Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in.

#1 10-May-2019 01:26:05

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,688

Ritual în grup pentru bani/avere

Ritualul în format ePub, pentru cei ce vor să-l descarce pe telefon în format de carte electronică. Mulțumiri lui Nisha!

E timpul să ne avântăm în astfel de lucrări. După cum am mai spus și în trecut, înțeleg situația unora când vine vorba de acest subiect. Suntem aici să schimbăm situația. Acest ritual va fi benefic pentru toată lumea de aici. Nimeni nu ar trebui să se abțină sub nicio formă de la a face acest ritual. De asemenea, toată lumea de aici merită o viață mai bună și în aceeași măsură să primească și ajutor, în special aceia care lucrează din inimă pentru Agenda lui Satan. Dubiile și nedumeririle nu-și au locul aici.

Pur și simplu fă acest ritual pentru câștiguri, în aceste două zile, pe lângă RIV-ul final. Asta-i tot. Satan și Zeii vor ca oamenii care-i asistă și care fac ceea se așteaptă de la noi să facem, să fie ajutați. Cei care nu s-au implicat până acum, schimbați-vă căile și săriți chiar acum în marele tren al CÂȘTIGULUI și încetați să mai stați în trenul FALIMENTULUI.

Trenul falimentului înseamnă depresie, slăbiciune, lipsa unui scop în viață și, datorită propriei ignoranțe, săvârșirea de lucruri rele atât împotriva ta însăți, cât și împotriva celorlalți. Trenul câștigului înseamnă fericire, tărie, un scop în viață și facerea de bine atât propriei persoane, cât și mediului înconjurător.

Vor mai urma și alte ritualuri prin care să ne ajutăm pe noi înșine și să atragem lucruri pozitive. Îmbrățișează pozitivitatea în viața ta, nu fi leneș, fă-ți partea și bucură-te de roade. E chiar atât de simplu. Rămâi concentrat asupra obiectivului mai înalt, ai încredere în Satan și contribuie cu ceea ce se așteaptă de la tine. Asta-i tot.

Mai jos e ritualul pe care l-am mai făcut. Îl vom reface cu această ocazie.

Puteți începe acest ritual cu partea de început a ritualului standard sau puteți să recitați doar rugăciunea de mai jos, apoi să continuați cu vibrarea runelor și cu afirmația.

Acest ritual este extrem de simplu. Puterea lui va fi cumulativă și se va manifesta în timp, pe măsură ce îl vom relua în zilele în care acesta va avea eficacitatea maximă.

Ca atare, pașii sunt simpli:

  1. Recită rugăciunea fie cu voce tare, fie în minte.

  2. Cheamă-ți Demonul Gardian sau pe Satan, rugându-l mental să vină la tine.

  3. Vibrează runele date.

  4. Spune afirmația de 10 ori cu o intenție puternică.

  5. Încheie ritualul cu un puternic Hail Satan.

Rugăciunea:

„În prezența atotputernicului Satan, a Demonilor lui loiali, singura noastră familie de Zei. Vă cerem cu umilință atenția, vă cerem asistența, vă cerem îndrumarea, puterea și înțelepciunea voastră, acum și pentru toată eternitatea. Revărsați-vă binecuvântările peste noi toți, peste urmașii voștri loiali și dedicați, legați prin sânge, copleșiți-ne cu puterea și eulogiile voastre!

În cea mai importantă noapte, noapte care îți aparține ție, o Satan, loialitatea noastră este încercată și testată. Loialitatea noastră este adevărată. Ne luptăm împotriva inamicilor tăi, îi blestemăm pe cei care-ți blasfemiază numele și numele Demonilor tăi. Le anulăm blestemele, le inversăm binecuvântările, așa cum astăzi întunericul cedează, pentru ca lumina voastră spirituală să se întoarcă, pentru ca inamicii noștri să se prăbușească, iar Împărăția voastră să se ridice!

Lordule Satan și Demonilor noștri loiali ai Iadului, auziți-ne cererea în această noapte măreață: ajutați-ne să direcționăm această energie binecuvântată asupra oamenilor voștri dedicați legați prin sânge și asupra tuturor membrilor Joy of Satan, de toate rangurile și nivelurile în conformitate cu voința, puterea și munca voastră!”

