Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 26-Aug-2019 00:16:46

NishaWillow
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,769

Ură

Vreau doar să spun ceva înainte de a începe predica pe care am scris-o acum câțiva ani.  Am fost absolut îngrozită de ceea ce am aflat de curând despre modul în care creștinii au atacat-o verbal într-un mod vicios și au lovit-o pe una dintre surorile noastre atunci când era cu moralul la pământ și suferea. Satan și Zeii noștri o ajută.

Creștinii sunt capabili de orice și cu cât sunt mai creștini, cu atât devin mai răi. De asemenea, sunt obsedați și compulsivi cu privire la împingerea programului creștin cu orice preț.  Nu le pasă pe cine calcă în picioare, pe cine rănesc sau, în multe cazuri, pe cine omoară.

Accentul grețos pe „iubire” este un pas important. Frăția, egalitatea și dragostea universală sunt folosite pentru a ademeni victimele necunoscătoare în capcana creștină.  Acest lucru nu diferă de modul în care un criminal în serie este adesea prietenos, carismatic și cuceritor atunci când își atrage victimele.

Ceea ce creștinii au făcut de-a lungul secolelor umanității, atât spiritual, cât și fizic, este cea mai brutală și depravată ură inimaginabilă.

Caritatea creștină nu este binevoitoare. Oamenii sunt setați în acest sens prin îndoctrinare cu faptul că sărăcia este o virtute, nu trebuie să dețină lucruri materiale și alte sfaturi sinucigașe (pentru ca toată averea să fie în mâinile evreilor manipulatori). Preoțimea creștină și biblia au impus asta în subconștientul congregației lor, iar acest lucru rămâne pe suflet de-a lungul vieții.

Rădăcina creștină și evreiască creează problema, provoacă reacția și apoi își împing soluția/agenda.

Inchiziția vorbește de la sine, iar războaiele fratricide instigate de creștinism sunt interminabile.

Când faci RIV-ul Final, eliberează ura. Este un moment bun. Dirijează (concentrează) ura în ritual, ucigând literele.

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=6257

Nu este nevoie să tipărești RIV-ul, trebuie doar să ai litere, ritualul ca referință și poți utiliza vizualizarea.

Aceasta acționează ca un puternic cathartic.

Mai jos ai o predică veche. O postez pentru a reaminti tuturor anumite lucruri:


URĂ

20 iunie 2015

Unul dintre primele lucruri pe care vreau să le menționez aici în această predică este că Satana NU pune nici un fel de restricții pe ură.  Ești complet liber să urăști pe oricine sau orice dorești. Ura este o emoție normală și naturală.  Când ura este suprimată, aceasta poate provoca o singură pagubă personală în mai multe moduri diferite.

New Age, o prostie ipocrită inventată de evrei, împreună cu Wicca [vrăjitorie creștinizată] și altele asemenea promovează și susțin neîncetat nedreptatea. Aceasta este din nou o altă metodă indirectă evreiască de a crea nelegiuire în cazul în care nedreptatea și criminalitatea sunt atât de scăpate de sub control, încât mulți gentili cad chiar în capcana kosher și își dau cu ușurință drepturile în schimbul unor legi foarte stricte, unde, din nou, există și mai multă nedreptate ca în comunismul evreiesc, care își are fundamentul în biblia iudeo-creștină. Pe lângă aceasta, oamenilor li se spune ce pot să urască.  Oamenii sunt încurajați să urască orice lucru care este împotriva agendei evreiești, cum ar fi persoanele care sunt conștiente din punct de vedere rasial etc.

Puțini oameni se opresc să se gândească că ORICE emoție poate distruge, inclusiv acea „iubire” pe care aceste mișcări ipocrite încearcă să o promoveze. Câți dintre noi am iubit persoanele greșite din viața noastră? Iubire irosită pe oameni greșiți... oameni care nu au meritat dragostea noastră. Câte vieți au fost distruse complet din cauza iubirii nepotrivite?  Căsătorii, parteneriate, relații de familie, prietenii care nu ar fi trebuit să aibă loc niciodată și multe altele. Gândește-te la asta.  Nici o emoție nu vine fără consecințe. Uită-te unde i-a adus pe oameni creștinismul… o iubire nepotrivită față de acea entitate străină care urăște umanitatea și pe care o numesc „YHVH”.

Ura, ca și iubirea, este o emoție foarte puternică. Este evident cu programele inventate și promovate de evrei, cum ar fi New Age, creștinismul (Iisus te iubește) și alte înșelăciuni maligne asemănătoare, evreii se tem de ura dirijată și, desigur, de adevăr și dreptate. Acest lucru dezvăluie locul în care sunt slabi și vulnerabili. Programele lor continuă să împingă „dragostea” în continuu. În plus, niciunul dintre aceste programe nu are vreo legătură cu „iubirea”. Cuvântul „dragoste” în ceea ce privește aceste programe nefaste este doar o înșelăciune și o mască pentru ura extremă a umanității.

