Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 18-Sep-2020 20:38:26

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,896

Perseverența, ce înseamnă să fi un satanist adevărat

Știu că mulți dintre voi ați fost într-o astfel de situație.

Mulți dintre voi.

Nu este ceva neobișnuit sau rar pe aici, îl văd de ani de zile de când m-am alăturat comunității Joy of Satan în 2010. Acel sentiment de cât de greu pare să fie totul, cât de dificil este. Ai impresia că nu poți face nimic, că te străduiești să-ți simți cel de-al treilea ochi sau să obții acea zvâcnire energetică la care te aștepți. Sau poate crezi că nimic nu funcționează, ai îndoieli cu privire la toate acestea pentru că nu obții rezultatele la care te așteptai sau poate crezi că este ceva în neregulă cu tine și nu vei putea niciodată să ajungi undeva în ciuda eforturilor tale.

Îți spui ție sau altora că „am încercat de o veșnicie!” sau „nu contează cât de mult mă concentrez sau vizualizez, cât de tare vibrez cuvintele sau cât timp petrec meditând, nu simt nimic, cum ar trebui să cred că toate acestea sunt chiar reale?”, acest lucru putând continua luni sau ani și cu cât durează mai mult, cu atât vei fi cuprins de mai multe îndoieli.

Sunt aici pentru a-ți spune că am fost în exact aceași situație și pentru foarte mult timp și a fost nevoie de multe pentru a ajunge unde sunt acum. Nu vin să-ți spun lucruri de genul „oh, trebuie doar să încerci mai mult” sau „oh, nu renunța”. Pe vremea aceea, genul acesta de cuvinte nu m-au ajutat nici pe mine. Vin aici să-ți relatez totul, din propria mea experiență, pentru a-ți spune cum este de fapt să simți acea îndoială, ce ai nevoie pentru a o depăși și pentru a-ți demonstra ție că a renunța ar presupune cea mai proastă decizie pe care ai luat-o vreodată. Nu sunt un înalt preot, nu sunt o persoană mai sfântă decât tine, nu am puteri speciale de atotștiutor și sunt încă departe de a-mi ridica șarpele kundalini. Dar progresele pe care le-am făcut sunt reale și totuși foarte substanțiale. Eu sunt doar un membru aici ca și tine.

Pe atunci eram doar un copil. Tocmai renunțasem la creștinism și exploram ceva nou, ceva care mă speriase pe atunci, ceva pentru care nu aveam alte dovezi decât cuvintele și tot ce aveau pe site-ul lor de atunci. M-am alăturat comunității Joy of Satan pentru prima dată când aveam 13 ani și mi-am dat seama de tot ce avem că are prea mult sens ca să nu cred și am devenit un adevărat satanist. Când am început să meditez pentru prima dată, m-am simțit prost. A fost ciudat și confuz și a fost ceva în care m-am străduit să văd credibilitatea. Nu voi uita niciodată prima dată când am încercat să-mi deschid cel de-al treilea ochi. Am continuat săptămâni după săptămâni, apoi luni, apoi un an, străduindu-mă să simt ceva. Îmi amintesc că m-am supărat foarte tare pentru că nu simțeam ceea ce mi se spunea că ar trebui să simt.

Am tot căutat motive „logice” pentru a explica lucrurile mici pe care le-am simțit ca și cum ar justifica îndoielile. „Dacă este doar o simplă furnicătură?” sau „aceasta este doar căldură provenită de la circulația sanguină, nu-i așa?... despre ce fel de magie vorbesc ei?” și „dar văd aceste forme și vârtejuri și când îmi apăs palmele peste ochi, ce este atât de supranatural în asta?”. Crede-mă, am fost cel mai rău dușman al meu în avansare. Și când nu mă îndoiam de credibilitate mă îndoiam de capacitățile mele.

