Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 13-Feb-2020 00:49:21

Loading
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,299

Starea României: Cazul Caracal

Plănuiesc ca asta să fie o serie de postări care să aducă la lumină atrocitățile care se petrec în România. Știu că asta nu-i categoria tocmai potrivită pentru asta dar am decis să postez aici întrucât această categorie este valabilă și pentru cei care nu au cont pe forum. Sper că nu va creea nicio problemă.

Înainte de toate, vreau să vi-l prezint pe acest individ pe nume Primo Laurențiu, care a expus toate aceste atrocități pe conturile sale de pe Facebook și Youtube. Canalul său este o sursă de inspirație pentru seria pe care plănuiesc s-o postez. Vă sfătuiesc și încurajez să intrați pe canalul său și să-i urmăriți postările. Evident are și el defectele sale. Este un creștin care deși știe că evreii conduc lumea, el tot îi numește „satane” că așa sunt creștinii, în ciuda faptului că susține că nu este creștin deși asta se deduce clar din modul prin care vorbește, este un detaliu pe care trebuie să-l ignorăm.

https://www.facebook.com/Meritocratia.ro
https://www.youtube.com/user/meritocratiaromania

Să fie clar, nu sunt adeptul sau susținătorul mișcării sale „Meritocrate”, ci doar doresc să distribui mai departe informațiile extrem de importante pe care el le împărtășește în clipurile sale. Eu susțin o lume unde noi SS să ajungem să deținem puterea și s-o transformăm înapoi în paradisul care a fost înainte să apară evreii pe pământ. În orice caz, ideologia sa tot ar fi mult mai cinstită decât rahatul de „democrație” în care tăim.

Cazul Caracal

Încep seria cu acest caz pentru că este probabil unul dintre cele mai revoltătoare lucruri care s-au întâmplat în România în ultimii ani. Programele de știri și televiziunile controlate au emis și răspândit tot felul de teorii, ba că au fost ucise, ba că au fost trimise în Italia, ba că încă sunt în viață, ba că Dincă nu-și mai amintește. S-a făcut un talmeș-balmeș și o propagandă absolută pentru a manipula românii de rând să creadă în tot felul de piste false, nici nu-i nevoie să mai caut exemple pentru că știți și voi cu siguranță ce a fost la televiziuni și încă mai durează până azi. Nicio teorie din ce se difuzează la televizor nu este adevărată, în afară de faptul că Alexandra și Luiza au fost într-adevăr răpite de DIncă.

Ce aflăm de la acest personaj Primo Laurențiu (1)? Că cele două fete nu au fost nici omorâte, nici trimise în Italia, nici în Olanda, ci au fost răpite de către acest „pește” Gheorghe Dincă și cedate rețelei de proxeneți din Caracal care obligau de regulă minore din zonă să se prostitueze. Cu cine? Cu soldați americani aflați în baza de la Deveselu (!), care din câte îmi aduc aminte se află la doar 9 km de Caracal, acesta fiind astfel un loc proprice pentru proxeneți să-și desfășoare traficul cu minore. De ce sunt soldați americani în baza de la Deveselu? Probabil mulți știți deja răspunsul dar voi descrie pe larg într-o altă postare.

Șocant și în același timp de așteptat este că minorele din Caracal forțate să întrețină relații sexuale cu persoane atât americane cât și austriece este o normalitate care se petrece de ani de zile și de care mai nimeni nu știe. Citez (2):

Americanii de la Deveselu ”au cumpărat fete de liceu”
Și apropo de Ambasada SUA și soldații americani de la Deveselu. Pe 30 august 2012, Ziare.com prelua și retransmitea o informație șocantă: ”Americanii de la Deveselu se distrează cu eleve caracalene”
Și iată esența știrii din august 2012:
”Procurorii DIICOT au descoperit, lunile trecute, ca aceștia au cumpărat fete de liceu de la cei mai cunoscuți proxeneți din Caracal. Distracția a luat sfârșit la începutul lunii iulie, când capii rețelei de proxeneți au fost ridicați de mascați”.
[...]
”Proxeneții caracaleni mijloceau actul de prostituție”, se spune în continuare. Și iată completarea sinistră: ”Zeci de eleve au fost obligate să practice prostituția de o grupare interlopă, pentru plăcerile americanilor dar și ale unor austrieci aflați în România pentru consolidarea unor hidrocentrale”.

