Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 16-Nov-2020 15:06:23

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,000

Program de riv-uri: 16 noiembrie - 5 decembrie

Salutări tuturor războinicilor SS!

În acest program, ne vom asigura că vom stabili cadrul pentru următoarele atacuri mai puternice. Inamicul a încasat-o bine cu RIV-ul Final și aceasta este o veste foarte bună. Inamicul va face ceea ce a promis, adică să elimine totul. Reacțiile lor sunt observabile la acest lucru. Inamicul reacționează pentru că este vătămat.

Cei care înțeleg, știu de asemenea că spre deosebire de mulți gentili care iau în râs și pretind că „nimic din aceste lucruri spirituale nu contează”, evreii iau toate acestea foarte în serios. Din păcate, evreii, în special cei care sunt „în cunoștință de cauză”, iau acest lucru mult mai în serios decât literalmente miliarde de neamuri.

În ultimul timp, toată lumea trebuie să fi observat că există o reacție din ce în ce mai mare din partea inamicului. Acest lucru este normal și vor face asta mai ales în locurile unde influența lor scade. De asemenea, inamicul se informează cu atenție și meticulozitate despre planurile dușmanilor lor, din motive care sunt evidente.


Mai jos aveți un program nou. În timpul acestui program, vom „repune în stare de funcționare” unele riv-uri importante care au fost făcute înainte, în timp ce deschidem și închidem atacul cu RIV-ul Final.

Acest program va „completa” orice potențiale fisuri din baza creată prin riv-urile trecute sau va reface ritualurile care au fost legate și/sau îndepărtate de inamic, astfel încât să putem trece la lucruri mai intense cu o fundație fermă și știind cu siguranță că totul este la locul său.

În cele din urmă, pe măsură ce inamicul se ascunde în forumuri și citește totul, toată lumea trebuie să practice în mod inteligent și în tăcere. Mulți dintre voi puteți vedea și înțelege lucruri, fie din cauza războiului, fie pentru că faceți ritualurile și vedeți lucruri specifice. Împărtășirea acestora cu inamicul poate fi extrem de problematică. Acesta este tot ceea ce ar trebui menționat aici.

De asemenea, este important să citiți cele de mai jos, deoarece această fundație va fi cea mai importantă pentru ritualurile avansate care vor veni după finalizarea acestui program.

_____________________________

Cum să faceți RIV-ul Final într-un mod mai avansat pentru a respecta cerințele programului:

În primul rând, toate acestea trebuie făcute în concordanță cu temporizatorul deja setat pentru riv-uri. La fiecare 2 ore, sute sau mii dintre noi, vom lansa un atac în același timp.

Ar fi frumos să faceți ritualurile fie la sfârșitul sesiunii de meditație, fie după ce vă ridicați energia făcând diferite meditații, cum ar fi meditația SATANAS, yoga sau exerciții de respirație.

Important este faptul că trebuie să aveți INTENȚIA necesară; primul RIV Final  „deschide calea” pentru riv-urile care vor fi realizate mai târziu.
Iar ultimul RIV Final ar trebui să fie făcut de asemenea cu INTENȚIE, deoarece acest lucru „consolidează atacului”.

Nu luați cele de mai sus pur și simplu. Este foarte important în principiu.

Datorită naturii RIV-ului Final, intențiile voastre contează foarte mult în timp ce le faceți. O altă situație importantă o reprezintă VIZUALIZAREA și SENTIMENTELE pe care le aveți după ritual.

Dacă este necesar sau dacă nu vă puteți concentra în acest fel, puteți afirma, înainte de a face primul RIV Final, că trebuie să vă concentrați asupra țelului că acest prim riv „deschide calea” pentru ritualurile care vor fi făcute ulterior - asta pe lângă faptul că face prăpăd și distruge inamicul. Ultimul RIV Final „închide calea”.

