Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 16-Mar-2019 23:47:36

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,900

Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

Salutări tuturor războinicilor şi Familiei Satanice.

Facerea zilnică a RIV-ului Final este programul actual. Acesta este motivul pentru care nu a mai fost postat nici un program nou - RIV-ul trebuie făcut zilnic. Aceste detalii pot fi găsite sub meniul forumului cât şi pe site-ul principal.

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=6257

Acest ritual nu va schimba cu nimic programul nostru obişnuit. Îl vom urma în continuare. Este de o importanţă extremă să facem RIV-ul Final zilnic, în special acum că urmează sărbătoarea „Purim” a inamicului. Este oportunitatea perfectă de a transforma toată această vinovăție şi spălare de creier de care Rasa Albă suferă în prezent, în ceva opus.

După cum toată lumea poate înţelege, din cauza atacului cu armă din Noua Zeelandă şi a multor altor provocări care se vor ridica, este obligatoriu să facem un ritual de Trezire a Rasei Albe, în special în mijlocul acestei spălări pe creier care are ca ţintă Albii.

Oricine interesat în concluzia definitivă a acestei cauze trebuie să ajute la câștigarea războiului spiritual şi celui al informațiilor şi nu doar să se maimuțărească întâmplător. Inamicii nu se tem de maimuţăreală, ei se tem doar de adevăr şi de schimbările permanente care se întâmplă prin schimbările interioare reale.

Terenul este fertil în mod special pentru asta şi inamicul încearcă să întoarcă vasul în direcția opusă prin obişnuita cenzură, atacuri, defăimări şi prin toate celelalte metode antice pe care încă le folosesc.

Purim sau altfel spus, sărbătoarea în care evreii crucifică inocenți, beau pahare de sânge, fac lucruri pângăritoare şi ritualuri nemiloase împotriva Gentililor, începe în câteva zile. Răstignirea este pentru a alătura şi o insultă rănirii: „Goyim” proşti au fost înrobiţi în creştinism, aşa că trebuie să fie pedepsiți ca în imaginea farsei impuse forţat cu numele de „Iisus”, cu sângele băut sau crucificaţi, asemenea unei simulări bolnave evreieşti a ritualului de sânge care este bazat pe răstignirea evreiescă.

Aceasta este cauza pentru care ei fac toate aceste evenimente, precum recentele atacuri cu arme, toate au scopul de a ridica energii, de a impune cenzura şi de a dezarma opoziţia.

Un popor aflat pe moarte, care este pe cale să devină o minoritate demografică, lăsat fără locuri de muncă pe propriul lui pământ, înlocuit de străini şi asimilat până la extincţie, nu este tocmai un popor liber. Oricine ajunge mai devreme sau mai târziu să înţeleagă asta. În mulţi furia creşte.

Furia nefolosită în mod constructiv este doar violenţă fără creier. Pentru a aduce în lumină trezirea este necesară victoria continuă în războiul informaţiei şi în cel spiritual, conducând spre concluzia definitivă cu inamicul. Făcând acţiuni fără creier nu va conduce nicăieri aproape de direcția dorită. Oamenii sunt atacaţi în continuare şi spălaţi pe creier pentru a porni la cel mai mare şi periculos război împotriva noastră ca specie, din istoria noastră recentă, ca şi cum ar fi ceva neînsemnat.

Toate cele de mai sus trebuie respinse şi deviate în mod spiritual şi cu informaţie. Oamenii se trezesc şi nu există nimic care să oprească asta. Singurul lucru la care inamicii pot spera este ca spălarea lor pe creier va rezista acestui baraj aflat pe punctul de a exploda, care este imposibil de controlat.

Ei nu speră să „câştige” războiul împotriva noastră, ci speră să poată menţine în continuare controlul mintal şi jocurile psihologice până când va fi prea tărziu pentru noi ca să mai schimbăm ceva. Demograficele nu se vor modifica singure şi nimic nu va fi obţinut de oamenii care nu îşi vor mişca fundurile grase pentru a schimba ceva. Din punct de vedere militar este clar că evreii nu vor reuşi să se mobilizeze împotriva noastră cu adevărat, precum au pierdut orice formă de război împotriva Albilor şi a Gentililor. Singurul lucru la care sunt cu adevărat buni şi care îi susţine, este spălarea pe creier, înrobirea mentală şi subjugarea prin înşelăciune.

