Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 03-Oct-2017 23:57:48

NishaWillow
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,660

Program de RIV-uri (4-12 octombrie)

Salutări tuturor războinicilor noștri.


Introducerea va fi puțin mai lungă, dar va răspunde la câteva întrebări importante pe care le are fiecare.


Mai jos aveți programul pentru următoarele 8 zile. Ca o notă, ultimul nostru program a făcut o treabă foarte bună și trebuie să ținem pasul în aceeași direcție. Este extrem de important să continuăm această luptă, deoarece inamicul devine mai slab pe zi ce trece.

Înainte de orice, aș vrea să spun ceva. Mulți oameni trimit recomandări cu privire la ce ar trebui inversat. În această carte putredă, care are vreo 2000 de pagini, există material nesfârșit pentru o inversare posibilă. Este logic ca oamenii să presupună că dacă o să inverseze aceste versuri unul câte unul, vor avea un impact. Dar nu se va întâmpla așa.

Acolo sunt blesteme, de la incest până la boli asemănătoare cancerului, la pedofilie, la orice altceva morbid. Ruperea acestor blesteme unul câte unul nu este o mișcare inteligentă și nu avem timp să facem asta. E o risipă totală de energie, iar rabinii și toată lumea știu și ei acest lucru. Acest lucru se datorează faptului că întreaga carte este ca o tastatură, unde inamicul apasă niște butoane mici pentru a face ca lucrurile să se manifeste. Acum, dacă distrugeți butoanele unul câte unul, va dura secole și, în plus, veți eșua. Totul trebuie să fie deconectat și trebuie să fie distrus de la rădăcină. Asta fac și RIV-urile puse de către cler. De asemenea, pentru a înțelege "Tora", trebuie să aveți o înțelegere serioasă.

În ceea ce privește persoanele care o studiază, care nu se cunosc pe ei 100% și nu sunt protejate, acest lucru poate avea efecte negative. Simpla expunere la acest rahat va începe să programeze o persoană cu o minte slabă. Iar voi nu trebuie să aveți niște minți slabe. Oamenii ar trebui să-și folosească timpul pentru a-l cunoaște pe Satan și pe Zei, nu să-l irosească citind un manuscris murdar care i-ar ruina mințile și percepția. Acest lucru nu vă va avansa. Clerul trebuie să facă asta și nu este plăcut, deoarece ne aruncăm în canal pentru a deschide barajul, astfel încât să putem rezolva problema așa cum ar trebui.

Așa cum au spus rabinii, dacă evreii mențin același ritm în SUA, timpul lor, atât acolo cât și în lume, va fi limitat, iar din cauza asta vor trebui să facă Aliyah (să se întoarcă în Israel) înainte de a fi prea târziu. Acest lucru admite în mod efectiv înfrângerea lor, dorind pe lângă asta să-i cruțe pe ai lor. Cu toate acestea, cunoscându-le lăcomia, bineînțeles că nu vor face niciodată acest lucru.


Din câteva motive pe care le puteți deduce de mai sus, vom continua cu RIV-ul pentru inversarea rugăciunii Kol Nidrei încă câteva zile. Totuși, trebuie să ne întoarcem și la alte ritualuri ce sunt de o importanță extremă.

Cu aspectele planetare, avem câteva oportunități extreme pe care să le începem în acest moment.


Mai jos aveți programul de RIV-uri.

*Ritualurile îngroșate trebuie făcute cu orice preț de către cei care se luptă cu constrângerile timpului. În cazuri extreme (nu trebuie să folosim acest lucru ca o scuză deoarece RIV-urile sunt foarte ușor de făcut), alegeți una dintre cele două.4 octombrie:


5 octombrie:


6 octombrie:


7 octombrie:

(Am pus ultimul RIV pentru a ne ajuta)


8 octombrie:


9 octombrie:


10 octombrie:


11 octombrie:


12 octombrie:


Cunoaşterea este prin ea însăşi putere. sarpe

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10