Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 17-Jul-2019 01:52:39

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 1,823

Mai multe RIV-uri acum ca niciodată

Când ne gândim la intervenția viitorului, trebuie să ne gândim că războiul este aici, se întâmplă chiar acum, iar inamicul are putere. Foarte multă putere, inimaginabilă. Chiar dacă nu mai au putere spirituală, acesta este cazul pentru influență și putere în planul fizic. Creșterea și eforturile noastre rivalizează cu ei și îi afectează, și vice-versa.

Cineva trebuie să fie un idiot să spună în momentul de față că am câștigat. În viitor, da. Dar viitorul trebuie să vină și nu este setat în piatră. Cu cât facem mai mult, cu atât vom grava asta mai mult în piatră, iar cu cât facem mai puțin, cu atât mai multă piatră rămâne negravată.

Faptul că vom avea nevoie de intervenție din afară nu este un semn bun, ci mai degrabă, un semn că avem nevoie de ajutor extern. Planeta noastră nu se îndreaptă spre o direcție pozitivă iar dacă ar fi făcut-o în întregimea sa, nu am avea necesitatea acestor sarcini de făcut sau de ajutor extern.

Este important să înțelegem realitatea exactă a situației. Când o unitate militară luptă pe linia de front într-o regiune care este masiv asaltată (planeta noastră în acest caz) în timpul unui război brutal, iar coloneii primesc informația că vom primi întăriri, nu ne vom preda armele, devenim leneși și nu vom merge în modul Kumbaya întrucât asta va duce la o baie de sânge și oricine va fi doborât.

În loc de asta, primești un moral mai ridicat și lupți mai mult, și vrei să te asiguri că dai tot ce ai mai un pentru a-ți mătura inamicul complet, pentru ca atunci când întăririle vor sosi, vei putea avansa cu războiul. Nimic nu schimbă rezultatul. Atât timp cât planeta noastră este pierdută, noi stăm în mijlocul acestui lucru în ciuda scalei mai largi a lucrurilor.

Toate declarațiile despre ajutor și viitor sunt menite să arate că avem suport și că suntem asigurați, nu că totul va fi făcut de altcineva. Asta înseamnă ”ȚINE-ȚI LINIA ACUM ATÂT DE MULT PE CÂT POȚI”. Nu vom primi nimic servit pe nicio farfurie. Nu vă așteptați la salvatori externi sau să fim salvați de coincidențe, de ”era Vărsătorului” sau de ceva praf de milă din viitor. Asta înseamnă că fie facem lucrurile noi înșine fie nu le facem.

Ritualul Final trebuie făcut nemilos și zilnic, întrucât să putem fi mai ușurați, să avansăm, și de asemenea pentru a suferi ca planetă cât mai puține pierderi. Este nevoie doar să deschidem știrire și vor înțelege de ce. Un exemplu este modul în care China devine un loc distopian într-un ritm rapid. Tehnologia va accelera asta. Ciuma inamicului există pe fața acestei planete, iar odată cu creșterea puterii lor, vor încerca să submineze această lume și să transfere toate ciumele legate de moralitate, mentalitate, spiritualitate și societate lângă oricare individ de pe pământ.

Inamicul luptă zilnic, și vor face asta până la final. Și vor încerca să tragă cât de tare pot. În plus, când întăriri vin într-o tabără, același lucru se poate întâmpla și-n cealaltă.

Zeii noștri pot vedea viitorul cu claritate și ei știu ceva urma, dar aceste estimări sunt posibile dacă noi vom face tot ce ne stă în putință până la final. Dacă oamenii își lasă joc eforturile spirituale și activismul și merg să joace jocuri video toată ziua, ne vom asuma sfârșitul lumii noastre și a tuturor libertăților, fără cale de întoarcere.

