Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 23-Sep-2017 20:22:59

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,181

Opoziția evreiască pentru remediile de cancer

Evreul Fishbein (editor la Journal of the American Medical Association, ”JAMA”, din 1924 până în 1950) a fost principalul evreu responsabil, împreună cu rețeaua sa Sanhedrin din spate, de a minți, înșela și distruge orice remedii reale de cancer, împreună cu geniile Gentile din spatele lor, eliminând întotdeauna existența acestor remedii din publicul gentil, în timp ce promovează un sistem medical controlat de evrei care golește buzunarele gentililor. Evreul iradiază bolnavii de cancer, îi taie și îi otrăvește. Cei mai mulți mor din cauza acestor tratamente. Evreul a făcut zeci către sute de mii de dolari de la victimele bolnave de cancer. Numai unul din 1000 de oameni supraviețuiesc la asemenea tratamente.

Cei mai mulți bolnavi de cancer se îmbolnăvesc în primul rând datorită producțiilor agricole evreiești și poluării mediului prin intermediul controlului lor total, nu doar al băncilor dar și a aproape întregilor industrii de masă. Studiul global al lui dr. Weston Prince din anii 1930 arată că cazurile de cancer din rândurile populației cresc când sunt consumate cantități mari de alimente procesate.

Peste jumătate de milion de americani au murit de cancer doar în 2006, doar în America. Numărul total de morți globale cauzate de cancer din ultimul raport UE arată că rata morții se ridică la 17 milioane în lumea întreagă.

A fost descoperit că Al Treilea Reich a găsit un remediu efectiv pentru cancer, așa cum Hitler personal a ordonat ca fonduri de stat masive să fie alocate cercetărilor cu privire la boli și remedii, împreună cu cele mai geniale minți din Reich să studieze acest subiect.

Ar fi existat un remediu pentru cancer cunoscut de întreaga lume și practicat în anii 1930, care ar fi salvat sute de milioane de vieți, DACĂ N-AR FI FOST EVREII!

EVREUL ESTE GHINIONUL NOSTRU!

Morris Fishbein (evreu) – ”Inamicul AMA al sănătății americanului” de Bob Wallace LewRockwell.com

Dr. Morris Fishbein (1889 – 1976) a studiat inițial pentru a fi clovn. Realizând că ar fi putut face mai mulți bani drept doctor, a intrat la o școală medicală (unde a picat la anatomie), iar apoi abia a absolvit. El nu a tratat niciodată un pacient în viața lui. De ce este el atât de important? Deoarece el a devenit capul Asociației Medicale Americane, o poziție pe care a folosit-o pentru a se îmbogăți și pentru a distruge complet terapiile legitime. El părea să fie motivat numai de bani și putere.

Ca și conducător al AMA (și editor la Journal of the American Medical Association între 1924 și 1949), el decidea ce medicamente pot fi vândute publicului, lucru bazat doar pe câți bani din publicitate putea stoarce de la producătorii de medicamente, cărora le cerea să pună reclame scumpe în JAMA. Nu existau agenții de testare a medicamentelor, ci doar Fishbein. Ar fi fost irelevant dacă medicamentele erau efective.

Fishbein era un artist torționar. Încă, în prezent, există un Centru Morris Fishbein pentru Istoria Științei și Medicinei la Universitatea din Chicago.

AMA, o breaslă sprijinită de stat care în prezent are control asupra profesiei medicale, a fost fondată în 1847 drept o organizație socială și științifică. Scopul său original era unul foarte potrivit. Era în scopul privat (și public) al practicanților să se întâlnească și să facă schimb de cunoștințe și, pentru toată seriozitatea exterioară a organizației, să se și distreze. Totuși scopul inițial s-a pierdut. Unii membri întotdeauna vor să folosească statul pentru a reduce oferta de practicanți (lucru care crește veniturile) și să elimine competiția (care de asemenea măresc veniturile și, mult mai serios, reduce inovația). Asta s-a întâmplat cu AMA, care reprezintă în prezent un pericol la adresa sănătății omului american.

În 1900, în timp ce participau la convenția anuală AMA în Sf. Paul, Minnesota, 3 doctori au venit cu idea foarte distructivă dar și ”prea umană” de a folosi AMA drept paravan pentru a forma o corporație închisă pentru beneficiul lor financiar. O constituție, un statut și o cartă au fost create, lucru care părea să le dea membrilor AMA un cuvânt de spus în activitățile corporației, deși în realitate acești 3 doctori aveau control total. Aceștia 3 au format mașinării politice de mici dimensiuni în fiecare stat, pe care le controlau prin corporația principală.

