Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 28-Oct-2017 19:05:16

Loading
Războinic ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 1,660

De ce facem ritualuri de inversare a torei?

Probabil că sunt mulți care se întreabă: ”De ce facem doar ritualuri de inversare și nu facem nicio acțiune concretă pentru a-i învinge pe evrei?”
Voi încerca să lămuresc asta pentru cei care au neclarități și poate astfel să-i motivez să facă riv-uri în continuare.

În urmă cu aproximativ 3000 de ani evreii au scris tora, o colecție de 5 cărți care conțin o istorie fictivă a evreilor, acompaniate de asemenea de unele mituri pe care evreii le-au furat și corupt de la păgâni și le-au încorporat în biblia iudeo-creștină, mituri cum ar fi: Adam și Eva, Potopul, Pomul Înțelepciunii etc. Așa cum punctează Wikipedia, tora reprezintă instrucțiunile rabinilor antici pentru urmașii lor evrei, instrucțiuni pentru materializarea erei mesiatice despre care au profețit rabinii antici și în alte scrieri de ale lor, cum ar fi talmudul. Prin intermediul kabalei furate de la Egipteni, rabinii au putut infuza tora (alfabetul ebraic din care este compusă ea) cu putere ocultă, folosind versetele din ea drept mantre de putere care generează energie în astral, care este programată apoi pentru a le materializa agenda.

Astfel de versete din tora se pot reflecta în mod evident de-a lungul istoriei întrucât orice dezastru major prin care a trecut omenirea își are originea în tora:
Exodul 22:18 
18. Pe vrăjitoare să n-o laşi să trăiască.
Acest verset se poate reflecta într-un mod foarte clar în timpul inchiziției inițiate de biserica catolică, când o mulțime de ocultiști (vrăjitori și vrăjitoare) au fost torturați până la moarte fără drept de apel pentru că reprezentau o amenințare majoră la adresa bisericii catolice conduse de evrei.


Deuteronomul 23:20
20. De la străin* vei putea să iei dobândă, dar de la fratele tău să nu iei, pentru ca Domnul** Dumnezeul tău să te binecuvânteze în tot ce vei face în ţara pe care o vei lua în stăpânire.

Aici practic tora le zice evreilor să le împrumute bani cu dobândă gentililor ca pe urmă gentilii să le rămână datori. Acest lucru este evident în ziua de azi când oriunde ai face un împrumut de bani, trebuie să-i returnezi cu dobândă, ajungând astfel la mâna evreului care ti-a împrumutat pentru că dacă nu ai posibilitatea să-i înapoiezi împrumutul, are dreptul legal să-ți ia bunul pe care l-ai oferit drept garanție (casă, mașină, apartament etc.)


Numeri 15:26
26. Se va ierta întregii adunări a copiilor lui Israel şi străinului care locuieşte în mijlocul lor, căci tot poporul a păcătuit fără voie.

Adică evreii sunt scutiți de orice fel de vinovăție astfel încât nimeni să nu-i condamne pentru atrocitățile pe care le-au făcut. Lucrul ăsta este evident de secole încoace de vreme ce puțini oameni, cel puțin în trecut, erau conștienți de cine sunt și ce fac evreii cu adevărat. În prezent lumea se trezește serios la realitate și tot mai mulți încep să conștientizeze realitatea istorică.


Exemplele sunt cu zecile, ideea principală este că prin intermediul torei, evreii au reușit să manifeste în realitate energiile generate și programate prin aceste versete, fenomen care a dus la atâtea atrocități săvârșite de ei și făcute necunoscute maselor prin intermediul mass-mediei pe care tot ei o conduc. Pentru putere sunt în stare să ucidă pe absolut oricine le stă în cale.

De asemenea, evreii s-au folosit de mai multe metode pentru a-și manifesta în lumea fizică agenda.

