Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 19-Jul-2020 17:02:17

infernus
Războinic ✸
From: Constanta
Registered: 02-Jan-2015
Posts: 719

Organizatii "Satanice" de clovni

Nu are rost sa extindem mult acest mesaj. Se pare ca în ultimele saptamâni, o multime de organizatii de clovni care încearca sa gaseasca o justificare pentru propria lor impunitate si care doresc sa ia decizii stupide, au încercat sa „prinda lumina reflectoarelor” pe web, forumuri si stiri.


Desigur, acest lucru nu este nimic nou si nimic nu trebuie asteptat. De fiecare data când cineva deschide stirea, pot fi o suta de oameni ucisi de catre BLM(Black Lives Matter) sau o mie de statui arse de ANTIFA(Anti-Fascism), dar tot ceea ce ni se va "spune" este ca adevaratul pericol este întotdeauna cineva si altceva.

Ce va mai lua de la ANTIFA, astfel încât acestea sa fie declarate un pericol social real, care sunt. Câte crime vor mai aloca pentru a distruge civilizatia în mod constant timp de decenii.Suntem dispusi sa toleram?

Punerea actiunilor cot la cot cu ISIL, le face sa para mai degraba similare. Când musulmanii au distrus templul lui Baal-Zebul si l-au aruncat în bucati, la fel si acesti ANTIFA s-au dus sa dea jos statuia lui Lafayette. Aceasta este aceeasi situatie, cu atat mai putin ca, ANTIFA nu este atât de departe. Dar cu cât sunt mai mult tolerati si cu atât mai multi comunisti au un scurtcircuit, într-o zi am putea chiar experimenta acest lucru.

Eu nu astept cu drag aceasta zi, dar aceasta zi poate chiar sa vina.Sper ca nu o sa vina niciodata.Cativa oameni cu perspective similare noua cred ca aceasta situatie va conduce la un fel de razboi civil si sangeros.Într-adevar, aceasta este exact ceea ce inamicul doreste si vrea sa creeze.Ca atare, vrem sa prevenim acest lucru. Avem mai multe lucruri de pierdut decât inamicul daca civilizatiile noastre vor fi cuprinse de flacari. Noi suntem creatorii, ei sunt parazitii.

Toate ansamblurile ANTIFA nu reprezinta o singura unealta a organizatiei Lafayette, în ceea ce priveate atingerea civilizatiei. Dar aici a venit momentul în care aceste esecuri comuniste vor încerca doar sa smulga statuile oamenilor mai mari decât ei, toate în timp ce ridica evrei si distrugatori de civilizatie ca noii lor „Zei”.


Este ,,minunat” atunci când aceste maimute, precum liderul BLM, spun lucruri care nu fac decât sa presupuna „Albilor, dati-mi bunurile si civilizatia voastra, ca de nu, va vom arde sistemul”.Exista totusi, în mod special, o toleranta sistematica pentru aceste maimute toxice si distrugatori sociali. Toata lumea stie cine este în spatele acestora.


Pentru aceia care nu stiu, ei si-ar scarpina capul întrebând, cum este posibil acest lucru chiar într-o civilizatie in care se presupune ca valorile de proprietate, de viata si de drept, toate acestea sunt violate si încalcate de catre actorii de stat care sunt, de obicei, BLM?


Oricine care face cât mai putin de 1% din acestea, ar fi experimentat represiunea completa a fortei federale, si în mod justificat obtine ceea ce vine pentru ei. Aceste animale pot arde întreaga natiune, si toata lumea nu numai ca pretinde ca nu se întâmpla, dar multi idioti ar promova acest lucru.

Aceasta situatie ridicola, nu este ceva nou in Satanism.Satanismul a fost întotdeauna o durere mare pentru inamic, iar acesta încearca frecvent, prin crearea de organizatii de clovni si prin folosirea persoanelor cu probleme mintale si sociale, sa faca actiuni extreme cu care spera ca vor reusi sa "scufunde" satanismul.

Acesti oameni nu sunt diferiti de inamic, si tot ce fac este sa se infiltreze, si, în general, sa incerce sa sileasca/constranga alte persoane la actiuni sociale negative, sa fie niste paria ai societatii si/sau chiar mai rau de atat: sa raneasca acesti oameni si totodata, sa defaimeze Satanismul in mod colectiv.

Unul va vedea acelasi lucru, de asemenea, în întregul spectru de organizatii si adunari de oameni, precum ANTIFA si multe alte astfel de tipuri de "cancer", care s-au extins si care au mancat de pe corpul social pentru o foarte lunga perioada de timp.

Cu toate acestea, spre deosebire de ANTIFA sau BLM care au permisiunea sa jefuiasca ,sa ucida ,sa distruga si sa defaimeze întreaga civilizatie [acestea sunt permise si finantate de catre evrei în pozitii care le apara], exista alti idioti care doresc sa se simta angajati si sa-si umple golul din masculinitatea lor prin angajarea în actiuni nebunesti si / sau sa isi distruga propria lor viata.

Satan este pus undeva in acesta situatie din motive de defaimare tipice, cu nimic diferit fata de cum crestinii l-au blamat mereu pe Satan pentru crimele lor de a lungul secolelor.Satan si cu Zeii nu au nimic de a face cu acest lucru.Într-adevar, este deranjant faptul ca orice satanist trebuie sa raspunda sau chiar sa faca o mentiune despre aceste persoane duse cu pluta.

