Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 16-Jan-2019 21:50:28

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 3,885

Ghid pentru activism și răspândirea mesajului

Predica de mai jos vă va ajuta să vă organizați, fără să vă agitați inutil utilizând platformele inamicului, și fără să fiți nevoiți să vă angajați în lucruri care vă irosesc timpul și care sunt departe de țelul vostru, acela de a face activism pe internet.


Evitarea spinilor

Dacă doriți să vă atingeți un anumit scop, cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să vă pierdeți timpul, în special dacă lucrurile în care vă investiți chiar și puțin din timpul vostru, au un impact imens.

De exemplu, este o pierdere mare de vreme să vă aflați într-un grup de câteva persoane și să ascultați prostiile lui X despre un anumit subiect timp de 10 minute sau o oră. Practic, dacă ești eficient, într-o oră ai putea face 2-3 RIV-uri sau activism eficient pe internet; probabil există zeci sau sute de oameni care se pierd în acea oră din cauza unor lucruri lipsite de sens. Cu siguranță că majoritatea oamenilor nu au tot timpul din univers ca să-l irosească (treziți-vă la realitate, sunteți muritori, nu vă pierdeți timpul aiurea), dar vă puteți dedica o anumită perioadă de timp lucrurilor pe care vreți să le faceți.

În 30 de minute pe zi, într-un an puteți aborda 7300 de oameni, muncind zilnic ca să ajungeți la 20 de persoane prin intermediul mass-mediei, cum ar fi postarea zilnică de 20 de comentarii pe YouTube - și câte un RIV făcut în fiecare zi.

Nu e nevoie decât de o jumătate de oră pentru a face asta. Nimic mai mult.
Pe forumuri, simțiți-vă liberi să deschideți topic-uri, în care să discutați despre planurile voastre. Dacă este ceva care musai necesită o conversație privată, există opțiunea de e-mail pe acest forum, dar, ca întotdeauna, fiți atenți la infiltratori, care își irosesc reciproc timpul pentru a se reuni pentru un lucru și a face altul. Anumite persoane *vor* încerca să vă termine, transformând sataniști productivi și buni în saci de rahat pur și simplu din cauza problemelor lor personale, abuzând de cei care vor să-i ajute.

Un alt lucru pe care l-am observat este că oamenii folosesc aplicații pentru a comunica cum ar fi "Telegram," și alte derivate ale facebook-ului. Dacă cineva dorește să intre într-o situație periculoasă ca cea de mai sus, măcar faceți acest lucru prin e-mailuri. Alții nu trebuie să plătească prețul propriei voastre nerăbdări și prostii. Telegram este o linie directă către cei care sunt opuși nouă, asta ca să nu spun mai mult. Telegram vă cere numărul de telefon.

Pentru cei care nu știu, asta în cazul în care numărul de telefon este fals (ceea ce în majoritatea țărilor este imposibil sau ilegal), numărul de telefon poate duce direct la voi, motiv pentru care unele bănci liberale acceptă doar numărul vostru de telefon.

Vă voi da un exemplu legat de ce v-ar putea face un jidan pe Messenger. Vorbiți timp de 2 săptămâni și nu există absolut nici o problemă. Apoi începe să vă spună lucruri ciudate despre atacuri asupra oamenilor și alte fapte ilegale. Orice nătâng poate vedea unde duce asta. Când vine vorba de e-mailuri sau forumuri, acest lucru nu se poate întâmpla așa ușor și puteți pur și simplu să nu răspundeți.

În mod clar nu comiteți nicio crimă din cauza credințelor voastre, dar majorității țărilor lumii nu le pasă dacă comiteți sau nu. În comparație cu un haji care taie cu maceta oameni în mijlocul străzii, voi puteți reprezenta un pericol mai mare prin simplul fapt că voi credeți în Zeii strămoșilor voștri și practicați spiritualitatea în tăcere. Și asta din cauza faptului că acest lucru este periculos pentru cei care (au) dețin(ut) lumea (până când, curând, situația se va schimba) și care o controlează.

Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți de ce faceți ceea ce faceți și să vă investiți timpul în lucrurile care merită cu adevărat. Nu vă puteți irosi timpul atunci când aveți o sarcină specifică de făcut.

Deoarece există mai multe modalități prin care puteți face acest lucru, le voi relata mai jos.


1. Timp versus impact

Forumurile noastre sunt în mod constant atacate de inamicii care încearcă să-și împingă învățăturile și dogmele lor inamice, uneori făcându-le publicitate și așa mai departe. Același lucru poate fi făcut și forumurilor lor, așa cum au sugerat unele persoane, dar primul lucru la care trebuie să vă gândiți mereu este să faceți ceva ce vă place și vouă și care, în același timp, aduce și recompense.

Cu alte cuvinte, puneți în balanță timpul investit versus impactul obținut.
Cu alte cuvinte, dacă petreceți 5 luni pentru a vă infiltra pe un forum de creștini spălați pe creier care dețin arme și se pozează în fața bibliei cu gloanțe de metal, pe care este inscripționat „Pentru capul lui Satan,” nu prea va funcționa. S-ar putea să vă pierdeți tot timpul cu acești indivizi inutili. Chiar dacă, în cele din urmă, ajung să-și deschidă ochii, ei pot fi lipsiți de valoare și de nici un folos pentru nimeni și nimic, ci mai degrabă ei ar fi o povară. De asemenea, puteți deveni un tutore pentru mulți dintre ei, ceea ce vă va irosi mult din timpul vostru personal.

Pe scurt, evaluați bătălia înainte de a intra în ea. Puteți câștiga? Aduce un astfel de câștig beneficii pentru voi și pentru proiectul vostru? Va fi scopul vostru atins?

Dar mai presus de toate, luați în considerare dacă puterea cu care luptați va fi mai eficientă dacă o direcționați în altă parte.

De exemplu, YouTube și comentariile pe care le puteți pune acolo pot fi mult mai benefice decât invadarea unui forum sau intrarea pe Facebook. Facebook, legat de un aspect, nu numai că vă poate expune, dar îi poate expune și pe restul oamenilor. Nu ești la fel de dispus să admiți sau să continui cu ceva, iar filtrele automate și blocarea contului vă pot face munca nu doar imposibilă, dar poate fi considerată și ilegală. În multe țări, utilizatorii de Facebook se pot confrunta cu probleme (în cazul în care informațiile lor sunt afișate) doar prin postarea unui material anti-musulman sau anticreștin.

În ceea ce privește rețelele de socializare, Twitter este mai potrivit pentru o astfel de muncă, iar YouTube este și el foarte bun. Puteți găsi mulți oameni acolo la care le puteți lăsa un comentariu, vă puteți organiza în jurul comentariilor și puteți folosi modalități creative de a evita filtrele. Boții de pe YouTube nu mai există cu adevărat pentru a face acest lucru în mod automat. Videoclipuri și alte materiale pot fi copiate și utilizate, puteți să atrageți persoane în argumente constructive cu ajutor din partea altora.

Pentru aceia dintre voi care au mai multă toleranță față de lucrurile ciudate, puteți merge în orice alt loc, nimeni nu vă interzice acest lucru, cum ar fi forumurile despre conspirații sau altele precum 4chan [Atenție, lucrurile de acolo pot fi extrem de deranjante pentru unele persoane], dar aceste locuri sunt cu adevărat ciudate și pot fi uneori dăunătoare. Dar întotdeauna luați în considerare unde vă puteți folosi cel mai bine și mai eficient timpul.

E de prisos să vă spun să rămâneți anonimi în timp ce sunteți acolo, în afară de cazul în care ați făcut o alegere matură pentru a nu rămâne anonimi. Pe Facebook și în multe alte locuri, poate fi fatal să aveți informații despre voi pe platforma lor, așa că folosiți conturi false.