„Este prea greu, nu funcționează!” și lucruri de genul „Nu se va întâmpla niciodată, nu va funcționa niciodată, pur și simplu nu simt energia”, „trebuie să fie ceva în neregulă cu mine, de ce nu pot face asta? De ce durează o veșnicie?”. Mi-am spus astfel de lucruri care doar mă împiedicau să avansez. Dacă nu ai observat, în aproape fiecare menționare a fiecărei meditații și lucrări, cel mai important lucru este intenția și convingerea. Energia este direcționată de voință, indiferent la ce se așteaptă sau ce gândește persoana în cauză, energia va răspunde la asta. Când ești frustrat sau nerăbdător, energia se „blochează”. Frustrarea, din punct de vedere psihologic, vine din incapacitatea de a realiza ceea ce vrem; și dacă ești frustrat, atunci energia va răspunde prin a nu face ceea ce ai fi vrut, până la a face și mai mult, deoarece pe asta te concentrezi, aceasta este intenția pe care ți-o dai în mod inconștient, să fii frustrat.

Crezi că nu funcționează așa că .…. nu va funcționa. Nu pentru că nu poate, ci pentru că îi spui să nu-și facă treaba datorită direcționării acestui rezultat prin convingerea ta. M-am lovit tot timpul de asta când eram copil și crede-mă când spun, da, este dificil să depășești această îndoială. Nu este ușor să „crezi” dintr-o dată că ceea ce faci funcționează. A trebuit să încetez să mă mai aștept la un rezultat, să mai stabilesc un termen. Trebuia să renunț la presiunea de a încerca să simt ceea ce mi s-a spus că ar trebui să simt și să mă relaxez, să mă concentrez ușor și ocazional să le fac de dragul de a le face. Am încetat să-mi mai spun lucruri de genul „am făcut asta de o viață, ar fi trebuit să simt ceva până acum!” și am început să-mi spun „știi ce... nu există un termen limită... nu există o dată anume cu privire la momentul în care voi putea să simt această energie, dar știu că nu îmi va lua o viață. Trebuie să încetez să alimentez această îndoială stabilind așteptări. Voi ajunge acolo în cele din urmă, voi uita „să văd cum mă simt” într-o săptămână, nu mă mai aștept să simt ceva, dacă continui să exersez abilitatea ca pe un mușchi, dacă continui să meditez cu o gândire relaxată, fără să-mi fac griji cu privire la rezultat, voi putea face progrese”.

Și da, este nevoie de timp pentru a-ți putea deschide simțurile, pentru a simți efectiv energia, chiar dacă scapi de toate îndoielile dintr-o dată, trebuie totuși să lucrezi la abilități și să te sensibilizezi în continuare, concentrându-te pe energie și meditații. Este ca un mușchi, trebuie să devii suficient de „puternic” pentru a simți rezultatele. Durata de timp diferă pentru toată lumea, dar cel mai greu lucru este când încerci să simți ceva la început, iar odată ce treci de asta, lucrurile vor deveni puțin câte puțin mai ușoare în timp. Îmi amintesc de primul buzz energetic pe care l-am obținut de la meditația fundamentală după 2 ani de îndoieli și, în sfârșit, am lăsat aceste îndoieli să dispară. Îmi amintesc că am citit despre asta, dar nu am avut niciodată niciun indiciu cu privire la cum se simțea sau cum știam dacă l-am obținut. Dar, într-o zi, l-am simțit atât de puternic, încât era de necontestat cu privire la ceea ce era. Și permite-mi să-ți spun, descrierile pe care probabil le-ai citit, senzația de arsură solară și furnicăturile nedureroase nu sunt foarte... descriptive în comparatie cu felul în care este de fapt acea zvâcnire energetică. Se simte ca și cum devi brusc foarte încordat de la această senzație de adrenalină electrică care îți străbate corpul și o vei simți mai ales în brațe și mâini.

Dacă îți întinzi mâinile în față după o meditație sau după ce ai lucrat cu energia și observi că îți tremură, nu le poți relaxa și te străduiești să le ții nemișcate de parcă ar fi cuprinse de o stimulare electrică care circulă de-a lungul membrelor, și care se simte ca și cum ar încearca să iasă din corp, acesta este buzz-ul energetic. Îti poate trece și prin tot corpul în cazuri mai extreme. Se simte ca și cum ai avea multă energie acumulată. Așa îmi spun literalmente dacă am un buzz energetic, fie că provine de la meditații, fie de la o ființă mai puternică care este aproape de mine (spre exemplu unii Demoni), energia acestora putând să o crească pe a mea pentru a produce acea zvâcnire. Îmi țin mâinile ridicate să văd dacă tremură.

