Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 26-Jun-2018 18:00:37

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,640

NAȚIONAL SOCIALISMUL (Cap. 15 - Puterea Albilor)

Cap. 1 - Strigătul de moarte
Cap. 2 - Sifilisul spiritual
Cap. 3 - Falsificatorii diagramei
Cap. 4 - Căpitani corupți
Cap. 5 - Naufragiatorii
Cap. 6 - O privire mai atentă asupra corupților
Cap. 7 - Prietenii căpitanului
Cap. 8 - Prietenii echipajului
Cap. 9 - Ciuma negroidă
Cap 10 - Adevărurile despre rasă
Cap 11 - Coșmar
Cap 12 - Cincizeci de ani de faliment
Cap 13 - Imperiul alb
Cap 14 - Revoluția albă


NAȚIONAL SOCIALISMUL

Această carte a fost critică până în acest punct.

Acum e timpul să prezint planuri constructive de clădire și creare. 

Am investit un an în cercetare și am scris sute de pagini în încercarea de a-l ajuta pe cititor să vadă și să înțeleagă faptul că, în foarte puțini ani, Civilizația Occidentală dă nas în nas cu sfârșitul prin care a trecut și Civilizația Romană și că, el personal, va trăi aceiași soartă pe care au trăit-o milioanele de suflete care au căzut deja pe mâinile evreilor – care sunt inamicii mortali ai Civilizației Occidentale; iar dacă nu găsim cumva voința și înțelepciunea necesară pentru a nu mai fugi de inamic, ci de a-l ataca printr-o revoluție albă, vom sfârși și noi înrobiți sau, mai degrabă, uciși!

Cum mai exact se creează o revoluție?

Va trebui oare să ne creștem barba, să dăm buzna pe străzi și să începem să urlăm, în timp ce ne fluturăm armele și aruncăm cu explozive, comportându-ne ca orice „revoluționar” tipic? NU! Bineînțeles că nu.

Modelul revoluției noastre a fost deja creat.

Hitler a inspirat, organizat și a creat o revoluție relativ pașnică, o revoluție care a curmat cu mult mai puține vieți decât Revoluția Americană și un număr nesemnificativ de vieți dacă o comparăm cu oricare dintre revoluțiile create de evreii bolșevici.

Și asta nu-i totul. Revoluția lui Hitler, după cum a și promis în Mein Kampf, a fost 100% „legală” și legitimă – adică, voința majorității germanilor exprimată în mod formal, voință sancționată atât pe ofițerul executiv german de rang înalt, Hindenburg, cât și de „congresul” german Reichstag. Hitler a avut multe oportunități de a pune mâna pe putere prin forță și ar fi putut face asta cu ușurință în 1931. Dar Hitler credea că o revoluție împotriva voinței poporului, o revoluție care câștigă putere numai prin forță, nu poate dura mult.

Hitler credea, la fel cum cred și eu, că dacă un lider nu e susținut de voința poporului, atunci acesta e un inamic al poporului.

Așadar, cum pot eu face un apel la „revoluție”? Cum pot scrie despre „a ucide și a fi ucis”?

Nu e violența însăși esența revoluției?

Nu neapărat.

În aceasta poate fi prezent un element al violenței. Când ești atacat de un criminal și ești pus în fața alegerii de a fi ucis sau de a ucide, atunci violența e singura posibilitate. Iar Civilizația Occidentală e într-adevăr sub asaltul unui inamic care ucide și masacrează mai nemilos decât orice alt grup din istorie, și face asta în mod regulat și ca principiu politic.

Prin urmare, trebuie să fim suficient de violenți pentru a opri uciderile comuniste ale inamicului, și suficient de nemiloși pentru a zdrobi puterea acestuia.

În anul 1923, când comuniștii amenințau să pună mâna pe putere în Bavaria, naționaliștii, conservatorii și generalul Ludendorf, i-au cerut lui Hitler să conducă un puci în Munich. Apoi, în ultimul moment, ambii lideri lași l-au tras pe sfoară. Puciul a fost zdrobit, iar Hitler a fost trimis în închisoare. Însă aceasta nu a fost o revoluție împotriva voinței poporului, după cum evenimentele au dovedit mai târziu. Însă esența unei revoluție niciodată nu e DOAR vărsare de sânge și revoltă. Într-o revoluție autentică și de durată, violența e doar o metodă necesare prin care să se realizeze o schimbare radicală dacă privești la ea printr-o perspectivă spirituală: e doar o manifestare exterioară a unei voințe umane supreme de a reorganiza afacerile umane astfel încât acestea să se conformeze unui ideal interior.

În ziua de azi, autoritatea exercitată de majoritatea celor aflați la conducere, e o tiranie veritabilă, cu toate că, în mod ipocrit, e deghizată sub forma „democrației.” Nu e autoritatea binevoitoare și inteligentă exercitată cu scopul de a menține ordinea și justiția care au fost stabilite de Părinții Fondatori, spre beneficiul albilor.

Revoluția noastră trebuie să se bazeze cu fermitate pe idealul distrugerii puterii ilegale a tiranilor, și restaurării unei ordini sociale drepte care e fundamentată pe o autoritate fermă care pornește direct de la popor și care îi e acordată liderului în mod liber.