Dar de asemenea şi aceste metode cedează. Distrugerea lor trebuie accelerată.

Prin urmare vom răspunde cu Ritualul de Trezire al Rasei. Toată lumea poate participa.

Recomandarea mea este să nu irosiţi nici măcar o zi. Dacă vezi mesajul acesta sâmbătă, fă-l acum, duminică şi luni. Nu trebuie să te complici cu nimic. Doar vibrează runele, fă afirmațiile şi eşti gata.

Mai jos aveţi ritualul:

*Dacă cineva nu poate să cioplească sau să scrie runele sau să le stropească cu sânge, atunci măcar să le vibreze intens!

Ritual pentru incitarea conștientizării și a acțiunii

Scrie sau scobește următoarele rune:

1552768571_odal.gif

Óðal      Sól    Óss

Runele pot fi scobite în lemn sau pot fi scrise pe hârtie. Dacă le scobești, vibrează fiecare rună în timp ce o scobești.

Pentru a crește puterea runelor, le poți stropi cu sângele tău atunci când faci acest ritual pentru prima dată. Dată fiind situația groaznică în care se află rasa noastră, acest ritual are nevoie de toată puterea pe care o putem oferi. Dacă-l stropești cu sânge, acest lucru ar trebui făcut doar o singură dată (prima dată). Ar trebui să vibrezi runa în mod continuu atunci când o stropești.

Există mai multe feluri de a vibra runele. Simte-te liber și folosește orice ți se potrivește. Combinațiile tuturor celor ce vor întreține acest ritual, se vor uni în putere.

Pentru a repeta acest ritual, pur și simplu concentrează-te pe runele scobite în lemn sau scrise pe hârtie și vibrează-le după cum e redat mai jos. Placa sau hârtia cu rune ar trebui așezată într-un loc sigur și ferit, și ar trebui scoasă de acolo doar atunci când întreții acest ritual.
________________________

RITUALUL

Ridică-ți energiile (vezi linkul de mai jos) și recită următoarea rugăciune:

„În Numele lui Satan chemăm Puterile Iadului, Zeii originali și adevărați ai Rasei Albe, să vină să se manifeste. Satan, Zeu Adevărat, Puternic și Inefabil, care ai zămislit Rasa Albă Ariană ce îți reflectă chipul și asemănarea, îți cerem să-ți reverși puterile peste noi.

    Trezește-i pe toți oamenii albi arieni cu privire la acest pericol evreiesc care lucrează spre a ne ucide. Incită-i pe oamenii albi arieni la acțiune. Insuflă-ne mândria albă ariană ancestrală. Trezește-ne frații și surorile albe ariene cu privire la pericolul creștinismului, islamului și celorlalte programe evreiești, astfel încât acestea să fie toate distruse pentru totdeauna în mod complet și cu desăvârșire.

    Revarsă-ți puterea protecției tale peste Rasa ta Albă și peste copii albi la nivel global.

    Laudă, onoare și glorie să-ți fie date ție, al nostru Tată și Zeilor noștri Originali!! Noi suntem copiii și descendenții tăi direcți!!”

Rugăciunea de mai sus poate fi citită atât cu voce tare, cât și în gând.

Acum vibrează Óðal, Sól, Óss de 88 de ori, în timp ce te concentrezi pe runele din fața ta. De data aceasta vibrezi aceste rune împreună, nu separat. *Óðal, Sól, Óss* reprezintă o rundă, apoi reia de la început *Óðal, Sól, Óss*...

După ce ai terminat, recită următoarele afirmații cu intenție:

  • Toți cei de rasă albă sunt acum conștienți din punct de vedere rasial.

  • Toți cei de rasă albă sunt în mod critic conștienți de problema evreiască.

  • Toți cei de rasă albă acționează spre a asigura existența Rasei noastre Albe.

  • Toți cei de rasă albă lucrează acum pentru un viitor sigur pentru copii noștri.


