Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 29-Dec-2018 08:44:45

Forores
Centurion ✸ ✸ ✸ ✸
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,783

Crezul Creativ #01

Biblia Omului Alb de Ben Klassen (Introducere)
OBIECTIVELE CREATIVITĂŢII: RELIGIA PATRU DIMENSIONALĂ

  Construirea unei noi lumi frumoase. Noi, Creatorii, suntem constructori. Suntem dedicaţi ideii de a construi o lume frumoasă diferită şi superioară faţă de cea actuală, pentru care noi Creatorii acestei generații vom ajunge în istorie ca şi revoluționarii care au inaugurat Era de Aur a Omenirii.

  O Minte Sănătoasă într-un Corp Sănătos într-o Societate Sănătoasă într-un Mediu Sănătos. Acest citat simplu însumează esenţa programului nostru. Din acest motiv spunem că Creativitatea este o religie patru dimensională.

  Anvergură. În timp ce acest lucru poate suna simplu, în ramificațiile sale, programul nostru este atât de amplu, atât de profund şi atât de revoluționar încât implicațiile sale depline nu vor fi în totalitate înțelese în timpul care va veni.
În timp ce ideea unei minți sănătoase într-un corp sănătos a fost deja susținută în filosofia grecilor antici, noi completăm această idee prin includerea unei societăți sănătoase, unei rase sănătoase şi a unui mediu de viață sănătos pe această Planetă. Această însumare cuprinde întreaga filozofie ca fiind dogma religie noastre. În plus, gândirea noastră în toate aspectele sale este la o scară globală şi cuprinde întreg Pământul.

  Regula noastră de Aur. În timp ce suntem extrem de mândri de realizările Rasei Albe pe parcursul întregii istorii şi civilizații, nu suntem însă deosebit de mândri de situația prostească actuală şi de lașitatea la care generația prezentă a ajuns.
  Cu toate acestea, Rasa Albă este Elita Naturii, cea mai evoluată creatură produsă din toate timpurile. Noi Creatorii, fiind membri ai acestei Elite, suntem extrem de interesați de bunăstarea şi viitorul Rasei Albe. Suntem interesați în a salva Rasa Albă nu pe atât de mult pentru ce este astăzi, ci pentru potențialul viitor strălucitor pe care îl poate avea dacă va urma un program deliberat de procreare şi îmbunătățire a lumii. Programul şi crezul nostru sunt menite să promoveze aceste interese ale Rasei Albe, astfel încât să poată atinge cel mai extraordinar potențial, care este adevăratul ei destin. Prin urmare, esența crezului nostru este aceasta: Ce este bun pentru Rasa Albă este cea mai înaltă virtute; Ceea ce este rău pentru Rasa Albă este păcatul suprem. Noi numim aceasta „Regula de aur” şi am subliniat de mai multe ori acest crez de bază în prima noastră carte, RELIGIA ETERNĂ A NATURII. 

  Învierea şi răscumpărarea Rasei Albe. Omul Alb este extraordinar de creativ. El este cel mai mare constructor pe care lumea l-a cunoscut vreodată. El este constructorul civilizațiilor și  imperiilor lumii. Liberă şi fără limitări, ceea ce Rasa Albă poate realiza când e bine organizată este cu adevărat fenomenal şi cutremurător. Scopul Bisericii Creatorului este acela de a dezvolta şi de a aduce la suprafață acest potențial extraordinar. Aducerea acestui potențial minunat este ceea ce vrem să spunem prin învierea şi răscumpărarea Rasei Albe. Scopul nostru suprem este de a promova cele mai bune interese ale Rasei Albe. Nici un preț nu este prea mare, nici o luptă prea crâncenă. Dorim cu plăcere să plătim prețul pentru realizarea acestui scop nobil, indiferent care ar fi acela.