După aceasta poți apela la Demonul tău Gardian pentru a te putea ajuta să direcționezi energia (indiferent dacă ști sau nu cine este Demonul tău Gardian, nu te stresa cu asta, doar fă acest lucru mental) și apoi continuă cu vibrația runelor.


Vibrația runelor:

Vom vibra următoarele rune (numărul de vibrații poate să fie 10 sau 40, ambele fiind la fel de eficiente. Puteţi crește numărul, dar nu puteți face mai puțin de 10 vibrații. Vibrațiile pot fi mai scurte și nu au nevoie de o respirație completă, doar să fie vibrate cu intenție și cu putere. După 40 de vibrații puteți face 60 de vibrații, 80 de vibrații sau 100 de vibrații):

*Acest lucru se va face pe rând - veți vibra toate runele și apoi veți trece la afirmație.

  • Fehu —  de 40 sau 10 ori

  • Sowilo — de 40 sau 10 ori

  • Wunjo — de 40 sau 10 ori

  • Odhal — de 40 sau 10 ori

  • Ansuz — doar de 10 ori

Când ați terminat de vibrat toate runele, vă puteți concentra intens asupra energiei și apoi puteți spune următoarea afirmație:

Următoarele vor fi afirmate de 10 ori.
(Aum - Afirmația Aum, reprezintă o singură rundă. Acest lucru trebuie repetat de 10 ori.)

Vibrează AUM

„Toți membrii ministerelor Joy of Satan, dedicați Lordului Satan prin sânge, care avansează pe această cale spirituală, își sporesc acum bogăția și puterea materială și sunt în permanență protejați și prosperi în toate felurile, ACUM ȘI PURUREA.”

Vibrează AUM

După aceasta, ritualul va fi încheiat cu un puternic HAIL SATAN!

Astfel, acest ritual a fost încheiat.

Last edited by admin (11-May-2019 11:55:45)


Thomas

Offline

#2 10-May-2019 01:30:58

Lilith94
Membru
From: Orion
Registered: 05-Aug-2015
Posts: 443

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Multumim ,Thomas ! smile Spor la treaba , Tuturor Fratilor si Surorilor SS !


" Cei care stiu , fac . Cei care inteleg , invata pe altii . "
"  Mergi in viata cu o licarire in ochi , cu un zambet pe fata si cu un Scop Maret in Inima . "
       https://youtu.be/uAczVgW3eqQ
       Hail Satan ! Hail Astarte ! Hail Lilith !

Offline

#3 10-May-2019 07:52:23

DragonTamed
Membru
From: Bucuresti
Registered: 14-Aug-2017
Posts: 122

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

runele se si deseneaza sau doar se vibreaza?

Offline

#4 10-May-2019 12:38:09

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

DragonTamed wrote:

runele se si deseneaza sau doar se vibreaza?

Doar se vibrează.


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#5 10-May-2019 12:51:19

Mada777
Membru
Registered: 25-Apr-2014
Posts: 92

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Multumim Thomas ! smile


Hail Satan !

Offline

#6 10-May-2019 16:28:27

Suflet ranit
Războinic ✸
Registered: 16-Jul-2017
Posts: 499

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Dacă sunt mai multe moduri de vibrare a unei rune o putem alege pe cea care ni se pare mai ușoară?


Stăpâni pe-un larg extins teritoriu
Populat de străini, fără onoriu
De oameni sub-oameni convinși pe un zeu,
Până și-acesta creat din evreu
https://youtu.be/TAunPIifjJo

Offline

#7 10-May-2019 17:20:32

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Suflet ranit wrote:

Dacă sunt mai multe moduri de vibrare a unei rune o putem alege pe cea care ni se pare mai ușoară?

Trebuie să vibrezi forma runelor care este dată în ritual.


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#8 10-May-2019 17:45:00

Suflet ranit
Războinic ✸
Registered: 16-Jul-2017
Posts: 499

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Adică dacă am vibrat Fe, in loc de Fehu am gresit?


