Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

⛧ NU EȘTI AUTENTIFICAT! Pentru a vizualiza întregul forum, te rugăm să te autentifici.

Anunț

⬤ Program de RIV-uri (11 - 17 august) ⬤ Toți cei dedicați ar trebui să participe!! ◖ Ritual de întoarcere a blestemelor.◗ Cu privire la Facebook!

#1 10-Aug-2017 07:01:11

NishaWillow
Templier ✸ ✸ ✸
Înregistrat la: 29-May-2015
Mesaje: 1.538

Program de RIV-uri (11-17 august)

Salutări tuturor războinicilor!

Pentru a face ca o poveste lungă să fie scurtă, ne-am descurcat de minune cu programele. Lovitură după lovitură, inamicul cade. Acest lucru trebuie doar să continue și nu trebuie să înceteze niciodată, deoarece există o singură cale pe care o să mergem: până când inamicii sunt distruși spiritual.

Dorința noastră nu este diferită de a lor. Din punct de vedere spiritual, ei trebuie să fie complet distruși. Acest obiectiv se va manifesta.

RTR Veteran (este o aplicație în engleză ce conține toate riv-urile) va fi actualizat când vom face noi lansări. Durează prea mult pentru a reveni la aplicație și a o actualiza, ca pe urmă toată lumea să o descarce din nou. Cu toate acestea, în caseta cu programele curente, veți putea găsi programul actual. Voi pune și un link extern, astfel încât să puteți găsi programul imediat.

RIV-urile pentru prosperitate, împreună cu cele pentru mass-media și 72 de nume sunt pur dezastruoase, iar pentru a accelera lucrurile, adăugăm și RIV-ul cu Autoritatea Demonică. Această combinație este catastrofală pentru inamici și i-a costat mai mult decât orice în trecut. Ei și-au scos literalmente ochii cu toate lucrurile pe care le fac.

Și atâta timp cât vom continua, ei vor continua să facă asta până când oamenii îi vor vâna de pe toate colțurile Pământului.


Fără să mai continui, aici aveți programul.

În data marcată cu steluță, ritualurile trebuie repetate de mai multe ori datorită alinierilor planetare.
După asta, ca de obicei, vom actualiza programul.


11 august:


12 august:


13 august:


14 august:


15 august***:


16 august:


17 august:


Cunoaşterea este prin ea însăşi putere. sarpe

💤 Deconectat

⛧ Subsol forum

Platforma FluxBB 1.5.10