2. Planificarea pe termen lung

Ca alternativă la acest lucru, puteți pune în aplicare un plan mai lung. De exemplu, vă puteți face o pagină de Instagram care să-i determine pe oameni să gândească și să vă planificați ca anul viitor să începeți să răspândiți din ce în ce mai multe lucruri revelatoare, până când le veți putea arăta oamenilor adevăruri în mod direct, operând mereu sub limita  care atrage blocarea contului.

De asemenea, vă puteți face site-uri sau bloguri. Puteți folosi doar WordPress sau Blogger. Acest lucru s-a dovedit a fi extrem de eficient, iar creșterea numărului de site-uri sporește capacitatea informațiilor de a fi răspândite cu o creștere geometrică.

Totul aici, după cum puteți vedea, este diferit, are o abordare diferită și, de asemenea, va trebui să vedeți ce puteți face în funcție de timpul și de planificarea voastră. Este mai bine să răspundeți la 20 de comentarii pe YouTube/Twitter în fiecare zi, decât să spuneți că „anul viitor” veți face un anumit lucru, iar dacă credeți că nu puteți atinge un obiectiv, este mai bine să-l lăsați la o parte.

Pentru că doar răspunzând la 20 de comentarii pe YouTube, ceea ce vă va lua foarte puțin timp, în fiecare zi, în decursul anului, vei putea ajunge la 7300 de persoane pe an. Aceasta este o masă impresionantă de oameni și nici nu durează prea mult timp. Fără planificare pe termen lung, fără a depune un efort extrem care să vă consume din timp, nimic de genul acesta. Este o sarcină ușoară pe care o puteți face fără prea multă agitație. Acesta este doar un exemplu. Dacă vă gândiți la cât timp trebuie să alocați pentru asta, este unul foarte mic.

În ceea ce mă privește metoda de răspândire a informațiilor amintită mai sus, este cea mai eficientă dintre toate metodele. Timp minim, impact extrem, ușurință mare de acțiune și un risc zero pentru persoana care o face. Este cel mai rapid drum spre victorie.


3. Evitarea blocării

Acum, platformele au ceva cu blocarea mesajelor. Vă este interzis să mai comentați, dar fără ca voi să știți de acest lucru.

Puteți verifica dacă vă apar comentariile prin a vedea atunci când sunteți deconectați dacă mesajele voastre sunt vizibile pentru toată lumea. În acest caz, comentariile au fost acceptate.

Modul în care se întâmplă acest lucru este prin algoritmi care elimină părți din mesaje, cum ar fi link-urile clare. De exemplu, link-ul acesta www.crestinismulexpus.blogspot.com nu va trece de acei algoritmi. Dar dacă scrieți „Căutați pe Google creștinismul expus și veți afla adevărul despre creștinism,” comentariul vostru va fi făcut public. Va trebui să rețineți unde anume ați comentat pentru a vă putea întoarce (atunci când sunteți deconectați) și a verifica dacă mesajele voastre sunt vizibile publicului. Dacă sunt, atunci au trecut de acele filtre. Dacă nu, înseamnă că au fost blocate.

De asemenea, dacă scrieți exact aceleași comentarii, acest lucru ar putea sau nu ar putea să funcționeze, depinzând de platformă, așa că fiți conștienți de faptul că și acest lucru poate duce la blocarea mesajelor.

De asemenea, un cont poate fi blocant complet, astfel încât este posibil să fiți nevoiți să creați alte câteva conturi de fiecare dată. De aceea este mai bine să începeți din prima cu mai multe conturi. De exemplu, dacă lucrați la un singur cont de Instagram, acesta poate fi raportat și șters. Cu toate acestea, dacă aveți 4 sau 5 conturi, nu o să vă poată elimina cu ușurință. De asemenea, puteți să vă copiați activitatea prin mai multe conturi, în special pe Blogger sau Tumblr.