Stăpâni pe-un larg extins teritoriu
Populat de străini, fără onoriu
De oameni sub-oameni convinși pe un zeu,
Până și-acesta creat din evreu
https://youtu.be/TAunPIifjJo

Offline

#9 10-May-2019 18:02:27

Warrior
Membru
Registered: 05-Apr-2019
Posts: 273

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Iti multumim din suflet, Thomas!

Runele:

https://www.youtube.com/watch?v=7jxJev-iRdA - Fehu
https://www.youtube.com/watch?v=LwyiDX_15Dk - Wunjo
https://www.youtube.com/watch?v=ydR6GZB1H44 - Odhal
https://www.youtube.com/watch?v=2FwVIAsSGr0 - Ansuz

Voi ati gasit ceva pentru Sowilo?

Cei ce poate nu constientizati gravitatea problemei, lasati cu totii lenea si lucrati pentru sufletul vostru si pentru Satan, caci El e cu voi! Colaborati cu El si Demonii, tocmai pentru ca Zeii vor veni inapoi ca sa-si ia locul, plus ca stam aici doar pentru o scurta vreme. Timpul nici nu exista... Va veni clipa cand vei parasi trupul fizic si vei pleca dincolo, socat!
Inamicii au furat aceasta cunoastere (spirituala&oculta) de la omenire, lasand-o total dezarmata. Toate cunostintele furate le-au folosit doar pentru ei, impotriva noastra, infuzandu-le in programele lor criminale (iudaism, crestinism, islam) cu care au subjugat omenirea. Astfel au reusit sa ne controleze pe toate caile posibile si da, ei folosesc magie neagra impotriva noastra, chiar cand scriu asta, tocmai pentru ca vor ca sa ne distruga. Ei abuzeaza de toata puterea, folosindu-se de FRICA ca sa tina lumea ignoranta, nestiutoare si cat mai departe de puterile spirituale si oculte ale mintii si sufletului, facand asta cu programele lor criminale. Noi, opunandu-ne si colaborand cu Tatal Satan, prin cunostintele oferite de El si Zeii Lui, ne putem controla propriile noastre destine, protejandu-ne de toate mizeriile ce vin de la inamic (stiu, cunoasteti oameni confuzati, cu depresie, care au dependente si care se simt mai mereu DISTRUSI).
Dar pentru a beneficia de cele de mai sus, noi trebuie ca sa exploatam POTENTIALUL pe care El ni l-a dat noua, caci noi nu suntem animale, nu suntem goimi, ci suntem oameni, iar scopul crearii noastre a fost acela de a deveni ca Tatal Satan, adica ZEI.

P.S. Imi pare rau ca am scris asta, dar observ cu parere de rau cum merg lucrurile si nu m-ar mira ca acest cult sa se dubleze peste noapte daca fiecare si-ar da silinta ca sa avanseze, dand sfoara mai departe, in populatie, ajutandu-i si pe ceilalti ca sa realizeze farsa in care se afla... Ar fi o mare bucurie pentru Tatal Nostru Lucifer /  Satan / Ea / Enki !

Hail Satal!
Hail Belzeut!
Hail Astaroth!
Hail Azazel!

Offline

#10 10-May-2019 18:27:14

Suflet ranit
Războinic ✸
Registered: 16-Jul-2017
Posts: 499

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Gata ,l-am refacut.


Stăpâni pe-un larg extins teritoriu
Populat de străini, fără onoriu
De oameni sub-oameni convinși pe un zeu,
Până și-acesta creat din evreu
https://youtu.be/TAunPIifjJo

Offline

#11 10-May-2019 18:28:47

Suflet ranit
Războinic ✸
Registered: 16-Jul-2017
Posts: 499

Re: Ritual în grup pentru bani/avere


Stăpâni pe-un larg extins teritoriu
Populat de străini, fără onoriu
De oameni sub-oameni convinși pe un zeu,
Până și-acesta creat din evreu
https://youtu.be/TAunPIifjJo

Offline

#12 10-May-2019 19:02:19

Abyss
Veteran ✸ ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 352

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Runele se pot vibra si in minte?... Sunt in imposibilitatea de a face ritualul azi, pe cel de maine il pot face..HAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#13 10-May-2019 19:06:16

Suflet ranit
Războinic ✸
Registered: 16-Jul-2017
Posts: 499

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Abyss wrote:

Runele se pot vibra si in minte?... Sunt in imposibilitatea de a face ritualul azi, pe cel de maine il pot face..