  Fabricarea unei revoluţii mondiale. Fie că ne place sau nu (iar noi Creatorii acceptăm) o îndepărtată revoluție este în curs de fabricare. Indiferent dacă ne place sau nu, revoluția iminentă va da peste cap complet şi irevocabil afacerile oamenilor. Revoluția care va urma fie va duce la degenerarea totală a omenirii într-o hoardă de inadaptați mizerabili, fie va conduce la inaugurarea Epocii de Aur a Super Omului şi către un viitor strălucit. Noi Creatorii „călărim” valul viitorului şi prin anticiparea şi planificarea viitorului nostru suntem determinați să-l modelăm în aşa fel încât noi, copii noştri şi generaţiile viitoare să poată privi înainte către o lume mai Albă şi mai Luminoasă de o asemenea măreție care să le rătăcească imaginația.

   Lumea viitoare pe care intenționăm să o construim. Pe scurt, aici sunt doar câteva dintre idele generale ale lumii mai bune pe care vrem să o construim.

   O lume mai strălucitoare a oamenilor frumoși şi sănătoși. O lume fără cancer. O lume fără boli de inimă. O lume în care se va pune mult mai mult accent pe construirea sănătății decât mai degrabă pe vindecarea bolilor şi în care sănătatea excelentă va fi norma şi nu excepția. Acest lucru intenționăm să-l realizăm printr-un program numit „Traiul salubru”. Vom avea câteva capitole pe această temă. Noi anticipăm o lume viitoare în care inteligenta medie individuală va fi crescută semnificativ pe parcursul generațiilor. O lume liberă de nebunie, aziluri, idioți sau tâmpiți. O lume curată în care va fi foarte puțină poluare a mediului. O lume fără crime în care bărbatul, femeia sau copilul să poată umbla în oricare ceas al zilei sau al nopții fără frica că vor fi asaltați; o lume a legii şi a ordinii; o lume fără sărăcie; o lume în care fiecare persoană va fi un angajat creativ şi remunerat, într-un fel sau altul în timpul vieții sale totale, un timp de viață care va fi prelungit față de cel al lumii actuale. Cu toate acestea, permiteți-mi să subliniez rapid că nu suntem la fel de mult interesați de prelungirea duratei de viaţă pe cât suntem de interesați în îmbunătățirea sănătății individuale şi de calitatea vieţii, indiferent de cât durează aceasta. Durata mai lungă de viață este doar un beneficiu secundar ca urmare a bunăstării superioare.

  Problemele rasiale rezolvate. Viitoarea lume, după cum o vizualizăm noi, va fi una fără probleme rasiale, bariere lingvistice şi fără războaie fratricide. Populația va fi hrănită bine, dar nu va avea probleme cu suprapopularea sau aglomerarea. Nici nu va avea lipsuri de hrană, resurse energetice ori finanțe. Va exista abundență pentru fiecare. O viaţă fericită, bogată şi bine rotunjită va fi uşor de obţinut pentru toată lumea.

  Fără superstiții. Vedem o lume în care superstițiile, frica de iad şi „stafiile de pe cer” vor fi îngropate împreună cu superstițiile strămoșilor noștri barbari. Superstițiile nu vor mai fi exploatate pentru profit de escroci cu scopul de a chinui şi domina mințile credule. Privim înainte spre o lume unde bărbatul şi femeia pot înființa o familie de copii frumoși, sănătoși şi inteligenți în securitate economică. Vor avea garanția unei lumi viitoare stabile în care se pot aștepta ca şi copii lor să poată privi înainte spre aceleași oportunități atunci când vor creste.

  Visele devenind realitate. Acesta este viitoarea lume a Creativităţii pe care noi o vizualizăm. Un ordin înalt? Fantastic? O utopie care poate fi contemplată doar de visători? Poate că aşa e. Dar noi nu doar o vizualizăm, ci suntem determinați să dăm ce avem mai bun pentru a o aduce la realitate. Nu suntem nişte simpli vizionari, ci din contră, avem planuri bine puse la punct, programe realistice şi un crez militant  pentru a o crea. Tu faci parte din acest program, dragul meu Camarad Rasial Alb. Cu ajutorul tău nu numai că o putem face, ci trebuie şi o vom face. Este religia noastră, credinţa noastră, şi motivul nostru de a exista. Doar rămâi cu noi până la ultimul cuvânt de pe ultima pagină a acestei Biblii a Omului Alb şi vei învăţa cum se va face şi de ce trebuie făcută această lume a Creativităţii şi cum poţi fi un participant major în cea mai captivantă şi curajoasă acțiune a istoriei.