În primul ritual, trebuie să vedeți aceste litere cum se descompun, mor și cum influența lor scade - ceea ce duce la lipsa apărării inamicul împotriva atacului pe care îl veți lansa asupra lui mai târziu. Apoi vom „repune în stare de funcționare” riv-urile pe care le-am făcut înainte, cu putere. SCOPUL și INTENȚIA acestor ritualuri trebuie să fie puternic proiectate – fiți creativi cu vizualizarea. Spre exemplu, imaginați-vă că Pământul rezonează cu sigilul lui Satan și cu ceea ce tocmai am afirmat în al doilea ritual.

După aceasta, la ultimul RIV Final, atunci când ștergeți literele trebuie să simțiți cu tărie că aceste influențe se diminuează și apoi dispar complet.

După ce faceți al doilea RIV Final, trebuie să simțiți cu tărie și să vizualizați (puteți include orice fel vizualizare doriți) cum inamicul este complet depășit de efectele riv-urilor. După ce faceți acest lucru, vă închideți complet mintea și puteți merge să faceți orice doriți fizic.

Dacă doar le faceți în mod robotizat și fără să vă pese/să fiți furioși, deși chiar dacă este încă eficient, ar putea fi și mai eficient în modul prezentat mai sus. Emoții precum URA sau concentrarea și intenția pot extinde această putere și, știind cu o siguranță profundă, îl loviți pe inamic cu adevărat. Este necesară vizualizarea, afirmarea și concentrarea minții. Cei care au trecut de nivelul intermediar ar trebui deja să le cunoască și să le aplice.

În general, cele de mai sus sunt simple. Toată lumea de aici trebuie să se adapteze la acest lucru, deoarece în viitor, va fi folosită o artilerie și mai grea, care va depinde de ceea ce aplică toată lumea acum. Când cele de mai sus sunt realizate suficient, veți observa că RIV-ul Final are mult mai multă influență decât „făcându-l așa pur și simplu”.

Ritualurile de aici trebuie făcute în această ordine pentru o eficiență maximă. Acestea sunt întotdeauna puse în funcție de alinierile planetare pentru o potență maximă. Cu inamicul slăbit de efectul RIV-ului Final, restul ritualurilor ar trebui să zboare ca rachetele.

În cele din urmă, cel mai important factor este să vă adaptați în a vizualiza și a realiza cu intenție ritualurile, deoarece viitoarele ritualuri foarte serioase (mai avansate decât acestea), vor depinde în mare măsură de această abilitate. Toată lumea trebuie să devină foarte capabilă în asta ACUM.

După terminarea acestui program, va exista o perioadă de odihnă/binecuvântare pentru toți cei implicați, înainte de alte lucruri mai importante.

_____________________________

NOTE IMPORTANTE:

*Ritualurile de mai jos pot fi distanțate pe parcursul zilei. De exemplu, primul RIV Final poate fi făcut dimineața, celelalte riv-uri la prânz, iar al doilea/ultimul RIV Final din ziua respectivă, închizând atacul, să fie realizat după-masa. Cu toate acestea, cel mai bun mod de a face acest lucru este într-o singură ședință.

*Toate celelate riv-uri (adică ritualurile cuprinse între primul RIV Final și ultimul RIV Final) trebuie făcute numai o dată pe zi și ar trebui să fie suficient.

*IMPORTANT: DACĂ SUNT PERSOANE CARE NU AU TIMP PENTRU A FACE TOATE RITUALURILE, TREBUIE SĂ PRIORITIZAȚI NUMAI RIV-UL FINAL.

*Dacă doriți să adăugați repetări suplimentare, ar trebui să le adăugați la RIV-ul Final. De exemplu, de 18 ori RIV-ul Final, apoi o dată toate celelalte ritualuri, apoi din nou de 18 ori RIV-ul Final. (Deci în loc să faceți 9 repetiții pentru fiecare literă din RIV-ul Final, veți face 18 repetiții.)