Crezi sau nu, exact asta a făcut Adolf Hitler pentru Germania, și asta trebuie să facem și noi pentru America.

Pe scurt, revoluția noastră nu trebuie să fie motivată doar de ura și distrugerea inamicului, ci trebuie să fie saturată cu o determinare absolută de a stabili un ordin social drept în care fiecare individ să-și poată atinge potențialul maxim, ca element plin de succes, fericit și productiv al măreței Rase Albe.

Ce înseamnă un astfel de ordin social drept?

Cei ce trăiesc într-o societate sănătoasă în care instinctele naturale nu sunt schilodite, nu au nevoie de o înțelegere a principiilor științifice din spatele unei vieți de grup pline de succes. Spre exemplu, animalele au „societăți” ordonate și de succes, pentru că Natura înzestrează fiecare făptură cu instinctele de care are nevoie pentru a putea trăi o viață de succes în cadrul unui grup.

De exemplu, lupii, furnicile, albinele și maimuțele, trăiesc în societăți foarte bine organizate și perfect sănătoase și ordonate.

Oamenii timpurii trăiau în societăți sănătoase. Controlul crescând pe care omul l-a dobândit asupra Naturii, i-a permis să scape din mediul său natural, să se înconjoare cu artificialități și lux, până când a devenit decadent și plin de dispreț – un dispreț care în ziua de azi e numit „liberalism.” Putem arunca o privire la minunile cu care Natura ne-a înzestrat – și pe care noi le-am aruncat la gunoi, doar atunci când ne întoarcem la situațiile de viață mai simple și mai primitive din lumea animală necugetată și necivilizată.

Natura a creat „rase” cu care să experimenteze și din care să caute mereu să obțină rase și mai bune, exact așa cum face și un fermier bun. Natura, fiind un fermier infinit mai înțelept decât orice om, insistă în mod absolut asupra purității, sanctitatea – INTEGRITATEA BIOLOGICĂ a fiecărui grup.

Însă Natura, la fel ca un fermier ce reproduce vaci, poate îmbunătăți rasa numai prin împerecherea celor mai bune exemplare din rasă și eliminarea exemplarelor mai rele. Natura duce la îndeplinire această sarcină prin cel mai puternic instinct cu care am fost înzestrați: DRAGOSTEA pentru semenii tăi, și URA față de intruși.

Aceste două instincte sunt importante în egală măsură: Dragostea nu e „bună,” după cum nici ura nu e „rea” – această concepție e mult iubită de evrei, liberali, hippy, ciudați și de cei cu capul în nori.

Într-adevăr dragostea e incredibil de puternică și bună, atunci când e NATURALĂ.

DRAGOSTEA – când e naturală și sănătoasă – e ceea ce cu adevărat face ca lumea să-și poată urma cursul, fiind cel mai frumos și sacru miracol pe care l-am întâlnit vreodată pe pământ.

ÎNSĂ FĂRĂ O URĂ MORTALĂ FAȚĂ DE CEI CE-ȚI AMENINȚĂ LUCRURILE PE CARE LE IUBEȘTI, DRAGOSTEA E UN CUVÂNT GOL, O LOZINCĂ PENTRU HIPPY, CIUDAȚI ȘI LAȘI.

As dori să scriu mult mai multe despre această lege a traiului social, pentru că, așa cum vom vedea, INTEGRITATEA BIOLOGICĂ e esența Național Socialismului, atunci când e aplicată societății Ariene și, într-adevăr, a tuturor societăților omenești sănătoase care au existat vreodată.

Însă pur și simplu nu există suficient de mult spațiu în această lucrare, întrucât pe această temă s-ar putea scrie o întreagă carte. Mă voi limita doar la a spune că prima lege a tuturor făpturilor ce trăiesc într-un grup social, e INTEGRITATEA BIOLOGICĂ; loialitate absolută, totală și ne-compromițătoare bazată pe o dragoste arzândă față de grupul rasial din care faci parte și, o ură absolută și ne-compromițătoare față de orice intruși ce amenință să-și amestece genele cu cele ale femeilor din propriul tău grup.

Felul în care se manifestă această lege, în viața de zi cu zi, e dragostea pentru semenii tăi și ura față de intrușii agresivi (și acesta-i motivul pentru care majoritatea albilor sănătoși simt o repulsie instinctivă față de negrii, evrei și alți „străini.”)

A doua cea mai importantă lege, e legea TERITORIULUI.

Spre exemplu, atunci când masculii din rasa de peștișori tropicali „swordtails” sunt introduși într-un acvariu, aceștia își marchează fiecare o zonă din acvariu imediat ce sunt introduși acolo, și vor ataca orice intruziune a unui alt mascul.

După cum era de așteptat, atunci când femelele sunt introduse în acvariu, masculii se vor bate pentru ele. Însă lucrul cu care aceștia au surprins știința a fost faptul că sexul nu e cel mai puternic stimulator din viața acestor peștișori.

Dacă începi să răcești apa din acvariu, poți ajunge la un punct în care apa e atât de rece încât masculii nu mai acordă multă importanță femelelor atunci când acestea sunt introduse în apă. Când apa ajunge atât de rece încât aproape că-i omoară pe peștișori, aceștia nu le mai acordă deloc atenție femelelor. Însă, chiar și atunci când aproape că mor de frig, aceștia vor ieși să-și apere TERITORIUL – proprietatea lor privată!