Am menționat într-o predică audio recentă despre filmele satanice, cum ar fi „The Devil’s Diary”, „The Initiation of Sarah” (1978) și multe altele, despre felul în care dreptatea, subliminal, este înfățișată ca fiind ceva rău. Acest lucru se adresează mai ales celor care nu sunt sataniști, având în vedere că noi sataniștii cunoaștem adevărul. Satan susține dreptatea. Fără dreptate, civilizația ar înceta să mai existe, iar evreii care lucrează pentru a o zdrobi știu acest lucru. Fără justiție, infracțiunea scapă de sub control și duce la lucruri mult mai rele, ca ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă de mulți ani, întrucât evreii au preluat controlul sistemelor noastre juridice și aproape tuturor celorlalte poziții cheie în care produc ravagii asupra neamurilor.

Motivul meu principal pentru această predică este legat de ura direcționată corespunzător.  Evreii se tem de ură, mai ales atunci când este direcționată. S-a spus că „credința și dragostea pot mișca munți”, la fel și ura.

DAR, amintește-ți întotdeauna acest lucru... există o zicală proastă: „astăzi este prima zi din restul vieții tale”. Asta înseamnă că se poate schimba... DAR, fiecare dintre noi trebuie să trăiască cu trecutul. Trecutul nu dispare într-un mod miraculos. Greșelile pe care le-am făcut și multe alte lucruri ne vor bântui până în ziua în care vom muri. Unele lucruri dispar, dar majoritatea nu, ȘI AI NEVOIE DOAR DE C TEVA SECUNDE PENTRU A-ȚI DISTRUGE COMPLET VIAȚA.

Satana NU vrea ca niciunul dintre oamenii săi să ajungă în închisoare. Când ești în închisoare, ești extrem de limitat și inutil în lupta pentru cauza noastră. Evreii știu acest lucru și, de asemenea, se infiltrează în multe grupuri diferite pe care le urăsc și vor să le corupă, iar prin aceasta, încurajează membrii să comită crime astfel încât să ajungă în închisoare, unde evreul nu va mai trebui să-și facă griji în privința lor. Aceasta este și a fost o tactică puternică de-a lor timp de secole. După ce o persoană a ajuns în închisoare, cel mai adesea, viața acesteia este distrusă în mai multe feluri, chiar și atunci când este eliberată.

Când clocotești de ură și furie, încearcă să te calmezi și să te gândești. Cele mai multe acte de ură și furie nu au ca rezultat nimic substanțial. Dacă acționezi într-un mod sălbatic și împuști oameni în fiecare zi nu realizezi nimic. Absolut nimic. Atacându-i din senin pe ceilalți, în majoritatea cazurilor, persoana plină de furie va ajunge în închisoare. Sfârșitul poveștii.

Când ești plin de ură și furie și ești gata să izbucnești, roagă-l pe Satan să-ți trimită Demoni care să colecteze ura și să o livreze acolo unde va realiza ceva și va cauza inamicului cele mai multe daune. Aceasta poate fi, de asemenea, salvată pentru un ritual. Dacă simțiți într-adevăr nevoia să te descarci, poți face asta într-un ritual formal sau chiar într-o ședință privată (nu sunt necesare ritualuri formale pentru acest lucru). Doar asigură-te că îl rogi pe Satan să-ți trimită un Demon pentru a lua ura, așa cum am afirmat mai sus. Nu-ți irosi ura într-un act de violență necontrolată. Yoga ne ajută să ne detașăm de emoțiile noastre într-un mod pozitiv. În acest fel emoțiile pot fi direcționate. Dacă nedreptatea lumii te afectează cu adevărat, atunci fă o ședință personală în fiecare zi pentru a elibera acea ură intensă. Demonii vor fi fericiți să ia energia și să o folosească asupra inamicului.

Majoritatea oamenilor se grăbesc foarte mult, puțini sunt cei care se opresc să se gândească sau chiar să ia în considerare consecințele acțiunilor lor. Ar putea da o stare de bine, pe termen scurt actele de violență te-ar putea elibera de ură, dar pe termen lung, a sta în spatele gratiilor nu este o cale de urmat.

Toată lumea ar trebui să efectueze ritualul de inversare a blestemelor din tora (RIV). Ura este ceva ce trebuie recunoscut și, ca orice altă emoție, ar trebui să fie direcționată corespunzător. Satan și Demonii săi sunt aici pentru a ne ajuta cu asta.-Înalta Preoteasă Maxine Dietrich
http://www.joyofsatan.com


Cunoaşterea este prin ea însăşi putere. sarpe

Offline

#2 26-Aug-2019 17:06:10

andreiProcuroru.
Novice
Registered: 05-Feb-2018
Posts: 17

Re: Ură

Mulțumesc!  smile

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10