Vibrează SATANAS

Apoi încheie ritualul afirmând:

HAIL LUI SATAN ȘI RASEI SALE ALBE PENTRU TOTDEAUNA!!

________________________
Cei care au experiență își pot ridica energiile prin metodele lor favorite.

Ridicarea energiilor
Cabala runică
Arhivă ZIP cu înregistrările mp3 pentru Cabala Runică
Pagina BLS cu runele
Versiunea PDF a acestui ritual

Last edited by Forores (16-Mar-2019 23:53:47)


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#2 16-Mar-2019 23:53:17

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,892

Re: Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

Thanatos wrote:

Óðal - Se vibreaza OOOOO-ȚZZZZZ-AAAAA-LLLLLL
Sól   - SSSSSS-OOOOOO-VVVVVV-IIIIIII-LLLLL
Óss  - AAAAAA-NNNNNNN-ȚȚȚȚȚȚ-UUUUUU-ȚȚȚȚȚ
După cum sunt in video-uri Óðal
Sól
Óss
(link-urile redirectioneaza catre youtube)

Sol se vibrează SSS-OOO-LLL
Iar Oss se vibrează OOOO-SSSS.

Last edited by NishaWillow (16-Mar-2019 23:56:28)


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#3 17-Mar-2019 00:42:40

Thanatos
Membru
Registered: 08-Mar-2017
Posts: 333

Re: Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

NishaWillow wrote:

Sol se vibrează SSS-OOO-LLL
Iar Oss se vibrează OOOO-SSSS.

Tin minte cand l-am facut prima oara am vibrat cum era in video-uri pentru ca n-am stiut pronuntia exacta,o sa le desenez din nou pentru ca prima oara cand am facut ritualul am folosit pronuntia din video-uri in timp ce le desenam.


Ave Satanas
HAIL SABURAC!

Offline

#4 17-Mar-2019 02:31:09

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,587

Re: Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

Thanatos wrote:

Óðal - Se vibreaza OOOOO-ȚZZZZZ-AAAAA-LLLLLL
După cum sunt in video-uri Óðal

„ð” - nu e „ţz,” ci „th.” „Th” e vibrat cu vârful limbii plasat între dinții din față.

Mai multe detalii în video-urile de mai jos. Din păcate nu le-am găsit în română:
https://www.youtube.com/watch?v=nlKNo1TGALA
https://www.youtube.com/watch?v=EZb_EWVCUoE


Thomas

Offline

#5 17-Mar-2019 12:12:15

DarkGi
Războinic ✸
From: Kekistan
Registered: 25-Apr-2015
Posts: 631

Re: Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

admin wrote:
Thanatos wrote:

Óðal - Se vibreaza OOOOO-ȚZZZZZ-AAAAA-LLLLLL
După cum sunt in video-uri Óðal

„ð” - nu e „ţz,” ci „th.” „Th” e vibrat cu vârful limbii plasat între dinții din față.

Mai multe detalii în video-urile de mai jos. Din păcate nu le-am găsit în română:
https://www.youtube.com/watch?v=nlKNo1TGALA
https://www.youtube.com/watch?v=EZb_EWVCUoE

Thomas am vazut ca altcineva a tradus acelasi ritual, deci postarea asta nu prea mai are sens + ca are greseli si nu am putut sa le corectez pentru ca nu pot edita postul.
Deci.....nu m-as supara daca ai sterge postul.


Oy vey muh shekels

Offline

#6 17-Mar-2019 14:07:24

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,587

Re: Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

DarkGi wrote:
admin wrote:
Thanatos wrote:

Óðal - Se vibreaza OOOOO-ȚZZZZZ-AAAAA-LLLLLL
După cum sunt in video-uri Óðal

„ð” - nu e „ţz,” ci „th.” „Th” e vibrat cu vârful limbii plasat între dinții din față.

Mai multe detalii în video-urile de mai jos. Din păcate nu le-am găsit în română:
https://www.youtube.com/watch?v=nlKNo1TGALA
https://www.youtube.com/watch?v=EZb_EWVCUoE

Thomas am vazut ca altcineva a tradus acelasi ritual, deci postarea asta nu prea mai are sens + ca are greseli si nu am putut sa le corectez pentru ca nu pot edita postul.
Deci.....nu m-as supara daca ai sterge postul.

