Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 15-Jan-2021 14:34:48

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,000

Război pentru civilizația noastră - Program de RIV-uri 15-30 ianuarie

Salutări tuturor războinicilor noștri SS.

Jumătate din lume este înfrânată de măsurile „pandemice”, unde libertate omului și orice drepturi ale acestuia sunt îngrădite în mod activ. Restricțiile de pe vremea războaielor mondiale par slabe față de cele de acum. În timp ce unii oameni ignoră acest lucru, alții se trezesc dintr-un somn îndelungat.

Realitatea îi lovește atât de tare pe oameni, încât doar cei care doresc în mod voit să rămână adormiți, nu vor observa că pe tot globul are loc o alianță mizerabilă împotriva omenirii. Drepturile personale, constituțiile, democrația, abilitatea de a vota, vocea omului de rând – toate se restrâng. Este ca și cum omenirea ar trebui acum să lupte pentru ca focul libertății să nu se stingă.

În timp ce se întâmplă multe lucruri negative, noi nu stăm încă la ruinele lumii noastre sau ale civilizației noastre. Nu stăm încă la ruinele Constituțiilor noastre, care ne-au fost transmise cu bunăvoință pentru a le susține valorile. Nu stăm încă într-o mare de cadavre și sânge. Nu trăim încă în visul manifestat al inamicului de o dictatură mondială globală care va face din romanul 1984 să pară unul amuzant.

Încă mai este timp. Ne-am luptat cu acest lucru și pentru cei care vor să se alăture, trebuie să ni se alăture.

Inamicul repetă din nou și din nou că toate acestea sunt inevitabile. Ei susțin cu tărie că doar înspre această direcție se va putea îndrepta istoria noastră. Ei predică supunerea. Oamenii trebuie să renunțe. Asta afirmă ei.

Într-adevăr, nu suntem încă acolo. Nu trăim încă visul lor. Rezistăm. Ne luptăm. Oamenii se trezesc. Pentru prima dată în decenii, oamenii își pun la îndoială realitatea. Agendele care par fără nici o legătură, toate apar în lumină ca puncte ale unui plan mare cu un singur scop: să supună și să desființeze omenirea.

Oameni din toate clasele socio-economice, din toate țările, suntem acum în fața fiarei inamice.

Dacă urmărim știrile din Statele Unite, putem observa cum viziunea inamicului este transmisa oamenilor înspre a se materializa. Vedem că inamicul se pregătește să creeze o agitație socială în masă și își țin degetele încrucișate pentru a crea o astfel de reacție majoră, care va face ca protestele legate de „George Floyd” și de „carantinarea covid” să arate ca niște petarde. Vor să provoace prăbușirea internă a SUA și război civil.

Este amuzant modul în care agenţiile caută nebuni care să fluture steaguri şi să meargă în jurul Washingtonului, şi cum nimeni nu a fost încă arestat, de pildă domnul Lemon, membru al infamei noastre mass-media. El alimentează cu curenţi de aer flăcările mâniei din inimile a 80 de milioane de suporteri ai lui Trump deja nervoşi, numindu-i nazişti şi albi supremaţişti. Nu contează dacă milioane dintre aceştia sunt negri. Numără-i şi pe ei tot ca albi supremaţişti.

Vom vedea lucruri de la inamic care nu mai coincid cu logica. De ce? Pentru că vor să ruineze logica umană. Aceasta face parte din războiul psihologic. Lumea unei psihodrame nebune pe care o creează, o lume plină de noțiuni ilogice, este făcută în mod intenționat pentru a prăbuși mintea umană.

Oamenii nu pot înțelege logica din închiderea unei țări întregi și cum împingerea a 4 din 10 persoane sub pragul sărăciei, intrarea la nivel global în depresie, nebunia, abuzurile domestice, crimele, drogurile - toate forme ale decăderii, şi afirmaţiile precum că acest lucru a fost făcut pentru „a-i salva”. Apoi, așa-numitele revendicări medicale nu se ridică nici ele la același standard. Majoritatea țărilor se comportă ca și cum așa-numita pandemie care a fost demnă să doboare lumea occidentală nu ar fi atât de importantă - doar măsurile de control sunt susținute în mod brutal, în timp ce ajutorul medical și social este lăsat complet în voia sorții.