Național Socialismul e bazat, printre altele, pe conceptul de proprietate privată. În societatea umană, legea TERITORIULUI apare sub forma „naționalismului” și a proprietății private.

În regatul animalelor liderul nu e niciodată ales prin vot, ci e întotdeauna ales prin selecția naturală stabilită de Natură, aceasta fiind singura metodă care garantează că un grup e condus de cel mai bun exemplar. Eu an numit asta legea CONDUCERII.

Din momentul în care fiecare membru dintr-o societate animală își află locul în ordinea biologică naturală a durității, înțelepciunii și inteligenței, fiecare membru își ocupă nișa, iar grupul e relativ pașnic și ordonat. Bătăliile serioase au loc doar atunci când masculii tineri încep să se maturizeze și încep să se bată între ei, pentru a urca sau coborî în rang. Pe urmă, imediat ce fiecare mascul descoperă cine e mai slab și cine e mai puternic decât el, acesta se clamează și trăiește împăcat și mulțumit cu locul pe care și l-a găsit în interiorul grupului.

În felul acesta sunt stabilite alte două principii sau legi fundamentale ale tuturor traiurilor în grup: CONDUCEREA e preluată de cei mai buni, iar STATUTUL în interiorul grupului e dat de ierarhia sau rangul natural deținut de fiecare membru prin grup.

Și, finalmente, studierea lumii animale stabilește faptul că femelele sunt specializate în nașterea și creșterea micuților, prin organizarea familiilor sănătoase. Pentru a recapitula: Există cinci legi bazice în toate traiurile în grup, pe care le-am numit „LEGILE TRIBULUI:”

1.    Legea INTEGRITĂȚII BIOLOGICE (iubire pentru cei din interiorul grupului, ura față de intruși);
2.    Legea TERITORIULUI (proprietate privată);
3.    Legea CONDUCERII (de către cei mai buni);
4.    Legea STATUTULUI (sau locul ocupat de fiecare individ din grup); și
5.    Legea MATERNITĂȚII pentru femele.

Cu aceste principii naturale în operare, așa cum se găsesc peste tot în lumea animalelor sociale, în interiorul grupului în general e prezentă pacea și ordinea.

Instinctul puternic de a respecta aceste legi ale Naturii eșuează numai atunci când grupul e împins într-o situație sau condiție nenaturală.

Evaluând toate aceste lucruri în mintea ta, gândește-te la tiparul aparent „prostesc” al delicvenței infantile. Îi vedem pe fii și fiicele unora dintre cei mai „avantajați” și bogați oameni cum, dintr-o dată, par să fi înnebunit, luându-i la bătaie pe bătrâni, rupând și spărgând tot ce le iasă în cale, luând droguri otrăvitoare și devenind criminali aroganți și anti-sociali. În același timp, îi vedem pe copii unora dintre cele mai sărace grupuri din societatea noastă necomițând aproape nicio delicvență.

Spre exemplu, până nu demult, copiii chinezi nu erau niciodată delicvenți (chiar și acum în acest grup rata delicvenței e cu mult mai scăzută decât în alte grupuri). Tineri din acest grupuri strânse, cu toate că sunt foarte săraci, sunt adesea neatinși de nebunia modernă a delicvenței infantile.

De ce anume? De ce o fată sau un băiat bogat ar deveni un hoț, un vandal și de ce-ar fi un anti-social violent, în ciuda tuturor avantajelor posibile pe care le deține, pe când copiii unora dintre cei mai săraci oameni din America sunt bine adaptați și constructivi?

Răspunsul e că, copiii care sunt crescuți într-un grup care a reușit să păstreze în oarecare măsură legile naturale a traiului în grup („Legea tribului”), care se simt membrii loiali ai grupului, ai „tribului,” că „aparțin” unui grup de valoare și care, în consecință, au un simț al celor cinci legi bazice a tuturor traiurilor în grup, nu se simt nici frustrați, nici pierduți și nici goi.

Evreii, prin răspândirea liberalismului și comunismului, s-au angajat în mod conștient și științific în procesul de ștergere din sufletele poporului nostru întreaga amintire a „Legilor sacre ale tribului” care, singure, pot face un grup de oameni sănătos, fericit și pașnic.

Nici un om nu poate trăi într-o fericire pașnică și productivă ÎN AFARA unui „TRIB,” căruia să-și exprime LOIALITATEA SUPREMĂ și care, la rândul său, să-i ofere SUPORT SPIRITUAL.

Evreii au răspândit ideea nespus de distructivă a „universalismului,” a „globalismului,” a unei gloate fără rasă și fără țară, formate din indivizi mecanici, drept cea mai supremă idee a omenirii. Până și conservatorii au fost prostiți să se conformeze, de ochii oamenilor, acestei boli EVREIEȘTI a societății nenaturale, fragmentată și supra-individualistă.

Evreii ne spun că Legea INTEGRITĂȚII BIOLOGICE (iubire pentru cei din interiorul grupului, ura față de intruși) e „rasism” – care reprezintă „diabolismul absolut” al tuturor timpurilor! Ne spun că dacă nu-i iubim pe asiatici, negrii – și în special pe evrei – la fel de mult ca pe albi, atunci suntem niște „rasiști” vicioși, pervertiți și damnați. Milioane de albi au fost prostiți să creadă această minciună evreiască!

