Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 28-Sep-2020 22:32:59

ClassicPass
Autor
Registered: 15-Jan-2018
Posts: 320

Nivelurile Magnum Opus-ului Explicate

Nivelurile Magnum Opus-ului Explicate

Din cauza coruptiei in masa, a distrugerii cunostintelor spirituale de catre inamici, si daunele psihologice/morale care au fost adanc imprimate de catre inamici asupra fiintei omenesti [sa nu mai vorbim de atacurile psihice catre cei care mediteaza si ajung oriunde cu aceasta], o cantitate mare de cunostinte spirituale, in special cunostinte spirituale foarte importante, au fost profanate.


O cantitate enorma de cunostinte spirituale, daca nu toate, au trecut prin mainile inamicului, si au fost corupte si pervertite. Asta sa intamplat in unele cazuri din voia inamicului, in timp ce in altele, nebunia inamicului a acoperit si explicat alegorii gasite si furate in moduri pervertite. Judaismul, in cele din urma, nu este altceva decat o adunatura de informatii furate de la alte Civilizatii Pagane si Scoli Misterioase care au existat peste tot in lumea Pagana.


Alchimistii Erei Mijlocii au facut tot posibilul [unii in comunicare cu Zeii] sa pastreze cunostintele spirituale, la fel cum au facut multi altii. In orice caz, cu fiecare linie succesiva de generatii, coruptia a fost inevitabila. Pedeapsa cu moartea pentru cunostinte spirituale adevarate, sarlatanism, si alte trucuri obisnuite [ale caror carti pot fi gasite in ziua de azi chiar si pe Amazon de exemplu] si-au facut ca scop al vietii lor de a pur si simplu insela alte persoane pentru ca sa se simta ca niste "Guru" in timp ce o fac. Asta a creat dezastru in materie de cunostinte spirituale, este o forma de profanare similara cu cea a inamicilor, doar ca mai rea.


Sa fie numit un exemplu, eu recent am studiat o carte care pretindea sa contina reteta Magnum Opus-ului. Sunt multe carti de genul online. Indrazneala acestora este peste nivelul de aroganta. Dezinformare extrema, se aflau meditatii ebraice peste tot in carte. Nimeni nu o sa faca niciun Magnum Opus cu acestea, doar o sa isi distruga sufletul, posibil dincolo de reparatii [daca sunt Gentili]. Daca cititorul este evreu, probabil ar avea unele beneficii confuze.


O gramada de evrei innebunesc din cauza aplicarii cunostintelor corupte pe care le primesc de la alti evrei, sau in particular, Rabbi. Razboaie silentioase se petrec intre scoli evreiesti care cred in secretizarea informatiei si altii care pretind ca dau toate acestea in mod liber, intr-o maniera corupta sau nefiltrata. Nu trebuie sa privim mai departe de Madonna si cum aceasta a innebunit, sau cum multi altii, chiar si evrei, celebritati, isi pierd cumpatul complet si/ori personalitatea prin lucrurile carora li se cer sa le faca.


In acest caz individul trebuie sa stie sa isi tina capul jos si sa continue sa practice. Alchimistii Erei Mijlocii au numit Alchimia, drept drumul Maretei Lucrari, sau arta "Depresiva". Asta din cauza ca in special, la inceput meditatia poate aduce dezordine interioara. Asta poate fi greu de controlat la modul psihologic, dar dupa ce este curatata, ne simtim liberi si lipsiti de problemele astea in mod permanent, si nu mai caram aceste greutati. Un alt motiv pentru care a fost numita asa, este pentru ca, adancirea in acest mestesug poate sfarsi cu moartea.


Multi nu inteleg cat de mult s-a adancit umanitatea din cauza inamicului, si cat de departe am ajuns din acea scufundare. Chiar este o chestiune sa apreciem ca civilizatia a evoluat macar peste stadiul acela. In orice caz, oamenii moderni sunt mai mult nerecunoscatori in proportii largi, si isi folosesc timpul in cele mai inutile cautari, sarind peste lucrurile de care se pot uimi in aceste arte spirituale.


Din spusele unor alchimisti din trecut, si a unor filozofi, nu toata lumea a fost destinata pentru acest drum - cel putin acum, si sunt de acord cu asta. Cei care cred ca oamenii "mai devreme sau mai tarziu" vor lua acest drum, o sa fie dezamagiti sa vada ca mai toti oamenii sunt rar interesati, si asta vine de la sufletele tinere care nu inteleg sau pot descrie importanta lucrurilor supranaturale.


O necesitate pentru a avansa este sa nu ne mintim pe noi insine sau pe altii. Nu prin minciuna sau venerare vom atinge un nivel mai inalt de avansare in acest caz, ci decat un nivel mai mare de inselaciune de sine si aroganta.