Și da, chiar și atunci când vezi dovezi de acest gen, poți avea în continuare îndoieli cu privire la faptul că toate acestea sunt reale și este chiar magie, așa s-a întâmplat și cu mine. Am început să am zvâcniri de energie, să-mi simt chakrele și aura pentru prima dată și totuși mă întrebam dacă toate acestea erau reale sau erau doar în capul meu. Fie că am crezut că este real sau nu, totuși, a fost ceva și a fost mai mult decât ceea ce am avut înainte, așa că am continuat, mergând doar pe ideea că simt ceva și cel puțin SENTIMENTUL era real. Încă nu eram sigur ân privința Demonilor, a astralului și a altor lucruri pe atunci. De-a lungul câtorva ani am început să devin din ce în ce mai sensibil la energie, în cele din urmă concentrându-mă mai mult spre astral pentru a simți și mai mult energia.

Am început brusc să mă lovesc de lucruri de care eram confuz. Am început să simt izbucniri spontane aleatorii de frică și depresie, aveam în minte acest sentiment rece de disperare când meditam și a devenit atât de rău, încât am fost de nenumărate ori la spital pentru multe lucruri. Pe atunci îmi lua ceva timp să-mi dau seama; era inamicul. Cenușii aceia cu ochi proeminenți mă atacau psihic în astral, și atenție, totul a fost înainte de face ritualul de dedicare pentru protecție, așa că am fost singur în a mă apăra și lasă-mă să-ți spun… nu poți să te aperi, mai ales când începi așa cum am făcut-o eu. Știam toate modalitățile de a mă proteja, dar nu eram încă suficient de puternic pentru a mă lupta cu adevărat cu ei, dar am continuat să încerc oricum pentru că eram încăpățânat. Acesta este motivul pentru care încurajez cu tărie pe oricine care este serios să urmeze această cale, că trebuie, trebuie, TREBUIE să se dedice cât mai curând posibil.

Inamicul a început să mă atace pentru că de fapt făceam progrese cu meditațiile, de fapt înaintam pentru prima dată și ajungeam undeva, așa că dintr-o dată am fost o amenințare pentru ei și până astăzi sunt și mai mult cel care îi amenință personal. Acum aproximativ o lună îmi amintesc că am simțit același sentiment rece de disperare și l-am recunoscut imediat (acesta este avantajul de a experimenta astfel de lucruri, înveți să le recunoști și să reacționezi în consecință). Un cenușiu venise să mă atace din nou și am vorbit cu el, l-am amenințat că voi face un alt Riv și nu mințeam cu privire la asta, intenționam pe deplin pentru că am făcut la fel și  înainte, de fiecare dată când mă atacau, ca o urmare pentru că au îndrăznit să facă asta. Odată am făcut 12 riv-uri în continuu pentru a mă face înțeles și permite-mi să-ți spun că riv-urile mele sunt intense, pentru că mereu vizualizez și direcționez multă energie ostilă și urâtă către inamic, astfel încât să aibă motive să se teamă. Aproape imediat după ce l-am amenințat, teama a dispărut, cenușiul a dat înapoi și m-am simțit din nou bine. Uneori este dezamăgitor pentru că acum mă bucur că îi fac să sufere, a dispărut de mult orice teamă față ei și acum mă bucur foarte mult de frica și suferința lor, atât de departe am ajuns.

De-a lungul anilor, în urma acestor experiențe și a recunoașterii unor lucruri pe măsură ce am continuat să meditez și să avansez, îndoielile au început să dispară cu privire la faptul că toate acestea sunt reale. Am comunicat cu Satan și Zeii de mai multe ori în diferite moduri, prin semne, vise, răspunsuri energetice, mi s-au arătat lucruri, știu imediat când cineva este în cameră cu mine acum, chiar mi-am auzit Demonul Gardian strigându-mă și am avut o dată o conversație telepatică completă. Sunt departe de a mă îndoi vreodată de toate acestea pentru că nu numai că le simt, dar le și văd, aud și le experimentez în fiecare zi.

