Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 14-Jan-2018 22:21:08

NishaWillow
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,759

Program de RIV-uri (15-23 ianuarie)

Salutări tutror răzoinicilor SS!


Mi-au luat multe ore de muncă să reîncarc RIV-urile pe site. Ele se găsesc aici. Nu există niciodată suficiente ore în timpul zilei pentru ceea ce trebuie făcut. 24 de ore sunt ca 20 de minute după multă muncă. Cu toate acestea, obiectivul a fost realizat, paginile pentru RIV-uri funcționează, și acum urmează programul.

De asemenea, nu trebuie să uitați niciodată... RIV-urile au fost date jos în mod specific de banda inamică. Asta arată frica lor evidentă față de RIV-uri. Toate site-urile noastre sunt atacate. De ce? Pe internet există sute și sute sau chiar miliarde de pagini. Rareori există pagini care să ajungă să fie închise. Paginile noastre web reprezintă o poveste diferită. Puteți înțelege ușor că informațiile de aici sunt de o importanță imaculată.

Trebuie să onorăm acest lucru și să salvăm informația și, de asemenea, să participăm la ceea ce doresc Zeii să facem - război spiritual. Acest lucru îi ajută să-și facă partea.

Toată lumea trebuie să participe. Nu există excepții în acest sens. Dacă ignorați viitorul acestei lumi, cu sigurață, această lume se va îndreapta direct către moarte. Urăsc să fac asta și evit să o fac de cele mai multe ori, dar cu evoluțiile recente, cum ar fi inteligența artificială (și cei care o monitorizează) și multe alte „invenții”, „politici” și încercări deliberate ale acelora în putere pentru a subjuga populația, dacă ignorați asta, cu siguranță veți fi învinși. Trebuie să continuăm să împingem roata pentru a redirecționa această lume.

Am demonstrat de multe ori că putem face acest lucru. De-a binelea.

Cu cât facem mai mult, cu atât e mai bine. Există perspective bune pentru viitor și nu trebuie să se piardă din cauza ideilor morbide ale câtorva persoane dezgustătoare și/sau a agendei inamice.

Obiectivele inamicilor, care sunt legate de planul lor spiritual, îndreaptă această lume spre anihilare completă, astfel încât ei să-și atingă scopul. Aceasta este „Tora” lor, „magia” lor și rețea ocultă în care au îmbrăcat lumea. Este treaba noastră să distrugem acest lucru și am reușit să o facem până acum.

Voi scrie, de asemenea, un ghid cuprinzător cu privire la modul în care puteți, de mai multe ori, să împuterniciți RIV-urile.

Inamicul pierde teren, dar oricum acesta trebuie să fie distrus spiritual și trebuie să se prăbușească în mod complet. Apoi existența lor spirituală trebuie eradicată complet.

La un moment dat vor apărea câteva RIV-uri noi, unul sau mai multe. Dacă apar în timpul programului, vă vom informa și vom face schimbările necesare.


Aveți aici toate RIV-urile (în engleză).


Mai jos este programul:


15 ianuarie:


16 ianuarie:


17 ianuarie:


18 ianuarie:


19 ianuarie:


20 ianuarie:


21 ianuarie:


22 ianuarie:


23 ianuarie:– Înaltul Preot Hooded Cobra 666


Cunoaşterea este prin ea însăşi putere. sarpe

Offline

#2 15-Jan-2018 19:58:35

DragonTamed
Membru
From: Bucuresti
Registered: 14-Aug-2017
Posts: 115

Re: Program de RIV-uri (15-23 ianuarie)

Multumim!

Offline

#3 23-Jan-2018 13:56:56

Black Candles
Membru
Registered: 26-Dec-2017
Posts: 22

Re: Program de RIV-uri (15-23 ianuarie)

M-ar interesa urmatorul program de riv-uri incepand cu data de 24 , daca se poate smile
Multumesc
Hail

Offline

#4 24-Jan-2018 00:34:29

NishaWillow
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,759

Re: Program de RIV-uri (15-23 ianuarie)

Black Candles wrote:

M-ar interesa urmatorul program de riv-uri incepand cu data de 24 , daca se poate smile
Multumesc
Hail

Doar acum s-a postat pe JoS. Îl pun imediat.


Cunoaşterea este prin ea însăşi putere. sarpe

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10