Lumea zilei de astăzi în revoluţie. Noi deja am afirmat că o revoluţie drastică a întregii lumi este deja în mişcare, o revoluţie care nu este făcută de către noi. Problema cu cele mai multe revoluții din istorie este aceea că ele au fost foarte distructive, lăsând în urmă un număr foarte ridicat de morți, distrugeri şi anarhie. Pentru a preveni o asemenea catastrofă majoră din materializare în viitorul copiilor noştri şi ai urmaşilor lor, planurile şi speranțele Bisericii Creatorului au evoluat. Este un asemenea program la care Rasa Albă nici nu şi l-a putut imagina în toată istorie ei briliantă dar tragică de 6.000 de ani.

  Lume bolnavă. Dacă acordăm puţină atenţie lumii actuale, în ultimul sfert al secolului 20 putem descoperi o lume foarte bolnavă. Este bolnavă din punct de vedere fizic, mintal, spiritual, social şi economic. Este bolnavă rasial şi eugenic. Nu doar că este bolnavă în toate aceste aspecte, dar pare că situaţia devine din ce în ce mai rea cu fiecare an fără o soluţie vizibilă la orizont. Acest lucru are loc mai ales în porțiunea „civilizată”, care în esență cuprinde Rasa Albă.

  Bolnavă fizic. Cancerul este în momentul actual ucigașul numărul unu atât în cazul adulților cât şi al copiilor. Boli de inimă, cancer şi alte boli degenerative ucid mai mulţi oameni ca niciodată într-un ritm alarmant şi cu nici o soluţie vizibilă la orizont. Costurile medicale şi de spitalizare continuă să crească la o rata incredibilă şi nimeni nu ştie când se vor opri. Oamenii înghit miliarde de pastile şi ingerează tablete otrăvitoare la o rată la care nimeni nu s-a gândit înainte, şi nici măcar nu se însănătoșesc, ba chiar din contră, devin mai bolnavi. Spitalele de boli mintale şi azilurile de nebuni sunt supraîncărcate şi cresc în numere ca niciodată în întreaga istorie. Oamenii, după cum am spus, sunt bolnavi în minte, trup şi spirit şi situaţia lor se înrăutățește.

  Eşecul ştiinţei medicale. „Metoda medicală ortodoxă” „acceptată” nu a rezolvat problema. Ci chiar, după cum s-a dovedit în timp, a intensificat-o şi a făcut-o mai rea.
   Dar nu dispera. Noi, cei ai Bisericii Creatorului, avem o soluţie directă şi totală. Merită să ne asculţi până la sfârşit şi să te dedici aducerii la realitate a Erei de Aur menționate anterior. Păstrează-ţi mintea deschisă şi citește în continuare. Înainte de toate, gândește.

