Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 17-Apr-2019 22:39:07

Clarier
Membru
Registered: 10-Feb-2018
Posts: 348

RIV-ul final organizat pentru urmatoarea perioada (Pastele Evreiesc)

Salutari tuturor razboinicilor.

Ne-am gandit daca orice alt RIV ar trebui sa fie "adaugat" in program, dar treaba este ca toate celelalte RIV-uri si-au servit scopul de a slabi inamicul indeajuns pentru distrugerea completa. Ceea ce va face RIV-ul final este doar atat. Va anula orice lucru facut de evrei. Nu putem da inapoi acum. Cutitul spiritual este infipt si tot ce trebuie sa facem este sa-l tot rotim.

Cand un cutit este in cineva trebuie sa-l rotesti, rotesti, rotesti ... Nu te poti duce la bucatarie sa bei o doza de suc. Inamicul trebuie sa dispara.

Alfabetul evreiesc, din punct de vedere energetic, nu este doar un simplu "alfabet", ci este o arma creata si consacrata impotriva inamicilor lor.

Nu are niciun rost sa le dezarmam sabiile, katanele, gloantele sau bombele. RIV-ul final se ocupa de toate lucrurile astea. Daca nu este niciun inamic, atunci nu va fi nicio sabie a inamicului. De asta RIV-ul final are nevoie de concentrare deplina, pentru ca ii va distruge complet.

Un alt lucru pe care il face RIV-ul final este de a inlatura toate blestemele prin inversarea lor de asupra noastra, iar acest lucru trebuie continuat pana nu va mai exista nimic de ambele parti. Atat noua cat si inamicii. Noua in legatura cu blestemele ramase si inamici in legatura ... cu orice.

Acum, RIV-ul final trebuie sa fie prioritar. Niciun alt ritual. Daca nu ai destul timp pentru alt ritual, atunci fa DOAR RIV-ul final. RIV-ul final este pentru terminarea inamicilor. Nu este niciun alt ritual mai important decat RIV-ul final. Azazel a zis ca niciun alt ritual nu se poate compara cu acesta. Cu alte cuvinte, trebuie sa punem RIV-ul final pe primul loc.

Indiferent de ce ar face inamicul pentru a cenzura, ataca, sacrifica sau a insela, RIV-ul final va opri tot. Acesta ii distruge din toate partile.

Pentru a opri "virusul" bineinteles ca va fi necesar de un "efort" mai mare si ar putea avea efecte mai "incete", dar pe termen lung, acesta va opri intregul virus. La fel este si cu vindecarile complete pe termen lung asupra corpului in comparatie cu folosirea unui unguent sau a unui analgezic pentru a vindeca un simptom.

Toate celelalte RIV-uri palesc in comparatie cu efectul si puterea RIV-ului final. In timp ce unora li s-ar parea logic ca unele RIV-uri ar fi necesare pentru anumite obiective, nimic nu este mai necesar acum decat concentrarea tuturor energiilor in distrugerea completa a inamicului. Reactiile inamicului nu trebuie sa ne faca sa deviem de la acest scop.

In alte cuvinte, cenzurile, atacurile, sacrificiile umane - toate rahaturile facute de ei, vor iesi la iveala. Daca ei vor disparea, atunci nimic din cele de mai sus nu vor mai fi.

Vom avea de asemenea configuratii planetare care ii vor ruina. Ceea ce trebuie sa facem este sa adunam cat mai multa putere in vortexul RIV-ului final si impotriva inamicului cat mai curand. Va fi ca un bombardament asupra lor.

Un alt lucru este ca inamicul o sa-si aiba Pastele Evreiesc pe 19, 20 si 21 luna asta. Luna le este benefica inamicului acum, dar la fel ne este si noua. Si este perfect pentru noi sa facem un imens asalt spiritual impotriva inamicului, unul pe care nu l-au mai avut niciodata.

Pentru acest motiv, fa-ti timp luna asta pe 19, 20 si 21 pentru a ne TRIPLA eforturile. Daca faci un RIV pe zi, atunci trebuie sa faci 3 in aceasta perioada. Daca toata lumea va face 3 RIV-uri, chiar daca sunt putin mai grabit facute, chiar si asa asta le va cauza probleme imense inamicului. Daca faci cam 10 RIV-uri, nu e nevoie sa faci 30, doar continua cu cele zece. Nu este necesar sa faci pana nu mai poti, trebuie doar sa ridici stacheta.