Fenomenul era atât de popular în 2012 că a fost difuzat la vremea respectivă și de televiziuni. (3)(4)

De ce s-a făcut propaganda asta teribilă în cazul Alexandrei și Luizei? Conform acestui Primo Laurențiu pe care l-am citat în prima sursă, care susține că are cunoștințe printre politicieni, televiziunile românești au fost amenințate de către CNA că li se va ridica licența de funcționare dacă vor difuza vreo legătură între baza de la Deveselu și cazul Luizei și Alexandrei, simplu pentru a ascunde adevărul în legătură cu traficul de minore din Caracal forțate să se prostitueze și de care abuzează soldați americani și afaceriști austrieci.

Ce observăm în legătură cu acestă teorie? Că este pusă în mod tipic pe seama teoriei conspirației, așa cum se întâmplă cu orice teorie ce contrazice versiunea oficială, dictată de evrei, a oricărei atrocități. Ăsta ar fi un exemplu, citez:

Cristian Pîrvulescu spune că legătura dintre cazul de la Caracal și baza NATO de la Deveselu este o pură teorie a conspirației de care Federația Rusă se folosește, cazul românesc nefiind unic. Acesta a dat exemplul unei anchete de viol din Lituania, unde trupele NATO au fost acuzate că au abuzat o fată, informațiia fiind de fapt un ”fake news”.

Tipic, orice nu este conform teoriei oficiale este teoria conspirației și fake-news, la fel ca și în cazul 9/11, Holocaustul, războaiele mondiale și așa mai departe. Este modul mass-mediei evreiești de a discredita și calomnia pe oricine vine cu dovezi care le contrazic propaganda și manipularea, că sunt „conspiraționiști”, „paranoici” etc. Despre Adrian Pârvulescu se știe că este fiul vitreg al comunistului (evreu din câte se pare) Teodor Meleșcanu, deci o marionetă a televiziunilor.

Întrebarea rămâne, de ce s-a făcut atâta propagandă pentru cazul Alexandra și Luiza în timp ce pentru cazul altor fete din Caracal din anii trecuți abia s-a menționat le televiziuni? Aș avea o teorie dar mai întâi trebuie să știți niște informații foarte importante legate de partidele politice. Ar fi atât de mult de scris pe tema aia că o voi păstra pentru o altă postare.


Surse
(1) https://www.youtube.com/watch?v=hvXGc-JsOWY
(2) https://ro.sputnik.md/society/20190730/ … eselu.html
(3) https://www.youtube.com/watch?v=pLTEgwVnhw4
(4) https://www.youtube.com/watch?v=yEwIrveMhTI

Last edited by Loading (13-Feb-2020 22:19:14)


Noua Ordine Mondială Expusă: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 073#p66073
Archivă Bucuria lui Satan completă 3/1/2021: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 687#p67687
Arhivă RIV-uri și Ritualuri BLS 1/1/2021: https://mega.nz/file/MNxRlSIJ#pDVi6ZH2u … da8wvkXWJ8

Offline

#2 13-Feb-2020 17:57:09

LeoN
Novice
Registered: 18-Aug-2019
Posts: 57

Re: Starea României: Cazul Caracal

Eu consider că această poveste este deja plictiseală pentru toți . Dacă chiar vrei să dezvolți această categorie infamă povestea reală bazându-te pe logică , psihologie și surse specifice punând totul în combinație cu evreii . Să intercalezi povestea sau poveștile terifiante ale României conduse de evrei , ne-ar lumina , am distribui la nivel național și lumea încet , încet legând totul și ajungând la concluzia finală: EVREII ... ne-ar face munca mai ușoară și în frunte cu promovatul S.S. am putea aduce lumea într-o altă ipostază . Este doar o idee . Sunt curios ce zic și restul fraților . Am putea după aia să vorbim și cu CLER-ul să formăm un parteneriat în care să distribuim la nivel global poveștile terifiante ale lumii conduse de evrei , formând un site protejat sau orice altceva care nu poate fi influențat prin care putem distribui totul la nivel național și global . Asta ar fi o nouă ramură a promovării S.S. . NOI DEGEABA PROMOVĂM S.S. DACĂ NU FACEM MAI ÎNTÂI CUNOSCUTE ACESTE ȘTIRI ȘI APOI PROMOVATUL S.S. AR FI UN SUCCES . Am avut eu de gând să fac asta , dar știam că urma să mi se șteargă topicul . Am așteptat ca altcineva să-mi ia ideea ca să încerc să vedem dacă putem face asta cu adevărat . Sunt curios ce zice și Thomas .


