Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 05-May-2019 00:21:27

Nova
Autor
Registered: 04-Mar-2017
Posts: 121

Satanismul Spiritual: referitor la sinucidere

Nu este ieșit din comun că o mulțime de oameni vin la Satan pentru a fi salvați de circumstanțe dezastruoase relaționate credinței goale și problemelor mentale impuse de inamic. Relația dintre aceste entități nefaste și oamenii care se tăvălesc în ignoranță și lipsa oricărei înțelegeri spirituale, crează o situație în care viață poate deveni extrem de mizerabilă, până în punctul în care omul nu mai este capabil să evadeze din această mizerie care se adună neîncetat. Acest fenomen nu este valabil pentru toată lumea, desigur, dar o mulțime de oameni se află în această situație.

Toată lumea va trece prin timpuri grele, indiferent de puterea lor personală, de avere, puterea spirituală sau orice altă formă de putere implicată. Pentru a exemplifica, toți oamenii de pe lumea asta cred că banii sunt soluția pentru toate problemele și într-adevăr, banii rezolva o mulțime de probleme, ba chiar probleme extreme, dar nu toate problemele. Există un număr nesfârșit de probleme care au rădăcini mai profunde și nu se pot rezolva financiar.

Că să numesc un exemplu, un miliardar european, cred că din Danemarca și-a pierdut copiii într-una din exploziile create de evrei prin teroriștii din "ISIS" când se aflau în vacanță în Sri Lanka. Cu toții știm că evreii au creat această organizație dar asta este o poveste pentru altă dată. Bărbatul și-a pierdut 3 din cei 4 copii pe care îi avea în explozie. Așa cum ar trebui să înțelegem din astfel de întâmplări, banii nu sunt soluția universală la toate problemele, și pot de asemenea crea alte probleme dacă sunt prost administrați. Acea persoană nu poate plăti pe nimeni pentru a-i aduce copiii înapoi, iar aceasta este o tragedie.

Acesta este un exemplu pentru brutalitatea întâlnită pe parcursul vieții și a modului în care toate lucrurile nu pot fi rezolvate doar printr-o singură unealtă precum banii, averea, faima sau prin alte metode singulare. Definitiv, toate uneltele ajută. În orice caz Gentililor li se spune că toate problemele sunt de natură financiară iar în multe cazuri nu este așa. Mulți oameni care și-au rezolvat problemele financiare sunt bântuiți de o sumedenie de alte probleme, dintre care unele nici nu v-ar putea afecta pe cei care vă considerați "săraci". Aceste dificultăți ar putea fi mentale, emoționale, bazate pe credință, singurătate, depresie și tot felul de alte dureri.

Pentru a pune problema foarte simplu, avem nevoie de Zei în viețile noastre și într-un sens și ei se bucură de atenția și prietenia noastră. Noi suntem studenții lor și ne dezvoltăm prin învățăturile lor. În același mod în care un om se duce într-o școală și pur și simplu eșuează sau obține note foarte proaste, dar se află în această școală cu un motiv astfel încât oamenii de aici trebuie să înțeleagă că subperformanța sau circumstanțele negative pot fi îmbunătățite.

Oricum, eu personal nu fac nicun lucru să arate mai frumos decât este cu adevărat și trebuie să șțiți că cu cât mai multe lucruri sunt împotriva voastră și cu cât mai multe lucruri aveți scăpate de sub control, cu atât mai mult efort va trebui să vă implicați pentru a le stăpâni și nimic nu va veni pe gratis. Desigur, mulți oameni vor alege calea leneșă și vor considera că nu există o soluție la problemele lor, dar cu toții știm că aceasta este o minciună. Dacă perfecțiunea ar putea părea utopică, viața poate deveni foarte bună, în special dacă individul este devotat în a se îndrepta.

Un alt lucru asupra căruia am vrut să aduc atenția tuturor este acela că viața noastră, când suntem Satanișți, este o viață cu însemnătate. O însemnătate foarte profundă. O însemnătate pe care mulți nu o vor simți niciodată, cât și o viață cu perspective, în care individul poate avansa, evolua și își poate rezolva problemele pe care le are spre deosebire de alții care nu vor avea această șansă niciodată. Oportunitățile așternute în fața Sataniștilor loiali și practicanți, atât de a relaționa cu marii noștri Zei cât și de a-și repara propriul suflet până când îl stăpânesc sunt extreme. Că să nu devin prea sobru, da, Zeii ne iubesc și de asemenea aceștia își investesc timpul, atenția, energia și ajutorul ocupându-se cu noi.