Evreii ne spun că Legea TERITORIULUI (proprietatea privată) e lăcomie NE-naturală, și că oamenii decenți trebuie să-și dorească să împartă tot ce au și să nu-și dorească sub nicio formă propria lor proprietate privată. Ei numesc asta „socialism marxist,” „comunism,” dar și în alte feluri, indicând prin numele ales o preocupare pentru „societate” și „comunitate” – însă toate acestea îi atacă direct pe indivizii cei mai puternici și motivați de a construi, crea și produce. Milioane de oameni îi cred pe acești evrei mincinoși.

Evreii ne mai spun că Legea CONDUCERII (cei mai buni conduc) e „dictatură” și că noi trebuie să luptăm pentru „democrație” (unde gloatele conduc): milioane de arieni albi au fost prostiți să creadă în acest cântec de sirenă despre „democrație,” până când am ajuns ca națiunea noastră să fie condusă de gloate de oameni de cea mai proastă speță.

Evreii ne spun că Legea STATUTULUI (sau locul ocupat de fiecare individ din grup) e „exploatare a claselor sociale” și că liderii naturali ai societății – indivizii plini de succes – trebuie zdrobiți și uciși de către cei falimentari. Națiuni întregi de arieni albi au fost prostite prin această metodă de împărțire și cucerire a oamenilor noștri prin războaie între clasele sociale.

În cele din urmă, acești evrei plini de iubire ne mai spun că specializarea femeilor în creșterea copiilor e o înrobire barbară a femeilor noastre, că femeile sunt menite să fie judecători, ingineri de locomotivă, ofițeri în armată și executivi în afaceri. Ceea ce rezultă de aici, e distrugerea crescândă a doctrinei sacre și frumoase prezentă în fiecare civilizație sănătoasă, cea a maternității și, prin distrugerea acesteia e distrusă și casa și familia. Întreaga noastră lume occidentală a căzut pradă acestei escrocherii „democratice” care au făcut din femei cele mai jalnice victime ale bolii evreiești. Milioane de femei „moderne” sunt pierdute, frustrate și complet mizerabile, chiar în timp strigă după mai multe „drepturi” prin portavoci, mărșăluind pe străzi în organizații infernale, militante și politice. Între timp, milioane de familii sunt lăsate fără mame iubitoare și minunate, iar casele încep să se asemene mai degrabă cu închisorile de lux decât cu căminele pline de miracolul iubirii și căldurii din secolul trecut.

Te-ai întrebat vreodată de ce atât de mulți delicvenți juvenili sunt adunați în bande? Timp de ani de zile am presupus, la fel ca majoritatea oamenilor, că asta se datora unei perversități nenaturale de care suferă băieții „răi.” Am crezut asta pentru că am fost crescut într-un fel de „cocon” burghez, cunoscând puține lucruri despre realitățile brutale ale vieții.

Însă din momentul în care înțelegi legile traiului în grup, legi valabile pentru toate creaturile sociale – nevoia oamenilor de a trăi în acord cu „Legile tribului” (a „bandei”), ajunge să fie mai bine înțeleasă. Asta arată că cel puțin copii noștri încă mai au instincte sănătoase, cu toate că conjunctura în care se manifestă aceste instincte e una vicioasă și antisocială, fapt datorat condițiilor nenaturale care au fost impuse copiilor noștri de către mediul urban nesănătos.

Observă că cea dintâi caracteristică a bandei e „exclusivismul.” Membrii acesteia sunt „unul pentru celălalt.” Atacă-l pe unul dintre membrii bandei, și întreaga bandă te va ataca pe tine. Fă-ți de cap cu una dintre femeile bandei, și zilele-ți sunt numărate. Membrii bandei sunt loiali unii celorlalți în mod pasional. Aceștia urăsc intrușii și atacatorii cu și mai multă pasiune.

Aceștia au reafirmat legile naturale sacre ale INTEGRITĂȚII BIOLOGICE, a loialității de grup, cu toate că ei nu știu de ce.

Notează cum următorul lucru pe care banda îl face, e să-și „marcheze” teritoriul. Vai de cel ce încalcă teritoriul bandei – vai de cel ce încalcă „proprietatea privată” a bandei! Oare poate ceva exemplifica mai bine Legea TERITORIULUI?

Banda nu e niciodată condusă prin alegeri „democratice,” ci de cel mai puternic, de cel mai bun (în standardele bandei). Aici avem un exemplu clasic al Legii CONDUCERII.

Observă cum fiecare membru din bandă e în mod acut conștient de rangul pe care îl ocupă: fiecare știe cu exactitate cine se află deasupra lui și sub el în rang. Să încerce cineva să urce deasupra lui în rang, și îndată îl va fi zdrobi. Să încerce el însuși să-l depășească în rang pe unul dintre superiorii săi, și va fi chiar el zdrobit. Aceasta-i Legea STATUTULUI, exact așa cu apare și în Natură.

