Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 26-Nov-2019 01:49:00

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,394

Era lui Kali

Citat din cartea „Tantra: The Path of Ecstasy” de Georg Feuerstein:

Cu privire la Kali Yuga:
„În fapt, potrivit calculelor hinduse, ne aflăm decât la începutul acestei ere întunecate, eră despre care se crede că are o durată totală de 360.000 de ani. Prin urmare, din perspectiva hindusă, discuțiile din anumite cercuri occidentale despre o promițătoare nouă eră – Era Vărsătorului – e amăgitoare.”

Apoi autorul continuă să vorbească disprețuitor despre Era lui Kali.

Din nou, repet încă odată: întreaga mass-media e controlată de evrei în proporție de 96%.

E trist faptul că prea mulți oameni cred imediat orice citesc și aud.

Lilith e Kali. Ea însăși a spus asta. Lilith e responsabilă de nazism și, dată fiind ura evidentă pe care evreii o au pentru nazism, dar fi ocara nesfârșită pe care au adus-o la adresa lui Lilith (afirmând că aceasta a fost creată din noroi și excrement), nu e de mirare că autorii evrei și cei relaționați acestora, susțin că Era acesteia e o „eră întunecată.” Numărul partidului lui Adolf Hitler a fost 555 – un număr pe care evreii îl numesc „întuneric.”

Din nou, minciuni sucite. Întotdeauna dintr-un punct de vedere și din perspectivă evreiască.

Evreii sunt damnarea omenirii. E revoltător felul în care timp de secole spiritualitatea, educația, domeniul științific, mass-media și cam orice alt domeniu s-a aflat sub controlul lor. Sunt mincinoși prolifici; înșelătorii omenirii.

Programele creștine și cele relaționate acestuia ne-au torturat și masacrat cele mai strălucite minți ale noastre, savanții noștri, și le-au pus bețe în roate la fiecare pas. Această instituție putredă și criminală dintotdeauna a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a eroda și distruge cunoștința.

Programul creștinismului e unealta prin care extratereștrii inamici, extratereștrii care urăsc oamenii, să distrugă omenirea. Evreii, cu sufletele lor extraterestre, sunt aici ca să le ducă planul la bun sfârșit.

Evreii dintotdeauna au dominat domeniul științific. Crezi că nu ne pun bețe în roate? Savanții, cum sunt profesorii universitari, cercetătorii, etc., sunt presați să se conformeze. Oricine vine cu anumite idei noi care nu se conformează agendei evreiești, mai întâi primește o avertizare; dacă avertizarea e ineficientă, aceasta e urmată de ostracizare. Dacă ostracizarea e ineficientă, aceasta e urmată de ruinarea carierei. Mass-media evreiască îi și defăimează e mulți din acești oameni de știință.

Așadar… toate domeniile noastre științifice, împreună cu educația, sunt controlate de acești inamici ai omenirii. Nemernici mincinoși și înșelători, dintre care multora le-au fost acordate premii prestigioase, ca Premiul Nobel (în mod disproporționat de mare).

Cei mai mulți oameni ar fi șocați dacă ar știi cât de mult am fost dați înapoi în domeniul științific. Alte lui sunt cu mult mai avansate decât noi la acest capitol.

Vreau să adaug aici că inamicii extratereștrii o iau razna încercând să mă împiedice să expun faptul că EI SUNT RESPONSABILI DE TOATE LUCRURILE RELE DIN ACEASTĂ LUME. Cu toate acestea, agenda lor e ca noi să ne blamăm pe noi înșine; ei vor ca nouă să ne pară rău. EI SUNT CEI CARE AU ÎNDEPĂRTAT CUNOȘTINȚA. În cele mai multe cazuri, noi nu putem vedea ceea ce facem, nu putem vedea rezultatul sau urmările acțiunilor noastre. Dacă am putea vedea cu adevărat, și dacă am CUNOAȘTE, atunci majoritatea oamenilor nu ar face ceea ce fac.

Am devenit conștientă de asta, dată fiind disperarea cu care acești nemernici cu ochi de insectă au încercat să interfereze atunci când i-am expus referitor la asta; până și corespondența mea privată a fost afectată. Predica mea precedentă „Ridică-te din genunchi” a dispărut de 3 ori înainte să o pot posta cu succes, fiind nevoită să o rescriu din nou și din nou.

Ajungem să ne învinuim pe noi înșine pentru ceea ce, în adevăr, acești extratereștrii sunt responsabili; iar prin faptul că ne căim, ne damnăm singuri.

Adolf Hitler mi-a spus: „Învață din greșeli.” Dacă te tăvălești în căință și în păreri de rău, vei accepta să fii pedepsit. Creștinilor idioți nici măcar nu se căiesc în fața celor cărora le-au greșit, ci în fața unei sperietori din văzduh.

În încheiere, vreau să menționez știința fizicii cuantice. Fizica cuantică e știința particulelor subatomice. Telefonul mobil, calculatoarele, dispozitivele mici și multe altele. Tehnologie extrem de avansată.

Am să fac o paranteză aici. Lilith mi-a spus că „timpul nu e liniar.” Noi avem tendința de a considera timpul ca fiind liniar, pentru că noi nu suntem imortali. Pentru noi viața are un început și un sfârșit.

Unu la mână, fizica cuantică e relaționată astrologiei în ceea ce ține de predicții. Particulele subatomice nu se conformează regulilor din fizica clasică și sunt imprevizibile. Comportamentul lor poate fi observat numai după ce evenimentul a avut loc, ceea ce nu se deosebește deloc de felul în care evenimentele din astrogramă pot fi observate cu ușurință numai după ce au avut loc însă, adeseori, e extrem de dificil să prezici felul în care se vor manifesta energiile planetare.

Știu că știința și spiritualitatea se întâlnesc și se complementează reciproc. După cum am spus, ocultul poate fi explicat științific. Atâta doar că noi am fost dați înapoi periculos de mult în acest domeniu.

Referitor la particulele subatomice, Satan mi-a zis că „abordarea lor nu e cea corectă.” A spus asta referindu-se la acceleratorul de particule subatomice. Savanții noștri ar trebui să fie deschiși intuiției și ideilor noi.


— Înalta Preoteasă Maxine Dietrich


Thomas

Offline

#2 26-Nov-2019 20:44:42

Piff
Membru
From: Sibiu
Registered: 03-Nov-2019
Posts: 33

Re: Era lui Kali

kek_nat  Hail Satan, Hail Hitler. Ty pentru post.


capra  Satan  capra si  capra  Odin capra

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10