Text that has to be colorized
     ORICE FĂRÂMĂ DE ADEVĂR POATE CONTRIBUI LA SCHIMBAREA UNEI LUMI ÎNTREGI !!

Offline

#3 13-Feb-2020 20:26:03

Loading
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,299

Re: Starea României: Cazul Caracal

LeoN wrote:

Eu consider că această poveste este deja plictiseală pentru toți

Ideea este ca-i un "eveniment" despre care s-a facut o propaganda monstruoasa pentru a-i manipula si minti pe romani. Ca este plictiseala sau nu, pentru mine a contat mai putin.

Cat despre distribuirea informatiei la nivel national si global, deja facem asta. Libraria JoS este plina de informatii care expun aproape tot ce au miscat evreii pe planeta asta, este si protejata si nici nu poate fi influentata. Problema este ca avem de-a face cu oameni ignoranti, spalati pe creier, nepasatori in marea lor majoritate. Poti sa le arati adevarul ca pe multi dintre ei nu-i intereseaza. Incet incet s-or fi trezind ei la realitate, dar vor lua masuri disperate doar atunci cand evreii vor aduce lumea atat de aproape de comunism incat viata va deveni imposibila.

Apoi nu inteleg de ce ti-ar fi sters postarea daca o postai tu. Aata-i valabil pentru oricine, daca stiti adevaruri despre atrocitatile care au avut loc in Romania, ar fi util sa le distribuiti sa afle si ceilalti.


Noua Ordine Mondială Expusă: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 073#p66073
Archivă Bucuria lui Satan completă 3/1/2021: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 687#p67687
Arhivă RIV-uri și Ritualuri BLS 1/1/2021: https://mega.nz/file/MNxRlSIJ#pDVi6ZH2u … da8wvkXWJ8

Offline

#4 14-Feb-2020 18:05:36

LeoN
Novice
Registered: 18-Aug-2019
Posts: 57

Re: Starea României: Cazul Caracal

Nu-ți aduc o contraargumentare , mesajul tău mi-a oferit o stare mai bună dar mă refeream la un site prin care să fie numit MEDIAS GLOBAL , prin care să fie exact ca știrile pro TV doar că ne impunem scopul de a expune adevărul ADEVĂRAT cu privire la tot ce mișcă în toată lumea și site-ul să fie distribuit național și global și să fie în cadrul acestor site-uri de mai sus și în cadrul CLER-ului . Dacă nu era așa ceva fii sigur că nu mai comentam . Fiecare promovează S.S. cum știe și cum îi place ! Acest site oferea ȘTIRI care pot fi scrise într-o grămadă de pagini , erau adevărate , puteau oferi informația prin care oamenii să se trezească și nouă și CLER-ULUI le era mai ușor când vroiau să scrie topicuri importante . Pentru mine este o idee bună . Poate alții au altă părere . Mă bucur că mă susții . Eu deocamdată doar folosesc scrisul . Nu mă pricep la informatică . O să urmeze să ajung și acolo . Chiar îmi doresc să ajut S.S. prin prisma informaticii , dar deocamdată nu mă pricep . Aici nu știu dacă avem profesioniști , dar CLER-ul se pricepe la asta și de asta vream să formăm un parteneriat fiindcă ei sunt profesioniști . NOI aici suntem ca un consiliu' . Este un topic important și fiecare trebuie să-și dea cu părerea . Suntem o echipă de elită și ar trebui și ca ceea ce zicem să fim în pas de a aduce și dorința la împlinire . SALUT !!


Text that has to be colorized
     ORICE FĂRÂMĂ DE ADEVĂR POATE CONTRIBUI LA SCHIMBAREA UNEI LUMI ÎNTREGI !!