Și, finalmente, privește femeile din bandă. Încearcă acestea să preia funcțiile bărbaților din bandă? Nu! Umblă în stânga și-n dreapta cerând „drepturi”? Evident că nu! Acestea se comportă în felul femeilor și nu caută să fie asemenea bărbaților. Acestea se mândresc cu rolul lor feminin și sunt mândre să fie de partea bărbaților. Și chiar acesta-i rolul femeilor într-o societate sănătoasă.

E interesant de observat că psihiatrii evrei freudieni ciudați sunt forțați să revină la legile de grup, la legile tribului, pentru a-i putea „vindeca” pe dependenții de droguri și pe alcoolici. Aceștia sunt plasați în grupuri, iar instinctele lor puternice de loialitate față de grup, pot uneori depăși slăbiciunile individuale.)

Și negrii, în lupta lor orbească fac același lucru, formând loialități negre, scandând „puterea neagră” și numindu-se unii pe alții „frați de cruce.”

În ciuda sărăciei extreme din sud-estul orașului New York în primii ani de imigrație evreiască, chiar și aceste roiuri mizerabile de evrei pe care Europa i-a respins, s-au aciuit la un loc prinși de o loialitate de grup atât de fanatică, urmând „Legile tribului,” încât n-a existat aproape nicio delicvență sau crimă în sânul lor. În fapt, loialitatea față de grup pe care evreii o manifestă, e probabil cea mai fantastică din istoria lumii. I-a propulsat la dominație aproape totală a lumii – și asta NU pentru că ei sunt bravi, lucrează din greu, sunt mai inteligenți sau mai vrednici decât toți ceilalți – ci pentru că ei urmează legile Naturii și manifestă loialitate față de grupul lor. În timp ce noi toți am căzut pradă ideii putrede cum e cea cu „globalismul” și „noi-toți-suntem-frați,” idei care ne destramă Societatea, evreii își mențin societatea lor unită de o loialitate nemaiîntâlnită în istorie și, astfel, sunt încununați de victorie.

Ne-evreii n-au început să înțeleagă știința traiului în grup decât din momentul în care, acum cincizeci de ani, Adolf Hitler a întrezărit toate aceste lucruri în mod intuitiv într-o nouă concepție despre lume – filozofia „Weltanschauung” a Național Socialismului.

Esența Național Socialismului e rasismul, care, pus în cei mai simpli termeni, e convingerea că oamenii diferă între ei bazat pe rasa din care fac parte, la fel ca toate celelalte specii și, că, până în prezent, albii fac parte din cea mai rafinată rasă omenească, în timp ce negrii fac parte din cea mai puțin rafinată. Iar aceasta, după cum cititorul își va aminti, e cea dintâi lege a traiului în grup și, anume, „INTEGRITATEA BIOLOGICĂ.”

Contrar minciunilor dezgustătoare ale evreilor (și ale „conservatorilor”), Adolf Hitler a protejat cu strășnicie proprietatea privată, iar Krup împreună cu toți ceilalți proprietari mari și mici și oamenii de afaceri n-au pierdut nici un cent atâta timp cât Hitler s-a aflat la conducere; nici prinții germani n-au pierdut nimic. (La un moment dat, „liberalii” încâiniți din partidul său au încercat să confiște proprietățile prinților germani, iar Hitler a fost nevoit să pună capăt unei răscoale iscată în propriile sale rânduri pentru a proteja drepturile prinților, lucru pe care l-a și făcut.) Hitler a fost un naționalist care credea în proprietatea privată.

E de prisos să subliniez faptul că Hitler i-a oferit poporului său CONDUCERE – nicidecum vorbe dulci sau demagogie, iar în schimb poporul l-a iubit pentru acest lucru. L-au urmat din dragoste și de bunăvoie, așa cum fac membrii unui grup social fericit, plin de succes și sănătos.

În mijlocul poporului condus de Hitler era pace și ordine, pentru că Hitler i-a învățat că fiecare merită și trebuie să primească la fel de mult respect, indiferent că lucrează ca săpător de șanțuri (dacă aceasta era limita capacității sale de a-și servi poporul), inventator sau lider politic.

În Germania lui Hitler, fiecare persoană era onorată pentru locul pe care-l ocupa în societate, atâta timp cât își făcea treaba ca la carte. Aceștia nu erau îmboldiți de la spate (așa cum evreii ne îmboldesc poporul nostru) să ceară locuri de muncă numai ca președinți, consilieri și executivi, pentru că nu toți oamenii s-au născut talentați pentru a servi din astfel de posturi.

A abandona lucrul pe care-l știi face, pentru a ținti spre locuri de muncă în care nu poți face față, înseamnă perturbarea unei societăți ordonate și fericite, și frustrarea fără rost a individului care refuză să-și recunoască locul natural în această lume.

În acest scop, statul hitlerist a recunoscut Legea STATUTULUI. Fiecare om era onorat pentru lucrul pe care l-a făcut în mod loial și în care a depus cel mai mare efort, indiferent că era fermier, războinic, muncitor necalificat, muncitor în fabrică sau orice altceva.

Și, finalmente, Hitler s-a asigurat că femeilor le-a fost înapoiat dreptul antic înnăscut și le-a onorat ca neveste, mame și creatoare de familii fericire și sănătoase – autoarele oamenilor cu coloană vertebrală.