  Bolnavă economic. În continuare, să privim mai îndeaproape această problemă. Am spus că această lume este bolnavă şi economic şi că situaţia devine din ce în ce mai rea. Să privim în particular America, care în momentul prezent este tara cea mai influentă şi bogată din lume şi în spatele căreia se află visele şi speranțele oamenilor noroioși de pretutindeni. Nu doar că este speranța şi invidia lumii, dar prin mărimea sa, acum(stupid) subvenționează peste 121 de ţări şi ajută la rezolvarea problemei suprapopulației raselor de noroi şi astfel îşi autosabotează propriul viitor prin criză economică. Cu toate că nu este numărul unu, în America, la fel ca în restul lumii, economia este bolnavă, bolnavă, bolnavă şi devine şi mai bolnavă. Datoria noastră națională crește vertiginos până la stele. Acea creștere nu se stabilizează, ci din contră, accelerează la o rată imposibilă care poate duce doar la colaps economic şi valută fără valoare. Șomajul şi proiectele de bunăstare cresc cu o rată care nu mai poate continua. Colapsul economic este intensificat de un guvern pervertit care încurajează creșterea în număr şi multiplicarea paraziților şi a celor care iau fără să ofere nimic înapoi prin ușurarea metodei şi în unele cazuri (special în cazul negrilor) au făcut în aşa fel încât să fie mult mai profitabil să se procreeze şi să nu lucreze. Lipsa noastră de combustibili devine tot mai acută şi dependența noastră de import din zone străine ostile creste dramatic în fiecare an. Inflația şi preţurile cresc fără ca vreun sfârșit să fie posibil.
  Am putea cita un maldăr de pagini cu statistici, dar ele ar deveni deja expirate înainte ca această carte să fie publicată. Este obiectivul nostru să nu rămânem într-o asemenea situaţie şi doar să o menţionăm cât mai pe scurt. Este o situaţie de care eşti, fără nici un dubiu, deja conştient şi anume că – economia Americii şi a restului lumii este bolnavă – şi devine tot mai rea pe an ce trece. Un sfert de lume, propriu-zis, deja flămânzește în timp ce numărul populaţiei explodează peste pragul de 4 miliarde şi continuă să se multiplice în numere tot mai mari în intervale de timp tot mai scurte. Acest haos nu va putea continua la nesfârşit. Există deja vuietul unei revoluţii la nivel global şi vine la fel de sigur precum soarele care va răsării în est mâine dimineaţă.

  Bolnavi educaţional. Dacă aruncăm o privire şi în domeniul educaţiei găsim că niciodată în istorie școlile noastre, facultățile şi universitățile nu s-au aflat într-o asemenea stare deplorabilă ca cea din zilele noastre. Cu Curtea Supremă şi guvernul nostru străin care forţează un program tiranic de transport cu autobuzul şi integrare forțată a raselor în sistem, întregul nostru program educaţional se află într-o dezordine totală. În loc ca şcolile să fie locuri liniştite unde copii să poată învăţa lucrurile cele mai esenţiale ale vieţii şi să se pregătească pentru un viitor mai strălucit, şcolile noastre au devenit o cloacă de conflicte, crime, narcotice şi în general, o mixtură din mai multe tipuri de mizerie obligatorie, atât pentru profesor cât şi pentru elev. Din punctul de vedere al părinţilor, şcolile au devenit închisori obligatorii la care ei sunt forţaţi să îşi trimită copii câte cinci zile pe săptămână cu o cheltuială extraordinară şi din ce în ce mai mare. În asemenea închisori controlate de stat ei se pot aştepta ca copii lor să înveţe foarte puţine lucruri folositoare sau bune, dar pot fi siguri că aceştia vor fi introduşi în lumea crimelor, drogurilor, limbajului vulgar şi chiar pot ajunge să crească numărul grupurilor periculoase şi semi-sălbatice de negroizi.

  Colegii ruinătoare pentru tinerii noştri, scumpe pentru părinţi. La nivelul colegiilor şi universităților, părinții se pot aştepta să plătească pentru un program de ruinare a educaţiei care îi vor falimenta pentru o perioadă între patru şi opt ani. La ce se pot aştepta ca copii lor să înveţe la un colegiu? Printre altele, copii lor vor fi subiecții unor programe masive de poluare a creierului prin primirea unor informaţii eronate legate de mixarea rasială. Minții lor tinere receptive, dar nu prea discriminatorii, le va fi predat din nou şi din nou că ar trebui să se mixeze cu negrii şi să se căsătorească cu ei. Le va fi spus că negrii nu doar că sunt egali cu Albii, ci chiar că le sunt superiori în multe aspecte. Le va fi spus că ar trebui să fie rușinați de mândria şi glorioasa lor ereditate Albă şi le va fi pus în cârcă un imens complex de vinovăţie, având în vedere că le va fi repetat din nou şi din nou că Rasa Albă este responsabilă pentru toate lucrurile rele petrecute în lume şi că negrii şi rasele noroioase sunt „eroii”. Vor fi învăţaţi să îşi urască părinţii, ereditatea lor Albă şi să îşi urască propria rasă. Vor fi învăţaţi că ideile, manierele, caracteristicile, graniţele şi tradiţiile părinţilor lor şi ale strămoşilor sunt de modă veche, înapoia timpurilor şi vor arunca un morman de dispreţ şi batjocură asupra lor. Pe scurt, vor fi învăţaţi să îi iubească pe evrei, negri şi să îşi urască preţioasa lor Rasă Albă.

