Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 18-Aug-2017 09:21:55

NishaWillow
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,769

Cel mai puternic?

Acesta e un răspuns pe care l-am trimis pe grupul de adolescenți. Îl retrimit tuturor grupurilor JoS, deoarece este important.

Având în vedere secolele de indoctrinare, fiind alimentate cu forță de minciuni create din murdăria evreiască și altele asemănătoare, prea mulți oameni, în necunoștință de cauză, aplică acest rahat pe Satan.

Iudaismul, cu idioții săi creștini și paraziții musulmani continuă să promoveze MINCIUNA că „dumnezeul” lor este omnipotent, omniprezent și tot felul de alte rahaturi cu „omni”.

Aceasta e o minciună cumplită și este alimentată de prostii și scuze nesfârșite.

Acest lucru nu este diferit de cei care sunt îndoctrinați cu „vinde-ți sufletul diavolului pentru bogăție, faimă și putere”. Atunci când asta nu se întâmplă, apare o mare dezamăgire.

Satan și Zeii noștri sunt aici pentru a ne ajuta să avansăm spiritual. Ne dau cunoaștere. De asemenea, există anumite lucruri pe care nu le poți face fără ajutorul direct al unui Demon/Demonițe. Ei sunt aici pentru a ne ajuta.

Dacă cineva dorește bogăție, putere și faimă, trebuie să facă lucrări pentru a le obține. Mulți care au realizat asta (oameni din toate clasele socio-economice) le-au avut programate în sufletele lor și/sau le-au realizat deja în viețile anterioare. Sunt gravate în suflet.

Universul este infinit. Nu, Zeii noștri nu sunt cei mai puternici. Referința din Al Jilwah (Nu este loc în Univers care să nu-Mi fi cunoscut prezenţa) este o alegorie a forței vieții, a energiei care leagă totul. Acest lucru nu este diferit de referința cu privire la cât timp trăim, deoarece are legătură cu sufletul. Momentul morții noastre este programat în sufletele noastre din viețile trecute.

Vreau să adaug și că Satan are puterea de a schimba ceea ce se află asupra sufletului. Asta e o intenție individuală. Timpul meu ar fi trebuit să se sfârșească în 2005. Satan a schimbat asta pentru mine. Moartea poate fi văzută în astrologia ta, dar trebuie să știi cu adevărat ce faci și să nu faci predicții nechibzuite.

Prin Satan, ni se poate da cunoștința pentru a elimina acest lucru, precum și pentru a elimina programul care provoacă îmbătrânirea.

Satan și Zeii noștri încearcă să ne ajute. Există anumite lucruri pe care fiecare dintre noi le are asupra sufletului ca urmare a experiențelor, a vieților anterioare etc. Zeii noștri ne dau cunoștința pentru a elimina aceste lucruri (multe dintre ele fiind negative și dăunătoare). Prin intermediul meditației, obținem puterea de a prelua controlul asupra destinelor noastre.

Creștinismul, islamul și alte porcării inventate de evrei încearcă să înlăture toate cunoștințele spirituale și să țină omenirea ca sclavi.

Satan are puterea de a-i reîncarna pe ai Lui. De asemenea, atunci când orice satanist dedicat moare, Demonii îl escortează în Iad, pentru a-l proteja.

Motivul pentru care facem RIV-uri și altele asemenea este pentru a ne face partea. Astaroth mi-a spus odată: „Vă faceți partea și noi o vom face pe a noastră.”

Luptăm pentru eliberarea noastră spirituală și pentru libertate. Trebuie să luptăm din greu și neîncetat.

Din păcate, Satan nu este cel mai puternic.

Nici inamicul NU este cel mai puternic.

Trebuie să continuăm să luptăm.

Satanismul adevărat vizează obținerea libertății spirituale și a puterii de a prelua controlul asupra propriilor noastre destine.

Universul, cu mai mult de 100 de miliarde de galaxii, este infinit. Nu există „cineva” acolo cu putere totală.


– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich


Cunoaşterea este prin ea însăşi putere. sarpe

Offline

#2 19-Aug-2017 18:30:49

BlackWizard
Membru
Registered: 18-Nov-2015
Posts: 156

Re: Cel mai puternic?

Interesant, mulțumesc pentru articol


AGATHOS DAIMON!

Offline

#3 19-Aug-2017 21:32:26

RV
Novice
Registered: 15-Feb-2017
Posts: 3

Re: Cel mai puternic?

disappointed  hmm

Offline

#4 06-Jun-2019 04:33:49

Warrior
Membru
Registered: 05-Apr-2019
Posts: 74

Re: Cel mai puternic?

Fascinant!

Mă înclin...

Hail Satan!


Omul de mâine stă în mintea omului de azi.

Offline

#5 06-Jun-2019 21:34:05

Luciferica666vipera
Novice
Registered: 05-May-2019
Posts: 5

Re: Cel mai puternic?

Mulțumesc, Hail Satan!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10