Nu există vreo planetă sau vreo entitate externă sau orice altceva care ne poate salva dacă oamenii sunt adormiți și pacifiști. În timp ce Zeii noștri au o influență considerabilă în istoria noastră și ne-au ajutat, asta s-a întâmplat prin oameni măreți care au decis să depună munca zilnică pentru aceste lucruri. Drept rezultat trăim într-o lume mai bună. Iar dacă acești oameni nu ar fi existat sau ar fi respins provocările, încă am trăi într-o sclavie din evul mediu, în ciuda acestor meșteșuguri care au apărut în orașele dezolate unde oamenii sunt închiși în cuști precum iobagii de animale.

Dacă renunțăm la ce facem acum, când întăririle noastre vor sosi, tot ce vor găsi este o pustietate iar asta nu este nicidecum intenția în niciun fel. Libertățile noastre trebuie sprijinite zilnic, iar inamicul le subminează zilnic. Libertățile care nu sunt apărate sunt pierdute, iar același lucru este valabil pentru alte realizări și orice formă de dezvoltare.

Așa cum inamicul se trezește în fiecare dimineață și ne blestemă precum un robot, și ne blestemă lumea și planeta, așa și noi, și cu mai multă loialitate, inversăm aceste blesteme și avansăm.

Soroș se va trezi într-o altă dimineață la 90 ani și va plăti mai multă publicitate pentru a umple națiunile vestice cu și mai mulți oameni ilegali care vor fi folosiți drept sclavi de către tribul său. Vreun imam musulman se va trezi într-o altă dimineață pentru a predica despre cum mâna unui copil trebuie să fie secționată pentru că a furat un măr, pentru că asta a spus ”Coranul”. Alt evreu în Ierusalim își va continua rutina de a repeta zilnic din nou și din nou cum toți gentilii sunt Goyim și își citește amidahul. Ceva comunist de stânga din Europa se va trezi într-o altă dimineață pentru a se asigura că încă 3000 de străini pe zi sunt injectați în Europa pentru marele plan Kalergi. Mai mulți evrei misionari vor merge în Africa pentru a predica mai multă damnare a oamenilor africani, și-i spală pe creier pe cât de mult posibil la schimb pentru câteva necesități ale vieții.

Iar inamicul va face asta fie că are efect sau nu. În mod clar, au fost descoperiți, iar încercările lor devin din ce în ce mai puțin viabile, dar pentru noi asta înseamnă un singur lucru: ÎMPINGE ȘI MAI MULT!

Și de asemenea, trebuie să facem ce facem zilnic, pentru că asta este muncă de cel mai înalt nivel iar RIV-ul final setează totul de mai sus pentru eliminarea și eșecul inamicului.

Ca o notă finală, lăsând cazul dispariției sau progresului la o parte - doar gândiți-vă, ce fel de lume vom avea când cele de deasupra nu vor mai exista, și când umanitatea va putea în final să avanseze. Cele de mai sus în conjuncție sunt viziuni care face destul de ușoară lăsarea oricărui gând stupid la o parte și ne împinge să facem ce avem de făcut.

Avem niște Zei minunați, avem o lume minunată care crește precum o floare pe o piatră. Piatra (inamicul) poate fi eliminată, iar noi vom putea planta copacul și să privăm cum evoluează în pace.

Trebuie să facem asta să se întâmple.

HAIL SATAN!!!

Înaltul Preot Hooded Cobra 666

Last edited by Loading (17-Jul-2019 09:52:11)


Versiune offline Bucuria lui Satan 26-27 Octombrie 2019: https://gofile.io/?c=8a2NBx

Online

#2 17-Jul-2019 11:51:28

DarkGi
Războinic ✸
From: Kekistan
Registered: 25-Apr-2015
Posts: 617

Re: Mai multe RIV-uri acum ca niciodată

Multumesc de traducere


Oy vey muh shekels

Offline

#3 06-Aug-2019 21:42:33

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 170

Re: Mai multe RIV-uri acum ca niciodată

Incearca sa nu traduci totul ad literam, jongleaza cu cuvintele, scoate unele daca trebuie, dar incearca sa ajungi la sensul lor din textul de tradus. De asemenea, inversiunile in engleza sunt usor de inteles de catre un englez, pe cand inversiunile traduse din engleza pot crea confuzie pentru un roman. Multumim pentru efortul depus tho kek_okHAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10