Asta inseamna ca daca faci un RIV mai mic azi, aduna-ti energiile, consolideaza-ti aura de protectie si fa-ti meditatiile si fi pregatit pentru un atac spiritual devastator zilele astea, sau putem doar sa-l numim un contraatac.
Acest lucru va incetini orice efort al inamicului de a face ceva semnificativ in perioada asta.

Pentru cei care vor sa lucreze suplimentar la RIV, dupa ce ai terminat RIV-urile pentru perioada de 19, 20 si 21 Aprilie, iti poti imagina, in afara de distrugerea literelor lor si distrugerea energiilor ridicate de evrei prin sacrificile facute in perioada asta, energiile ridicate de ei vor lucra impotriva lor. Imaginarea acestului lucru va declansa energiile in aceasta directie.

Aceasta luna plina se mai numeste si luna roz. Este simbolic pentru prabusirea inamicului. Se vor prabusi cu siguranta. Nu este o coincidenta faptul ca "Trecerea" lor incepe intr-o perioada in care luna este in faza asta, Luna roz semnifica reinnoirea si curatarea naturii. Inamicul se va prabusi. Trebuie doar sa continuam sa punem presiune. Pe 19, 20 si 21 putem sa ne dezlantuim impotriva inamicului, spiritual vorbind. De asemenea si inamicul va ataca puternic in aceasta perioada, ASA CA TOATA LUMEA AR TREBUI SA-SI FACA MEDITATIILE DE IMPUTERNICIRE A AUREI SI CURATAREA AUREI. Veti gasi link-urile necesare mai jos.

Multi dintre noi rateaza perioadele perfecte pentru RIV. Asadar vom face o ajustare a programului pentru a ne putea sincroniza cu totii. Ne vom baza pe zile si ore oportune din punct de vedere planetar.

Desigur - asta este OPTIONAL. Poti pur si simplu sa faci RIV-ul oricand doresti, dar TOATA lumea trebuie sa-l faca in fiecare zi. Oricum, ideea este gandita pentru a crea un sistem prin care sa ne putem sincroniza cu totii pentru a darama inamicul cu RIV-ul final la anumite intervale de timp.

Cel mai bun timp pentru a face RIV-ul final pe perioada Pastele Evreiesc este in orele lui Marte si ale Soarelui. Pastele Evreiesc dureaza de pe 19 pana pe 27 Aprilie, asadar daca vrei sa ii ataci cu tot ce ai, fa asta in orele specificate . Nu este necesar, dar asta ne va oferi un avantaj.

Daca toata lumea va face RIV-ul in orele lui Marte si cele ale Soarelui pentru perioada de 19-27 Aprilie, acesta va fi un succes imens. In legatura cu urmarirea orelor planetare, poti descarca Chronos XP si sa-l setezi pentru locatia. Sau poti descarca o aplicatie pe telefon. Sunt destule pe Magazin Play.

Pe scurt, vom coplesi inamicul in aceste zile iar RIV-ul final va face ca orice incercare a lor de a-si ridica energiile sa esueze. Acest lucru va avea de asemenenea efect si pe perioada Pastelui si in orice alta perioada.

Mai jos sunt link-urile spre RIV-ul final, meditatia pentru imputernicirea si curatarea aurei.

RIV-ul FINAL : http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=6257
Aura de protectie : http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5173
Curatarea aurei : http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5101


-HP. Hoodedcobra666

Offline

#2 18-Apr-2019 01:02:53

Lilith94
Membru
From: Orion
Registered: 05-Aug-2015
Posts: 405

Re: RIV-ul final organizat pentru urmatoarea perioada (Pastele Evreiesc)

Multumim pentru munca depusa !  smile


Hail Satan ! Hail Horus !

Online

#3 19-Apr-2019 17:40:13

Lilith94
Membru
From: Orion
Registered: 05-Aug-2015
Posts: 405

Re: RIV-ul final organizat pentru urmatoarea perioada (Pastele Evreiesc)

Buna Tuturor , Frati si Surori ! smile

Ora lui Marte 20:06
Ora Soarelui 20:57


Hail Satan ! Hail Horus !

Online

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10