Acum, minciunile despre vremurile lui Hitler sunt atât de numeroase și de puternice, încât îți e aproape imposibil să te îndoiești de ele. Însă dacă întâlnești un german sincer și curajos, care a trăit în acele vremuri minunate (și care e gata să vorbească despre acestea, în ciuda terorii care-i paște pe aceia care îndrăznesc să spună adevărul), vei afla că poporul german a gustat adevărata conducere naturală și sănătoasă, atunci când au fost conduși de Hitler.

Pentru a împiedica împrăștierea cunoștinței despre acea condiție naturală a societății (ceea ce ar fi condus la distrugerea existenței parazite a evreimii) acei împielițați de evrei ne-au provocat pe restul dintre noi să mergem să măcelărim și să zdrobim acest miracol al renașterii albilor arieni.

Legea naturală, însă, nu poate fi zdrobită, la fel cum nu poți zdrobi nici faptul că doi plus doi fac patru. Îi poți teroriza pe oameni să spună că „doi plus doi fac șapte” – însă cu toate acestea, doi plus doi continuă să fie patru, și întotdeauna vor exista oameni curajoși și înțelepți ca, mai repede sau mai târziu, să-i pună la pământ pe teroriști și mincinoși și să restabilească adevărul.

Acest lucru se întâmplă deja peste tot în lume.

„Bandele” de tineri pe care le-am menționat mai sus, scot doar în evidență ceea ce se întâmplă cu adevărat. Oamenii își vor găsi calea înapoi la „Legile tribului.”

Ceea ce Hitler a oferit lumii, sub forma Național Socialismului e, într-un fel, doar o formă modernă a „legii tribului” antică și naturală, prescripția pentru un trai fericit și sănătos în cadrul unui grup, pe care Natura l-a pus în fiecare făptură vie, inclusiv în om.

Național Socialismul nu e nimic mai mult și nimic mai puțin decât ORDINE NATURALĂ (un termen care, într-un fel, ar fi mai descriptiv decât termenul de „Național Socialism.”) Hitler a trebuit să-și aleagă un nume pentru mișcarea sa, care să aibă succes într-o situație politică specifică și, prin urmare, a fost forțat să folosească nume și termeni care-l vor ajuta să-și ducă la îndeplinire planurile. În Germania existat milioane și milioane de germani care se considerau a fi „socialiști” – însă se aflau în ghearele manipulative ale evreilor. Decât să lupte mai multe bătălii decât era necesar, practic Hitler le-a spus acestor milioane: „Dacă trebuie să fiți ‘socialiști,’ haidem să nu fim ‘socialiști’ marxiști evreiești – ci haidem să fim ‘NAȚIONAL socialiști,’ care înseamnă o societate națională. Haidem să fim ‘socialiști’ pentru Germania, nu pentru evrei.”

Și asta a funcționat! Milioane și milioane de bărbați și femei de treabă pe care evreii i-au sedus să intre în comunism, au fost recâștigați de Hitler înapoi de partea poporului german și a Ordinii Naturale a traiului sănătos în grup.

Pe lângă elementele fundamentale ale ordinii naturale, pe care le-am amintit mai sus, Național Socialismul întruchipează ceva cu mult mai înalt și mai nobil decât orice simplu set de reguli sau principii. Național Socialismul, ca FILOZOFIE, întruchipează acel impuls etern prezent în toate ființele vii, impuls spre un nivel existențial mai înalt, spre perfecțiune, spre zeificare.

Această idee „aristocrată” din Național Socialism – ideea luptei constante prezente în Natură, spre nivele existențiale din ce în ce mai înalte, mai complexe, mai perfecte – reprezintă aspectul metafizic și supranatural al idealului nostru.

Altfel spus, conceptele despre justiția socială și ordinea naturală reprezintă organele și nervii Național Socialismului, însă PERSONALITATEA acestuia, aspectul său „religios” – ceea ce-l ridică deasupra oricărei alte filosofii strict politice – e atitudinea veneratoare pe care o are pentru Natură, și dragostea religioasă pentru darurile minunate primite din partea unui Creator necunoscut.

Spre exemplu, creștinismul se crede a fi ceva cu mult mai înalt decât ritualurile, rugăciunile sau crezurile sale. Creștinismul susține că constă într-o LUPTĂ SPIRITUALĂ spre idealurile pe care credincioșii le au referitor la perfecțiunea spirituală. Național Socialismul nu doar afirmă ci chiar ESTE o astfel de luptă spre nivele din ce în ce mai înalte, chiar aici pe acest pământ, în timp ce creștinismul nu se luptă pentru un viitor și o viață mai bună pe acest pământ – iar acesta e un lucru nenatural și care nu poate fi obținut.

Pentru „soldatul” de rând din „armata” noastră, care clădește Ordinea Naturală și se luptă pentru aceasta – pentru Național Socialism – e suficient dacă acesta respectă și se supune legilor și doctrinelor stabilite de idealurile nobile ale Filozofiei noastre, îndrumat doar de o iubire instinctivă pentru aceste idealuri, chiar dacă nu înțelege în mod complet formele supreme ale Filozofiei noastre.