În 1924, deloc surprinzător (poate chiar inevitabil), unul dintre directori a fost implicat într-un scandal și a trebuit să demisioneze. El l-a numit pe Fishbain să-i ia locul. În cele din urmă Fishbein a preluat controlul asupra AMA iar în 1934 deținea toate acțiunile. În noua sa poziție, a fost capabil să instaureze un control dictatorial asupra consiliilor de autorizare de stat și a făcut-o cât de dificil a putut pentru orice doctor care nu i se alătura. El și cei 3 doctori care au format corporația, erau puțin mai mult decât storcători, făcând milioane folosind puterea statului.

AMA, care a început drept o organizație legitimă, s-a stricat rapid, iar Fishbein era cauza principală.

Cea mai rea din crimele lui Fishbein a fost distrugerea lui Royal Rife, Royal Raimond Rife. Nu știu dacă Royal Raimond Rife era legitim sau nu. Cred că evidențele arată că el a fost un geniu care se naște o dată la un secol. S-a născut în 1888 în Elkhorm, Nebraska, și a murit în 1971, la vârta de 83. El a crescut cu o pasiune pentru microscoape, microbiologie și electronică. Era briliant, nu există dubiu despre asta. El a inventat tehnologia care încă se folosește în prezent în optică, electronică, radiochimie, biochimie, balistică și aviație. Unele dintre invențiile sale includ un microscop ultraviolet hetero-dinamic, un micro-disector și un micro-manipulator. El a studiat la John Hopkings, a primit 14 premii majore și a fost onorat cu doctoratul onorific la Universitatea din Heildelberg. A lucrat pentru Zeiss Optics, guvernul SUA și pentru câțiva angajatori privați, cel mai notabil dintre ei fiind Henry Timkin, care a făcut milioane fabricând rulmenți cu role.

Cei mai mulți oameni nu au auzit de Rife.

În 1920, Rife a construit primul microscop din lume care era suficient de puternic pentru el pentru a vedea un virus (uneori trebuia să efectueze un procedeu dureros pentru a ajusta microscopul pentru o perioadă de până la 24 de ore pentru a încadra specimenul în focus). În 1932, după 12 ani și 5 microscoape, el și-a perfectat tehnologia și a construit cel mai mare și mai puternic microscop, pe care l-a numit ”Universal Microscope”. Avea aproape 6.000 de componente diferite și putea mări obiectele până la de 61.000 de ori mărimea lor normală. Cu acest microscop de 60 cm și 90 kg, Rife a devenit primul om care să vadă pe viu un virus, și până recent, microscopul său era singurul care putea face asta.

Microscoapele electronice moderne, chiar dacă sunt mai puternice decât invenția lui Rife, ucid instant virusul pe care se focusează. Microscopul lui Rife lăsa virusul în viață pentru a putea fi studiat.

Geniul lui Rife a fost pentru prima dată introdus în public În ziarul San Diego Union în 1929, și a fost urmat de un articol în Popular Science în 1931. Articolele care i-au descris marile descoperiri științifice au apărut pentru prima dată în presa științifică la sfârșitul anului 1931 în Science Magazine, precum și în California și Western Medicine.

În 1944, institutul Smithsonian din Washington DC a publicat un articol detaliat despre Rife în jurnalul lor național, microscopul său fiind atracția principală, dar ce a fost dezvăluit către cititorii săi nu a fost doar microscopul lui Rife, ci și cum era el capabil să distrugă patogenii care cauzează boli.

Încă din 1920, Rife a identificat un virus despre care credea că cauzează cancer. L-a numit ”virusul BX”. A făcut peste 20.000 de încercări nereușite de a transforma celulele normale în celule tumorale. A eșuat până a iradiat virusul, l-a prins într-un filtru de porțelan, și l-a injectat în animale de laborator. Folosind această tehnică, a creat 400 de tumori consecutive.