Am plecat din punctul în care mă luptam atât de mult timp să simt energia, să mă străduiesc să cred că aș putea face orice și am ajuns până în momentul în care pot să văd chiar fantome, să simt când cineva radiază energie negativă (de multe ori persoana este anxioasă atunci când simt acest lucru sau așa îmi spune ea când o întreb) îi aud pe Demoni vorbind cu mine, interceptez gândurile celorlalți oameni din jurul meu (mai ales când aceste gânduri sunt îndreptate către mine indiferent dacă aceștia vor să-mi pună o întrebare sau se gândesc la mine în general), îmi dau seama când inamicul mă atacă sau se apropie de mine, toate chakrele mele principale sunt deschise și le pot simți energia și locația lor în suflet doar concentrându-mă asupra lor pentru o singură secundă, am fost în astral, am adus ghinion și nenorocire oamenilor care m-au rănit prin manipularea energiei și am văzut rezultatele propriilor mele lucrări, m-am vindecat de anumite lucruri prin intermediul energiei, lucruri care nu ar fi dispărut nici după ani de utilizare a altor metode medicinale și am făcut rost de bani prin intermediul lucrărilor de atrage a banilor.

Am ajuns atât de departe din punctul în care eram acum 9 ani, atât de departe de acel băiețel care nici măcar nu putea simți pic de energie, până acum când o pot simți incredibil de ușor. Pur și simplu nu-mi pot imagina unde aș fi fost sau ce mi s-ar fi întâmplat până acum dacă aș fi renunțat, dacă nu aș fi ajuns până în acest moment în care nu numai că văd adevărul, dar îl și experimentez, până în acest punct în care mă pot apăra și pot controla lucruri, mă pot implica în acest război, în lupta cu inamicul, pot vedea cum totul se dezvăluie în jurul meu, până în acest punct în care fericirea este literalmente o alegere și o pot face să survină prin simpla direcționare a energiei.

A lucra pe această cale înseamnă a lucra spre adevăr, putere, control, libertate. A lucra pentru a te găsi pe tine însuți, scopul tău, cine poți fi. Dar trebuie să perseverezi prin multe lucruri. Nu este ușor iar nemurirea nu îți va fi înmânată pur și simplu, trebuie să faci eforturi, să înveți să te disciplinezi, să te dedici. Dacă aș putea lua înapoi toate acele momente leneșe pe care le-am avut când am ales să joc jocuri video, să vizionez filme sau să fac orice altceva decât să meditez, sunt destul de sigur că aș fi ajuns și mai departe decât sunt acum. Dar hei, înveți din greșelile tale și această cale este cu siguranță una de învățare.

Deci aici suntem. Îți prezint această dezvăluire a îndoielii, acest lucru care te poate controla dacă îl lași, care te poate ține pe loc ani și ani dacă îi permiți acest lucru. Țin frica, țin lenea, le țin în mână chiar în fața ta, îți arăt ce te poate doborî și înfrâna. Acum ce vei face cu acestea? Ai de gând să te supui lor? Sau ai de gând să le iei din mâna mea și să le arunci departe, să-ți demonstrezi că tu ești cel care deține în permanență controlul?

Ai de gând să perseverezi? Pentru că am trecut prin toate astea, mi-am explicat într-un mod elaborat ce era de explicat și a trebuit să fac acel efort, să lupt pentru a mă disciplina, pentru a combate acea îndoială, lene, mentalitate negativă și nu a fost ușor, dar m-am luptat cu acestea pentru a ajunge acolo unde sunt acum, unde continui să avansez, unde cresc și mai puternic în fiecare zi, unde dobândesc și îmi îmbunătățesc aptitudinile. Am perseverat, sunt dovada vie că SE POATE face asta, că nu este imposibil. Pe atunci eram un copil, un copil… și mi-am spus că nu pot face totul, că nu sunt în stare, că nu o voi face... dar am făcut-o. Și iată-mă. Chiar acolo unde poți fi și tu. Și da, poți și vei fi.

Doar perseverează.

Asta înseamnă să fii un războinic, un luptător, un SATANIST ADEVĂRAT.

Hitler-The-Hero.jpg

- Ghost in the Machine

Last edited by NishaWillow (03-Oct-2020 18:09:17)


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Online

#2 18-Sep-2020 22:25:40

Dark and Black
Membru
From: Undeva in Lume
Registered: 06-May-2020
Posts: 132

Re: Perseverența, ce înseamnă să fi un satanist adevărat

Mulțumim frumos pentru traducere.
Hail Satan


Don’t quit. Suffer now,
and live the rest of your life as a Champion

Online

#3 18-Sep-2020 22:59:56

The Hybrid
Novice
Registered: 28-Jun-2015
Posts: 863

Re: Perseverența, ce înseamnă să fi un satanist adevărat

Multumim pentru munca depusa .


