Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 13-Sep-2020 16:19:58

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,000

Program pentru lupta spirituală între 14 septembrie - 3 octombrie

Salutări războinicilor noștri SS.

Vom continua fără încetare să ducem mai departe acest război pentru viitorul sataniștilor, al lui Satan și al Zeilor, aruncând la gunoi agenda inamicului.

Dacă acorzi o atenție deosebită urmăririi știrilor, inamicul este foarte devastat. Orice formă de putere se bazează pe credința și pe loialitatea oamenilor din care constă.  Credința oamenilor în ei este scăzută, mai scăzută decât a fost vreodată și, prin urmare, la fel este și puterea lor.

Pe măsură ce timpul trece, situația inamicului se înrăutățește, iar mișcările lui devin mai haotice și disperate. Din păcate, acest lucru are un preț pe care omenirea trebuie să îl plătească în mod colectiv - de exemplu, carantinarea recentă. Chiar și în cele mai rele vremuri ale istoriei sau chiar bombardamentele de război, carantinarea de o asemenea amploare nu au fost niciodată o realitate.

În același timp, toate operațiunile lor recente au fost încoronate ca dezastre. Politicienii din întreaga lume încuviințează acum că „am experimentat o recesiune asemănătoare cu cea din 1929” și inamicul știe că a prăbușit economia, a promovat înșelăciunea extremă și, în general, a abuzat de toată puterea de care dispunea împotriva umanității. Inamicul face lucruri de ochii lumi și spune minciuni pentru a ascunde economia devastată și ceea ce va presupune acest lucru pentru oameni, care, în special în țările mici, au suferit daune și suferințe financiare severe.

Cele mai multe dintre acestea nu s-au manifestat în economia actuală și, dacă vrem să credem în numărul de bani care ni s-au dat în legătură cu aceasta, am crede în minciuni. Dar deja suntem obișnuiți cu asta, întrucât trebuie doar să observăm câți de ai inamicului, chiar și evrei, continuă să promoveze nebunia cu „sfârșitul lumii” în ceea ce privește așa-numitul „Coronavirus”.

Este, de asemenea, destul de evident să urmărim, atunci când evreii s-au simțit a fi pe cale de dispariție din cauza așa-numitul "Coronavirus", au impus instant carantinarea, au printat bani pentru a se salva și au fost atât de dispuși să închidă goyimii ca pe niște animale în micile lor cuști sau case, doar pentru a se asigura că cei aleși și bunurile lor rămân intacte. Dacă ar fi fost o plagă care ar fi lovit neamurile, evreii ar fi fost de genul „goyim, te rog, noi facem afaceri ca de obicei!”.

Vom face, așa cum am făcut pe parcursul întregii pandemii, munca spirituală necesară, astfel încât ai noștrii să fie susținuți și să poată trece prin asta și chiar să fie într-o condiție mai bună pe măsură ce trece timpul.

În același timp, deoarece inamicul se comportă urât și, prin urmare, devine din ce în ce mai rău și mai nesăbuit, astfel de evenimente care cauzează disconfort umanității vor continua, iar acest lucru este corelat cu prăbușirea lor în mintea și conștiința oamenilor, care destul de curând, nu îl vor mai asculta pe inamic deloc.

Inamicul sub nici o formă nu intenționează să-și oprească agenda, așa că totul va continua cu suferința implicată. Același lucru s-a întâmplat în secolul trecut, cam în același an, când inamicul a prăbușit în mod intenționat economia lumii de atunci, în speranța că își va asuma un ultim risc pentru a termina în totalitate orice resturi de neamuri libere care l-ar putea confrunta. Totuși, ceea ce s-a întâmplat a fost că sistemul imunitar al umanității l-a șters aproape în totalitate.