La fel cum marii lideri creștini nu au fost aceia preocupați cu detaliile și regulile creștine, ci aceia care au fost „intoxicați” cu cele mai înalte idealuri ale religiei, tot așa și liderii din elita național socialistă trebuie să împărtășească această abordare fundamental religioasă. Pentru ei, adevărata semnificație a doctrinei noastre rasiale trebuie să facă parte din „lupta” lor idealistă spre „Providență.”

Prin identificarea noastră totală cu rasa noastră măreață, devenim părtași la gloriile sale trecute și viitoare. Când contribuim în orice fel, în special prin devotament total în ajutarea rasei noastre pe calea dobândirii unei existențe superioare, ne apropiem de Providență – de Creatorul măreței noastre rase.

Pe scurt, în timp ce mecanica și regulile Național Socialismului, așa cum au fost ele expuse în această carte, sunt suficiente pentru majoritatea dinte noi; pentru puținii idealiști care sunt gata să-și sacrifice propriile lor vieți pentru cauza poporului din care fac parte, Național Socialismul trebuie să fie un ideal religios foarte real – o luptă spre Providență. Național Socialismul e singura mișcare care a dobândit suficient de multă autocunoaștere și perspicacitate pentru a putea înțelege această îndepărtare de artificialitatea și miopia liberalismului, și apropiere de înțelepciunea eternă a Naturii. Convingerea noastră hotărâtoare în rasă, insistența pe legile naturale în societate, economie și în toate celelalte activități umane reprezintă, în fiecare caz, aplicarea conștientă și științifică a legilor de fier a Naturii, și nicidecum pervertirile îngâmfate și mioape ale acestor legi, așa cum sunt ele forțate asupra populației de liberalii și marxiștii aroganți și cu creierul cât o alună.

Oponenții noștri liberali și marxiști sunt pe cât se poate de orbi la ceea ce fac. Însă în fiecare caz, se va vedea că aceștia urăsc practic legile Naturii, „intelectuali” îngâmfați care sunt victimele truismului care spune că „puțină cunoștință” reprezintă „un lucru periculos.” Acum că au reușit să-l învețe pe negrul congolez să recite poezii sau să se comporte precum un avocat sau doctor, acum se semețesc în abilitatea lor de a denatura Natura astfel încât aceasta să se conformeze lor, și-și imaginează că din orice necivilizat pot face alb occidental. Aceștia pur și simplu refuză să accepte faptul că Natura l-a făcut deja pe negru așa cum e și că nici un on nu va putea vreodată să facă o „geantă de mătase din urechea scroafei.”

Național Socialismul e esența distilată a dragostei și respectului pentru Natură, și aplicarea conștientă, iubitoare și științifică în fiecare moment al existenței umane, a legilor Naturii eterne, drepte și frumoase. În același timp, Național Socialismul recunoaște nevoia pe care oamenii o au după o cultură superioară culturii animalelor necugetătoare din junglă, iar acest fapt, spre exemplu, elevează aplicarea legii naturale deasupra competiției acerbe prezente în lumea animală, la o competiție reglementată și ordonată guvernată de reguli drepte.

Oponenții noștri au eliminat în mod total competiția, ceea ce nu e absolut deloc natural.

Național socialismul insistă pe ideea că omul poate rafina și îmbogăți aplicarea Legilor Naturale, spre beneficiul omenirii, însă de asemenea insistă asupra faptului că omul nu poate evita sau sfida Legea Naturală.

Între condiția de sănătate socială („Național Socialismul” sau Ordinea Naturală) și condiția de boală socială (marxismul evreiesc), se întinde „tărâmul nimănui” și al nimicului – locul în care oamenii nu sunt nici morți, dar nici cu adevărat în viață.

Democrația, „liberalismul” și „conservatismul” sunt condiții pure și veritabile ale nimicului. În adâncul lor acestea nu au nicio perspectivă bazică, fundamentală asupra vieții, nicio înțelegere și nicio forță vitală. Acestea nu sunt decât trucuri fanteziste cu cuvinte și fraze frumoase, care în fond nu au nicio semnificație reală. Nu duc decât la haos și pregătesc calea spre comunismul evreiesc damnabil și nenatural.

Singura cale prin care putem pune capăt acestei înșelătorii evreiești și prin care putem capta mințile și inimile poporului nostru, o reprezintă restaurarea Ordinii Natural – Legile tribului – care e singura capabilă să ne redea tăria și voința de a reafirma superioritatea naturală și biologică a rasei noastre albe; în felul acesta putem salva Civilizația Occidentală.

Dacă distrugi forțele coezive ale Ordinii Naturale prezente în orice grup, acel grup va deveni haotic, deznădăjduit, frustrat, pierdut, gol, vicios și, în cele din urmă, lipsit de apărare în fața unui grup care e unit și care e supus Legilor tribului.

Acesta-i motivul pentru care, în atât de multe cazuri, negrii terifiază orașe întregi. Aceștia sunt uniți. Lovește-l pe unul dintre ei, și un milion de negrii vor rage înapoi spre tine. Din acest motiv poliția adesea nu mai îndrăznește să-i aresteze, nici măcar atunci când negrii sunt implicați în cele mai scandaloase infracțiuni.

Iar evreii sunt chiar și mai puternici în mijlocul nostru, și asta se datorează aceluiași motiv. Aceștia sunt uniți.

