Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 20-Mar-2020 03:35:02

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,559

Important

După cum am mai spus și înainte, această pandemie e o combinație dintre un virus creat în China drept armă biologică, și blestemele inamicului care caută să manifesteze o pandemie totală care, potrivit rapoartelor, ar putea ucide 20% din populația globului. Prin asta inamicul caută să creeze problema, în urma căreia să reacționa și să ofere soluția sa, care e un guvern mondial; pentru asta fac ei acest lucru.

Fii atent că locurile în care virusul se manifestă cel mai puternic, sunt țările guvernate de islam și care sunt pline de creștinism. Nu e un accident faptul că Italia a fost lovită cel mai dur, întrucât aceasta e sălașul Bisericii Catolice, și punctul în care se adună secole întregi de ritualuri ale inamicului. Acest loc e saturat cu energie creștină.

De asemenea nu e de mirare faptul că cazurile de infecție și problemele de care s-au lovit guvernele occidentale în ceea ce ține de acest virus, s-au înmulțit drastic în perioada sărbătorii evreiești Purim – care are la bază blestemarea neevreilor cu blesteme ale morții, pentru a putea fi controlați de puterile evreiești.

Cu toate acestea, ceva s-a schimbat în ultima perioadă în guvernul american, în special pentru că a început să acționeze în mod adecvat, îndepărtându-se de confuzia și lipsa de direcție provocată de ritualurile inamice, ritualuri care sunt proiectate astfel încât să facă ca pandemia să scape de sub control. Lucrurile par să se miște într-o direcție mai bună. Asta se întâmplă din două motive: 1) RIV-ul final dizolvă energiile de care inamicul are nevoie pentru a răspândi pandemia și a o manifesta în mod total și 2) frica de acest virus a dus la închiderea multor biserici creștine, iar în cazul celor care nu au fost închise, slujbele se fac aproape fără niciun credincios. Asta duce la epuizarea energiilor din forma mentală inamică, de care inamicul are mare nevoie. Însă ne apropiem de ritualurile ținute de paștele evreiesc, care vor avea loc în a doua săptămână a lunii aprilie; sărbătoarea paștelui creștin are loc cam în aceiași perioadă. Acestea sunt unele dintre cele mai importante ritualuri ale inamicului, din care adună o cantitate însemnată de energie.

RIV-ul final e motivul pentru care pandemia nu a fost efectivă împotriva lumii. Trebuie să ne folosim de această perioadă în care bisericile creștine sunt goale, și să facem RIV-ul final cât mai des posibil, și să o ținem așa inclusiv luna viitoare. Câștigăm! De asemenea producem o schimbare în mintea oamenilor, motiv pentru care e important să călcăm accelerația acum și să facem cât mai multe RIV-uri. Prin asta salvăm vieți și ne ajutăm planeta.


– Înaltul Preot Mageson666


Thomas

Offline

#2 20-Mar-2020 13:11:56

Augustin666
Novice
From: România
Registered: 10-Jan-2020
Posts: 182

Re: Important

Hail Satan!!!


Inima și cugetul meu de militar dedicat in totalitate Tatălui Satan....
Am renăscut a doua oare după dedicare, ca și voi de altfel smile
Hail Satan!!!
Hail Puterilor Iadului!!!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10