*Dacă vă simțiți suprasolicitați de numeroasele repetări, le puteți reduce la 3 repetiții pentru fiecare ritual. De exemplu, toate literele inversate de 3 ori, toate afirmațiile făcute de 3 ori și versetele din Tora de 3 ori. Acesta este minimul. Se poate repeta această procedură de-a lungul zilei, cum ar fi, de exemplu, să faceți riv-urile doar de 3 ori.

_____________________________

Dățile pentru ritualuri:

16 noiembrie:


17 noiembrie:


18 noiembrie:


19 noiembrie:


20 noiembrie:


21 noiembrie:


22 noiembrie:


23 noiembrie:


24 noiembrie:


25 noiembrie:


26 noiembrie:


27 noiembrie:


28 noiembrie:


29 noiembrie:


30 noiembrie:


1 decembrie:


2 decembrie:


3 decembrie:


4 decembrie:


5 decembrie:


- Înaltul Preot Hooded Cobra 666

____________________________________________
RIV-ul Final interactiv (găsiți în partea dreaptă sus opțiunea pentru limba română): https://evilgoy.com/RTRS/A/index.html

Last edited by NishaWillow (16-Nov-2020 15:19:11)


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#2 16-Nov-2020 15:08:19

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,000

Re: Program de riv-uri: 16 noiembrie - 5 decembrie

Mai trebuie să adaug câteva paragrafe la introducere, dar acum nu mai am timp. Vor fi adăugate în cursul zilei de astăzi sau mâine.
Dacă aveți orice fel de întrebări referitoare la program, să le adresați.  smile


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#3 16-Nov-2020 15:09:27

siv
Novice
From: Dacia Hiperboreana
Registered: 16-Nov-2020
Posts: 101

Re: Program de riv-uri: 16 noiembrie - 5 decembrie

Multumim pentru program smile


Nu te opri. Nu te descuraja. Nu te frustra. Continua sa meditezi, si iti vei multumi singur.

Offline

#4 16-Nov-2020 15:24:38

Ayleth
Membru
Registered: 11-Nov-2015
Posts: 34

Re: Program de riv-uri: 16 noiembrie - 5 decembrie

Mulțumiri pentru traducere și organizarea link-urilor!
Let’s do thiss! laugh


Hail Satan! Hail Gods and Goddesses!

Offline

#5 16-Nov-2020 16:03:02

DarkGi
Războinic ✸
From: Kekistan
Registered: 25-Apr-2015
Posts: 664

Re: Program de riv-uri: 16 noiembrie - 5 decembrie

Whoah sincer m am speriat putin ca traducerea o sa vina putin mai tarziu (voiam eu sa ma apuc dar cand vine vorba de traducere sa zicem ca.. nu este chiar asa excelenta ca a ta) avand in vedere ca nu prea intelegeam ritualuriile in engleza dar uite ca m-ai salvat, mersi wide_smile


Oy vey muh shekels

Offline

#6 16-Nov-2020 18:43:54

Mada777
Membru
Registered: 25-Apr-2014
Posts: 83

Re: Program de riv-uri: 16 noiembrie - 5 decembrie

Multumim pentru traducere! big_smile


Hail Satan !

Offline

#7 16-Nov-2020 19:24:25

Sasuke02
Membru
Registered: 26-Aug-2020
Posts: 53

Re: Program de riv-uri: 16 noiembrie - 5 decembrie

Dacă fac toate RIV-urile intr-o sesiune, trebuie ridicata energia pt fiecare?

Offline

#8 16-Nov-2020 21:05:26

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,628

Re: Program de riv-uri: 16 noiembrie - 5 decembrie

Samael666 wrote:

Dacă fac toate RIV-urile intr-o sesiune, trebuie ridicata energia pt fiecare?

Nu. O ridici doar la începutul sesiunii. Dacă faci două sesiuni una după cealaltă (cu o pauză de vreo 20 minute), ți-ai putea ridica energiile din nou pentru a doua sesiune dacă ai timp.