Indiferent de cum priveşti această situaţie, vei observa că lipseşte logica. Nu există pic de consecvenţă. Şi asta datorită faptului că toate acestea au fost organizate în aşa fel încât inamicul să-şi poată îndrepta atenţia în altă parte... la cum vor face această lume "după" sau prin impunerile şi atacurile pe care le aruncă acum asupra omenirii, pe baza scenariului global actual.

Datorită greşelii majore făcute de către omenire prin care a acceptat şi a acordat atenţie acestor descendenţi ai reptilienilor, acum suntem puşi în situaţia de a privi cum "Noua Ordine Mondială" ia naştere. Valorile Statelor Unite, a naţiunilor individuale sau a oamenilor capabili să gândească pentru ei înşişi, nu pot face parte din această "Ordine".

Situaţia din Statele Unite nu este alta decât cea despre care v-am avertizat de ani de zile. Este pe cale să aibă loc chiar în faţa ochilor noştri. De-a lungul acestor ani am repetat în continuu unde ne vom îndrepta, iar acum am ajuns acolo. Sper doar că reuşim să luptăm împotriva acestei situaţii şi că acele previziuni să devină realitate doar până în momentul de faţă şi doar pe jumătate.

Î.P. Maxine v-a spus de ani de zile să vă pregătiţi pentru acest lucru. Desigur, mulţi oameni au luat-o în râs. Pe măsură ce situaţia a accelerat, am înţeles unde se îndreaptă toată treaba asta. Apoi, pandemia a lovit puternic. Iar situaţia economică şi mai rău. La câteva luni după aceea, Statele Unite sunt pe punctul de a se prăbuşi. Capitala Statelor Unite ale Americii arată ca şi cum ar fi fost ocupată de o armată străină, dar de fapt, propria noastră armată a făcut asta. Drama politică se află în cel mai înalt nivel.

Mulţi oameni din Statele Unite sunt ocupaţi de alte subiecte, dar în prezent Europa este complet înfrânată de Covid. Rata naşterii, finanţele, sănătatea mintală; toate acestea sunt în plin picaj. Agenda inamicului de decădere, de spălare pe creier şi de aducere de invadatori, se desfăşoară în continuare ca şi cum nimic nu s-ar întâmpla. Toate aceste "piese" care fac parte din acelaşi puzzle de distrugere a civilizaţiei noastre, se unesc în acest moment. În timp ce toată lumea e distrasă de bombardamentul de ştiri sau se află într-o mare a ignoranţei, inamicul încearcă să-şi avanseze planurile cu viteză maximă pentru o manifestare deplină.

În mod normal făceau aceste lucruri pe la spatele omenirii, ascunşi, ca parte a unei teorii conspiraţionale. Dar acum, au aruncat masca şi depăşesc toate limitele de viteză chiar în faţa oamenilor.

Mulţi nu-şi cred ochilor şi nu pot înţelege cum li s-au ruinat vieţile.

Alţii sunt într-o stare de şoc şi neagă ceea ce se întâmplă.

Însă, o mare parte are totuşi decenţa interioară de a înfrunta aceste lucruri şi de a opune rezistenţă, chiar şi dacă o fac doar în inimile lor.

În cele din urmă, cei puţini, eroicii, iau măsuri pentru a rezista acestui avans al inamicului, cu spatele drept. Vor să facă o schimbare în situaţia actuală. Nu vor accepta să cadă într-un abis al tiraniei nemeritate.

Mulţi înţelepţi au dat alarma. Împărtăşiţi informaţii, luptaţi spiritual şi faceţi ce vă stă în puteri pentru a informa ceilalţi oameni. Acest lucru are efect. Avem un impact uriaş, iar vocile noastre sunt auzite. Opiniile noastre au fost adoptate de mulţi oameni, iar acum fac parte din proriile lor idei şi propria lor înţelegere. Şi din acest motiv suntem capabili să avem speranţă pentru viitor.

