Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 01-Oct-2020 23:31:07

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,896

Calea Vulturului

Sataniștii au abilități, mijloace spirituale și privilegii pe care majoritatea oamenilor de pe fața acestui pământ nu le vor avea niciodată. Același lucru este valabil și pentru abilitățile folosite pentru îmbunătățirea sinelui, pentru imortalizarea sufletului și nenumărate alte abilități pe care cineva le poate dezvolta.

Nu trebuie niciodată să te abați de la această cale. Desigur că devine dificil și inamicul sau anumite circumstanțe pot fi obstacole în calea ta. Acestea pot fi făcute să funcționeze în avantajul tău pentru că obstacolele există ca să fie depășite.

Nu pot începe să vorbesc despre idioțenia unor oameni și despre cât de mult greșesc ei prin faptul că nu avansează spiritual sau nu le pasă de aceste lucruri. Acest lucru se va întoarce împotriva lor într-un mod foarte rău. Același lucru este valabil și pentru cei care urmează modelul promovat de inamic – model prin care în mod inevitabil își distrug viața, lumea și sufletul.

Devine din ce în ce mai mult o tendință acum, ca oamenii să se urce în trenul inamic al eșecului, accelerând împreună cu lumea spre distrugere. Valorile eterne sunt călcate în picioare și lucrurile profund importante sunt percepute ca neimportante. Lucrurile superficiale sunt considerate atât de importante și toată lumea își dă seama prea târziu că toată această superficialitate și că viața umană nu este altceva decât o scurtă călătorie pe care au irosit-o.

Oamenii se așteaptă să ajungă la vârsta de 80 de ani și să fie senili și abia dacă țin cont de moartea lor, viața de apoi, cunoaștere sau dezvoltare personală. Și până în acest punct se asigură că vor irosi fiecare moment infim din viața lor într-o mișcare perpetuă înspre singurătate și neant. Neurmărind nimic.

Acești oameni nu sunt nimic altceva decât mici scântei nevaloroase, consumate de alte entități (nefaste), care risipesc viața umană și se specializează în ascunderea potențialului spiritual uman față de populație. Miliarde de oameni au capacități și drepturi inerente de a avansa, dar tot ce vor ști vreodată este o mică viață lipsită de sens. O viață fără suflet.

Oamenii spun frecvent că urmează această cale spre condamnare, doar pentru că ceilalți o fac, sau de teama de a nu fi excluși.

Mă face mereu să râd modul în care acești oameni se plâng de problemele lor de gunoi. „Oh, noi suferim!”. Imaginează-ți că trăiești ca o muscă și cauți numai rahat toată viața ta și apoi te plângi de miros. Nu-i așa că sună destul de justificabil pentru orice minte rațională?

Ei bine, poftim. Acești oameni se tem. La fel ca viermii, le este frică să nu fie călcați sau să-și piardă rezerva de pământ. Ca atare, ei devin compania necesară pentru mai mulți viermi, pentru a crea împreună mai mult gunoi.

Ei susțin că vor avea pierderi uriașe dacă îi vor lua în considerare pe Satan sau pe Zei sau altă realitate. Da, vor pierde o mulțime de lucruri, începând mai întâi cu natura lor de vierme. Aceasta va fi suprimată, dacă vor alege să treacă de partea cealaltă.

Stăpânii lor le spun: „Dar vă veți pierde sufletul!” De parcă, mai întâi de toate, acești viermi ar avea vreun suflet. Se simt lipsiți de suflet, sunt lipsiți de suflet și știu asta. Cum poate cineva să se teamă de ceva ce nu a avut niciodată?

Și mai rău este atunci când acești idioți își asumă și spun: „Oh, dar am un suflet”.  Întrebarea este cum poate să aibă ceva dacă nici măcar nu știu ce este, nu l-au simțit, nu-l înțeleg nici măcar puțin sau când au semnat cu evreii un contract bazat pe credință, pentru ca acest element străin lor să fie distrus pentru un evreu necunoscut, care pretind că îl iubesc și îl proclamă „Dumnezeu”?