  Codurile morale distruse. Acesta nu este sfârșitul daunelor la care părinții se pot aștepta, când, printr-un sacrificiu imens își trimit copii la colegiu. Se pot aştepta ca şi codurile morale în care şi-au crescut copii (pentru) o viaţă întreagă vor fi rău afectate, dacă nu chiar distruse şi debarasate deodată. Se pot aştepta ca obiceiurile personale ale copiilor şi aparenţa să degenereze către cea a unui hipiot cu părul lung, ultimul neglijent. Se pot aştepta ca progeniturile lor să fie introduse mai mult ca sigur în lumea drogurilor, cu mari şanse să cadă plasă dependenţei de droguri şi să fie ruinaţi pentru tot restul vieţii lor.
  Părinţii se pot aştepta ca un bun procentaj să absolve colegiul fără ca măcar să fie capabili să citească, să scrie ori să vorbească limba engleză cursiv.

  Preţuri exorbitante. Pentru toate acestea părinţii vor plăti sume colosale într-o aflaţi într-o situaţie economică dificilă, tensionată şi stresantă emoțional prin care îşi vor deteriora cea mai de preţ posesiune a lor- copii.
  Într-adevăr, educaţia din ziua de astăzi este extrem de malignă şi constant devine mai rea. Din nou, apropierile „ortodoxe acceptate” nu au rezolvat problema. Chiar contrariul, au agravat problema.

  Eugenia şi disgenezia. O boală la fel de alarmantă precum cele menţionate mai sus şi este considerabil cea mai vicioasă cu daune permanente, a fost aruncată asupra noastră, a Rasei Albe, în zona rasei şi a geneticii. Dacă trendul prezent continuă, Rasa Albă, cea mai avansată creaţie a Naturii, va fi ştearsă biologic şi exterminată în una sau două generaţii viitoare. Ne-a fost spus în mod continuu despre creşterea explozivă a populaţiei care are loc în momentul actual. Dar cel mai important factor care a fost conspiraţional ţinut secret faţă de noi este acesta: în timp ce rasele de noroi se înmulţesc în ritm alarmant, Rasa Albă nu doar că devine mai mică, ci este corcită înspre extincție. În acelaşi timp, negrii, mexicanii, hindușii, chinezii, indonezienii, rasele mixate ale Africii de Sud şi alte sute de specii corcite ale raselor de noroi se extind cu o rată fantastică, fără precedent în istorie.

