Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 17-Mar-2019 09:49:24

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,896

Ai remușcări?

Ceva foarte important...
Atunci când ai regrete cu privire la un anumit lucru, te deschizi energiei negative în așa fel încât te va face extrem de vulnerabil în fața blestemelor.

Acesta este motivul pentru care bisericile creștine promovează în continuu pocăința. Atunci când regreți, asta te deschide din punct de vedere spiritual. Oamenii ar fi șocați de modul în care, mai ales biserica catolică, aruncă blestemele (iezuiții sunt o echipă spirituală de asasini). La fel de putrezi ca și evreii, așa cum sunt și au fost din totdeauna, nimic mai mult decât o unealtă puternică pentru aceștia.

Azazel a explicat că sentimentul de regret este legat de pedeapsă. Pedeapsă = acceptarea blestemelor.

Acum, cu cât medităm mai mult, cu atât ajungem mai mult la iluminare. Iluminarea înseamnă conștientizare. Iluminarea distruge zidurile din mintea noastră care ne împiedică să vedem realitatea, adevărul și rezultatele acțiunilor noastre.

Majoritatea oamenilor din afară ridică ziduri în jurul lor, negând astfel realitatea. Din acest motiv, ei nu pot vedea adevărul și faptele care se află în fața lor în fiecare zi.

Ideea mea este că atunci când ne deschidem mintea, vom experimenta multă conștientizare.

În viața noastră există persoane cărora le-am greșit pe nedrept. Întreabă-te, dacă ai fi știut cu adevărat la acea vreme, ai mai fi făcut-o? Dacă răspunsul este nu și era vorba despre ceva destul de grav, acest lucru poate aduce remușcări.

Nedreptatea pe care am adus-o altora pe parcursul vieții noastre se va manifesta la un moment dat în conștiința noastră. Acest lucru poate aduce remușcări serioase. Ele stau pe suflet.

Nu poți apăsa un buton care să-ți deruleze înapoi viața sau pe cea a altora, dar ceea ce poți face este să trimiți energie pozitivă sufletelor pe care le-ai rănit, oriunde ar fi acestea. Vorbesc despre probleme serioase aici. Comiterea unei nedreptăți grave față de cineva anume. Dacă simți nevoia de a face acest lucru, atunci ar trebui să o faci pentru a-ți lua această greutate de pe suflet și a face pace cu sufletul celuilalt.

Asta este doar între tine și acele persoane, nimeni altcineva.

Nu te afunda în regret. Inamicul folosește asta mai mult decât ai ști. Acest lucru nu dispare pur și simplu decât doar dacă acționezi. Cei care sunt din afară pot purta asemenea lucruri pe sufletele lor timp de mai multe vieți.

Într-un fel, asta îți curăță sufletul și îți liniștește mintea, acolo unde ar putea exista multe remușcări de care nu ți-ai dat seama în mod conștient. Iluminarea îți va deschide mintea la astfel de lucruri. Iluminarea înseamnă conștientizare.

Amintește-ți, anumite lucruri îți vor apărea în minte și îți vor provoca regrete (asta în cazul în care nu ești pe deplin un psihopat). Trimiterea de energie pozitivă sufletului persoanei căreia i-ai greșit este o modalitate eficientă de a face față acestui fenomen și de a încheia situația. Asigură-te că este vorba de situații serioase, nu de situații banale de zi cu zi.
Încetează să te gândești excesiv la asta.


- Înalta Preoteasă Maxine Dietrich

Last edited by NishaWillow (17-Mar-2019 16:08:54)


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#2 01-Jan-2020 15:55:16

FORAXA
Novice
Registered: 01-Jan-2020
Posts: 4

Re: Ai remușcări?

Doresc sa intreb ceva. Atunci cand doresti sa te dedici lui Satan,trebuie sa alegi un anumit moment, in functie de pozitia astrelor, sau pur si simplu, este suficient sa fii pregatit sufleteste pentru asta. Adica ,ritualul poti sa-l faci in orice moment din zi sau noapte, dupa ce ai creat conditiile necesare efectuarii lui ? Multumesc anticipat ptr un eventual raspuns. HAIL SATAN !

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10