Acest lucru s-a întâmplat cu aproape nicio cunoaștere a populației despre inamic - abia după venirea anumitor persoane la putere care au început să-i educe pe oameni despre inamic. Acum avem inversul - cunoștințele despre inamic sunt din toate timpurile ridicate, așa că liderii și alții [când puterea inamicului cedează] își vor face treaba cum trebuie în mod natural și destul de ușor.

Așteptând ca ei să facă un pas înapoi și doi pași înainte nu rezolvă nici o problemă.  Vindecarea care se întâmplă cu ritualurile trebuie să meargă mai adânc, dezrădăcinând în totalitate toată matricea spirituală a inamicului. În mod evident, inamicul se va preface, ca de obicei, să facă „bine”, mai ales după frica și cunoașterea faptului că masele încep să îl urască cu pasiune. Din când în când, fac un pas înapoi, pentru a face doi pași înainte, mai ales atunci când furia crește.

Un exemplu în acest sens este modul în care aceștia au renunțat la vaccinarea forțată, chiar dacă au fost fermi despre acest lucru la început. Același lucru este valabil și pentru discursul și încercarea de a evita o „carantinare secundară necesară”. Ei se tem de furia poporului care îi va îndepărta de pe Pământ.

Cealaltă problemă este însă, dacă ei (evreii/inamicul) devin prea îngăduitori, nu vor putea niciodată să manifeste agenda pe care extratereștrii inamici o aplică forțat asupra lor și, prin urmare, vor eșua în misiunea lor și va fi prea târziu pentru a opri o umanitate care avansează. Deci, în ciuda tuturor, inamicul va acționa cu siguranță.

Dar noi vom acționa așa cum am procedat dintotdeauna și cu succes. Programul de mai jos este pentru a oferi inamicului o lovitură extrem de puternică. Datele marcate cu „din plin” semnifică faptul că trebuie să faci Riv-ul la capacitate maximă. După încheierea programului, va fi o pauză. Dar această pauză va trebui să fie urmată de alte programe de Riv-uri cândva mai târziu.


Mai jos este programul:

Acest program se bazează pe programele create anterior și va continua în aceași manieră.

Riv-ul Final are întotdeauna prioritate maximă. Așa cum am făcut înainte, atunci când cronometrul ajunge la zero, facem Riv-ul Final, iar când ajunge la 1:00:00 vom face celelalte ritualuri, pentru a ne putea coordona eficient.

14 septembrie:


15 septembrie:


16 septembrie:


17 septembrie:


18 septembrie:


19 septembrie:


20 septembrie:


21 septembrie:


22 septembrie:


23 septembrie:


24 septembrie:


25 septembrie:


26 septembrie:


27 septembrie:


28 septembrie:


29 septembrie:


30 septembrie:


1 octombrie:


2 octombrie:


3 septembrie:

Last edited by NishaWillow (15-Sep-2020 23:00:55)


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#2 13-Sep-2020 16:20:46

SerLorars13
Guest

Re: Program pentru lupta spirituală între 14 septembrie - 3 octombrie

Multumim pentru traducere!  big_smile

#3 13-Sep-2020 16:44:07

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 285

Re: Program pentru lupta spirituală între 14 septembrie - 3 octombrie

Multumim de traducere kek_okHAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#4 14-Sep-2020 06:29:25

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,000

Re: Program pentru lupta spirituală între 14 septembrie - 3 octombrie

Cu drag. wide_smile
Am uitat să adaug link către camera de luptă: https://evilgoy.com/.
Ca să fie mai ușor, pentru cei aflați în România, la fiecare oră pară se va face Riv-ul Final, iar la fiecare oră impară se va face celălalt ritual pentru ziua respectivă.


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#5 14-Sep-2020 11:52:46

Rroco
Războinic ✸
Registered: 18-Jan-2018
Posts: 381

Re: Program pentru lupta spirituală între 14 septembrie - 3 octombrie

Multumim pentru traducere. Mi se pare super util ca ai pus si link-urile in dreptul fiecarei zile  big_smile


29.05.2016 - data dedicarii
Imn la Satan  sarpe

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10