Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 18-Sep-2019 13:08:38

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,131

Julian Assange

Julian Assange e un jurnalist dintre aceia care încă mai au o coloană vertebrală, și care practică jurnalismul în loc să scrie articole ciudate lipsite de însemnătate care să fie publicate în mass-media evreiască. În pușcărie, Assange a fost torturat, abuzat și distrus din punct de vedere mintal. Și de ce e acesta în pușcărie? Pentru că a practicat jurnalism adevărat și pentru că și-a respectat jurământul de jurnalist.

Pentru cei care nu știu, Julian Assange a fost un co-fondator al site-ului și a infrastructurii generale ale Wikileaks. Wikileaks a fost folosit de jurnaliști și de alți avertizori de integritate (whistleblower) la nivel mondial, pentru a expune cazuri serioase de corupție, cum au fost e-mailurile ilegale ale lui Hillary Clinton, precum și alte chestiuni cum a fost magnitudinea supravegherii cetățenilor americani de către „statul paralel” din SUA, sau abuzuri ale guvernului rus, precum multe alte lucruri. Acestea pot fi găsite online.

Practic el, „ca persoană,” nu a greșit cu nimic. Acesta e obișnuita logică de a aresta pe oricine poți, pentru lucruri pe care aceștia nu le-au comis, doar pentru a-i intimida pe cei care se gândesc să-și bage nasul unde nu le fierbe oala.

E de prisos a menționa că Wikileaks a publicat informații revoluționare despre lucruri care au avut sau care încă mai au loc. Acest site nu a fost deținut de Assange sau de alții care au pus umărul la el în mod direct. Alte lucruri demascate de Wikileaks au fost Hârtiile Panama, dosare cu supraveghere în masă, dosare ale unor spioni ruși – care au expus tot felul de lucruri despre un număr mare de miliardari la nivel mondial, și lista continuă.

Assange, în urma unui proces netransparent, a fost încarcerat în izolare pentru lucrurile de mai sus, cu toate că el fie nu a avut nicio conexiune directă cu acestea, fie conexiunea a fost superficială. Dacă nu era Assange, Hillary și alții de breasla ei nu ar fi fost expuși ca fiind iresponsabili sau fraude.

Pentru cei care nu înțeleg fundamentul politic din acest caz, jurnalismul și chiar și avertizorii de integritate sunt lucruri importante când vine vorba de corupție. În această lume, jurnaliștii servesc un scop important; jurnaliștii nu există pentru a scrie articole de rahat pentru Wired sau alte site-uri de stânga despre părul albastru, ci pentru a proteja libertățile națiunilor și drepturile oamenilor din această lume și să protejeze adevărul despre orice, în timp ce-și încearcă șansele atât cu legea cât și cu puterile vicioase aflate în joc.

Jurnalismul ar trebui să fie o profesie respectabilă, și nicidecum gunoiul care e. Prin jurnalismul controlat de inamic, în civilizația noastră a fost distrusă abilitatea de a verifica informații din mai multe surse, și de a controla expunerea sau cunoașterea evenimentelor de către public. Astăzi, cei mai mulți dintre jurnaliști nu fac decât să se vândă și nimic altceva, lucru care e tipic într-o dictatură. E o nebunie totală să fii nevoit, de cele mai multe ori, să urmărești jurnalismul din alte națiuni pentru a putea citi un articol bun, obiectiv sau care cel puțin să fie imparțial despre un eveniment.

Atât de mult ne-am adâncit în noroi. Trebuie să urmărești postul RT (Russia Today – sursă de știri susținută de Rusia) pentru a urmări știrile despre imigranții din SUA sau Europa, sau despre alte evenimente care nu sunt raportate pe continentele noastre. Atât de mult ne-am adâncit în noroi, ca democrație, și atât de mult s-a adâncit și coloana vertebrală a jurnalismului. Și exact aceasta e miza pentru care, plecând de la pretextul „știrilor false,” inamicul se află în război cu abilitatea și cu libera alegere a oamenilor de a controla informațiile pe care le consumă în mediul online.

