Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 28-Sep-2019 16:33:08

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,131

Informații importante despre Roș Hașana

Sărbătoarea inamică Roș Hașana e celebrată între 29 septembrie și 1 octombrie.

Scopul acestei sărbători e de a începe ciclul energetic care va fi conectat la sărbătoarea Yom Kippur din săptămâna imediat următoare. Rabinii adepți ai cabalei spun că Yom Kippur reprezintă sărbătoarea în care evreii fac o serie de ritualuri prin care lucrează să îndepărteze energia negativă de pe sufletul lor rasial, care provine din jertfele ritualice pe care le fac, și pe care să o transfere asupra ne-evreilor pentru a-i blestema. De aici provine și conceptul de țap ispășitor.

Roș Hașana e ritualul prin care evreii creează și trimit energie în luna octombrie,  în care rabinii fac o serie de ritualuri lungi din Tora pentru a reîncărca cu energie ciclul torei pentru noul an evreiesc. Acesta este motivul pentru care anul trecut, papa Francis iezuitul s-a milogit de goyimii catolici să rostească rozariul întreaga lună. „Tatăl nostru” e rugăciunea principală pentru rozariu; aceasta e preluată din biblia evreiască și, prin urmare, energia se conectează la ciclul energetic al torei.

În cabala, Roș Hașana e relaționată creării sufletului evreiesc și zilelor creației din Geneza. În Talmud, Adam reprezintă rasa evreiască și sufletul rasial evreiesc. Adam a fost portretizat cu Zohar – o nestemată strălucitoare care e energia sufletească a rasei evreiești, și cartea cabalei de la YHVH care a fost dată lui Avraam mai târziu. Misterele din aceasta sunt cele 22 de litere ebraice, prin care YHVH a creat sufletul evreiesc.

„Roș” înseamnă „cap”. În cabala și în tora, această zi e relaționată celor 7 zile ale creației. Evreii poartă cubul negru – tefillinul – pe cap, cub proiectat astfel încât să aibă gravate două litere „șin” („niș” din RIV-ul final): una cu patru brațe și una cu trei brațe, pentru ca în total să conțină șapte brațe ale acestei litere; brațele literei „șin” sunt făcute din litere „vav”. Aici apare codul pentru cele 42 de nume ale lui dumnezeu (6x7) din cabala. Cele 42 de nume provin din numele zilelor evreiești ale creației, în care, conform iudaismului, dumnezeul evreiesc creează lumea. Acest lucru e realizat prin permutarea celor 22 de litere ebraice, lucru care e de asemenea relaționat rasei evreiești care e creată în această perioadă. De aici și numele de Roș Hașana. Cealaltă semnificație a acestui ritual e aceea că evreii lucrează pentru a manifesta în lumea materială forma lor mentală a YHVH, și de a prelua controlul total. În ebraică, „tora” înseamnă „gromoire” – adică o carte de vrăji pe care evreii le recită în ebraică și astfel creează puterea necesară pentru a pune în mișcare ciclul energetic a formei lor mentale YHVH, astfel încât aceasta să se poată manifesta în lume; toate acestea au la bază cele 22 de litere ebraice.

Cele 42 de nume se ocupă cu manifestarea vrăjilor din tora, în lumea nouă pe care YHVH încearcă să o creeze prin aceste nume. Noul început pe care evreii lucrează să-l manifesteze de Roș Hașana, e o lume fără gentili. În iudaism, dumnezeu creează lumea prin cele 22 de litere ebraice.

În această perioadă – începând cu duminică, 29 septembrie și până pe 1 octombrie – fă RIV-ul final de cât mai multe ori posibil. Dacă în aceste zile faci RIV-ul final de cât mai multe ori posibil, vei secătui energia pe care aceștia încearcă să o canalizeze în sărbătoarea Yom Kippur și în ciclul anului lor nou.


  – HP Mageson666


Thomas

Online

#2 28-Sep-2019 19:01:05

SerLorars13
Autor
From: Romania
Registered: 27-Dec-2015
Posts: 658

Re: Informații importante despre Roș Hașana

Mulțumim!

La fel cum a zis Lydia, mai bine reversăm toate numele și literele evreiești/ebraice. Așa că Roș Hașana devine Șor Anașah. Ăsta ar fi un mod de a reversa lucrururile in favoarea noastră și el, la un nivel muuuult mai mic, dar tot e mai ok așa smile)


"We are at war, do not forget it!"
Hail Seere! Hail Satan!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10