4. Proiecte de lungă durată

Dacă vă creați un blog sau un site, v-ar putea lua să spunem o lună, sau mai mult pentru configurare, dar după ce ați terminat, tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că site-ul poate fi accesat și că-și face treaba de unul singur. Deci, trebuie să măsurați lucrurile și să vedeți care dintre ele vă convine mai bine.

Gândiți-vă și la ceea ce vă place să faceți. De exemplu, dacă doriți să intrați pe anumite forumuri și să promovați acolo, puteți face asta, chiar dacă veți alege metoda care necesită o perioadă mai lungă de timp. Depinde de voi.
Proiectele de lungă durată implică traduceri sau crearea unui site în care să precizați elementele de bază ale satanismului ca și cum ar fi pentru o audiență foarte simplă sau pentru oameni care nu cunosc spiritualitatea. Acest lucru poate fi util și puteți câștiga și din punct de vedere personal. Este vorba despre modul în care faceți acest lucru.


5. Talentul și creativitatea

De exemplu, am cumpărat câteva cărți digitale de pe Amazon, care nu „promovează satanismul,” dar când te duci la unele pagini, vezi link-ul „joyofsatan.org" ca sursă pusă la fiecare a 10-a pagină a cărții. Copierea lucrării este interzisă, dar poți cita din ea și poți spune, de exemplu, „Pentru mai multe informații despre acest lucru citiți site-ul http://www.joyofsatan.org

Lucrarea este promovată foarte precis. În mod clar, acestea au durat un timp și fac parte dintr-o modalitate mai obscură de a pune informațiile la dispoziția publicului și de a planifica pe un termen mai lung, dar pot funcționa. Trebuie să fiți conștienți de riscuri și să fiți foarte atenți aici, mai ales că o astfel de muncă poate fi o mare pierdere de timp sau un succes real.

Este un risc, acela de a nu putea ajunge la prea mulți oameni cu astfel de planuri – dar în schimb puteți atrage oameni care sunt extrem de interesați de satanism și, în același timp, vă câștigați și pâinea de toate zilele.

Aceeași situație se regăsește și în benzile desenate, artă și în tot felul de alte domenii în care puteți face promovare, în mod ascuns și fără probleme personale, pentru un public „satanic” mai larg.

Puteți crea, de exemplu, un site care promovează meditația generală, punând pe ici-colo și adevăruri, iar cu cât site-ul vostru este mai „normal,” cu atât va atrage mai mulți oameni. Pentru mai multe informații despre asta citiți punctul 8.


6. Poți fi sincer

Din moment ce satanismul e adevărat, nu e nevoie să dai în extreme și să minți pentru a-ți transmite mesajul. Spre exemplu, site-urile web și cărțile axate pe conspirații, atrag vizitatori în masă. Oamenilor le place să citească despre astfel de lucruri ciudate, iar prin intermediul acestora se poate transmite și adevăruri.

Spre deosebire de mulțimea oamenilor care mint referitor la multe lucruri — cum e faptul că rabinul Jegus e o „ființă plină de iubire,” asta în condițiile în care acesta ne spune în propria sa carte că el îi va omorî pe cei mai mulți dintre oameni — tu nu te afli într-o situație în care să trebuiască să spui minciuni și, prin urmare, să fii dezaprobat.

Nu ești nevoit să dai în extreme și să minți pentru a dovedi fapte care sunt adevărate; iar aceste fapte pot fi efective și rapide. De exemplu, dacă creezi un blog pe tema conspirațiilor, poți face rapid conexiunea între evrei și „elita diabolică aflată la guvernare” — de care mulți oameni se plâng.

Pentru că pur și simplu acesta e adevărul, aceștia sunt evrei. Gândește-te la cât de ușor e să expui faptul că „criza refugiaților” e creată de evrei, publicând și un video-uri cu evrei precum Barbara Spectre (care confirmă acest lucru). În mod literal, tot ceea ce trebuie să faci e să pui la olaltă piesele evidente, și prin asta ți-ai terminat treaba.