Da,se pot vibra si in gand.


Stăpâni pe-un larg extins teritoriu
Populat de străini, fără onoriu
De oameni sub-oameni convinși pe un zeu,
Până și-acesta creat din evreu
https://youtu.be/TAunPIifjJo

Offline

#14 10-May-2019 19:12:14

Abyss
Veteran ✸ ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 352

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Whoa.. serios? Mi e rusine cand ma gandesc cat am pierdut din cauza ca am crezut ca tot trebuie vibrat cu voce tare... RIV ul se poate face in gand?HAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#15 10-May-2019 20:27:37

DarkGi
Războinic ✸
From: Kekistan
Registered: 25-Apr-2015
Posts: 664

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Suflet ranit wrote:
Abyss wrote:

Runele se pot vibra si in minte?... Sunt in imposibilitatea de a face ritualul azi, pe cel de maine il pot face..

Da,se pot vibra si in gand.

E?! Eu stiu ca runele sunt facute sa fie vibrate cu voce pentru un maxim efect si nu in gand


Oy vey muh shekels

Offline

#16 10-May-2019 20:29:40

DarkGi
Războinic ✸
From: Kekistan
Registered: 25-Apr-2015
Posts: 664

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Multumim pentru traducere Thomas, iubesc genul asta de event-uri totusi, HPcobra a mai prelungit acest ritual cu inca o zi deci putem sa-l facem si in ziua de duminica, si inca o intrebare, de cate ori se poate face acest ritual pe zi sau se face doar o data avand in vedere ca l invocam pe Satan sau demonul gardian aici


Oy vey muh shekels

Offline

#17 10-May-2019 20:55:50

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

DarkGi wrote:

de cate ori se poate face acest ritual pe zi sau se face doar o data avand in vedere ca l invocam pe Satan sau demonul gardian aici

Îl poți face de câte ori dorești. Cel puțin o dată pe zi.

Last edited by NishaWillow (10-May-2019 20:56:10)


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#18 10-May-2019 21:39:14

Abyss
Veteran ✸ ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 352

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

DarkGi wrote:
Suflet ranit wrote:
Abyss wrote:

Runele se pot vibra si in minte?... Sunt in imposibilitatea de a face ritualul azi, pe cel de maine il pot face..

Da,se pot vibra si in gand.

E?! Eu stiu ca runele sunt facute sa fie vibrate cu voce pentru un maxim efect si nu in gand

Stiu asta, "pentru maxim efect". Dupa cum am specificat, nu pot sa fac ritualul azi, cel putin nu cu voce tare, asa ca mai bine in gand decat deloc, zic si euHAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#19 10-May-2019 22:59:33

Valeryen
Membru
From: Dâmbovița
Registered: 25-Aug-2018
Posts: 67

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Salutare, eu în seara asta nu pot să fac ritualul din mai multe probleme... sunt înconjurat de familie și mă simt slăbit foarte rău. Ca să mă revanșez față de timpul pierdut (data de 10 Mai) și SATAN aș putea să îl fac mâine dimineață după răsărit? Și pe urmă (seara) să îl fac dinou pentru 11 Mai ? Mă simt deja destul de prost pentru situația asta, de aceea vă întreb pe voi.


Adevărul n-are teamă de judecată.

HAIL SATAN !

Offline

#20 10-May-2019 23:15:44

Suflet ranit
Războinic ✸
Registered: 16-Jul-2017
Posts: 499

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

DarkGi wrote:
Suflet ranit wrote:
Abyss wrote:

Runele se pot vibra si in minte?... Sunt in imposibilitatea de a face ritualul azi, pe cel de maine il pot face..

Da,se pot vibra si in gand.

E?! Eu stiu ca runele sunt facute sa fie vibrate cu voce pentru un maxim efect si nu in gand

Am văzut că scria chiar aici pe forum că runele pot fii vibrate și În gând sau mai încet.