Citirea torei
Așa cum am menționat, la anumite dăți în fiecare an, evreii, în cadrul sărbătorilor mozaice, recită versete din tora în scopul materializării agendei lor. Acest lucru este ușor de văzut, întrucât se poate găsi pe Internet cu ușurință dățile, versetele și sărbătorile în cadrul cărora evreii își fac ritualurile.
Un simplu exemplu este acesta.
Practic  evreii ”citeau” versete din tora unde ”dumnezeu” îi lovește pe egipteni cu urgii, și în același timp Avram beneficia de avere ce consta în animale și sclavi. Acest lucru se reflectă și în realitate. Spre exemplu, pe vremea inchiziției, Europa era măcinată de o sărăcie lucie în timp ce biserica condusă de evrei deținea averi imense. Acest lucru este evident și în prezent, unde o mulțime de țări și regiuni din toată lumea sunt răpuse de sărăcie și lipsa resurselor în timp ce biserica catolică este probabil cea mai bogată instituție din lume iar evreii de top dețin averi imense datorită instituțiilor cu care i-au păcălit pe gentili.
Rabinii și de top/elitele evreiești nu cred în Yehova, zeul pe care rabinii antici l-au inventat încă din antichitate pentru a le materializa agenda și pentru a le oferi păgânilor convertiți cu forța un zeu în care să creadă, un zeu care nu doar că era fictiv, dar era și proclamat drept ”binele absolut” în timp ce Zeii antici au fost calomniați și transformați în creaturi malefice. Nu există nici cea mai mică dovadă pentru așa ceva, ci doar credința oarbă a maselor îndoctrinate. Pentru rabini, adevăratul ”dumnezeu” este tora infuzată cu putere ocultă. În timpul sărbătorilor mozaice, rabinii nu se roagă la ”dumnezeu”, ci recită tora. Este o alegorie de care nici evreii de rând nu sunt conștienți, întrucât ei sunt la fel de îndoctrinați precum creștinii sau musulamanii, lucru perfect normal de vreme ce instrucțiunile se transmiteau pe cale orală și doar rabinilor aleși pentru a duce agenda mai departe.
O simplă dovadă care să ateste că rabinii nu cred în zeul pe care l-au inventat strămoșii lor pentru creștini este Gilgul, un concept al reîncarcării aflat în kabala ebraică. Practic, rabinii sunt conștienti de existența reîncarnării sufletului, prin urmare de existența vieților multiple prin care trece sufletul, și resping ”judecata de apoi” și ”viața unică” cu care creștinismul îi tot amăgește pe creștini.


Energia creștinilor și musulmanilor
Creștinii și musulmanii nu au aproape deloc putere spirituală, dar când sute de milioane sau miliarde de oameni slăvesc aceeași entitate mentală, atunci ei generează inconștient cantități enorme energie care împuternicesc această entitate care le controlează creierele. În primul rând, majoritatea îndoctrinaților se tem de această entitate pe care ei o numesc ”Dumnezeu” când în realitate nu este o ființă concretă sau fizică, nici din punct de vedere ezoteric, nici exoteric. Părerea mea este că această entitate mentală a fost programată să aibă funcție de control și frică asupra oamenilor care cred în ce pretinde cartea de vrăjitorie evreiască numită biblie. Dacă toți  musulmanii și creștinii și sectanții asociați din lume n-ar mai crede în această entitate mentală, s-ar risipi pentru că nu ar mai fi alimentată cu energie. În al doilea rând, religia le bagă îndoctrinaților în cap să aibă credință în a doua venire a lui Mesia. Inconștient ei își pun energiile în acest fenomen. În timp ce xinii cred că va veni Isus să-i salveze, ”a doua venire a lui Mesia” nu înseamnă decât un război mondial care va rade albii de pe planetă și care va proclama supremația evreiască și unirea tuturor națiunilor într-un singur stat. Evreii lucrează pentru asta de mii de ani. Creștini cred că după venirea lui Mesia va fi ”paradisul pe pământ”, când de fapt se va instaura o sclavie totală, atât mentală cât și fizică, în cadrul căreia nu i se va permite niciunui om să manifeste vreo urmă de împotrivire pentru sistemul de conducere evreiesc. Pentru control mental, evreii împing ciparea populației. Acest model se poate reflecta într-o oarecare măsură și în societatea de astăzi. Din punct de vedere mental, creștinii, musulmanii și chiar și evreii îndoctrinați cu doctrina mozaică manifestă frică pentru presupusul zeu evreiesc, în timp ce mass-media evreiască neagă toate atrocitățile evreilor iar oamenii care cunosc adevărul despre ei sunt etichetați drept antisemiți și conspiraționiști de către spălații pe creier care au iluzia că ce nu se conformează mass-mediei ”pline de dovezi” este fals. Acest model de conducere a fost detaliat în Protocoalele Înțelepților Sionului, făcute publice la începutul secolului XX. Vă sfătuiesc să le citiți în engleză dacă aveți cunoștințele necesare pentru că individul care le-a tradus în română era un îndoctrinat creștin care a stâlcit sensul protocoalelor și le-a pus pe seama unei mișcări ”sataniste”.