Adevărul salvează o grămadă de timp și e foarte puternic prin sine însuși.


7. Asumarea unui risc mai mare poate produce rezultate, însă NU întotdeauna

Mulți oameni cred că dacă recurg la lucruri riscante vor avea și un impact însemnat. Adevărul e că astfel de lucruri se pot dovedi a fi extrem de nepotrivite și te pot duce direct la probleme serioase sau damnabile.

Un exemplu teoretic pot fi cei ce spun că lucrează ca jurnaliști și care fac reportaje despre tot felul de lucruri ciudate. Dacă lucrezi în tabăra site-urilor care investighează „lucruri ciudate,” așa ca Vice, atunci ai putea scrie un articol despre un cult ciudat numit Joy of Satan, poți face asta fără a scrie lucruri negative despre acesta. Depinzând de felul în care îți scrii articolul, te vei putea alege cu o mustrare sau poate că nu vei păți nimic. Așadar, când vine vorba de asta, trebuie să fi atent ca un chirurg atunci când amesteci serviciul cu plăcerea.

Dacă forțezi nota, nu va dura mult până când te vei pricopsi cu un evreu care te va arăta cu degetul pentru a-și proteja originile rasiale de „nazistul satanist” care practică ritualuri Hakkunah. Cu toate acestea, miza e că cu un astfel de articol de știri, ai putea ajunge instant la zeci de mii sau chiar sute de mii de oameni, ceea ce altora le-ar putea lua luni de zile. Asta depinde și de puterea din spatele poziției pe care o ocupi. Aceiași putere însă, dacă e folosită în mod neadecvat, îți poate crea probleme.

Bineînțeles că în exemplul de mai sus, dacă idea e pusă în aplicare așa cum trebuie, aceasta poate reprezenta sentința de moarte pentru inamic, în timp ce pe tine nu te va atinge nici un fel de prejudiciu. E nevoie de o analiză serioasă aici; dacă cineva se află într-o astfel de profesie, poate vedea astfel de oportunități. Însă evită asta dacă ești nesigur sau dacă nu ai un plan bine pus la punct referitor la felul în care să acționezi.


8. Popularizare

Mulți oameni se joacă cu o sabie cu două tăișuri atunci când încearcă să „popularizeze” satanismul. Mulți oameni s-au urcat în trenul cu „vampirii sataniști evrei” și, ca urmare, această popularizare a creat o situație în care noi suntem considerați niște ciudați.

Pentru a-i câștiga pe alții de partea noastră, mulți oameni se bagă în discuții sau diluează informațiile, lucru care poate sfârși în dezastru. Asta se datorează faptului că, atunci când un lucru devine „prietenos” cu gloatele de vitele, acesta într-adevăr poate fi distrus de acestea. Acestea profanează spiritualitatea, motiv pentru care religii ca islamul și creștinismul sunt populare, pentru că acestea nu au nici un fel de conținut aderent în ele.

Sunt adevărate cochilii goale care pot fi modelate în orice formă dorită. Pot fi diluate, radicalizate sau fragmentate. Isus poate deveni o genie personală pentru oricine, pentru că, în realitate, în toată religia asta, nu există nici un „Isus” real.

Așa că, pe scurt, trebuie să se înțeleagă faptul că satanismul spiritual e Adevărat și, prin urmare, trebuie promovat așa cum se promovează un lucru plin de Adevăr: cu respect și nicidecum prin forță, amenințări, violență sau alte lucruri stupide care pot avea efectul opus.

