Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 28-Aug-2019 14:36:51

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,123

Dresden: Jertfirea cabalistică a păgânilor

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial a avut loc ceea ce se numea „Bătălia magică a Britaniei,” în care membrii lumii iudeo-masonice și a societății iudeo-teozofice s-au folosit de ocultism în războiul cu național socialiștii. A fost implicată și faimoasa adeptă psihică și lideră a Societății Teozofice, Dion Fortune, din a cărei metode de războire făceau parte și „conștiința lui Hristos,” formele mentale și sistemul cabalistic de magie prin care se folosea egregorul (forma mentală a) lui Hristos pentru a aduna energie psihică cu care să-i atace pe național socialiști.

Dion Fortune îl sfătuia și pe Churchill cu discernământ și cunoștință ocultă; Churchill însuși era un iudeo-francmason de 33 de grade și evreu după mamă, care a fost pus la putere de evreii Rothschild – care controlau Marea Britanie și care se autonumesc Mesia, regii evreilor – pentru a presa pentru război. Realitatea e că ceea ce s-a întâmplat în Bătălia Britaniei nu a reprezentat decât începutul acestui război ocult, iar britanicii au folosit ocultiști pe durata întregului război.

Atacul asupra orașului Dresden a avut și implicații oculte. Dresden a fost un centru principal al ocultismului și vrăjitoriei păgâne și a fost vizat din ordinele directe ale lui Churchill, care probabil a fost sfătuit să facă asta de proprii săi maeștrii ai cabalei. Dovada acestui fapt o găsim în data aleasă pentru atacarea orașului Dresden: a fost planificat să aibă loc în sărbătoarea cabalistică „miercurea cenușii” – un ritual major al inamicului, care e conectat la ritualurile întreținute de Biserica Catolică condusă de iezuiți și care e bazat în întregime pe cabala evreiască. Implicarea lui Dion Fortune arată că ei au folosit egregorul lui Hristos în războiul lor ocult.

Dresden a fost un oraș spital, lipsit de orice bază militară. La fața locului se aflau observatori ai Crucii Roșii care se asigurau că era respectată înțelegerea dintre Germania și celelalte națiuni implicate în război, prin care Dresden era ocolit de atacurile inamice și folosit drept oraș spital. Germania și-a respectat angajamentul, iar orașul era fără apărare. Dresden a fost atacat de Forțele Aeriene Regale cu bombe incendiare până când a ajuns o ruină. Imaginile cu orașul după ce a fost atacat, sunt similare cu imaginile cu Hiroșima după ce a fost distrus de bomba atomică. Atacul a fost o crimă de război documentată.

Dresden a fost un vechi și principal centru al vrăjitoriei păgâne din Germania, datând de multe secole, iar acesta era un fapt bine cunoscut în cercurile oculte din Europa. Dresden a fost atacat cu bombe incendiare pentru a-i distruge pe vrăjitorii germani din oraș și pe ceilalți posibili ocultiști care protejau Germania din punct de vedere spiritual pe durata războiului magic. Iar elitelor evreiești care conduc Marea Britanie li se poruncește în mod clar în talmud să distrugă cât mai mulți păgâni avansați din punct de vedere spiritual. Până și actul de distrugere a orașului Dresden prin incendiere, pe o dată cabalistică, se conectează la talmud și la cabala evreiască, în care litera „shin” (foc) reprezintă puterea lui Iehova de a-i distruge pe inamicii lui Israel (distrugere care are loc prin foc). În talmud, evreilor li se poruncește să-i distrugă cu desăvârșire pe amaleciți (germani), pe orașele lor, femeile, copii și tot ceea ce le aparține – acesta e felul în care evreii fac război în tora și în talmudul evreiesc.

Dumnezeul evreiesc le comandă israeliților, în tora, să adune pe toate femeile, bărbații, copiii și animalele națiunilor inamice pe care le-a distrus din ordinele lui Iehova, să le pună grămadă pe altare și să le jertfească lui Iehova prin FOC, așa cum Olah a fost ars pe rug din aceleași ordine. Atacul din Dresden asta a  fost: un ritual cabalistic de jertfire umană a păgânilor (ne-evreilor) pentru dumnezeul evreiesc.


Sursă:
Walpurgis Night: Volume One 1919 - 1933, Thomas Sheridan


Thomas

Offline

#2 28-Aug-2019 17:55:28

andreiProcuroru.
Novice
Registered: 05-Feb-2018
Posts: 17

Re: Dresden: Jertfirea cabalistică a păgânilor

Mulțumim Thomas!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10