Adăugând Legile tribului la Legile rasei, pe care le-am examinat în Capitolul IX, putem sintetiza o lege nouă a societății moderne; Legea dominației grupului.

Într-o conjunctură naturală, acel animal sau grup omenesc primitiv care e superior din punct de vedere biologic, adică grupul compus din cei mai buni indivizi, care poartă cele mai bune gene și cromozomi, va domina grupurile inferioare, pentru că în Natură toate grupurile (fie ele superioare sau inferioare) sunt supuse în aceiași măsură Legilor tribului.

În felul acesta, singurul factor care operează în mod competitiv în lumea animală, e excelență biologică a rasei. Însă „liberalismul” evreiesc au distrus atât de mult abilitatea albului modern de a simți și de a se supune legilor naturale ale tribului, încât acesta și-a pierdut coeziunea de grup; a ajuns un animal social „dezlipit” de societatea sa; e fragmentat și pulverizat într-un milion de indivizi izolați și în sute de mii de subgrupuri și clase egoiste, etc. Această fragmentare aproape completă a „tribului” albilor, ne-a redus grupul la impotență.

Legea DOMINAȚIEI GRUPULUI, așa cum se manifestă ea printre oameni, e regula conform căreia orice grup care urmează Legile naturale ale tribului în mod fanatic, va putea domina orice grup care desconsideră aceste legi, și asta indiferent de cât de inferior e „tribul” care urmează aceste legi.

Din acest motiv negrii și evreii îi împing în stânga și-n dreapta pe albi, în America care a fost a fost construită și moștenită de albi. Din acest motiv noi suferim din cauza tiraniei „minorității.” Indiferent că e inferioară, o minoritate bine organizată deține puterea – în timp ce majoritatea albă, ne-evreică, e un gigant paralizat, ghemuit și neajutorat.

În consecință, țelul revoluției noastre național socialiste e restaurarea legilor tribului în mijlocul poporului nostru, pentru a permite ca superioritatea biologică a rasei să le ofere din nou albilor dominația asupra lucrurilor pe care le-a construit și pe care ar trebui să le guverneze.

Hitler și Național Socialismul exact asta au realizat în Germania pentru milioane și milioane de oameni fragmentați, care erau scufundați în adâncurile deznădăjduirii și a haosului.

Hitler nu a fost încununat cu atât de mult succes printre germani pentru că a fost un „tip dur,” nici pentru că a organizat mitinguri mari și entuziaste, nici pentru că germanii sunt „fiare” înnăscute, și nici din cauza altor motive inventate de evreii mincinoși și de aliații lor liberali și conservatori lingușitori.

Motivul pentru care Hitler a putut realiza un miracol social în Germania, a fost pentru că Hitler a înțeles în mod intuitiv lucrurile amintite de mine și și-a restaurat poporul înapoi la ORDINEA SOCIALĂ NATURALĂ.

Hitler și-a învățat conaționalii să nu se mai urască între ei ca niște indivizi izolați, singuri și înspăimântați, și le-a înapoiat simțul sacru al patriotismului, al „tribului;” da, cel al adevăratei fraternități (nu de tipul artificial promovat de evrei). (Nu e nimic greșit, ba chiar din contră, cu ideea de „fraternitate” între tine și poporul tău. „Fraternitatea” devine un sinonim cu catastrofa rasială doar atunci când evreii vicleni extind în mod fals semnificația „fraternității,” încercând să ne facă „frați” cu cei din tribul zulu, cu pigmeii, chinezii, boșimanii și cu evreii.)

Hitler i-a dat poporului său acel spirit sacrificator al dragostei calde pentru familie și națiune (care e o „familie” mai mare), spirit care unește și binecuvântează orice grup social natural din creație.

Așa cum am mai spus în mai multe rânduri, nimeni nu poate trăi fericit, productiv și plin de succes dacă e un individ singuratic și acru, aflat în război cu semenii săi. Fiecare dintre noi avem o nevoie profundă de căldura și dragostea grupul și familiei biologice din care facem parte. Omul modern a pierdut acel simț al căldurii, loialității și dragostei pentru grup, iar ca rezultat avem parte de tot haosul și goliciunea spirituală pe care o întâlnim la tot pasul în societatea occidentală aflată în stadiu de dezintegrare.

Ororile descrise în primul capitol al acestei cărți sunt rezultatul direct al sfidării acestor legi de către America. Dacă nu ne restaurăm poporul înapoi la ORDINEA NATURALĂ, la „Legile tribului,” exact așa cum a făcut Hitler, aceste orori vor continua chiar dacă evreii și negrii ar fi să dispară peste noapte.

Prin urmare, revoluția noastră nu e materială și fizică, ci e o revoluție spirituală radicală în sentimentele națiunii noastre:

Eliminarea atomismului egoist și al „individualismului” lacom și mărginit – indiferent că-l numim „liberalism,” „conservatism” sau „demagogie” – și reaprinderea în inimile albilor occidentali a sentimentelor profund satisfăcătoare de dragoste pentru semenii noștri. Această dragoste pentru grupul din care faci parte se manifestă prin dorința de a sacrifica și dărui pentru familia ta – și pentru marea familie rasială.


Thomas

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10