  Explozia Raselor de Noroi. Şi de ce are loc extinderea bruscă a raselor de noroi? Din cauza politicilor benevole ale Omului Alb care îi subvenționează cu mâncare, tehnologie medicală, tehnologie industrială şi ajutor social care constă în bani şi cadouri, iar toate aceste costuri sunt suportate de Rasa Albă şi sunt în detrimentul Ei şi în beneficiul expansiunii rapide a raselor de noroi. După cum vom vedea mai târziu, asemenea politici idioate reprezintă sinuciderea Rasei Albe şi proliferarea raselor subnormale de noroi. Consecinţele unei asemenea politici suicidare vor fi prăbuşirea civilizaţiei şi o lume flămândă plină cu rase de noroi, o lume a haosului, foametei şi anarhiei. O asemenea viziune a lumii poate fi deja observată cu uşurinţă în multe locuri din lumea de astăzi de oricine care e dispus să privească cu ochii deschişi. Câteva exemple sunt Haiti, India, fostul Congo Belgian din care Omul Alb a fost dat afară de către propriul guvern(controlat de evrei) din Belgia, iar lista poate continua. În general, toată Africa aflată la nord de Rhodesia şi Africa de Sud se află în anarhie, foamete şi degenerare rasială. Chiar şi Africa de Sud şi Rhodesia sunt osândite colapsului şi menite să se întoarcă înapoi în junglă dacă cursul nebunesc al lucrurilor din momentul actual continuă să fie urmat. În timp ce scriu asta, Rhodesia, protejată de trădătorii din interior, din Anglia şi din SUA, deja a fost dată negroizilor.

  Degenerare genetică constantă. Există încă un factor care trebuie menționat în legătură cu subiectul degenerării rasiale a omenirii ca întreg şi în particular al Rasei Albe. Chiar şi în Rasa Albă există o uzură constantă şi degenerare a sănătăţii genetice a rasei. Chiar şi printre cei din Rasa Albă care nu au fost contaminaţi de mixtul rasial cu rasele de noroi, genofondul se degenerează şi se duce la vale. De ce? Vinovate sunt polițele nebunești pe care le-am acceptat în medicină, politici, educaţie şi în mod special, în religie.
  Aşa că acum apare enigma problemei. Lumea este malignă în toate aspectele de bază pe care le-am menţionat anterior, pentru că gândirea noastră, pur şi simplu, a fost şi încă este, bolnavă. Mintea Omului Alb a devenit extrem de malignă şi sinucigaşă.

  Minţile bolnave, cauza problemei. Acum vom stabili o premisă pe care o vom repeta şi reliefa din nou şi din nou în această carte: majoritatea problemelor noastre pornesc din minte. Toate soluţiile pentru aceste probleme, de asemenea pornesc tot din minte.
  Amintiţi-vă că am stabilit încă de la început că obiectivul nostru principal este: O Minte Sănătoasă într-un Corp Sănătos într-o Societate Sănătoasă într-un Mediu Sănătos. Doar dacă tratăm întregul vom fi capabili să rezolvăm multitudinea de probleme. Pentru a face acestea, noi, Creatorii susținem că trebuie să începem cu mintea. Trebuie, mai întâi de toate, să ne corectăm modul de gândire şi să ne aducem mintea în sfera sănătăţii mintale. Înainte să putem face asta, trebuie să ne curăţăm mintea de poluarea şi contaminarea care acum îi paralizează şi înceţoşează gândirea. Până nu facem asta, nu suntem capabili să gândim logic. De exemplu, în secolele dinaintea lui Columb, aproape toţi oamenii au crezut că Pământul este plat. Până ce acea idee nu a fost scoasă din minţile oamenilor, gândul că Pământul este sferic nu a putut încăpea în acelaşi creier. Şi până când ideea că Pământul este sferic a fost acceptată universal, progresul în navigaţie, explorare, descoperire a fost foarte slab, iar expansiunea orizonturilor Omului Alb au avut de aşteptat.

  Umplut cu Idei Suicidare. Similar şi în cazul rasei, religiei şi eugenicii, atât timp când minţile noastre sunt umplute cu o masă enormă de boli şi idei suicidare, idei care au un fundament fals, mici progrese pot fi făcute în aceste aspecte, aspecte care sunt cele mai vitale pentru supraviețuirea Rasei Albe şi a civilizației. Din nou, subliniem că ideile „ortodoxe acceptate” despre rasă şi religie nu au rezolvat problema. Ci din contră, ei au complicat şi mai mult problema şi sunt chiar cauza din care aceasta a izvorât.