Stăpâni pe-un larg extins teritoriu
Populat de străini, fără onoriu
De oameni sub-oameni convinși pe un zeu,
Până și-acesta creat din evreu
https://youtu.be/TAunPIifjJo

Offline

#21 10-May-2019 23:22:33

Clarier
Membru
Registered: 10-Feb-2018
Posts: 348

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Daca il faci dupa rasarit, atunci deja il faci pentru alta zi, dar daca il faci de 2 ori pe 11 este ok si asa.

Offline

#22 10-May-2019 23:39:47

Anonymous1011
Războinic ✸
Registered: 31-Mar-2017
Posts: 274

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Suflet ranit wrote:
DarkGi wrote:
Suflet ranit wrote:

Da,se pot vibra si in gand.

E?! Eu stiu ca runele sunt facute sa fie vibrate cu voce pentru un maxim efect si nu in gand

Am văzut că scria chiar aici pe forum că runele pot fii vibrate și În gând sau mai încet.

Thomas, tu ce părere ai ? Sunt efective runele dacă le vibrezi in gând ?


Link catre Calendar SS 2022: https://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=8627

Link catre Backup Blog+Forum Ianuarie 2022: https://mega.nz/folder/o59nQADL#CfmMWht2cX2NP_I3EWd5-Q

Offline

#23 11-May-2019 00:24:15

infernus
Războinic ✸
From: Constanta
Registered: 02-Jan-2015
Posts: 783

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Anonymous1011 wrote:
Suflet ranit wrote:
DarkGi wrote:

E?! Eu stiu ca runele sunt facute sa fie vibrate cu voce pentru un maxim efect si nu in gand

Am văzut că scria chiar aici pe forum că runele pot fii vibrate și În gând sau mai încet.

Thomas, tu ce părere ai ? Sunt efective runele dacă le vibrezi in gând ?

S-a discutat de mai multe ori subiectul asta.Da, se pot vibra si in gand, insa efectele vor fi putin mai slabute

Personal mi se intampla de multe ori sa n am intimitatea necesara pentru meditatii/riv, motiv pentru care vibratiile le fac in gand


Hail Satan !

Offline

#24 11-May-2019 11:00:46

KaliSS
Membru
Registered: 16-Dec-2018
Posts: 230

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Este un ritual puternic si foarte eficient. Intrebarea mea este daca se poate ca timp de 40 de zile sa il fac, daca este ok?


Ave Ce Acatl Topiltzin Quetzalcoatl!

Offline

#25 11-May-2019 11:46:51

DarkGi
Războinic ✸
From: Kekistan
Registered: 25-Apr-2015
Posts: 664

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

anubis_ishtar wrote:

Este un ritual puternic si foarte eficient. Intrebarea mea este daca se poate ca timp de 40 de zile sa il fac, daca este ok?

Nu, acest ritual este valabil doar pentru acest weekend pentru ca este un ritual facut in grup ci nu separat.


Oy vey muh shekels

Offline

#26 11-May-2019 11:54:18

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,688

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

anubis_ishtar wrote:

Este un ritual puternic si foarte eficient. Intrebarea mea este daca se poate ca timp de 40 de zile sa il fac, daca este ok?

Nu. Acest ritual poate fi făcut doar pentru zilele menționate. E un ritual în grup, și se diferențiază de lucrările personale.

Acest ritual a fost extins până pe 12 (încă o zi, pentru cei care sunt ocupați sau care nu au avut ocazia de a se alătura încă).


Thomas

Offline

#27 11-May-2019 12:47:21

KaliSS
Membru
Registered: 16-Dec-2018
Posts: 230

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Ok, dar pe post de lucrare personala o pot face vibrand spre exemplu doar runele apoi sa rostesc spre final AUM si Hail Satan ?


Ave Ce Acatl Topiltzin Quetzalcoatl!

Offline

#28 11-May-2019 16:20:24

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,688

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

anubis_ishtar wrote:

Ok, dar pe post de lucrare personala o pot face vibrand spre exemplu doar runele apoi sa rostesc spre final AUM si Hail Satan ?