În retrospectivă, toți acești oameni se tem că își pierd identitatea de vierme și, de fapt, ajung să-și dețină sufletul. Pentru unii sclavi, acesta este un gând terifiant. La urma urmei, ce poate înțelege un vierme despre cum e să ai un suflet?

Numai că omenirea nu este tocmai un vierme, dar a fost spălată pe creier în mod sistematic până la acest nivel.

Dar pentru cei mai înțelepți, ei vor crede, de asemenea, că lucrurile stau un pic diferit. Într-adevăr, o minoritate tânjește doar să-și zdrobească condiția și să reiasă mai degrabă ca un fluture, decât să moară ca un nimic târâtor. Doresc să experimenteze lucruri normale, tipice oamenilor de rând.

Singurul eșec din viață care ar trebui să-i îngrijoreze pe oameni este acela că nu au încercat niciodată să-și atingă sinele superior și spiritual deja existent. Nu există o bucurie mai mare și mai durabilă decât să ne împrietenim cu Zeii și să devenim un suflet mai bun pe zi ce trece, ajungând cât mai sus. În cele din urmă și ca bonus dat, lumea ta se va ameliora și prin faptul că înțelepciunea, cunoștințele și îmbunătățirea generată vor fi întotdeauna aliații tăi pentru o viață mai bună. Pozitivitate pentru tine și cei implicați. 

Oamenii normali vor continua să se mintă pe ei din ce în ce mai mult. Legat de faptul că un evreu stă pe nu știu ce nor, că „ei” sunt plini de dragoste, că „ei îl cunosc pe dumnezeu” și tot felul de alte prostii pe care acești mincinoși și le spun până se prăbușesc complet. Nu este de mirare că majoritatea acestor oameni se află într-o stare constantă de frică sau trec prin viață calmați de droguri sau de o ignoranță crescândă. Au ales moartea și nu viața. Și, în afară de moarte, mai vin multe minciuni și multe modalități de a muri, bineînțeles, iar lumea noastră a făcut acest lucru să fie foarte convenabil deoarece suntem o lume bazată pe ignoranță.

În cele din urmă, acest lucru se va schimba în ciuda așteptărilor celor fără creier și a stăpânilor lor paraziți, astfel încât cei care au avut norocul să înțeleagă adevărul și să zboare înspre munții înalți, trebuie să-și amintească să nu renunțe niciodată, să nu fie slabi și nici proști - este mai bine să zbori ca un vultur, să te străduiești sau chiar să eșuezi ca un vultur, decât să duci o viață de vierme, căutând doar siguranță în sol și gunoi.

Amintiți-vă întotdeauna de Zeii noștri veșnici, depuneți eforturi pentru a deveni asemenea lor și faceți ceea ce puteți face cel mai bine pentru a avansa. Numele s-au schimbat, civilizațiile s-au ridicat și au căzut, dar învățăturile și adepții lor sunt și vor rămâne pentru totdeauna.

De ce Zeii îi vor sprijinii veșnic pe sataniștii spirituali? Răspunsul este simplu. Deoarece oferta și dedicația noastră pentru ei se extinde și în alte scopuri ale permisiunii de a accepta Adevărul, oricât de incomod sau inconfortabil ar fi, sau chiar dacă este prea bun ca să fie Adevărat – este acceptat și Sufletul Satanic este deschis la aceasta.

Te întorci către Zei și vezi lucruri pe care majoritatea nici măcar nu și le pot imagina sau tolera. Acest lucru, într-o lume plină de minciuni, este de o valoare și o afirmație importantă, pentru că alegi calea Vulturului și nu pe cea a viermelui.

Iar Zeii sunt inspirați alături de Vultur și zâmbesc în numele celor curajoși.

Zburați mereu spre ceva mai înalt, frați și surori în Satan!

- Înaltul Preot Hooded Cobra 666

Mulțumiri lui Thomas pentru revizuire.


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#2 02-Oct-2020 10:39:02

DVL149
Membru
Registered: 13-Apr-2018
Posts: 20

Re: Calea Vulturului

Multumim !!!


19.11.2013

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10