Sunt mulți oameni cu moralul la pământ în această viață iar eu îi înțeleg pe aceștia, iar în majoritatea cazurilor, aceștia nu le-au greșit nimănui, cu excepția propriei persoane. Majoritatea oamenilor care contemplă suicidul fac asta din cauza lipsei așteptărilor sau a perspectivelor din viață. Această percepție este blocată într-un mod foarte individualist și egocentrist.

Dacă cineva se extinde dincolo de acest gând și înțelege că este o ființă vie care de asemenea aparține unei comuniuni cu zeii, cu oamenii noștri, rasa noastră cât și misiunii noastre în general, atunci ar trebui a înțeleagă că sunt obligați să dea tot ce au mai bun din ei. Iar un lanț nu poate rezista dacă unele piese lipsesc. Un lanț devine mai puternic atunci când verigile se ajută între ele și din acest motiv avem această comunitate. Aici nu trebuie să va prezentați cu numele real și puteți explică oricărui alt frate sau soră ce merge prost în viețile voastre iar ei va pot ajuta...

...Presupunând că și voi vreți ajutor.

Când cineva devine Satanist, acesta este ridicat literalmente dintr-o mlaștina mentală, spirituală și în multe cazuri fizică. Dacă această mlaștina nu este fizică atunci de cele mai multe ori este de celelalte două naturi. Chiar dacă o persoană se află pe calea cea bună, încă mai are mult de cățărat.

De multe ori apar oameni aici care sunt de părere că suicidul le va rezolva pe toate. Ca o persoană să creadă așa ceva, aceasta simte frică, are probleme uriașe sau ambele variante. Dacă acea persoană a fost condamnată la 50 de ani de închisoare sau dacă se află într-o situație în care este 200% blocată, poate că suicidul este o opțiune viabilă. În Satanism noi nu vom fi pedepsiți pentru această faptă așa cum cred creștinii despre ei înșiși, dar asta nu înseamnă că suicidul nu vine cu probleme naturale relaționate.

Lipsa cunoașterii legilor spirituale îi face pe mulți să creadă că suicidul le va rezolva problemele iar ei vor dispărea în neant. Dar această credință este absolut greșită. Prin legile universului, dincolo de percepția umană de bază avem un corp mental spiritual. Această unitate se dislocă de corp după moarte. În acest caz, tu vei fi exact cum ești în prezent, doar că în altă 'dimensiune'. Mulți oameni experimentează această 'ieșire din corp' în momentele premergătoare morții, iar cei care se sinucid doar o să ajungă să-și vadă corpul decedat lângă ei. Așa survine cel mai mare regret, când nu poți să te întorci în timp pentru a-ți schimbă acțiunile.

Când acest lucru are loc, nu există cale de întoarcere iar decedatul rămâne în astral unde ar putea suferi sau s-ar putea disipa, fiind damnat fără o cale de întoarcere. Asta nu are dimic de a face cu vreo pedeapsă externă, dar în funcție de constituția unei persoane, chiar și în formă astrală, aceasta poate atrage surse de negativitate, auto-vătămare și alte astfel de lucruri. În multe cazuri pot dura decenii până când alinierile planetare, corpurile viabile și așa mai departe sunt propice pentru reîncarnarea unui om. În continuare, individul va vegeta în această stare care se intensifică, după care se v-a reîncarna iar viața acestuia se va repeta în funcție de particularitățile karmice moștenite de spirit. Apoi, s-ar putea bloca din nou într-o situație care îl va prinde în aceeași buclă.

Pentru a oferi o estimare referitor la cât durează reîncarnarea, poate dura oricât, de la 10,25,70 de ani, la un secol sau chiar mai mult. Știu că asta ar putea părea o perioada prea lungă dar da, uneori durează atât de mult pentru ca condițiile necesare să fie îndeplinite, depinzând de circumstanțe. Bucla acestor evenimente ar putea dura chiar secole fără nicio reîncarnare. Această cale ar putea duce chiar la suicid real. Este un proces foarte irositor și în plus nu înveți nimic din el. Sufletul este purtat foarte aproape de moartea reală și permanentă. Și lăsând la o parte oamenii care omit acest aspect, nimeni nu își dorește moartea permanentă.

Trebuie să vă amintiți că păstrarea sinelui în viață nu este doar pentru binele vostru, dar și pentru obiective mai mari sau pe care le împărtășiți cu alții. Este foarte rușinos să abandonezi postul atunci când nu se îndreaptă către tine rachete reale. Trebuie să va apreciați propria viață și persoană iar dacă nu va iubiți sinele, gândiți-vă la alții care sunt legați de voi.