In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi. ,
Vesnica fie Domnia Ta, Tata.
Chairman and CEO of : https://www.facebook.com/CrestinismulExpus666

Offline

#4 19-Sep-2020 01:24:59

bebe
Membru
Registered: 16-Aug-2019
Posts: 136

Re: Perseverența, ce înseamnă să fi un satanist adevărat

Si eu am fost in situatia asta,si inca mai sunt oarecum,dar cred ca o doza mica de scepticism face bine.Supraestimarea se impaca bine cu nebunia.
  Foarte util mesajul,Ms.


HAIL SATAN!  Hail Glasya-Labolas!

Offline

#5 19-Sep-2020 13:29:50

The Hybrid
Novice
Registered: 28-Jun-2015
Posts: 863

Re: Perseverența, ce înseamnă să fi un satanist adevărat

O doza mica de realism si constiientizare.
@bebe cum te poate ajuta septicismul,ce vrei sa spui?


In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi. ,
Vesnica fie Domnia Ta, Tata.
Chairman and CEO of : https://www.facebook.com/CrestinismulExpus666

Offline

#6 20-Sep-2020 17:51:53

bebe
Membru
Registered: 16-Aug-2019
Posts: 136

Re: Perseverența, ce înseamnă să fi un satanist adevărat

Realismul nu prea are treaba cu spiritualitatea,iar constientizarea,de regula fiecare intelege cum ii convince,scepticismul(constructiv bineinteles)e cel mai de incredere aliat.


HAIL SATAN!  Hail Glasya-Labolas!

Offline

#7 20-Sep-2020 17:55:15

The Hybrid
Novice
Registered: 28-Jun-2015
Posts: 863

Re: Perseverența, ce înseamnă să fi un satanist adevărat

bebe wrote:

Realismul nu prea are treaba cu spiritualitatea,iar constientizarea,de regula fiecare intelege cum ii convince,scepticismul(constructiv bineinteles)e cel mai de incredere aliat.

Daca realismul nu are treaba cu spiritualitatea,de unde stii ce e real si ce nu ?


In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi. ,
Vesnica fie Domnia Ta, Tata.
Chairman and CEO of : https://www.facebook.com/CrestinismulExpus666

Offline

#8 20-Sep-2020 23:51:53

Suflet ranit
Războinic ✸
Registered: 16-Jul-2017
Posts: 476

Re: Perseverența, ce înseamnă să fi un satanist adevărat

bebe wrote:

Realismul nu prea are treaba cu spiritualitatea,iar constientizarea,de regula fiecare intelege cum ii convince,scepticismul(constructiv bineinteles)e cel mai de incredere aliat.

Părerea mea e că realismul unora nu are treabă cu spiritualitatea.
Spiritualitatea e ceva real, bariera dintre real și ireal e construită de oameni cu orizonturi înguste.(opinia mea)
"Oamenii nu vor zbura niciodată, vise.."
"Vrei să spui că te proiectezi înafara corpului?,faci lucrări și spui tu au efect?..te atacă entități extraterestre pentru a nu deveni tu zeu?revino cu picioarele pe pământ,la realitate..."


Stăpâni pe-un larg extins teritoriu
Populat de străini, fără onoriu
De oameni sub-oameni convinși pe un zeu,
Până și-acesta creat din evreu
https://youtu.be/TAunPIifjJo

Offline

#9 21-Sep-2020 00:47:29

Isorropia
Membru
From: Zădăreni
Registered: 20-Nov-2019
Posts: 73

Re: Perseverența, ce înseamnă să fi un satanist adevărat

Mulțumim pentru traducere. big_smile


HAIL SATAN

Offline

#10 21-Sep-2020 17:59:23

Wake
Membru
From: Cluj
Registered: 17-Jun-2019
Posts: 79

Re: Perseverența, ce înseamnă să fi un satanist adevărat

Multumesc enorm pentru traducere! Foarte motivant textul.


raise your power and fight.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10