Păi tu vrei o afirmație, pentru că altfel nu o să se manifeste prin atragerea banilor. Energia trebuie programată. Urmărește Calendarul satanic pentru o zi ideală pentru vrăjile pentru bani. Începe în ziua aceea, și folosește și o afirmație („Atrag sume mari de bani, în mod pozitiv, fericit și ușor pentru mine. Acești bani sunt ai mei, să-i păstrez și cheltuiesc așa cum vreau.”)

Întotdeauna folosește afirmații. Chair și atunci când îți împuternicești chakrele sau aura. Nu lăsa energia să se irosească neprogramată.


Thomas

Offline

#29 11-May-2019 16:50:09

Catherine
Membru
From: Braila
Registered: 02-Mar-2018
Posts: 79

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

E prima data cand particip la o astfel de lucrare si vreau sa spun că energia se simte extraordinar big_smile


Hail Satan!

Offline

#30 11-May-2019 16:50:52

Tarzy
Membru
Registered: 11-Jan-2018
Posts: 382

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Warrior wrote:

Iti multumim din suflet, Thomas!

Runele:

https://www.youtube.com/watch?v=7jxJev-iRdA - Fehu
https://www.youtube.com/watch?v=LwyiDX_15Dk - Wunjo
https://www.youtube.com/watch?v=ydR6GZB1H44 - Odhal
https://www.youtube.com/watch?v=2FwVIAsSGr0 - Ansuz

Voi ati gasit ceva pentru Sowilo?

Cei ce poate nu constientizati gravitatea problemei, lasati cu totii lenea si lucrati pentru sufletul vostru si pentru Satan, caci El e cu voi! Colaborati cu El si Demonii, tocmai pentru ca Zeii vor veni inapoi ca sa-si ia locul, plus ca stam aici doar pentru o scurta vreme. Timpul nici nu exista... Va veni clipa cand vei parasi trupul fizic si vei pleca dincolo, socat!
Inamicii au furat aceasta cunoastere (spirituala&oculta) de la omenire, lasand-o total dezarmata. Toate cunostintele furate le-au folosit doar pentru ei, impotriva noastra, infuzandu-le in programele lor criminale (iudaism, crestinism, islam) cu care au subjugat omenirea. Astfel au reusit sa ne controleze pe toate caile posibile si da, ei folosesc magie neagra impotriva noastra, chiar cand scriu asta, tocmai pentru ca vor ca sa ne distruga. Ei abuzeaza de toata puterea, folosindu-se de FRICA ca sa tina lumea ignoranta, nestiutoare si cat mai departe de puterile spirituale si oculte ale mintii si sufletului, facand asta cu programele lor criminale. Noi, opunandu-ne si colaborand cu Tatal Satan, prin cunostintele oferite de El si Zeii Lui, ne putem controla propriile noastre destine, protejandu-ne de toate mizeriile ce vin de la inamic (stiu, cunoasteti oameni confuzati, cu depresie, care au dependente si care se simt mai mereu DISTRUSI).
Dar pentru a beneficia de cele de mai sus, noi trebuie ca sa exploatam POTENTIALUL pe care El ni l-a dat noua, caci noi nu suntem animale, nu suntem goimi, ci suntem oameni, iar scopul crearii noastre a fost acela de a deveni ca Tatal Satan, adica ZEI.

P.S. Imi pare rau ca am scris asta, dar observ cu parere de rau cum merg lucrurile si nu m-ar mira ca acest cult sa se dubleze peste noapte daca fiecare si-ar da silinta ca sa avanseze, dand sfoara mai departe, in populatie, ajutandu-i si pe ceilalti ca sa realizeze farsa in care se afla... Ar fi o mare bucurie pentru Tatal Nostru Lucifer /  Satan / Ea / Enki !

Hail Satal!
Hail Belzeut!
Hail Astaroth!
Hail Azazel!

Știam ca “Z-ul” din Ansuz se pronunța “Ț”
In înregistrarea aia se vibrează “Z”
Cred ca este gresita vibrația.

Offline

#31 11-May-2019 17:45:41

Warrior
Membru
Registered: 05-Apr-2019
Posts: 273

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Tarzy wrote:
Warrior wrote:

Iti multumim din suflet, Thomas!

