Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 22-Sep-2019 19:45:13

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,126

Vegetarianismul din yoga

În hinduism, vegetarianismul înseamnă o dietă bazată exclusiv pe produse vegetale și din lapte, fără ouă. În schimb, vegetarianismul din occident permite și consumul de carne – cum e cea de pește, pui și curcan – dar și de ouă. Ceea ce o face să fie lipsită de însemnătate, lucru pe care-l spun și veganii. Ouăle sunt un tip de carne, motiv pentru care acestea nu sunt permise în vegetarianismul hindus.

Motivele din spatele vegetarianismului (bazat exclusiv pe produse din plante și lapte) sunt redate în mod deschis în textele orientale.

Se spune că carnea stimulează energiile chakrelor inferioare, în special chakra sacrată. E interesant de notat faptul că în textele yogice se menționează că consumul de carne ajută la împuternicirea mai bună a corpului spiritual și a abilității acestuia de a-și manifesta puterea în și prin corpul fizic. Aceasta de asemenea ajută la edificarea unui corp mai puternic care poate manevra un curent mai puternic de forță vitală. Unele texte afirmă că vegetarianismul slăbește dinadins chakra sacrală cu scopul de a diminua puterea sexuală – care e egală cu forța vitală. Din moment ce chakra sacrumului e lăcașul puterii creative, acesteia i se acordă o importanță deosebită. E numită „lăcașul lui Șakti” pentru că în aceasta se află intrarea în nadi (canalul) Sușumna, fiind o parte din acesta. Slăbirea acestei chakre slăbește abilitatea șarpelui Kundalini de a urca. Textele Ayurveda originale numește carnea „forma Sattvică a mâncării,” adică cea mai puternică. Yoga kundalinică a făcut parte din practicile clasei Raja, clasă care în mod normal mânca carne. Activitatea sexuală face parte din calea originală în 8 pași pentru avansarea spirituală; practicile din această cale sunt concepute astfel încât să împuternicească această chakră cu ENERGIE SEXUALĂ, pe care ca o folosească la deschiderea Sușumnei. Vegetarianismul e menit să slăbească efectivitatea practicilor din yoga kundalini, și să-l slăbească pe individ.

Din experiențele celor ce urmează vegetarianismul hindus știm că activarea șarpelui Kundalini e periculoasă pentru aceștia, pentru că energia nu poate fi integrată în mod corespunzător în trupul fizic. Energia a fost echilibrată numai atunci când aceștia au început să mănânce carne.


– Înaltul Preot Mageson666


Thomas

Offline

#2 22-Sep-2019 20:49:11

SerLorars13
Autor
From: Romania
Registered: 27-Dec-2015
Posts: 658

Re: Vegetarianismul din yoga

Mulțumim de traducere! smile


"We are at war, do not forget it!"
Hail Seere! Hail Satan!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10