Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 15-Jan-2018 15:39:41

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,592

Cartea evreiască a vieții

Golemul e o alegorie pentru o formă mentală ce-a fost creată prin cunoștință cabalistică. Totuși, pentru a-i da viață, rabinii scriu pe fruntea golemului cuvântul AMT, iar dacă vor să-l distrugă, atunci șterg Aleph (A) și lasă scris doar MT – ceea ce înseamnă moarte. De ce se întâmplă asta…

Motivul din spatele acestui lucru ascunde ceea ce fac ei. AMT sunt esența celor 22 de litere din alfabetul ebraic. Aleph, Mem, Tav. Îndepărtarea lui Aleph duce la disiparea formei mentale evreiești pentru că Tav se contopește cu Aleph și astfel perpetuează un ciclu de energie, asemenea unei roți ce se învârte. Aleph simbolizează energiile tuturor celorlalte litere din alfabetul ebraic. Prin ștergerea lui Aleph, practic tai sursa de alimentare. În cabala, litera Aleph e portretizată sub forma unei roți. Aceasta ține de stoparea fluxului de energie.

În Taro, care e din cabala, toate cele 22 de cărți principale au la bază literele ebraice. Cartea roata norocului (vezi imaginea de mai jos) arată că Tora e o anagramă pentru Rota, care înseamnă roată. În cabala, simbolul oului e numit roata vieții întrucât roata care se învârte este simbolică pentru energia ce generează viața, asemenea vieții ce iasă din găoacea oului cosmic. Din India până în occident, roata a fost simbolul energiei aflate în mișcare. Chakra înseamnă roată ce se învârte. După cum am mai spus, acesta este motivul pentru care în cabala roata e reprezentată prin litera Aleph. Notează taro… tora. Ia în calcul că Ra înseamnă nefast în ebraică. Rota înseamnă „roata lui Ra,” care în ebraică înseamnă ROATA NEFASTĂ. În orient, aceasta este Roata lui Samsara, care e roata morții și a suferinței. Pentru gentili (ne-evrei). Cartea evreiască a vieții e Cartea morții pentru gentili.
1516020809_maj10.jpg
Deci AMT înseamnă viață. Tora e roata vieții pentru evrei, e forma mentală pe care au creat-o ei. Cele cinci cărți au la bază cele cinci elemente prin care „dumnezeu” a creat viața în cabala, prin facerea primului golem – Adamon Kadmon – care e numele acestei forme mentale în multe dintre tradițiile cabalistice. Evreii numesc tora: Cartea vieții.

Există o a doua metodă de utilizare a alfabetului, metodă pe care rabinii o țin ascunsă; AMT e mila lui „dumnezeu,” care înseamnă crearea și generarea vieții pentru evrei. A doua metodă e secretă și e numită judecata lui „dumnezeu,” care presupune inversarea literelor pentru a provoca moartea. Asta e pentru pedepsirea semenilor lor evrei. Fiecare evreu are un nume ebraic special care e conceput astfel încât să se conecteze la un pasaj specific din tora, pasaj pe care fiecare evreu îl recită în rugăciune la un moment dat și astfel își conectează sufletul într-un mod și mai profund cu aceasta. La asta se referă expresia „a avea numele scris în Cartea Vieții,” lucru care le conferă evreilor o existență veșnică. Această expresie a fost preluată și în creștinism, însă și-a pierdut sensul în contextul creștin.

Metoda ascunsă a judecății lui „dumnezeu” e pedepsirea individului prin ȘTERGEREA NUMELUI SĂU DIN CARTEA VIEȚII. În iudaism, aceasta e judecata cea de pe urmă a lui „dumnezeu,” împotriva unui evreu ofensator. Acesta este motivul pentru care – și felul în care – ei fac acest lucru.

Astfel, prin ritualurile de inversare din tora (RIV), ștergi fiecare evreu din Cartea lor a vieți, adică din tora. O altă semnificație a lui Aleph sub forma roții, e roata anului – evreii își țin principalele recitări ale torei în diferite perioade ale anului pentru a perpetua roata de energie; aici Aleph simbolizează energia torei. Atunci când facem RIV-urile în aceste perioade ale anului, le disipăm această energie. Și prin asta e disipată și cartea lor a vieții.

Rabinii au spus că AMT dă viață Cărții evreiești a vieții, iar MT provoacă moartea acesteia. RIV-urile fac exact asta. Acest lucru e scris chiar în textele magice ale rabinilor, pe care aceștia le-au ținut ascunse. Însă Satan și Zeii noștri ne-au arătat cum să facem acest lucru. Și prin asta a împlinit profeția rabinilor că Satan îi va distruge pe evrei prin ștergerea lor din Cartea vieții.

Fă ritualurile de inversare din tora în fiecare zi.Surse:
Wisdom of the Hebrew Alphabet, Rabbi Munk
Tree of Souls, Howard Schwartz

Last edited by admin (15-Jan-2018 15:54:05)


Thomas

Online

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10