A început să supună virusul la diferite frecvențe radio pentru a vedea dacă este afectat de ele. A descoperit ce el a numit ”Rata Oscilatorie Mortală”/MOR (Mortal Oscillatory Rate) a virusului. El a vindecat cu succes cancerul în cele 400 de animale experimentale ale sale înainte să se decidă să folosească testele pe oameni,

Ce făcea Rife era să folosească rezonanța pentru a ucide virusul. Totul vibrează la diferite frecvențe. Dacă rezonanța este corectă, poate fi folosită pentru a sfărâma, exact precum un cântăreț care o poate folosi pentru a sparge un pahar. Găsind rezonanța corectă, Rife era capabil să sfărâme virusul. Ăsta este motivul pentru care și-a numit tehnica Mortal Oscillatory Rate.

Rife a declarat de asemenea că a descoperit frecvențele care distrug herpesul, poliomielita, meningita spinală, tetanosul, gripa și multe alte organisme cauzatoare de boli periculoase. Cu toate cele spuse, există peste 50 de boli infecțioase cărora el le-a găsit aparent un remediu.

Cum a făcut Rife asta? Cu greutate obținea ratele oscilatorii mortale prin rotirea cadranului generatorului de frecvență în timp ce remarca patogenul din mostră cu microscopul său. Când o frecvență care distrugea un microorganism individual era descoperită, poziția sa din cadran era marcată. Frecvențele reale erau determinate ulterior după experimentele sale. Aparent, ce a făcut el era intuitiv și involuntar și este îndoielnic că el a înțeles complet metodologia pe care a utilizat-o. Spre exemplu, în acel timp nu exista teorie care să explice ceea ce el făcea (făcând cercetări despre acest articol, am ajuns la concluzia că Rife era atât de avansat peste teoriile curente valabile încât nu-și putea explica ce făcea).

În vara anului 1934, un prieten apropiat de-al lui Rife, Dr. Milbank Johnson, împreună cu University of Southern California, a creat un comitet special de cercetare medicală pentru a aduce 16 bolnavi de cancer în fază terminală din Spitalul Pasadena County la laboratorul și clinica lui Rife din San Diego pentru tratament. Echipa a inclus doctori și patologi pentru a examineze pacienții, dacă mai erau în viață după 90 de zile.

Unii dintre oamenii de știință și doctorii cu care a lucrat Rife erau: E. C. Rosenow Sr. (mult timp Șef la Bacteriologie, Mayo Clinic), Arthur Kendall (director la Northwestern Medical School), Dr. George Dock, Alvin Foord (patolog), Rufus Klein-Schmidt (președinte la USC), R.T. Hamer (administrator la Paradise Valley Sanitarium), Whalen Morrison (șef chirurg la Santa Fe Railway), George Fischer (spital de copii, NY), Edward Kopps (clinica metabolică, La Jolla), Karl Meyer (fundația Hooper, SF) și  M. Zite (Chicago University).

La început, pacienții erau expuși 3 minute pe zi la frecvența corespunzătoare. Tratamentul consta în poziționarea pacienților către unul din generatoarele lui Rife, care îi iradia. Era similar cu poziționarea în fața unei lumini fluorescente mari. Cercetătorii au învățat curând că în asta consta în principal tratamentul. Suspectând că organismul uman avea nevoie de mai mult timp pentru a elimina toxinele moarte, ei reduceau timpul la 3 minute la fiecare 3 zile.

După 90 de zile de tratament, comitetul a concluzionat că 14 dintre pacienți s-au vindecat complet. După ce tratamentul a fost ajustat, cei 2 pacienți rămași au răspuns în următoarele 4 săptămâni. Rata totală de recuperare folosind tehnologia lui Rife era de 100%. Tratamentul era nedureros iar efectele secundare erau minime, sau chiar deloc. Exceptând construirea generatoarelor, costul total se limita la puțină electricitate (în prezent, costul tratării unui pacient bolnav de cancer este în medie de 300.000$ pe persoană. Sunt o mulțime de bani, iar industria cancerului este o mare afacere).

Rife a scris în 1953: ”16 cazuri au fost tratate la clinică de multe tipuri de malignitate, După 3 luni, 14 dintre aceste cazuri așa-numite fără speranță au fost semnate drept vindecați clinic de către staff-ul de 5 doctori medicali și Dr. Alvin G. Foord, M.D, patolog al grupului.”