Runele:

https://www.youtube.com/watch?v=7jxJev-iRdA - Fehu
https://www.youtube.com/watch?v=LwyiDX_15Dk - Wunjo
https://www.youtube.com/watch?v=ydR6GZB1H44 - Odhal
https://www.youtube.com/watch?v=2FwVIAsSGr0 - Ansuz

Voi ati gasit ceva pentru Sowilo?

Cei ce poate nu constientizati gravitatea problemei, lasati cu totii lenea si lucrati pentru sufletul vostru si pentru Satan, caci El e cu voi! Colaborati cu El si Demonii, tocmai pentru ca Zeii vor veni inapoi ca sa-si ia locul, plus ca stam aici doar pentru o scurta vreme. Timpul nici nu exista... Va veni clipa cand vei parasi trupul fizic si vei pleca dincolo, socat!
Inamicii au furat aceasta cunoastere (spirituala&oculta) de la omenire, lasand-o total dezarmata. Toate cunostintele furate le-au folosit doar pentru ei, impotriva noastra, infuzandu-le in programele lor criminale (iudaism, crestinism, islam) cu care au subjugat omenirea. Astfel au reusit sa ne controleze pe toate caile posibile si da, ei folosesc magie neagra impotriva noastra, chiar cand scriu asta, tocmai pentru ca vor ca sa ne distruga. Ei abuzeaza de toata puterea, folosindu-se de FRICA ca sa tina lumea ignoranta, nestiutoare si cat mai departe de puterile spirituale si oculte ale mintii si sufletului, facand asta cu programele lor criminale. Noi, opunandu-ne si colaborand cu Tatal Satan, prin cunostintele oferite de El si Zeii Lui, ne putem controla propriile noastre destine, protejandu-ne de toate mizeriile ce vin de la inamic (stiu, cunoasteti oameni confuzati, cu depresie, care au dependente si care se simt mai mereu DISTRUSI).
Dar pentru a beneficia de cele de mai sus, noi trebuie ca sa exploatam POTENTIALUL pe care El ni l-a dat noua, caci noi nu suntem animale, nu suntem goimi, ci suntem oameni, iar scopul crearii noastre a fost acela de a deveni ca Tatal Satan, adica ZEI.

P.S. Imi pare rau ca am scris asta, dar observ cu parere de rau cum merg lucrurile si nu m-ar mira ca acest cult sa se dubleze peste noapte daca fiecare si-ar da silinta ca sa avanseze, dand sfoara mai departe, in populatie, ajutandu-i si pe ceilalti ca sa realizeze farsa in care se afla... Ar fi o mare bucurie pentru Tatal Nostru Lucifer /  Satan / Ea / Enki !

Hail Satal!
Hail Belzeut!
Hail Astaroth!
Hail Azazel!

Știam ca “Z-ul” din Ansuz se pronunța “Ț”
In înregistrarea aia se vibrează “Z”
Cred ca este gresita vibrația.

Acum am găsit și videoclipul de la Î.P. Maxine.
Da, e destul de probabil să fie așa:
https://m.youtube.com/watch?v=4ILDLf1uFcs

Offline

#32 12-May-2019 00:55:58

Roxana1992
Spectator
From: Spania
Registered: 26-Mar-2019
Posts: 68
Website

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Super, multumim, la-m facut doar ieri, astazi nu am mai putut. Multumim


Spiritul trăiește în sine și, în sine, poate face un cer din iad sau un iad din cer.

Offline

#33 12-May-2019 01:36:23

Rroco
Războinic ✸
From: O.R.I.O.N.
Registered: 18-Jan-2018
Posts: 444

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

infernus wrote:
Anonymous1011 wrote:
Suflet ranit wrote:

Am văzut că scria chiar aici pe forum că runele pot fii vibrate și În gând sau mai încet.

Thomas, tu ce părere ai ? Sunt efective runele dacă le vibrezi in gând ?

S-a discutat de mai multe ori subiectul asta.Da, se pot vibra si in gand, insa efectele vor fi putin mai slabute

Personal mi se intampla de multe ori sa n am intimitatea necesara pentru meditatii/riv, motiv pentru care vibratiile le fac in gand

Meditatia 666 se poate face in gand? Si sa aiba si efect, desigur..