Sacrificii umane
Evreii nu doar că sunt conștienți de faptul că tot mai mulți oameni încep să le descopere atrocitățile, dar se folosesc abuziv de mass-medie pentru a nega și discredita aceste fapte și pe cei care le susțin, inclusiv prin enciclopedia evreiască Wikipedia, exact în aceeași măsură în care au procedat și cu Protocoalele Înțelepților Sionului, despre care s-a dovedit și este evident că sunt reale. Observați cum evreii se folosesc de clasica scuză a antisemitismului și se auto-victimizează pentru a stârni o reacție de compasiune în rândul populației neștiutoare. Realitatea este că lumea începe să conștientizeze faptele revoltătoare pe care evreii le-au ascuns de-a lungul istoriei. Nu doar că tora este plină ochi de sacrificii umane, dar materializarea ei a dus la numeroase sacrificii umane săvârșite și în realitate de către aceeași rasă de oameni. Datorită ritualurilor noastre, tot mai multă lume începe să descopere adevărul despre cine sunt și ce fac evreii.


Secretul din spatele torei și a ocultismului în general este unul fundamental și foarte simplu: manipularea energiei. Energia nu este vizibilă ochiului fizic pentru că ea există la o frecvență mult mai înaltă față de realitatea noastră fizică. Centrii clarviziunii sunt practic ochii sufletului, cine și-i deschide și-i împuternicește suficient, poate vedea energia aflată în astral. Prin generarea unei cantități suficiente de energie, aceasta poate fi programată să îndeplinească o anumită cerință și astfel să se manifeste într-o formă sau alta în lumea fizică. Pe această ideologie au mers rabinii care au programat de-a lungul timpului cantitățile enorme de energie generate prin metodele de mai sus, astfel încât aceasta să acționeze la îndeplinirea agendei lor, lucru care a dus la materializarea atrocităților care se regăsesc și în tora și din care am menționat câteva exemple la început. Fiecare dezastru global le-a adus astfel  evreilor putere peste oameni și țări, astfel încât să le poată exploata în continuare pentru a obține și mai multă putere și avere.

Ajungem la întrebarea inițială: ”De ce facem ritualuri de inversare?”
Aceste ritualuri de inversare a blestemelor din tora generează evident energie. Prin intermediul programării, nu doar că energiile generate de aceste ritualuri combat și distrug entitățile mentale evreiești, dar acționează pentru distrugerea controlului și a doctrinelor evreiești care au miliarde de adepți în lume. Energiile ridicate și programate de ritualurile de inversare se vor manifesta în lumea fizică exact în aceeași măsură în care s-a manifestat și tora evreiască iar rezultatele se pot observa în prezent. Creștinismul este în cădere liberă, tot mai mulți oameni descoperă adevărul despre Zeii antici și păgânism, evreii pierd treptat putere și control, oamenii devin tot mai conștienți de realitatea istorică iar exemplele pot continua. Nu există un singur ritual mai important, toate sunt la fel de importante, exact în aceeași măsură în care fiecare atrocitate biblică își are rolul în manifestarea fizică a agendei evreiești. Indicat este să ne ocupăm de suflet și de avansarea noastră spirituală, pentru că un suflet cu cât este mai puternic, cu atât poate manipula cantități mai mari de energie, astfel încât își împuternicește și ritualurile de inversare, generând mai multă energie. Chiar dacă nu sunt zeci de milioane de adepți ai Satanismului Spiritual în lume, vom reuși să restabilim controlul gentililor și să distrugem toată influența evreiască din lume, pentru că xinii și ritualurile evreiești nu vor fi niciodată mai puternice decât noi pentru că noi deținem cunoștința antică și secretele care stau în spatele împuternicirii și iluminării sufletului. Rabinii antici și-au avertizat urmașii în legătură cu asta, întrucât ei erau conștienți de faptul că Satan le va oferi oamenilor metoda prin care poate fi inversată, anulată și anihilată tora și agenda mesiatică a evreilor.

În concluzie, nu trebuie să ne oprim sau să ne abatem de la ritualurile de inversare. Este misiunea noastră să restabilim ordinea antică iar Satan și Zeii ne asistă și ne ajută în legătură cu asta.

Last edited by Loading (28-Oct-2017 19:07:25)


नहि ज्ञानेन सदृशं

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10