În 1937, Rife și unii colegii au creat o companie numită Beam Ray. Ei au fabricat 14 dintre ”instrumentele de frecvență” ale lui Rife. Dr. James Couche, care era prezent la clinică, a folosit una din mașinăriile lui Rife cu mare succes timp de 22 de ani, cu mult după ce AMA l-a interzis.

Apoi, pentru ghinionul lui Rife și al întregii națiuni, Fishbein a auzit despre mașinăria de frecvență a lui Rife. Fishbein a trimis un avocat pentru a face o încercare de a-l cumpăra pe Rife, acesta a refuzat. Cu toate că nimeni nu cunoaște exact termenii sau oferta, a fost probabil similară cu cea pe care Fishbein i-a făcut-o lui Harry Hoxsey pentru remediul său de cancer pe bază de plante (pe care Fishbein, în instanță, a trebuit să admită că funcționa la cancerul de piele).

Fishbein și asociații săi ar fi primit toate profiturile timp de 9 ani iar Hoxsey n-ar fi primit nimic. Apoi, dacă ar fi fost satisfăcuți că a funcționat, Hoxsey ar fi primit 10% din profituri. Când Hoxsey a refuzat, Fishbein și-a folosit conexiunile din politică pentru a-l aresta pe Hoxsey de 125 de ori într-o perioadă de 16 luni. Acuzările (bazate pe practicarea fără licență) erau întotdeauna respinse în instanță, dar Fishbein l-a hărțuit pe Hoxsey timp de 25 de ani. Singurul lucru bun care a venit din asta este că scandalul l-a forțat pe Fishbein să-și dea demisia.

Fishbein apoi i-a oferit lui Phil Hoyland, un investitor în Beam Ry și inginer electric care a ajutat la construirea instrumentelor de frecvență, asistență legală într-o încercare de a fura compania de la Rife și ceilalți investitori. A urmat apoi un proces.

Procesul din 1939 a pus capăt investigărilor științifice ale mașinăriei de frecvențe a lui Rife. Rife, care nu a fost la fel de rezistent ca și Hoxsey, a devenit ramolit. Incapabil de a face față atacurilor necinstite din proces, s-a prăbușit și a devenit alcoolic, deși el câștigase procesul. Din nefericire, facturile legale au falimentat Beam Ray și a fost închisă. Fishbein și-a folosit puterea din AMA pentru a opri orice investigație ulterioară a muncii lui Rife.

În 1950, Rife a creat un parteneriat cu  John Crane, care a fost un inginer electric. Ei au lucrat împreună timp de 10 ani, construind mai multe mașinării de frecvență mai avansate, dar în 1960 AMA le-a închis. Crane a fost arestat pentru 3 ani și o lună, deși 14 pacienți au fost testați pentru efectivitatea mașinăriei (șefa de juriu era doctor AMA). Rife a murit în 1971, după o combinație de alcool și Valium. Și-a petrecut ultima treime din viața sa ca un alcoolic.

Ce s-a întâmplat cu toți cei care l-au sprijinit pe Rife? În 1939, cei mai mulți dintre ei au negat că l-ar fi cunoscut vreodată, deși 44 dintre ei l-au onorat pe Rife pe 20 noiembrie 1931 cu un banchet numit ”Sfârșitul tuturor bolilor” la palatul lui Dr. Milbank din Pasadena.

Arthur Kendall, care a lucrat cu Rife asupra virusului purtător de cancer, a acceptat aproape un sfert de milion de dolari pentru a se retrage ”brusc” în Mexic. Asta a fost o sumă enormă de bani în timpul marii crize economice. Dr. George Dock a fost redus la tăcere cu o subvenție enormă, împreună cu cele mai mari onoruri pe care le putea da AMA. Oricine în afară de Dr. Couche și Dr. Milbank Johnson au renunțat la munca lui Rife și s-au întorc la prescris medicamente. Johnson a murit în 1944.

Jurnalele medicale, sprijinite aproape în întregime din veniturile din publicitatea companiilor de medicamente și controlate de AMA, au refuzat să publice vreun ziar despre oricine din terapia lui Rife. Generații de studenți la medicină au absolvit fără să audă de descoperirile lui Rife în medicină. Și ce s-a întâmplat cu deceniile de dovezi meticuloase ale muncii lui Rife, inclusiv filme și fotografii stop-motion? Părți din instrumentele, fotografiile, filmele și înregistrările scrise au fost furate din laboratorul său. Nimeni nu cunoaște ce era în spatele lor. Nimeni nu a fost vreodată prins.