Realitatea despre Satan in orice caz, este ca Acesta este primul creator de civilizatie si viata, iar actiunile care ne distrug vietile si/sau civilizatile, lucreaza impotriva a ceea ce Ei incearca sa creeze.Opozitia fata de inamic a aparut din acest lucru - suntem în mod constant preveniti, civilizatiile noastre au fost ruinate si reduse de la calitate, iar noi suntem privati de la avansarea colectiva.Satan priveste acest lucru cu dispret si vrea sa elimine acest vortex de distrugere.

Statele unite se indreapta catre distrugere, precum Roma.Maimutele,evreii si hotii distrug monumentele Statelor Unite, precum au facut gloatele idioate cu Roma, cu mii de ani in urma.Acesta este un sacrilegiu inalt.

Acum, in ceea ce priveste internetul, fiti precauti pentru ca sunt multi inamici si alti oameni care cauta sa faca rau si/sau sa forteze alti oameni sa savarseasca actiuni deplorabile.Exista oameni care vor sa extraga informatii, sa produca daune, si/sau chiar sa va spuna sa faceti lucruri scandaloase, in numele "Satanismului".Acestia sunt oameni ai inamicului.


Actiunile violente si asa mai departe, sunt privite cu incruntare de catre Zei, pentru ei costa viata cuiva, iar fara o viata, avansarea niciodata nu va fi posibila.Putem castiga cu usurinta daca oamenii devin competenti din puncte de vedere spiritual, fara a se angaja in orice forma de prostie.Zeii sunt isteti, iar in fapt, toata defaimarea si prostia este promovata de inamic, determinandu-i pe oameni ca in loc sa aibe un viitor alaturi de Zei, sa aibe irosita atat viata,  cat si existenta.

Inamicul impreuna cu cohortele sale, din motive evidente, sunt dincolo de legi si orice.Pentru a da un exemplu, intr-un loc al internetului, plin de copii imaturi, undeva, se poate afla un inamic, incercand si/sau predicand tot felul de actiuni oamenilor ce le vor aduce distrugere personala.

De fiecare data cand citesc pe internet, cum ar fi cele mentionate mai sus, este vorba intotdeauna de aceeasi poveste.Aceste declaratii pot fi insinuate sau spuse evident, iar ei nu au nici o problema in a cauta vulnerabilul pentru  a-l determina sa faca tot felul de lucruri.Unii dintre acestia sunt platiti pentru a face acest tip de "munca".STATI DEPARTE de acesti oameni,stati mereu pe drumul cel bun.

Nu numai ca aceste lucruri nu au nici un efect(execeptand dezastrele pentru toti, in special faptasii si victimele), dar acestia sunt anti-Satanism prin aceea ca impieca o persoana de la toate lucrurile pozitive pe care Satan le doreste.Situatiile acestea sunt pline de beneficii pentru inamic si totodata, ii inainteaza agenda.

Nimeni care promoveaza agenda inamicului intr-un mod atat de brutal nu este in orice fel si in ciuda oricaror pretentii, un satanist.Multi dintre acesti deranjanti actori sunt, de asemenea, evrei, in mod evident.Nu este aproape de fiecare data altceva.Cand acesti actori nu sunt evrei rasiali, atunci ei sunt complet retardati, iar acestia se completeaza unul pe altul.

Actiunile stupide pe care acesti oameni le promoveaza nu o sa schimbe civilizatia sau situatia generala a omenirii.Acesti asa-zisi indivizi pot rage ca maimutele toata ziua, daca vrei, dar nimic nu se va schimba.Doar iluminarea ne va salva viitorul colectiv.Aceasta este singura cale adevarata.

Bucuria lui Satan este Satanism Spiritual adevarat, noteaza-ti, spiritual.

Dogmele si credintele noastre sunt pe pagina noastra principala, iar credintele noastre constituie o trezire ideologica, care este mult mai efectiva decat orice altceva.Doar atunci cand sufletul si mintea oamenilor sunt trezite se poate preconiza orice schimbare.Clovnii actori si restul tipurilor de gunoaie, ii pun pe toti inapoi la munca constructiva si creatie, care este motivul pentru care acesti inferiori(descrisi mai sus) continua sa existe.


-Inaltul Preot HoodedCobra666
https://www.ancient-forums.com/viewtopi … b000a347dd


Rog semnalarea eventualelor greseli.

Last edited by infernus (20-Jul-2020 00:49:27)


Hail Satan !

Offline

#2 19-Jul-2020 22:38:06

Anonymous1011
Războinic ✸
Registered: 31-Mar-2017
Posts: 253

Re: Organizatii "Satanice" de clovni

Mulțumim de traducere!  big_smile


”Those who want to live, let them fight, and those who do not want to fight in this world of eternal struggle do not deserve to live.” Hitler

Offline

#3 20-Jul-2020 00:42:18

infernus
Războinic ✸
From: Constanta
Registered: 02-Jan-2015
Posts: 719

Re: Organizatii "Satanice" de clovni

Anonymous1011 wrote:

Mulțumim de traducere!  big_smile

Cu drag smile


Hail Satan !

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10