Thomas

Offline

#9 16-Nov-2020 21:36:31

Sasuke02
Membru
Registered: 26-Aug-2020
Posts: 53

Re: Program de riv-uri: 16 noiembrie - 5 decembrie

Am inteles. Mersi si spor tuturor. Hail Satan!

Offline

#10 16-Nov-2020 23:09:43

ClassicPass
Autor
Registered: 15-Jan-2018
Posts: 321

Re: Program de riv-uri: 16 noiembrie - 5 decembrie

Super.
Hai sa-i dam bice wink

Edit : Tocmai ce am terminat pentru data de astazi, 16 noiembrie.
Este destul de obositor cand ajungi pe la sfarsit dar imediat dupa ce am terminat, am intors blestemele inapoi si am curatat aura iar dupa ce am tras putina energie mi-am revenit.

Last edited by ClassicPass (17-Nov-2020 03:57:25)

Offline

#11 16-Nov-2020 23:35:31

Războinicul
Novice
From: România
Registered: 10-Jan-2020
Posts: 270

Re: Program de riv-uri: 16 noiembrie - 5 decembrie

NishaWillow wrote:

Salutări tuturor războinicilor SS!

În acest program, ne vom asigura că vom stabili cadrul pentru următoarele atacuri mai puternice. Inamicul a încasat-o bine cu RIV-ul Final și aceasta este o veste foarte bună. Inamicul va face ceea ce a promis, adică să elimine totul. Reacțiile lor sunt observabile la acest lucru. Inamicul reacționează pentru că este vătămat.

Cei care înțeleg, știu de asemenea că spre deosebire de mulți gentili care iau în râs și pretind că „nimic din aceste lucruri spirituale nu contează”, evreii iau toate acestea foarte în serios. Din păcate, evreii, în special cei care sunt „în cunoștință de cauză”, iau acest lucru mult mai în serios decât literalmente miliarde de neamuri.

În ultimul timp, toată lumea trebuie să fi observat că există o reacție din ce în ce mai mare din partea inamicului. Acest lucru este normal și vor face asta mai ales în locurile unde influența lor scade. De asemenea, inamicul se informează cu atenție și meticulozitate despre planurile dușmanilor lor, din motive care sunt evidente.


Mai jos aveți un program nou. În timpul acestui program, vom „repune în stare de funcționare” unele riv-uri importante care au fost făcute înainte, în timp ce deschidem și închidem atacul cu RIV-ul Final.

Acest program va „completa” orice potențiale fisuri din baza creată prin riv-urile trecute sau va reface ritualurile care au fost legate și/sau îndepărtate de inamic, astfel încât să putem trece la lucruri mai intense cu o fundație fermă și știind cu siguranță că totul este la locul său.

În cele din urmă, pe măsură ce inamicul se ascunde în forumuri și citește totul, toată lumea trebuie să practice în mod inteligent și în tăcere. Mulți dintre voi puteți vedea și înțelege lucruri, fie din cauza războiului, fie pentru că faceți ritualurile și vedeți lucruri specifice. Împărtășirea acestora cu inamicul poate fi extrem de problematică. Acesta este tot ceea ce ar trebui menționat aici.

De asemenea, este important să citiți cele de mai jos, deoarece această fundație va fi cea mai importantă pentru ritualurile avansate care vor veni după finalizarea acestui program.

_____________________________

Cum să faceți RIV-ul Final într-un mod mai avansat pentru a respecta cerințele programului:

În primul rând, toate acestea trebuie făcute în concordanță cu temporizatorul deja setat pentru riv-uri. La fiecare 2 ore, sute sau mii dintre noi, vom lansa un atac în același timp.

Ar fi frumos să faceți ritualurile fie la sfârșitul sesiunii de meditație, fie după ce vă ridicați energia făcând diferite meditații, cum ar fi meditația SATANAS, yoga sau exerciții de respirație.