Documentele lui Rife despre tratarea cancerului s-au pierdut când i le-a împrumutat lui  Dr. Arthur Yale câțiva ani mai târziu. Barry Lynes, care a reintrodus munca lui Rife în public în 1986, în cartea sa, ” The Cancer Cure that Worked” (Remediul de cancer care a funcționat), a scris: ”Documentele arată că clinica a existat și a avut succes în tratarea cancerului. Doctorii care au continuat cu seriozitate să trateze oameni bolnavi cu succes au spus adevărata poveste despre ce instrumentul de frecvență a realizat în 1934, de a semna rapoarte ale pacienților vindecați de cancer în anii ulteriori”.

În timp ce Rife a încercat să-și reproducă informațiile pierdute, microscoapele sale au fost vandalizate și piese din Microscopul său Universal au fost furate. Mai devreme, incendierea a distrus laboratorul Burnett Lab de multe milioane de dolari din New Jersey, exact când oamenii de știință intenționau să confirme munca lui Rife, dar ultimul glonț a venit mai târziu, când poliția i-a confiscat ilegal lui Rife ce i-a rămas din 50 de ani de cercetări.

Din fericire, moartea sa nu a reprezentat sfârșitul terapiei electrice. Câțiva doctori și ingineri umanitari au încercat să reconstruiască mașinăriile de frecvență pentru a-i menține munca vie.

Dar funcționează aceste mașinării moderne? Nu știu. Cercetătorii moderni încearcă să reproducă munca de o viață a ceea ce poate fi unul dintre cele mai mari genii din istorie.

Dacă vă veți uita la comentariile cărții lui Lynes de pe Amazon.com, există oameni care jură pe mașinăriile lui Rife. Un doctor pe care îl cunosc (care locuiește în afara SUA și dorește să rămână anonim) mi-a spus: ”Am o presimțire că mașinăriile lui Rife care sunt valabile în prezent pentru noi nu au frecvența corectă. Mașinăriile cu care am lucrat au setări limitate și transmit o gamă generală de frecvențe”, dar ea utilizează ceva similar, în special LISTEN și mașinării mult mai avansate BEST, inventate de James Clark.

Ea mi-a povestit unele cazuri pe care le-a avut, dintre care unul îl voi reproduce aici: ”(tratam) un bebeluș de 9 săptămâni care era albastru și pe moarte (doctorii nu puteau găsi nimic în neregulă cu ea). Am descoperit că avea Ross River Fever (transmisă de țânțari) iar bebelușul a început să răspundă în două ore la expunerea ei la frecvențe și a continuat spre o recuperare completă după doar un tratament. Părinții au cerut un test de sânge pentru a confirma că avea Ross River Fever – lucru care s-a confirmat! Doctorii nu puteau face nimic în legătură cu asta. Mă gândeam că frecvența electromagnetică dădea oarecum organismului informația corectă pentru a face față virusului. Acum știm cum funcționează asta, datorită lui Sharry Edwards (un alt practicant cu care am lucrat, care folosește sunete de frecvență joasă pentru vindecare). Ea are acces la echipament de laborator puternic, iar anul trecut a aplicat frecvențele reprezentând diferiți paraziți, bacterii și viruși către sângele care conține acești patogeni. Sub un microscop special de putere ridicată, ea a observat că frecvența distrugea ”masca” – proteina ADN în care virusul patogen s-ar fi închis – și l-a expus pentru a invada sistemul imunitar care imediat l-ar ataca și l-ar distruge.”

Asta este în esență ceea ce Rife a descoperit cu 80 de ani în urmă. Suntem cu 80 de ani în spatele a ceea ce ar trebui să fim, datorită unui om josnic, Morris Fishbein, care a folosit statul pentru a opri avansarea medicinei și și-a umplut propriile buzunare.

