Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 07-Jun-2019 21:22:50

DarkGi
Războinic ✸
From: Kekistan
Registered: 25-Apr-2015
Posts: 617

Epurarea internetului si a youtube-ului - Mai multa cenzura

#VoxAdpocalypse

Dupa cum oamenii au vazut, toata situatia devine din ce in ce mai groaznica in legatura cu cenzura.
In acest punct, face unul sa se minuneze, cat timp internetul o sa mai fie "liber" ca loc de asamblare, dar asta arata ca se duce un drum negru.... Cu avansariile inamicului,acest lucru find luptat constant.

Asta nu e vina evreiilor, Niciodata nu sunt ei. Ei sunt intodeauna deasupra criticismului aici. Acum sa crezi ca este vina sauditiilor (arabi), sau a sirieniilor.

Putina poveste pentru acest subiect (in engleza, dar o sa dau alte link uri cand gasesc in romana)

Februarie 2018: Anti-Defamation League: YouTube ar trebuii sa stearga imediat videoclipuriile neo-naziste'
https://www.vice.com/en_us/article/mb5k … mmediately

Aprilie 2019: ADL Statement in legatura cu esuarea youtube-ului in stergerea content-ului neo-nazist - https://www.adl.org/news/press-releases … m-platform

Mai 2019: In ciuda represaliilor, albii supremacisti si videoclipurile naziste au prins radacina in youtube https://www.propublica.org/article/desp … on-youtube

Iunie 2019: ADL felicita youtube-ul pentru decisia in a elimina content-ul racist si extremist- https://www.algemeiner.com/2019/06/05/a … t-content/

1559931722_7a4.png

Situatia internetului este pe cale sa devina groaznica. Dupa cum v-am spus de multe ori in trecut, epurarea o sa aiba loc in locuri precum youtube nu doar pentru canalele de "extrema dreapta", dar ducandu-se pana la punctul in care orice inamic al agendei evreiesti este eliminat.

Stii, profetiile pe aceste subiecte nu sunt niste predictii arbitrare, dar realitatea situatiei. Cand cineva isi stie inamicul si cum opereaza, nu trebuie sa fi un medium pentru a intelege ca situatia din 1984 e pe care sa revina.

"Truthers", canale de investigatii a OZN-uriilor, teorii conspirationale, pana si cele putin indreptate catre aripa de dreapta , Varg Vikernes, ce au toate aceste categorii in comun? Ei sunt capabili sa conduca la o anumita trezire in legatura cu puterile care conduc si controleaza aceasta lume, si agenda lor ascunsa. Pana si ''American Patriots'' (patrioti americani) au parte de o eliminare masiva.
"American Patriots" sau alta forma de patriotism nu este binevenita in sosirea viitorului Kalergi. Si cine creeaza acest viitor? Echipa stelei lui David ca de obicei.

Dupa cum v-am spus in posturile precedente, situatia cu Stephen Crowder a crescut. Evident multi oameni au vazut-o ca pe o situatie inutila. Dar situatia este ca Crowser a batjocorit un reporter GBLT (Gay, Bisexual, Lesbian, Transexual), care a inceput sa-si foloseasca ''greutatea'' ca sa planga ca o mica c**va la Youtube pentru interventia taticului socialist din internet.

Acest lucru a creat scuza [Vox este esential o medie conglomerata] sa inceapa sa planga pe Youtube si sa initieze noi masuri de control pentru ca un NPC de soia a decis sa se planga in legatura cu asta, si asta este asa zisa "Democratie", una basata pe declaratii false, terorism, si unde pana si legea nu mai exista si nici o constitutie.

Creatura de soia a spus de-a lungul liniilor ca "Youtube" trebuia sa fie un GBLT marxist [evident, propria lui versiune] cu spatiu sau ceva de genul asta, asa ca trebuie sa fie asa.
Creatura de soia nu a studiat istoria prea bine, ca evreii, marxisti, si regimul socialist, defapt au omorat si inrobit oamenii GBLT doar din cauza atractiei lor sexuale. Sa dus sa planga pe fusta aceluiasi maestru care a facut acest grup particular demografic aproape disparut [care este cam 2% pe termen global] disparut literal.

Si Jewtube a gasit scuza perfecta pentru a initia toata aceasta "vanatoare de vrajitoare" si mai violenta in aceasta "platforma" care va arata videoclipuri despre "cat de buni sunt evreii", Ariana Grande si videoclipuri cu pisici, dar nimic altceva decat asta.

Somnambulii MAGA evident o sa-l laude pe Presedintele Trump, in timp ce el nimic macar nu-i apara. Majoritatea oameniilor lui Trump deja au fost cenzurati, dezumanizati. Aceasta este cea mai sigura aparare pe care o poate face, asta este mult mai important decat garduri si China, vorbim despre libertatea schimbului de informatii si a ideilor. In orice caz pana si actiuni de la ''Presedinte'' ar putea sa fie o totala inutilitate in acest punct ca algorithmically si bazat pe boti, este pe cale sa devina chiar si mai rau pentru internet si pentru orice alta platforma importanta de informatii.