29.05.2016 - data dedicarii
Imn la Satan  :sarpe:

Offline

#34 12-May-2019 04:17:26

DragonTamed
Membru
From: Bucuresti
Registered: 14-Aug-2017
Posts: 122

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Deci, cine a facut pe 10 si 11 mai face si pe 12?

Offline

#35 12-May-2019 09:58:12

infernus
Războinic ✸
From: Constanta
Registered: 02-Jan-2015
Posts: 783

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Rroco wrote:
infernus wrote:
Anonymous1011 wrote:

Thomas, tu ce părere ai ? Sunt efective runele dacă le vibrezi in gând ?

S-a discutat de mai multe ori subiectul asta.Da, se pot vibra si in gand, insa efectele vor fi putin mai slabute

Personal mi se intampla de multe ori sa n am intimitatea necesara pentru meditatii/riv, motiv pentru care vibratiile le fac in gand

Meditatia 666 se poate face in gand? Si sa aiba si efect, desigur..

Dap, precum si celelalte.Poti duce la bun sfarsit si lucrari de magie neagra/alba vibrand in gand.Deci nu te lasa pagubas din cauza intimitatii smile


Hail Satan !

Offline

#36 12-May-2019 11:38:50

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

DragonTamed wrote:

Deci, cine a facut pe 10 si 11 mai face si pe 12?

Da.


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#37 12-May-2019 12:32:34

Rroco
Războinic ✸
From: O.R.I.O.N.
Registered: 18-Jan-2018
Posts: 444

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

infernus wrote:
Rroco wrote:
infernus wrote:

S-a discutat de mai multe ori subiectul asta.Da, se pot vibra si in gand, insa efectele vor fi putin mai slabute

Personal mi se intampla de multe ori sa n am intimitatea necesara pentru meditatii/riv, motiv pentru care vibratiile le fac in gand

Meditatia 666 se poate face in gand? Si sa aiba si efect, desigur..

Dap, precum si celelalte.Poti duce la bun sfarsit si lucrari de magie neagra/alba vibrand in gand.Deci nu te lasa pagubas din cauza intimitatii smile

Nu ai idee cat ma bucur sa aud asta  :x  :cry:


29.05.2016 - data dedicarii
Imn la Satan  :sarpe:

Offline

#38 12-May-2019 14:14:04

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,688

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Totuși, dacă ai posibilitatea, vibrează-le cu voce tare pentru a ridica cât mai multă energie.

Fiți atenți cu unele mantre, cum e Vinasa; NU le vibrați niciodată în gând! De asemenea, NICIODATĂ nu vibra în gând o mantră care e exclusiv negativă sau distrugătoare. Runele sunt diferite pentru că au atât o latură negativă cât şi pozitivă. „Vinasa,” dar și altele, sunt exclusiv distrugătoare.


Thomas

Offline

#39 12-May-2019 15:22:48

Rroco
Războinic ✸
From: O.R.I.O.N.
Registered: 18-Jan-2018
Posts: 444

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

admin wrote:

Totuși, dacă ai posibilitatea, vibrează-le cu voce tare pentru a ridica cât mai multă energie.

Fiți atenți cu unele mantre, cum e Vinasa; NU le vibrați niciodată în gând! De asemenea, NICIODATĂ nu vibra în gând o mantră care e exclusiv negativă sau distrugătoare. Runele sunt diferite pentru că au atât o latură negativă cât şi pozitivă. „Vinasa,” dar și altele, sunt exclusiv distrugătoare.

Bine de stiut. O sa tin minte asta. Multumesc smile


29.05.2016 - data dedicarii
Imn la Satan  :sarpe:

Offline

#40 12-May-2019 21:21:13

johnny70
Membru
From: europa west
Registered: 25-Apr-2017
Posts: 288

Re: Ritual în grup pentru bani/avere

Salut Fratilor si Hail Satan , din nelipsa de timp n_am avut timp de acest ritual pina astazi 12 duminica ora20h pe care am reusit sa_l fac cu bine sper ca e ok si azi , ca asa parca am inteles ca sa extins pina pe data de 12 , Hail Satan


]:D

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.11