se nativilor colorați. Firea bărbaților fiind așa cum este, Natura și-a urmat cursul.

În nord, bărbații au produs mai mulți bărbați albi, asemenea lor, pentru că s-au împreunat numai cu propriile lor femei.

În America de Sud, spaniolii și-au satisfăcut poftele cu femeile indiene native și, mai târziu, cu sclavele negre importate din Africa. Așa au produs un vast număr de corciți piperniciți, stupizi și maronii.

Aceea nu e „ură” sau „bigotism;” acela e un adevăr istoric. Și poți vedea rezultatele cu proprii tăi ochi, dacă vizitezi America de Sud.

În Brazilia și în cea mai mare parte din vastul continent al Americii Latine, te vei simți ca un fel de uriaș străin printre pigmeii colorați atunci când te plimbi pe străzile lor. Populația abundă cu ciudățenii umane maronii, cu ochii întunecați, piperniciți și letargici îmbrăcați în cârpe lăbărțate. Vei găsi ceea ce noi numim „civilizație” numai în acele locuri în care și-a făcut simțită prezența energia și capitalul de origine nordică, cum e în cazul marilor orașe. În toate locurile în care populația nativă și corcită e lăsată de capul ei, vei găsi mizerie, dezordine, cruzime, o lipsă incredibilă de standarde morale sau de conduită, haos politic, tirani, puturoșenie și același tip de semi-civilizație pe care o găsești în Africa, India și oriunde domnesc oamenii colorați.

Probabil că acestea sunt niște afirmații crude și brutale. Inima semenilor sensibili se răzvrătește la citirea lor. Însă supraviețuirea civilizației occidentale depinde de citirea și de imprimarea acestora în mințile oamenilor noștri.

Liberalii cu capul lor plin de tărâțe, evreii, comuniștii și vasta hoardă de americani spălați pe creier fac în America de Nord ceea ce spaniolii au făcut în America de Sud.

Și nu-ți poți permite să fii sentimental cu privire la acest subiect, pentru că după ce o greșeală rasială a fost deja făcută, nu mai există nicio modalitate prin care să o poți corecta.

Dacă le permiți idioților, falsificatorilor de diagrame și naufragiatorilor de corăbii conștienți, să facă din nepoții tăi și din copiii nepoților tăi mici corcituri maronii și mizerabile, atunci la fel de bine vei transforma și măreața și minunata noastră civilizație nord americană ALBĂ, într-o junglă sud americană.

Cei dragi ție se vor îneca mai degrabă în sânge colorat, decât în toate oceanele lumii. Albii trebuie făcuți conștienți că toți împreună formează O FAMILIE, care e formată din ramuri diferite care poartă numele de baltici, nordici, anglo-saxoni, mediteraneeni, slavi, dinari, alpini, etc. Însă indiferent de ramura familială din care un alb face parte, acesta e in mod infinit mai apropiat de oricare dintre ceilalți frați și surori albe ale sale, decât de oricare dintre rasele colorate; și între ORICARE alb și negrul congolez mizerabil și pe jumătate animal – din care au luat naștere negrii din mijlocul nostru – există o prăpastie care nu poate fi astupată.

Nimic de pe planeta asta nu e la fel de prețioasă pentru noi – și care ar trebui să fie pe atât de prețioasă pentru întreaga lume – decât ereditatea „Rasei Albe Maestre” care, singură, poate produce și menține justiția, ordinea, cultura și civilizația albă.

Acești negroizi ca niște maimuțe și ajutați de evrei, care complotează să distrugă acel prețios fond genetic al albilor, și „liberalii” care îi ajută în acest complot, sunt ucigași și exterminatori ai unei rase întregi – mai exact, a celei mai mărețe rase care a umblat vreodată pe fața acestei planete.


Thomas

Offline

#2 11-Aug-2017 09:59:49

ciobanu35
Membru
Registered: 10-Aug-2017
Posts: 46

Re: ADEVĂRURILE DESPRE RASĂ (CAP 10 - Puterea Albilor)

sir  skullbones

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10