Mașinăriile LISTEN și BEST sunt legale în SUA, dar nu complet, a declarat acest doctor:
”Practicanții din SUA nu folosesc facilitățile de *amprentare* ale mașinăriilor – asta este, difuzarea frecvenței. De când difuzarea nu este permisă de legile voastre, dispozitivele sunt adăugate la mașinării când le cumpărăm.”
Cu alte cuvinte, este ilegal în SUA să folosești mașinăriile pentru a încerca să vindeci o boală. Părțile necesare nici măcar nu sunt pe mașinărie. Este ilegal pentru un doctor ca măcar să sugereze că un asemenea remediu ar fi posibil. Există alte instrumente (și alți inventatori) care, în trecut sau în prezent, au descoperit același lucru pe care l-a descoperit și Rife. Gaston Naessons, Hulda Clark, și Antoine Priore au inventat instrumente similare. Toți au suferit persecuții în mâinile statului. Sunt ei legitimi? Tot ce pot spune este că ei au avut un suport enorm din partea pacienților lor.

Ce s-ar fi întâmplat dacă Rife ar fi avut succes și Fishbein ar fi pierdut? Dacă ce făcea Rife funcționa, ar fi existat o mulțime de oameni care ar fi învins cancerul. O mare porțiune din profesia medicală ar fi existat să existe. Cu siguranță nu este nevoie de un doctor pentru a opera mașinăriile lui Rife.

Oamenii de știință și cercetătorii și-ar fi devotat mai mult timp și bani pentru lucruri în urma cărora suntem în spate cu mult, precum creșterea de organe și membre. Nu ar fi fost irosite sute de miliarde de dolari care au curs în alianța nefastă a AMA, FDA, industria medicamentelor și statul.

Remediul pentru aceste probleme? Eliminarea sprijinului statului pentru AMA și FDA și dezlănțuirea puterii și creativității pieței libere. Mulți oameni au fost spălați pe creier să creadă că statul îi protejează. Adevărul este exact pe dos.

Copyright © 2002 LewRockwell.com

Articol atașat
_______________________________________________________________________________________________________

Din cei 3 copii ai mei, unuia nu i-am dat medicamente nici nu i-am băgat nitrați în ochi și nici nimic altceva. El nu a purtat niciodată ochelari. Celorlalți 2 li s-au administrat tratamentul standard din spital și a trebuit să poarte ochelari datorită faptului că au avut miopie. Evreii fac o afacere din ochelari și optometrie.
_______________________________________________________________________________________________________

Extras din: ”Hazardele care pândesc în spitale”

Cu toate că presiunile competitive au adus îmbunătățiri în unele spitale, probabilitatea rămâne aceeași, bebelușul tău va fi dus la creșă după câteva momente după ce se naște. Va fi supus unor anumite proceduri, unele dintre ele legalizate în unele state – și apoi obligați să mintă – probabil va țipa încontinuu – pentru cel puțin 4 ore. Doar apoi, și o dată la fiecare 4 ore după asta, îți va fi permis să-ți hrănești copilul la sân sau să-i dai sticla, dacă asta este opțiunea ta.

Obstetricianul tău nu va pierde timpul expunându-ți pentru prima dată copilul la chimicalele care domină practica medicală din SUA. L va turna câteva picături de nitrat de argint în ochii copilului tău. Acest tratament este efectuat cu presupunerea absurdă că toate mamele sunt suspecte de a avea gonoree, care ar fi putut fi transmisă copilului în timpul sarcinii. Medicii au promovat, de fapt, o legislație care necesită acest tratament în fiecare stat.

Doctorii resping argumentul că mamele ar putea fi testate de gonoree în loc să introducă nitrat de argint în copilul ei, declarând că nu vor face testul pentru că nu este 100% precis. Această apărare este lipsită de sens, deoarece nici nitratul de argint nu este 100% eficient. Poate fi luat în discuție dacă unul este mai efectiv decât celălalt, deoarece dacă copilul tău va dezvolta oftalmia gonoreică pentru un anumit motiv, problema poate și va fi rezolvată prin tratarea bolii cu antibiotice.

Utilizarea nitratului de argint a avut sens înainte ca antibioticele să devină valabile, dar prețul pe care copilul tău îl plătește pentru că încă este utilizat în prezent, când nu mai este nevoie, nu este chiar nesemnificativ. Nitratul de argint cauzează conjunctivită chimică la 30% spre 50% dintre bebelușii cărora le este administrat. Ochii lor se umplu cu puroi gros, făcându-i incapabili să vadă în timpul primei săptămâni de viață. Nimeni nu știe ce consecințe psihologice pe termen lung poate avea această orbire temporară. Tratamentul poate de asemenea bloca canalele lacrimale, lucru care poate necesita intervenție chirurgicală sofisticată pentru a corecta o pagubă produsă de o procedură lipsită de sens. În final, unii doctori – inclusiv eu – cred că miopia și astigmatismul pot fi legate de plasarea acestui agent caustic în membranele delicate ale ochilor copilului tău.