Important este faptul că trebuie să aveți INTENȚIA necesară; primul RIV Final  „deschide calea” pentru riv-urile care vor fi realizate mai târziu.
Iar ultimul RIV Final ar trebui să fie făcut de asemenea cu INTENȚIE, deoarece acest lucru „consolidează atacului”.

Nu luați cele de mai sus pur și simplu. Este foarte important în principiu.

Datorită naturii RIV-ului Final, intențiile voastre contează foarte mult în timp ce le faceți. O altă situație importantă o reprezintă VIZUALIZAREA și SENTIMENTELE pe care le aveți după ritual.

Dacă este necesar sau dacă nu vă puteți concentra în acest fel, puteți afirma, înainte de a face primul RIV Final, că trebuie să vă concentrați asupra țelului că acest prim riv „deschide calea” pentru ritualurile care vor fi făcute ulterior - asta pe lângă faptul că face prăpăd și distruge inamicul. Ultimul RIV Final „închide calea”.

În primul ritual, trebuie să vedeți aceste litere cum se descompun, mor și cum influența lor scade - ceea ce duce la lipsa apărării inamicul împotriva atacului pe care îl veți lansa asupra lui mai târziu. Apoi vom „repune în stare de funcționare” riv-urile pe care le-am făcut înainte, cu putere. SCOPUL și INTENȚIA acestor ritualuri trebuie să fie puternic proiectate – fiți creativi cu vizualizarea. Spre exemplu, imaginați-vă că Pământul rezonează cu sigilul lui Satan și cu ceea ce tocmai am afirmat în al doilea ritual.

După aceasta, la ultimul RIV Final, atunci când ștergeți literele trebuie să simțiți cu tărie că aceste influențe se diminuează și apoi dispar complet.

După ce faceți al doilea RIV Final, trebuie să simțiți cu tărie și să vizualizați (puteți include orice fel vizualizare doriți) cum inamicul este complet depășit de efectele riv-urilor. După ce faceți acest lucru, vă închideți complet mintea și puteți merge să faceți orice doriți fizic.

Dacă doar le faceți în mod robotizat și fără să vă pese/să fiți furioși, deși chiar dacă este încă eficient, ar putea fi și mai eficient în modul prezentat mai sus. Emoții precum URA sau concentrarea și intenția pot extinde această putere și, știind cu o siguranță profundă, îl loviți pe inamic cu adevărat. Este necesară vizualizarea, afirmarea și concentrarea minții. Cei care au trecut de nivelul intermediar ar trebui deja să le cunoască și să le aplice.

În general, cele de mai sus sunt simple. Toată lumea de aici trebuie să se adapteze la acest lucru, deoarece în viitor, va fi folosită o artilerie și mai grea, care va depinde de ceea ce aplică toată lumea acum. Când cele de mai sus sunt realizate suficient, veți observa că RIV-ul Final are mult mai multă influență decât „făcându-l așa pur și simplu”.

Ritualurile de aici trebuie făcute în această ordine pentru o eficiență maximă. Acestea sunt întotdeauna puse în funcție de alinierile planetare pentru o potență maximă. Cu inamicul slăbit de efectul RIV-ului Final, restul ritualurilor ar trebui să zboare ca rachetele.

În cele din urmă, cel mai important factor este să vă adaptați în a vizualiza și a realiza cu intenție ritualurile, deoarece viitoarele ritualuri foarte serioase (mai avansate decât acestea), vor depinde în mare măsură de această abilitate. Toată lumea trebuie să devină foarte capabilă în asta ACUM.

După terminarea acestui program, va exista o perioadă de odihnă/binecuvântare pentru toți cei implicați, înainte de alte lucruri mai importante.