Cum pornesc aceste evenimente? Mai intai iti rapesc vecinul, "Neo-nazist". Apoi, o sa ruineze "extrema de dreapta". Apoi, o sa se duca pentru ''Dreapta''. Eventual, o sa se duca in "Centru", si o de-a jos totul ce considera o opozitie in legatura cu agenda lor. Dupa asta, tot ce va fi considerat impotriva lor din centrul de stanga o sa fie distrus s.a.m.d.

Asta este doar cenzura Stalinista din sfera informatiilor, nimic ciudat venind de la evrei, este o chestie repetata care a durat pe termen nelimitat. Youtube spune ca asta este pentru a limita "Ura" ca de obicei, dar despre cei din stanga care efectiv urasc tot ce respira si merge care nu este de "Stanga". Ura ar trebuii sa fie bazata pe civilitate, oamenii nu vor fi de acord si se vor ura unul pe altul. In masura in care nu are loc nici o activitate violenta, asta ar trbuii sa fie permis in civilitate.

Cel putin, cele de mai sus sunt o regula a degetului in civilizatia noastra pe cale de moarte si care se transforma rapid intr-o dictatura chinezeasca.

Evident, inamicul devine expus, dar in acest punct, este dincolo de pasarea lor. Ei stiu ca sunt expusi, ei isi stiu agenda. Ei stiu ca vor sa aduca un guvern comunist mondial ca in 1984, care deservesc oamenii si ii distruge. Suntem departe de aspectul aparentelor, vor continua cu ce au nevoie indiferent de cost.

Deci imagineaza-ti de exemplu acum cu toate categoriile de "criticisti" al inamicilor sa dispara, se poate astepta in mod rezonabil un razboi in Siria sau alte evenimente sa aiba loc. Evreii au crezut ca Trump au facut o evaluare serioasa cum "aleasa" lor Hillary nu a castigat alegerile, si de ce este cazul cu trezirea populatiei. Ca atare ei incearca sa se adapteze situatiei prin cenzura si brutalitate ca de obicei.

Multi oameni zic ''Oh, macar nu sunt in China'', dar nu-ti fa griji, o sa ajungem si acolo destul de rapid dupa ce internetul isi pierde libertatea.

Zilele in care oamenii isi spun ganduriile in "Platforme" i-au sfarsit. Si ce avem de facut? Fa Riv-ul final si ce poti in privinta luptei informationale prin raspandirea adevarului. Nu este cale de intoarcere.

Este sigur ca vor face niste planuri majore pentru anul urmator, cu cenzura internetului care este esentiala pentru ce au pe viitor. Pregatira pentru un razboi in Siria sau pentru alte atrocitati, si in avea nici o opozitie intelectuala este complet normal.

1559931755_maxresdefault.jpg

Last edited by DarkGi (08-Jun-2019 12:10:43)


Oy vey muh shekels

Offline

#2 07-Jun-2019 21:26:54

DarkGi
Războinic ✸
From: Kekistan
Registered: 25-Apr-2015
Posts: 617

Re: Epurarea internetului si a youtube-ului - Mai multa cenzura

Imi cer scuze daca am greseli, unele expresii folosite in engleza nu prea am stiut cum sa le traduc.


Oy vey muh shekels

Offline

#3 08-Jun-2019 11:04:26

Eudeyrn
Veteran ✸ ✸
Registered: 11-Mar-2015
Posts: 1,795

Re: Epurarea internetului si a youtube-ului - Mai multa cenzura

Primul si al 3-lea link nu mai functioneaza(au fost sterse). Ma intreb de ce?! mad

Last edited by Eudeyrn (08-Jun-2019 11:05:28)


HAIL SATAN! Hail Flauros!

Offline

#4 08-Jun-2019 12:04:41

DarkGi
Războinic ✸
From: Kekistan
Registered: 25-Apr-2015
Posts: 617

Re: Epurarea internetului si a youtube-ului - Mai multa cenzura

andy1996 wrote:

Primul si al 3-lea link nu mai functioneaza(au fost sterse). Ma intreb de ce?! mad

https://www.vice.com/en_us/article/mb5k … mmediately

https://www.adl.org/news/press-releases … m-platform


https://www.propublica.org/article/desp … on-youtube

https://www.algemeiner.com/2019/06/05/a … t-content/

Greseala mea, se pare ca link ul din articolul JOS nu era complet, asa ca am mers pe fiecare link pentru al copia

Last edited by DarkGi (08-Jun-2019 12:08:33)


Oy vey muh shekels

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10