Se pare că fiecare generație de doctori creează o nouă serie de intervenții care creează probleme ce pot fi rezolvate doar prin alte intervenții. Cele mai multe din lucrurile prin care o mamă trece când își duce copilul la spital – analgezia, anestezia, inducția tuturor medicamentelor – cresc șansele ca bebelușul lor să dezvolte icter, deoarece este unul dintre efectele lor secundare.

Mulți doctori le dau în mod contant vitamina K nou-născuților deoarece au fost învățați că sugarii se nasc cu o deficiență a acestei vitamine, care influențează modul în care sângele copilului se va închega. Asta este non-sens, în afară de cazul în care ama este subnutrită, dar doctorii o fac oricum. Administrarea de vitamina K către un nou-născut poate produce icter, ceea ce necesită un medic pediatru pentru a o trata cu lumini bilirubine (fototerapie). Aceste lumini expun copilul la o mulțime de hazarde care pot necesita în continuare tratament și-l pot afecta pentru restul vieții.

Original publicat drept Capitolul 4, ”Cum să crești un copil sănătos în ciuda doctorului tău”, New York, Ballantine Books, 1990.
______________________________________________________________________________________________________

În agricultura industrială animalele de hrană sunt supra-aglomerate în cutii și cuști, trăind în propriile lor excremente, acoperite de răni și trebuie să îndure suferință intensă. Asta creează depresie într-un număr foarte mare de oameni care mănâncă carne, pentru că hormonii și alte bio-chimicale din corpurile animalelor se află în carne și în produsele din carne. Evreul își maximizează profiturile financiare din prescripția de medicamente. Pacienților care suferă de depresie și alte tulburări asemănătoare le sunt prescrise medicamente, dintre care multe dau dependență. Este o industrie de multe milioane de dolari din care evreul seceră milioane peste milioane de dolari. Nicio sumă de bani nu este vreodată suficientă pentru evreu.
Vegetarienii nu reprezintă o excepție. Evreul conduce corporații care lucrează peste program pentru a crea plante hibride, dintre care multe sunt monstruozități, și insecticide care sunt dăunătoare nu doar mediului, ci și sănătății consumatorilor, și alte chimicale care sunt puse în pământ, pulverizate peste plante și eventual aruncate în rezerva noastră de apă, lucru care cauzează toate felurile de boli și cancer.

35% peroxid de hidrogen alimentar, când este luat conform indicațiilor (foarte important), dă organismului extra-oxigenul de care are nevoie pentru a se vindeca singur, prevenind atacurile de astm și multe altele. ”The One-Minute Cure: The Secret to Healing Virtually All Diseases” (Remediul de un minut: Secretul vindecării tuturor bolilor), de Madison Cavanaugh.
http://eridu666.webs.com/The%20One%20Minute%20Cure.pdf
Dacă o să căutați, această carte este valabilă în versiune pdf gratuit pe internet.

Există toxine în toate alimentele pe care le consumăm. Multe dintre acestea sunt adăugate intenționat pentru a face populația obosită. Oboseala cronică este agravată. Acest lucru face ca mulți să nu aibă energia necesară pentru a rezista sistemului condus de evreu. Evreul Karl Marx a scris că muncitorii (sclavii gentili) trebuie ținuți înfometați și obosiți. Asta a devenit o realitate.

Clorofila lichidă de asemenea adaugă extra-oxigen în organism, dându-i energie naturală și stimulând sistemul imunitar. Mâncarea preparată precum mesele congelate și torturile-burete și altele asemănătoare sunt printre cele mai rele, împreună cu coloranții și alte rahaturi toxice din mâncarea noastră. Există o valoare nutrițională foarte slabă iar cerealele de la micul-dejun sunt încărcate cu chimicale toxice, făcându-li-se reclamă la televizor pentru copiii care nu știu ceva mai bun și sunt vândute publicului inconștient în cantități enorme. Evreul nu doar că face profituri enorme din aceste mâncăruri toxice, dar de asemenea face miliarde tratând victimele cu medicamente scumpe care tratează doar simptomele.

Sursă: Biblioteca JoS

Last edited by Loading (24-Sep-2017 08:11:04)


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10