  Detoxifierea Minţii Omului Alb. Este unul din scopurile acestei cărţi ca în primul rând să decontamineze Omul Alb de tot gunoiul şi otrava care s-a acumulat în mintea sa datorită religiei şi educaţiei bolnave cu care mintea lui a fost îndoctrinată timp de milenii. Este scopul nostru să înlocuim aceste idei cu o gândire sănătoasă, constructivă şi creativă, gândire bazată pe un adevăr absolut şi anume: eternele şi neschimbătoarele Legi ale Naturii.

  Religia noastră patru dimensională. Am spus că scopul nostru este construirea unei lumi mai luminoase şi frumoase prin dobândirea unei Minţi Sănătoase într-un Corp Sănătos într-o Societate Sănătoasă într-un Mediu Sănătos. De asemenea am mai spus că punctul de pornire este mintea. Oricum, pentru a putea face asta vom alege o cale ceva mai indirectă şi vom începe de la mijloc—mai exact, cum putem obține un corp sănătos.

  Medicamentele otrăvitoare ale „Medicinei“ moderne. Cu toții vrem un corp sănătos şi puternic, nu-i aşa? Vrem să avem un corp care se află în afara riscului de a face cancer, un corp ferit de bolile de inimă şi de cele mai degenerative boli care produc suferinţă civilizaţiei „moderne“, nu-i aşa? În prima parte a acestei cărţi vom explica şi analiza cum acestea sunt posibile fără utilizarea medicamentelor, operațiilor sau a radiațiilor, pe scurt, fără programul lor „ortodox“ de „tăiere, ardere şi otrăvire“ pe care medicina modernă îl folosește cu mare drag pe post de „remediu“. De asemenea vom expune cum American Medical Association (A.M.A), Food and Drug Administration (F.D.A) şi American Cancer Society (A.C.S) şi o gazdă a auxiliarelor lor, în concluzie, prin intermediul știrilor controlate de evrei, mass-media pentru mulți ani s-a alăturat unor campanii conspiraționale vicioase pentru suprimarea unor astfel de informații pentru ca ele să nu ajungă la tine sau să le discrediteze dacă în mod accidental dai peste ele.

  Trai salubru – filozofia sănătăţii noastre. În prima parte a acestei cărţi vom avea un număr de capitole dedicate nu doar subiectului sănătăţii, dar de asemenea şi subiectelor relaţionate, cum ar fi, subiectul unui mediu curat şi salubru. Cele două împreună sunt o parte integrală a filozofiei noastre dedicate supraviețuirii, expansiunii şi dezvoltării Rasei Albe. Noi numim aceasta, filozofia sănătății totale, Traiul Salubru.
  Dar înainte să înaintăm în filozofia Creativităţii a Traiului Salubru şi a super sănătăţii, vreau să dedic următoarele două capitole pentru a exprima câteva din principiile fundamentale provenite de la Natură, referitoare la toate formele de viaţă. Acesta va fi punctul nostru de plecare mai târziu pentru multe alte principii asemănătoare.

Last edited by Forores (29-Dec-2018 17:35:43)


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#2 30-Dec-2018 01:17:14

infernus
Războinic ✸
From: Constanta
Registered: 02-Jan-2015
Posts: 679

Re: Crezul Creativ #01

Foarte faina si motivationala predica ! Multumim pentru traducere ! kek_ok


Hail Satan !

Offline

#3 30-Dec-2018 14:15:12

Forores
Centurion ✸ ✸ ✸ ✸
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,783

Re: Crezul Creativ #01

Cu plăcere, dar nu este o predică, ci capitolul I din cartea Biblia Omului Alb.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#4 30-Dec-2018 15:52:48

infernus
Războinic ✸
From: Constanta
Registered: 02-Jan-2015
Posts: 679

Re: Crezul Creativ #01

Forores wrote:

Cu plăcere, dar nu este o predică, ci capitolul I din cartea Biblia Omului Alb.

Pai in sine ceea ce este predat in acel capitol este o predica, o invatatura, asa am interpretat.

Last edited by infernus (30-Dec-2018 15:53:43)


Hail Satan !

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10