Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 20-Jun-2018 10:47:41

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,892

Ritualurile pentru Solstițiul de Vară (21-22 iunie)

Salutări tuturor camarazilor noștri SS.

Pentru cei care nu au timp, puteți să mergeți la finalul postării pentru a vedea ce ritualuri vom face în această perioadă.

Este nevoie de puțină atenție pentru a vedea inamicul și a înțelege că suferă de un egoism exagerat la un nivel patologic. Ei scuipă literalmente în fața acestei lumi. Nu numai asta, dar și mofturile lor au devenit, din păcate, soarta națiunilor și a tuturor cetățenilor fiecărei națiuni. Sunt țări care nu au rănit pe nimeni, iar ele doar există, și sunt pe cale de a dispărea, deoarece inamicul ține în el suferință și ură de mii de ani.

Identitatea inamicului se bazează pe ură. Ură oarbă față de alte persoane bazată pe suferință imaginară. Ei cred că acest lucru justifică tot ceea ce intenționează să facă în ziua de azi oamenilor și copiilor nevinovați. Este evident că inamicul are în vizor țări precum Iran și Siria, pe care le chinuie fără încetare. Așa cum este de așteptat, acest lucru nu se va opri niciodată în numele inamicului. Această ură a început, a fost susținută de mii de ani și va continua atâta timp cât inamicul există.

Este cu adevărat o enigmă de ce dușmanul urăște atât de mult pe toată lumea. Dar cheia nu este încercarea de a analiza ura lor bolnavă, ci de a o dezamorsa, chiar dacă asta înseamnă să-i dezamorsăm pe ei. Cu siguranță, ei sunt într-o poziție confortabilă pentru care să creeze noi motive tot timpul, pentru a justifica toți oamenii pe care i-au ucis în trecut. Ei pot indica o carte fictivă și să susțină că acesta este motivul pentru care ei au făcut ceea ce au făcut. Acești psihopați au revendicat poziția lui „dumnezeu” și au orbit o întreagă planetă în a crede literalmente în această minciună evidentă.

Chiar dacă ei ar fi fost „dumnezeu”, orice persoană sensibilă ar prefera să putrezească în „iadul” ipotetic decât să servească poporul evreu și pe zeul lor care provoacă neîncetat războaie, mizerie și durere umanității. Și ghiciți care este realitate, nu există nici un „dumnezeu” al lor, nu există cu adevărat o justificare decentă și, pur și simplu, nu există nici un motiv pentru care toate acestea se întâmplă, ci doar lăcomia și ura care vin din sufletele lor dezgustătoare. Dacă am putea spune că ei au ceva care este într-adevăr un „suflet” în termeni umani.


Solstițiul de vară este un timp în care focul și lumina au o putere promițătoare. Lumina acestei lumi poate ilumina omenirea, iar focul poate să-i elimine pe evrei. Tot ceea ce se face în această zi are o semnificație foarte puternică.

Din acest motiv, ritualurile pe care le vom face în aceste două zile sunt următoarele:
Ritualurile pentru trezirea rasei – Pentru albi și negri. După cum puteți vedea, situația referitoare la această chestiune e critică, inamicul crează neînțelegeri pentru a stârni un război rasial. Nu putem permite ca acest lucru să se întâmple.
RIV-urile anti-război – Acest lucru ar trebui să fie evident, și trebuie să aducem energiile la un stadiu și mai puternic pentru a preveni un viitor dezastru.


Mai jos sunt ritualurile:– Înaltul Preot Hooded Cobra 666

Last edited by NishaWillow (17-Apr-2019 00:25:41)


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#2 20-Jun-2018 11:06:49

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,892

Re: Ritualurile pentru Solstițiul de Vară (21-22 iunie)

Asigurați-vă că faceți RIV-ul Shema în această perioadă. Acesta distruge forma lor mentală și o face incapabilă să se materializeze în lumea noastră. Acest lucru va face ca RIV-urile anti-război să fie mult mai puternice.

– Înaltul Preot Mageson666

Last edited by NishaWillow (20-Jun-2018 18:12:22)


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#3 22-Jun-2018 10:31:00

EasternFireLion666
Novice
Registered: 22-Jun-2018
Posts: 2

Re: Ritualurile pentru Solstițiul de Vară (21-22 iunie)

A aparut intre timp o peoblema noua.
https://www.avocatnet.ro/

Credeti ca ar trebui facut si un efort suplimentar pt problema asta? Nu a fost inca aprobata de presedinte deci poate am mai avea timp sa adaugam un ritual in plus specific pt problema asta.

Offline

#4 22-Jun-2018 14:36:53

EasternFireLion666
Novice
Registered: 22-Jun-2018
Posts: 2

Re: Ritualurile pentru Solstițiul de Vară (21-22 iunie)

https://www.avocatnet.ro/articol_48588/ … tului.html

Imi cer scuze linkul nu fusese copiat corect

Offline

#5 24-Jun-2018 01:22:30

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,587

Re: Ritualurile pentru Solstițiul de Vară (21-22 iunie)

EasternFireLion666 wrote:

https://www.avocatnet.ro/articol_48588/ … tului.html

Imi cer scuze linkul nu fusese copiat corect

Asta a mai fost discutat pe forum într-un alt topic


Thomas

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10