Te voi promova în rang, astfel încât să-ți poți edita postările pe viitor.


Thomas

Offline

#7 17-Mar-2019 17:49:08

DarkGi
Războinic ✸
From: Kekistan
Registered: 25-Apr-2015
Posts: 631

Re: Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

admin wrote:
DarkGi wrote:
admin wrote:

„ð” - nu e „ţz,” ci „th.” „Th” e vibrat cu vârful limbii plasat între dinții din față.

Mai multe detalii în video-urile de mai jos. Din păcate nu le-am găsit în română:
https://www.youtube.com/watch?v=nlKNo1TGALA
https://www.youtube.com/watch?v=EZb_EWVCUoE

Thomas am vazut ca altcineva a tradus acelasi ritual, deci postarea asta nu prea mai are sens + ca are greseli si nu am putut sa le corectez pentru ca nu pot edita postul.
Deci.....nu m-as supara daca ai sterge postul.

Te voi promova în rang, astfel încât să-ți poți edita postările pe viitor.

Multumesc, avand in vedere ca voi traduceti articole noi eu pot sa traduc unele articole din forumul JOS (cel vechi), unele care nu sunt aici, cand o sa am timp.


Oy vey muh shekels

Offline

#8 17-Mar-2019 18:27:53

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,892

Re: Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

DarkGi wrote:
admin wrote:
DarkGi wrote:

Thomas am vazut ca altcineva a tradus acelasi ritual, deci postarea asta nu prea mai are sens + ca are greseli si nu am putut sa le corectez pentru ca nu pot edita postul.
Deci.....nu m-as supara daca ai sterge postul.

Te voi promova în rang, astfel încât să-ți poți edita postările pe viitor.

Multumesc, avand in vedere ca voi traduceti articole noi eu pot sa traduc unele articole din forumul JOS (cel vechi), unele care nu sunt aici, cand o sa am timp.

Super. smile
Și nu uita să anunți aici ce articole dorești să traduci.


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#9 25-Mar-2019 14:20:29

Clau
Novice
Registered: 07-Jul-2017
Posts: 54

Re: Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

riviurile pot fi facute si de incepatori?

Offline

#10 25-Mar-2019 14:39:15

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,587

Re: Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

Clau wrote:

riviurile pot fi facute si de incepatori?

Da


Thomas

Offline

#11 04-Jun-2019 16:03:52

DarkGi
Războinic ✸
From: Kekistan
Registered: 25-Apr-2015
Posts: 631

Re: Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

Facem din nou acest ritual in zilele 4,5,6 Iunie!


Oy vey muh shekels

Offline

#12 05-Jun-2019 15:01:39

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,587

Re: Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

admin wrote:
Thanatos wrote:

Óðal - Se vibreaza OOOOO-ȚZZZZZ-AAAAA-LLLLLL
După cum sunt in video-uri Óðal

„ð” - nu e „ţz,” ci „th.” „Th” e vibrat cu vârful limbii plasat între dinții din față.

Aici e de fapt o greșeală. Vârful limbii e plasat la baza dinților de sus.


Thomas

Offline

#13 05-Jun-2019 17:44:10

DarkGi
Războinic ✸
From: Kekistan
Registered: 25-Apr-2015
Posts: 631

Re: Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

admin wrote:
admin wrote:
Thanatos wrote:

Óðal - Se vibreaza OOOOO-ȚZZZZZ-AAAAA-LLLLLL
După cum sunt in video-uri Óðal

„ð” - nu e „ţz,” ci „th.” „Th” e vibrat cu vârful limbii plasat între dinții din față.

Aici e de fapt o greșeală. Vârful limbii e plasat la baza dinților de sus.

A da thomas, stiu ca mi s-a spus ca cele doua rune se vibreaza SSS-OOO-LLL si OOO-SSS, asa e pus si in forumul JOS, cumva O se vibreaza ca in limba engleza sunand ca ''U''? gen... UUU-SSS, cel putin asa suna runa othal cand este vibrata, cu "U". Ca in acest video: https://www.youtube.com/watch?v=8mnYQ5-ex94


Oy vey muh shekels

Offline

#14 08-Jun-2019 11:38:49

Eudeyrn
Veteran ✸ ✸
Registered: 11-Mar-2015
Posts: 1,815

Re: Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

DarkGi wrote:

videoul a fost sters


HAIL SATAN! Hail Flauros!