Nu trebuie să diluezi lucrurile pentru ca acestea să poată fi consumate cu veselie de goyii prinși la jugul evreiesc. Dacă ar veni ziua în care toți cei slabi și stupizi ar accepta „satanismul” ca pe un fel de religie universală, două lucruri trebuie că au avut loc: fie noi înșine am devenit stupizi, fie ei au devenit mai inteligenți și, din moment ce a doua variantă e mai dificilă, cel mai probabil vom fi avut de-a face cu prima…

Satan nu trebuie să devină „Lucifer de tip Hristos, Zeu al sclavilor” pentru a câștiga urmași. Nu e absolut deloc necesar să-l transformăm pe Satan într-o zână măseluță new age doar pentru că oamenii se simt confortabil să-și pună dintele sub pernă și să astfel toate dorințele să le fie îndeplinite. În fapt, acest lucru e total împotriva dorințelor lui Satan și a agendei SALE.

Oamenii care vor cădea în plasa acestor minciuni, vor face asta pentru simplul fapt că, mai întâi de toate, au fost retarzi din punct de vedere mintal, slabi și, prin urmare, lipsiți de valoare ca „urmași” și viitori camarazi, iar Satan nu dorește ca adepții săi să fie niște smiorcăiți. În aceiași măsură Satan nu cumpără voturi de la sclavi, prin amenințarea cu pușca, și nici nu vrea ca oamenii să-l urmeze prin forță, violență sau amăgire.

Pentru a face lucrurile mai ușor de înțeles, un milion de urmași smiorcăiți care, la nivelul minții sunt niște sclavi creștini și niște stupizi, nu fac cât 1000 de urmași cu capul pe umeri, care se îmbarcă pe această cale pentru că asta e ceea ce ei înșiși și-au dorit, nesiliți de nimeni, bazat pe propria lor alegere, judecată și analizare a situației. Noi nu cumpărăm sclavi aici; noi eliberăm oamenii, prin propriul lor acord. Violența și amăgirea nu pot fi folosite cu succes decât până al un punct – iar asta nu e ceea ce noi vrem.

1000 de urmași liberi și dedicați, care sunt plini de curaj și care sunt cu tine din inimă, sunt mai de preț decât o gloată imensă de 1.000.000 de urmași care sunt cu tine de frică sau pentru că au fost mințiți. Cei mai mulți oameni slabi oricum abandonează satanismul, pentru că acesta nu coincide cu propria lor slăbiciune interioară.

Persoana care a înțeles că această cale ține de PROPRIA SA libertate și de starea de bine a lumii, va fi un aliat de valoare. Privește doar la inamic, care are miliarde de „urmași” (sclavi), și care se prăbușește pentru că niciunul dintre sclavi nu vrea să se lupte cu adevărat pentru credințele „lor.” Asta pentru că credințele le-au fost băgate pe gât cu forța și sub amenințarea sabiei și, în lăuntrul lor, oamenii le urăsc.

Acum privește la lucrurile pe care tabăra noastră le realizează, cu toate că e formată din doar o mână de urmași. Asta se datorează faptului că noi îl iubim pe Satan cu adevărat și din inimă, și nu facem ceea ce facem pentru că cineva ne amenință cu pușca.

Dacă se ajunge la 7300 de oameni pe an, prin investirea câtorva minute pe zi, așa cum am arătat în exemplul de mai sus, cu siguranță vei atinge mulți oameni cu capul pe umeri, pentru că nu toți oamenii sunt ignoranți și stupizi, iar unii pur și simplu caută un răspuns – unii au așteptat un răspuns toată viața lor. Statistic vorbind, vei atrage mulți oameni cu capul pe umeri și valoroși, motiv pentru care consider că această metodă e una grozavă.


9. Referitor la metodă

„Salut, evreii sunt reptilieni, iar tu trăiești pe o planetă închisoare. Creștinismul e matricea prin care ei controlează mințile oamenilor” – un astfel de mesaj i-ar îndepărta pe cei mai mulți oameni. Această încredințare are la bază un fundament solid, însă trebuie să se ia în calcul cărui tip de oameni te adresezi. Dacă le vorbești fanilor lui David Icke, ai avea șanse de a livra mesajul cu succes, dacă-l susții și cu dovezi; unii oamenii probabil au suspectat deja asta. Asta le va trezi interesul, iar ei vor continua să cerceteze lucrurile.