_____________________________

NOTE IMPORTANTE:

*Ritualurile de mai jos pot fi distanțate pe parcursul zilei. De exemplu, primul RIV Final poate fi făcut dimineața, celelalte riv-uri la prânz, iar al doilea/ultimul RIV Final din ziua respectivă, închizând atacul, să fie realizat după-masa. Cu toate acestea, cel mai bun mod de a face acest lucru este într-o singură ședință.

*Toate celelate riv-uri (adică ritualurile cuprinse între primul RIV Final și ultimul RIV Final) trebuie făcute numai o dată pe zi și ar trebui să fie suficient.

*IMPORTANT: DACĂ SUNT PERSOANE CARE NU AU TIMP PENTRU A FACE TOATE RITUALURILE, TREBUIE SĂ PRIORITIZAȚI NUMAI RIV-UL FINAL.

*Dacă doriți să adăugați repetări suplimentare, ar trebui să le adăugați la RIV-ul Final. De exemplu, de 18 ori RIV-ul Final, apoi o dată toate celelalte ritualuri, apoi din nou de 18 ori RIV-ul Final. (Deci în loc să faceți 9 repetiții pentru fiecare literă din RIV-ul Final, veți face 18 repetiții.)

*Dacă vă simțiți suprasolicitați de numeroasele repetări, le puteți reduce la 3 repetiții pentru fiecare ritual. De exemplu, toate literele inversate de 3 ori, toate afirmațiile făcute de 3 ori și versetele din Tora de 3 ori. Acesta este minimul. Se poate repeta această procedură de-a lungul zilei, cum ar fi, de exemplu, să faceți riv-urile doar de 3 ori.

_____________________________

Dățile pentru ritualuri:

16 noiembrie:


17 noiembrie:


18 noiembrie:


19 noiembrie:


20 noiembrie:


21 noiembrie:


22 noiembrie:


23 noiembrie:


24 noiembrie:


25 noiembrie:


26 noiembrie:


27 noiembrie:


28 noiembrie:


29 noiembrie:


30 noiembrie:


1 decembrie:


2 decembrie:


3 decembrie:


4 decembrie:


5 decembrie:


- Înaltul Preot Hooded Cobra 666

____________________________________________
RIV-ul Final interactiv (găsiți în partea dreaptă sus opțiunea pentru limba română): https://evilgoy.com/RTRS/A/index.html


In mai puțin de 3 luni dacă preconizez bine voi face un joc cu tematica SS in care voi expune toate căcaturile evreiești...
O să dau mai multe detalii la momentul potrivit până atunci bag tare la RIV-uri


Dedicat
10.01.2020 ora 10:01 capra
Hail Satan!
Hail forțele Iadului

Offline

#12 17-Nov-2020 09:30:09

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,000

Re: Program de riv-uri: 16 noiembrie - 5 decembrie

Încă ceva, pentru riv-ul Șarpele este liber, afirmațiile se fac de 18 ori.


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#13 17-Nov-2020 14:19:26

Warrior
Membru
Registered: 05-Apr-2019
Posts: 272

Re: Program de riv-uri: 16 noiembrie - 5 decembrie

NishaWillow wrote:

Încă ceva, pentru riv-ul Șarpele este liber, afirmațiile se fac de 18 ori.

Salutare!

Voi cum vibrați "K" și "H"?

Offline

#14 17-Nov-2020 16:39:13

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,000

Re: Program de riv-uri: 16 noiembrie - 5 decembrie

Warrior wrote:
NishaWillow wrote:

Încă ceva, pentru riv-ul Șarpele este liber, afirmațiile se fac de 18 ori.

Salutare!

Voi cum vibrați "K" și "H"?

Din gât. Exact cum se aude în acel fișier mp3. Fiecare riv are unul și poți urmări deodată cu versetele.


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#15 18-Nov-2020 14:21:32

Warrior
Membru
Registered: 05-Apr-2019
Posts: 272

Re: Program de riv-uri: 16 noiembrie - 5 decembrie

Mulțumesc!
Asa voi face!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10