Offline

#15 08-Jun-2019 12:12:59

DarkGi
Războinic ✸
From: Kekistan
Registered: 25-Apr-2015
Posts: 631

Re: Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

andy1996 wrote:
DarkGi wrote:

videoul a fost sters

Evident, au inceput astia sa stearga tot ce arata a opozitie la cat de panicati sunt, mi au sters si un video pe care l am postat cu Hitler in care vorbea de ce nu accepta femeile in razboi
Macar nimeni nu o sa-l stearga de aici: https://www.algemeiner.com/2019/06/05/a … t-content/


Oy vey muh shekels

Offline

#16 20-Jun-2019 23:25:25

Danjer
Membru
From: Dacia Hiperboreana
Registered: 09-Dec-2016
Posts: 115

Re: Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

Din pacate jewtube a sters toate videourile in care erau vibrate runele.

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=2016

Dar am si o intrebare, s-a ales numarul 88, deoarece numerele runelor adunate(Óðal, Sól, Óss) dau 44 , iar 44 este un multiplu al lui 88?


Cea mai puternica lovitura pe care a suferit-o umanitatea este crestinismul; bolsevismul este copilul nelegitim al crestinismului. Ambele sunt creatii ale evreului.

Offline

#17 20-Jun-2019 23:56:27

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,587

Re: Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

88 e un număr puternic.

Totuși, interesantă observația despre rune!


Thomas

Offline

#18 21-Jun-2019 03:23:36

Warrior
Membru
Registered: 05-Apr-2019
Posts: 224

Re: Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

Aici este un video de la I.P. Maxine cu runa Óðal:

https://youtu.be/ydR6GZB1H44

Succes & Hail Satan!

Offline

#19 22-Jun-2019 14:31:10

Rodica
Membru
From: Bucuresti
Registered: 10-Apr-2019
Posts: 83

Re: Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

Am facut ritualul de initiere acum doua luni. Sunt incepatoare. Din cauza jobului nu am timp sa meditez f mult, dar incerc sa ma dedic cat pot si imi doresc. O intrebare e normal sa obosesc fiind incepatoare dupa vibrarea runelor? Nu am reusit sa le termin, 88 la numar, e vreo problema?


Hail Satan ! capra

Offline

#20 23-Jun-2019 15:33:41

Cleo
Administrator
Registered: 31-Oct-2013
Posts: 1,885

Re: Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

Este normal sa fie un pic cam mult pentru inceput sa vibrezi x 88. Daca simti ca te afecteaza, poti folosi un numar mai scazut al vibratiilor si in timp sa le cresti, asculta-ti propriul corp si intuitia atunci cand vine vorba de vibrat si meditat. Daca ceva nu se simte la locul lui pune intrebari sau opreste-te si mai citeste legat de acel topic. Membrii BLS/JOS ar trebui sa fie tot timpul preocupatii cu propria sanatate si bunastare deoarece la inceput este destul de usor sa te consumi cu prea multe lucrari cand nu esti pregatit. Este important sa ai rabdare si sa faci lucrurile treptat, de aceea este si recomandat programul pentru incepatori smile.

Rodica wrote:

Am facut ritualul de initiere acum doua luni. Sunt incepatoare. Din cauza jobului nu am timp sa meditez f mult, dar incerc sa ma dedic cat pot si imi doresc. O intrebare e normal sa obosesc fiind incepatoare dupa vibrarea runelor? Nu am reusit sa le termin, 88 la numar, e vreo problema?


Hail Satan!!

Offline

#21 23-Jun-2019 16:21:36

Rodica
Membru
From: Bucuresti
Registered: 10-Apr-2019
Posts: 83

Re: Duminică/luni - ritualul pentru trezirea rasială + RIV-ul final

Multumesc Cleo. Treptat simt ca evoluez. Dupa ce meditez am o stare f placuta.


Hail Satan ! capra

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10