Majoritatea problemelor pe care oamenii le au pot fi rezolvate în 2-3 ani. Aceste probleme includ șomajul, problemele la muncă, lipsa educației sau a calificărilor și tot soiul de alte probleme. În acești 2-3 ani, oricine poate efectua lucrări pentru eliberarea sufletului și să-și îndeplinească obiectivele. Mai apoi câștigați momentum și puteți avansa din ce în ce mai mult. Gândiți-vă la asta în paralel cu meditația.

În cazurile mai aspre, aceste acțiuni trebuie repetate timp de mai mulți ani, în timp ce efortul fizic este menținut. Șmecheria este că oamenii devin din ce în ce mai deprimați odată cu lipsa dezvoltării spirituale, dar dacă dezvoltarea spirituală are loc, poate fi foarte motivantă. În final, încrederea unuia va fi mult mai susținută cu privire la capacitatea de a supraviețui în orice circumstanțe. Dacă crezi că nu ai o cale de scăpare din problemele tale, să știi că există cu siguranță, dar pentru unele dintre ele va trebui să te consulți cu Demonul tău Gardian (nu trebuie neapărat să îl auzi, doar deschide-ți mintea la posibilitatea că lucrurile ar putea fi mai bune și străduiește-te să găsești soluții).

Lucrul fundamental care îți va ține viața la un loc este următorul: să îți stăpânești mintea, gândurile și energiile spirituale. Astfel îți poți corecta 99% din probleme, pur și simplu prin auto-control și auto-realizare. Dacă reușești să faci acest lucru atunci îți vei putea rezolva problemele. Cei mai mulți oameni nu suferă din cauza circumstanțelor tragice venite din exterior ci doar din cauza unor circumstanțe grele care au un efect puternic asupra lor pentru că nu-și pot stăpâni mintea. Asta permite accentuarea temerilor și a insecurității. Ești capabil să-ți rezolvi problemele și poți să o faci. Primul pas este să te disciplinezi pe ține însuți.

Imaginează-ți că ai fi foarte beat și că ai bea o cafea foarte puternică pentru a te trezi la realitate din confuzie. Fiind beat ți s-ar putea părea că viață ta e ruinată și că nu poți decât să bei și mai mult. În acest caz beția poate fi asemănată cu confuzia. Cu cât confuzia dispare mai mult, cu atât vei putea să-ți stabilești mai bine obiectivele și să te stăpânești pentru a avansa.

Satan îi prețuiește pe cei care au hotărâre și dacă dai dovadă de această hotărâre sau încerci să-L chemi, El te va ajuta. Cei care fac de obicei apel la mila altora doar pentru a-i parazita sau cer o mână de ajutor pentru a-i trage în jos pe alții fiind satisfăcuți de eșecurile acelora sunt complet detestabili.

În ultimul rând, nu uitați că această comunitate este aici pentru a vă ajuta și a ne susține unii pe alții. Suntem o familie pentru un motiv profund. Consultați-vă cu cei de aici de pe forum care au mai multă cunoaștere iar aceia dintre voi care sunteți avansați și ați avut probleme în trecut, întoarceți-vă și dați-le o mâna de ajutor altor membri așa cum Zeii v-au întins și vouă o mâna. În acest mod toată lumea avansează și ne împuternicim pe noi înșine și pe existența noastră comună.

Este normal ca o oaie să plângă la nesfârșit, să nu rezolve nimic niciodată și să se tăvălească non-stop în propria mizerie cauzată de decizia lor de a fi o oaie.

Dar în ceea ce ne privește, putem doar să ne ridicăm de fiecare dată, să ne adunăm în haită că lupii și să mergem în continuare. Viețile voastre pot fi îmbunătățite, fiți convinși de asta și lucrați în acest scop. Trebuie să inițiați acest lucru trecând peste propriile probleme și mergând în continuare. Și rămâneți pe drumul bun în ciuda grijilor cauzate de posibilitatea eșecurilor.

Și amintiți-vă: Sunteți Sataniști. Trebuie să vă amintiți asta întotdeauna. Satan îi ajută pe ai lui.

ÎP Hooded Cobra 666- https://www.ancient-forums.com/viewtopi … =5&t=19218

Last edited by Nova (05-May-2019 00:28:04)

Offline

#2 15-May-2019 20:44:52

Luciferica666vipera
Novice
Registered: 05-May-2019
Posts: 5

Re: Satanismul Spiritual: referitor la sinucidere

Mulțumesc mult. Hail Satan!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10