Însă dacă postezi un astfel de mesaj la un video muzical aleatoriu, s-ar putea dovedi a fi foarte ciudat pentru vizitatorii de acolo.

Așadar va trebui să te adaptezi în acord cu LOCUL și FELUL în care postezi comentariile.

În mod temporar, poți arăta lucrurile prin ochii audienței. Spre exemplu, dacă vezi un creștin obsedat de „dragoste,” îi poți arăta adevărata natură a dragostei și că aceasta nu e o glumă așa cum propovăduiește religia sa; ai putea de asemenea menționa faptul că oamenii și-au iubit Zeii antici atât de mult încât au luptat până la moarte pentru aceștia și pentru a-și menține doctrinele religioase, motiv pentru care creștinii i-au măcelărit. Poți menționa faptul că ei n-au experimentat dragostea adevărată – însă fă asta fără a-i jigni.

Dacă vorbești cu un arheolog, îi poți atrage atenția la Zeii antici, și așa mai departe. Apoi va trebui să-i areți informația în mod selectiv, atunci când ai oportunități bune, până când oamenii vor avea o minte mai deschisă pentru a înțelege lucrurile pe care le prezinți. Există mulți oameni care pot face asta cu succes. Dacă ești o astfel de persoană, poți influența oameni inteligenți și importanți, ajutându-i să vadă adevărul.


10. Anonimitate

În toate cazurile de mai sus ar trebui să urmărești să rămâi, relativ vorbind, anonim. Nu e trebuie să-ți publici numele și adresa, astfel încât toată lumea să le vadă. Faptul că nu-ți publici identitatea n-ar trebui să te împiedice să-ți urmări obiectivele. Există o grămadă de oameni care sunt plini de ură și cărora nu le place când fermei de vite a evreilor i se oferă alternative, așa că acționează astfel încât să te determine să renunți.

Bineînțeles că există și situații în care anonimitatea nu poate fi menținută. Însă tu va trebui să te gândești bine la asta, întrucât consecințele pot fi pe măsură, sau chiar catastrofice, mai ales dacă nu ai o vârstă corespunzătoare, dacă nu te bucuri de libertate, și așa mai departe. Cel mai bine e să eviți astfel de situații.

În cele din urmă, bătălia spirituală reprezintă prioritatea nr. 1, iar activismul vine după aceasta.

Mai întâi de toate trebuie să te îngrijești de tine însuși din punct de vedere spiritual, și doar mai apoi să te avânți în cele de mai sus.

Simțiți-vă liberi să schimbați idei în secțiunea cu comentarii de mai jos, dacă credeți că au fost omise anumite aspecte. Mulți membrii au împărtășit sfaturi, idei și metode foarte utile, care sunt de folos acestei cauze.


– Înaltul Preot Hooded Cobra 666


Mulțimiri lui Hedvig pentru contribuție.


Thomas

Offline

#2 17-Jan-2019 02:28:45

Lilith94
Membru
From: Orion
Registered: 05-Aug-2015
Posts: 315

Re: Ghid pentru activism și răspândirea mesajului

Mulțumim mult Thomas pentru munca depusa.
Hail Satan! Hail Duat! capra1   sarpe  lup


Hail Satan ! capra1 sarpe lup

Hail Horus !    owl

Offline

#3 18-Jan-2019 13:56:59

DarkGi
Războinic ✸
From: Kekistan
Registered: 25-Apr-2015
Posts: 562

Re: Ghid pentru activism și răspândirea mesajului

Multam!


Oy vey muh shekels

Offline

#4 07-Feb-2019 19:21:01

Luz
Membru
From: Iasi
Registered: 02-Dec-2016
Posts: 465

Re: Ghid pentru activism și răspândirea mesajului

Multu mult. Imi este de folos.


Hail Satan! Hail Valefor! Hail Focalor!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10