In orice caz, ca sa inlaturam ceva confuzie din jurul Magnum Opus-ului, nu exista nici un Magnum Opus "in sine", in sensul ca, nivelul de avansare catre acesta are trei nivele. Sunt si nivele intre dar aici cazul este sa explicam totul simplu.

In Nivelul 1 din Magnum Opus, te poti astepta la:

- O conexiune decenta intre suflet si corp
- Siddhi si Puteri
- In materie de corp si tinerete, batranete [care inca progreseaza] dar mai incet
- Poti sa mori, dar vei fi mai avansat in uniunea sufletului cu cea a corpului
- Sufletul la nivelul acesta are nevoie sa fie reincarnat intr-un corp, ca sa nu ramana fara energie
- In materie de intelepciune, un nivel mic dar decent poate fi prezent

Un exemplu al acestui nivel : Gopi Krishna


In Nivelul 2 din Magnum Opus, te poti astepta la:

- O conexiune foarte buna intre suflet si corp
- Mai multe Siddhi si Puteri [unele care pot parea miraculoase pentru unii, de ex. viziunea ESP, premonitia etc.]
- In materie de corp si tinerete, imbatranire foarte gratioasa. In acest caz cand devii "batran", vei avea virilitatea si capacitatea unei persoane tinere. In punctul asta, trupul poate fi intinerit de suflet din ce in ce mai mult, cu cat este mai puternic
- Poti sa mori fizic, dar corpul astral este "Complet", numit in Culturile Pagane drept:
"Corpul Curcubeu, Corpul de Diamant, Templul Soarelui, Corpul Eternal" si tot asa
- Sufletul nu necesita reincarnare instanta sau fortata, si poate sa existe "individual". Se poate reincarna si ajunge iarasi la nivelul acesta usor
- La capatul acestui nivel, poti ramane "nemuritor" in astral si ai atins "a doua viata". Daca mori omorat sau mori din batranete, accident sau alt factor, existenta ta ramane perfecta si cu facultate deplina in Taramul Astral.
- La nivele inalte de spiritualitate, nu numai ca reincarnarea nu mai este fortata, si este posibila sa fie facuta dupa "propria vointa".

Exemplu: Francis Bacon


In Nivelul 3 din Magnum Opus, te poti astepta la:

- O conexiune "aproape totala" dintre suflet si corp
- Siddhi-uri sau Puteri extreme [Puteri miraculoase]
- Poti sa imbatranesti dar poti sa si opresti asta, si chiar daca ai facut asta la o varsta inaintata, derularea varstei corpului fizic este posibila. Nemurire fizica mai pe scurt, sau capacitate extinsa de a tine corpul in viata si a da inainte ceasul batranetii. Toate acestea sunt posibile.
- Chiar daca mori, vei exista drept "Corp Eternal". Vei fi imposibil de distrus in ceea ce priveste mijloace spirituale.
- Reincarnarea se poate intampla, iar in unele cazuri avansate, dupa bunul plac. In Est existau Yoghini care se reincarnau instant in feti, dupa voia proprie, acestia puteau si sa moara dupa bunul plac.
- Intelepciune extinsa si cunostinte de inalte proportii.
- La nivele mai inalte, poate sa apara manifestarea sau dez-manifestarea corpului si alte evenimente "fenomenale" sau "incredibile"

Exemple: Adolf Hitler, Hindu Legendary Yogis, Asclepius, cativa dintre Zeii nostri cum ar fi Asmodeus care a terminat Magnum Opus cand Zeii erau prezenti pe Pamant [acum mii de ani], etc.


Acestea probabil vor curata dezinformarea, deci cunostintele viitoare se pot baza pe intelegerea acestor precepte. Desigur, nu e neaparat necesar sa vezi asta in "Trei Nivele", le poti vedea si drept un drum linear inspre avansare. In orice caz, am facut aceasta categorizare larga ca sa puteti intelege diferenta dintre nivele. Din ceea ce vad, aceste nivele pot fi vazute drept "statii" pe care sufletul trebuie sa le parcurga pana la Mareata Lucrare a Filozofilor.

- Inaltul Preot Hooded Cobra 666

Last edited by ClassicPass (28-Sep-2020 22:43:14)

Offline

#2 28-Sep-2020 22:35:07

SerLorars13
Guest

Re: Nivelurile Magnum Opus-ului Explicate

Mersi de traducere!  big_smile

#3 28-Sep-2020 22:49:00

Dark and Black
Membru
From: Undeva in Lume
Registered: 06-May-2020
Posts: 132

Re: Nivelurile Magnum Opus-ului Explicate

Mulțumim pentru munca depusă. big_smile


Don’t quit. Suffer now,
and live the rest of your life as a Champion

Offline

#4 28-Sep-2020 23:37:11

bebe
Membru
Registered: 16-Aug-2019
Posts: 136

Re: Nivelurile Magnum Opus-ului Explicate

Ms.Subiectul meu preferat:)


HAIL SATAN!  Hail Glasya-Labolas!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10