Argumentul formulat împotriva lui Assange e că ceea ce el face e împotriva legii, plus celelalte minciuni pe care cei aflați la putere întotdeauna le spun despre cei care nu pot scrie sau promulga legi. În timp ce Assange sau oricine altcineva devine un avertizor de integritate,  alți indivizi „pe cât se poate de legali” calcă în picioare orice drepturi pot, pun la cale conspirații și fac tot felul de lucruri distructive din punct de vedere social, care-i zdrobește pe oameni ca pe niște furnici.

Ceea ce nu le spun oamenilor, e că ceea ce fac acești jurnaliști sau ceilalți oameni care îi ajută, nu intră sub acțiunea legilor organice, ci și sub acțiunea Constituției. Prin urmare, argumentele false conform cărora acești oameni ar face „lucruri ilegale” e pur și simplu un căcat pe băț. Din acest motiv Assange nu a avut parte de un proces adecvat și echitabil, ci, în schimb, a fost închis într-o cușcă ca un animal. Pentru că astfel de incidente promovează valorile constituționale și occidentale despre libertate, chiar dacă intră în conflict cu legile ordinare.

Faptul că Hillary a fost expusă, poate fi încadrată drept hack-uit, însă dintr-un punct de vedere mai înalt – din punct de vedere al Constituției – acesta nu reprezintă decât expunerea unui oficial stricat și periculos pentru poporul american. Acesta e doar un exemplu.

Într-un scenariu teoretic, e ilegal ca cei care știau că sănătatea ei fizică era complet șubredă, la fel ca și sănătatea ei mintală, să expună lumii acest lucru astfel încât Statele Unite și lumea întreagă să se poată salva din a fi guvernate de această femeie? Sau ar fi fost mai „moral” și mai „legal” ca acești oameni să fi tăcut și să nu fi publicat acele informații, lucru care ar fi avut potențialul de a deraia planeta noastră într-un al Treilea Război Mondial? Acestea sunt întrebări care pot fi răspunse într-un proces real, cu judecători reali, și nu într-un proces aranjat, cu arestări aranjate, etc.

Se pare că Hillary s-a răzbunat, întrucât pierderea ei a fost atribuită în mare parte expunerilor care au avut loc pe Wikileaks. Se pare că Assange a fost prins într-un joc de răzbunare politică.

Felul în care Assange e tratat ar trebui să fie un mesaj pentru toți cei ce sunt conștienți din punct de vedere al libertății. Există foarte mulți indivizi în lumea asta care urăsc orice fel de libertate umană și care sunt gata să meargă până în pânzele albe pentru a întoarce societatea în Evul Mediu.

Chiar dacă nu toți susțin acțiunile lui Assange, o întrebare trebuie să ne-o punem cu toții: „În ce direcție se îndreaptă lumea noastră, când expunerea unei mari conspirații, reprezintă o crimă mai mare decât conspirația în sine?”

Oare a avea cunoștințe despre faptul că lumea noastră e ucisă și distrusă, reprezintă o crimă mai mare decât uciderea și distrugerea în sine?

Putem observa cele de mai sus și în cazul celor ce știu despre conspirația evreiască – „conspirația” despre care există dovezi evidente și nesfârșite, dar despre care e mai rău să vorbești decât să faci parte din ea.

Ești diabolic și antisemit dacă te întrebi de ce anume poporul evreu celebrează genocidul păgânilor cu ocazia sărbătorii Purim; dar dacă sărbătorești Purim, atunci totul e în regulă. Aceeași e situația și în cazul crimelor pe care evreii le comit în Palestina.

În acest moment trăim într-o lume a caterincii.


– Înaltul Preot Hooded Cobra 666


Thomas

Online

#2 18-Sep-2019 13:38:58

SerLorars13
Autor
From: Romania
Registered: 27-Dec-2015
Posts: 658

Re: Julian Assange

Mulțumim de traducere!


"We are at war, do not forget it!"
Hail Seere! Hail Satan!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10