Offline

#5 14-Feb-2020 20:01:50

Loading
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,299

Re: Starea României: Cazul Caracal

LeoN wrote:

mă refeream la un site prin care să fie numit MEDIAS GLOBAL , prin care să fie exact ca știrile pro TV doar că ne impunem scopul de a expune adevărul ADEVĂRAT cu privire la tot ce mișcă în toată lumea și site-ul să fie distribuit național și global

Evident ca orice idee care sa promoveze adevarul este binevenita si ar fi de ajutor, dar pentru ca un site de o asemenea anvergura sa devina cunoscut la nivel global, trebuie sa fie mediatizat folosind mijloace de distributie in masa. Noi nu dispunem de asemenea posibilitati, dar evreii care controleaza mass-media dispun. Prin astfel de mecanisme de exemplu a ajuns coronavirusul cunoscut pe intreaga planeta in cateva zile. Chiar sa zicem ca site-ul ajunge sa fie pus la punct, si de asemenea sa zicem ca evreii nu-l pot modifica sau elimina pentru ca este protejat, ce pot face ei este sa aiba grija sa nu fie mediatizat si astfel nu va ajunge foarte popular. Sa-ti dau un exemplu simplu, daca scrii "Joy of Satan" pe Google, n-o sa mai gasesti niciun site relationat JoS cel putin in primele 20 de rezultate. Au avut grija evreii din spatele google ca site-urile JoS sa nu mai fie indexate, astfel ca mediatizarea site-ului depinde strict de activismul nostru. Drept rezultat, nu prea multi sunt oamenii care au auzit de Satanismul Spiritual. Hoodedcobra zicea ca site-urile au undeva la 1 milion de accesari pe an. Pentru o planeta cu peste 7 miliarde de oameni, 1 milion de acceasari intr-un an intreg mi se pare foarte putin.

Asta se intampla cand nu dispui de mecanisme de distributie in masa mai este vorba si de SS pe deasupra, suntem cenzurati iar site-urile noastre nu doar ca nu sunt indexate pe google, dar de multe ori sunt si atacate. Deci site-ul pe care il propui ar fi fara indoiala o sursa foarte buna de informatii reale si autentice, dar de asemenea ar necesita oameni care sa fie implicati constant in mentenanta sa, ar avea nevoie de costuri de functionare, ar fi o responsabilitate foarte mare. Crearea unui asemenea site va fi necesara atunci cand evreii nu vor mai controla mass-media, iar asta se va intampla probabil in cativa ani. Ideea asta va trebui pusa in aplicare cand vom avea o mass-medie libera pentru ca atunci va fi nevoie de surse de informare autentice care sa nu mai raspandeasca propaganda evreiasca asa cum se intampla azi.


Noua Ordine Mondială Expusă: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 073#p66073
Archivă Bucuria lui Satan completă 3/1/2021: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 687#p67687
Arhivă RIV-uri și Ritualuri BLS 1/1/2021: https://mega.nz/file/MNxRlSIJ#pDVi6ZH2u … da8wvkXWJ8

Offline

#6 14-Feb-2020 22:06:08

LeoN
Novice
Registered: 18-Aug-2019
Posts: 57

Re: Starea României: Cazul Caracal

Loading wrote:
LeoN wrote:

mă refeream la un site prin care să fie numit MEDIAS GLOBAL , prin care să fie exact ca știrile pro TV doar că ne impunem scopul de a expune adevărul ADEVĂRAT cu privire la tot ce mișcă în toată lumea și site-ul să fie distribuit național și global

Evident ca orice idee care sa promoveze adevarul este binevenita si ar fi de ajutor, dar pentru ca un site de o asemenea anvergura sa devina cunoscut la nivel global, trebuie sa fie mediatizat folosind mijloace de distributie in masa. Noi nu dispunem de asemenea posibilitati, dar evreii care controleaza mass-media dispun. Prin astfel de mecanisme de exemplu a ajuns coronavirusul cunoscut pe intreaga planeta in cateva zile. Chiar sa zicem ca site-ul ajunge sa fie pus la punct, si de asemenea sa zicem ca evreii nu-l pot modifica sau elimina pentru ca este protejat, ce pot face ei este sa aiba grija sa nu fie mediatizat si astfel nu va ajunge foarte popular. Sa-ti dau un exemplu simplu, daca scrii "Joy of Satan" pe Google, n-o sa mai gasesti niciun site relationat JoS cel putin in primele 20 de rezultate. Au avut grija evreii din spatele google ca site-urile JoS sa nu mai fie indexate, astfel ca mediatizarea site-ului depinde strict de activismul nostru. Drept rezultat, nu prea multi sunt oamenii care au auzit de Satanismul Spiritual. Hoodedcobra zicea ca site-urile au undeva la 1 milion de accesari pe an. Pentru o planeta cu peste 7 miliarde de oameni, 1 milion de acceasari intr-un an intreg mi se pare foarte putin.

Asta se intampla cand nu dispui de mecanisme de distributie in masa mai este vorba si de SS pe deasupra, suntem cenzurati iar site-urile noastre nu doar ca nu sunt indexate pe google, dar de multe ori sunt si atacate. Deci site-ul pe care il propui ar fi fara indoiala o sursa foarte buna de informatii reale si autentice, dar de asemenea ar necesita oameni care sa fie implicati constant in mentenanta sa, ar avea nevoie de costuri de functionare, ar fi o responsabilitate foarte mare. Crearea unui asemenea site va fi necesara atunci cand evreii nu vor mai controla mass-media, iar asta se va intampla probabil in cativa ani. Ideea asta va trebui pusa in aplicare cand vom avea o mass-medie libera pentru ca atunci va fi nevoie de surse de informare autentice care sa nu mai raspandeasca propaganda evreiasca asa cum se intampla azi.

Mi se pare o argumentare înțeleaptă . Eu propun să rămână la nivel de propunere până când totul se va pune în aplicare . Suntem o echipă de elită . Mi-aș dori să nu mai visăm . ÎNAINTE anumiți membri ziceau de partide politice , etc . Mai întâi avem o groază de pași de urmat ca să ajungem acolo ...... . Sper să nu uităm de subiectul ăsta . Sper ca peste un timp potrivit să ne îndeplinim dorința de mai sus . Asta ar extermina evreii . ÎȚI dau un exemplu . ÎNAINTE vorbeam prostii tot timpul . Faptul că am fost novice o.perioadă. mare de timp mi-a prins bine . Îi datorez mulțumirile mele lui Thomas pentru asta . Chiar dacă pare un simplu grad , acest fapt m-a făcut să respect regulile forumului , să vorbesc la subiect , să nu mă aflu mai presus de altcineva , acum pot zice că sunt schimbat . Bun , trecem peste asta . Trebuia să o zic . Mama mea care este o creștină înrăită care nu accepta nici un argument cu privire la aflarea adevărului , știrile privind coronavirus au schimbat-o la nivel psihic . ÎNALTA PREOTEASĂ SHANNON a zis că acest subiect este fals . S-a dat la ȘTIRI zilnic despre acest subiect și eu îi explicam adevărul mamei , făceam pauze și o lăsăm să lege tot . Prin adevăr mă refer și la evrei . Acum nu are destule dovezi ca să creadă ce i-am zis , ea neștiind despre evrei și programul lor , dar totuși o aprindere psihică a făcut-o să-și schimbe opinia despre creștinism . Acum a început să se debaraseze ușor , ușor de tot ceea ce înseamnă CREȘTINISM . ESTE CEVA REAL . NU INVENTEZ NIMIC . De asta un site ca MEDIAS GLOBAL ESTE IMPORTANT PRIMA DATĂ FIINDCĂ OMENIREA ARE NEVOIE DE TOATĂ SURSA DE ADEVĂR , IARĂȘI APOI PROMOVATUL S.S. VA FI PERFECT . UN OM INDIFERENT DE VÂRSTĂ ARE NEVOIE CA SĂ ÎNȚELEAGĂ SITUAȚIA LA PERFECȚIE CA APOI SĂ O PERCEAPĂ LA PERFECȚIE . SALUT !!


Text that has to be colorized
     ORICE FĂRÂMĂ DE ADEVĂR POATE CONTRIBUI LA SCHIMBAREA UNEI LUMI ÎNTREGI !!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10