Am continuat să fim o comunitate la fel de puternică prin toate acestea. O adevărată frăţie a Zeilor şi a lui Satan. Ani la rând ne-am făcut datoria. Când am împărtăşit aceste informaţii cu câţiva ani în urmă, ne-am întrebat dacă aceste lucruri chiar vor avea loc. Iar acum trăim pentru a le vedea cum se manifestă în faţa ochilor noştri.

Fiecare şi-a făcut partea, dar încă avem cale lungă. Au încercat să ne şteargă colectiv, dar am rămas pe poziţii. Am luptat împotriva unor sorţi imposibili şi ne-am făcut loc. Am manifestat prin forţele noastre o rezistenţă globală, un război al informaţiilor, o reacţie globală împotriva inamicului, iar în final, corpul imobilizat al omenirii a început să se mişte din nou singur.

În acest moment, chiar şi cei care ne-au fost duşmani, au adoptat multe dintre gândurile şi idealurile noastre. Odată cu trecerea timpului, s-ar putea să ni se alăture. Chiar dacă ego-ul lor nu permite această acceptare, circumstanţele îi vor obliga să vadă şi să înţeleagă.

Poate că noi nu am existat timp de secole întregi, precum inamicul. Nu avem resursele lor, nici forţa lor de muncă sau birourile lumeşti. Noi nu am avut nimic. Doar acest lucru: focul puternic din inima omului care tânjeşte după libertate. De asemenea, avem şi aliaţi puternici: pe Satan şi Zeii Duatului, iar mâinile şi aripile lor protective ne acoperă complet. Munca noastră spirituală a extins acest foc spre fiinţele umane, care acum înţeleg tot mai mult încotro se îndreaptă lumea. Ne dorim doar ca aripile protective să-i acopere şi pe ei. Credem că ziua trezirii va veni şi că oamenii vor vedea acest lucru pe cont propriu.

Tot ceea ce am făcut aici, schimbarea de opinii, informaţii, cunoştiinţe şi înţelegere, ne-a permis să vedem situaţia aşa cum este. Rămânem optimişti prin toate acestea. Înţelegem că lumea nu se va sfârşi, ci se va schimba. Se va schimba, contrar planului de înrobire completă a omenirii pe care inamicul l-a pus la cale. De fapt, suntem pregătiţi să credem că în viitorul apropiat, omenirea va ieşi din această luptă grea şi va înfrunta lumea cu optimism, libertate şi înţelegere. Dar dacă e să fim realişti, o furtună se îndreaptă spre noi.

Omenirea se scufunda atât de frumos în neant, încât inamicul nu avea nevoie de nicio apărare şi nici măcar nu a trebuit să recurgă la violenţă. Acum că omenirea e împinsă în prăpastie, ceva începe să-i trezească pe oameni şi încep să dea semne de împotrivire. Este ca şi cum ar exista spirit în corpul acestui colectiv mort.

Putem observa cum inamicul face tot posibilul să înfrâneze omenirea, să stranguleze toate drepturile şi să elimine cât mai mulţi oameni care li se opun. Uitându-te la mass-media şi televizor, e ca şi cum ai vedea televiziunea chineză, nu e nimic care să contrazică "oligarhia". Înainte de aceasta, s-a întâmplat opusul: de fiecare dacă când îţi porneai televizorul, vedeai cum inamicul afirma că cerurile se destrămau în legătură cu vreo declaraţie a lui Trump.

Miliardele din întreaga lume au mărturisit în unanimitate: Nu vom sta pe loc şi să fim înrobiţi. Sistemul inamicului este impetuos, încercând să întoarcă sorţii prin intimidare, frică, violenţă şi prin mai multă ură. Doar ca să primească toate acestea dublu înapoi. În timp ce inamicul pare foarte încrezător, toată agenda lor este deschisă. În ciuda unor acţiuni care vor să pară îndrăzneţe, inamicul pierde control pentru că tremură din interior.

Simbolul Statelor Unite, acela al libertăţii şi puterii oamenilor, Capitolul, este ocupat de militari. Oamenii din toate categoriile sociale şi peste 80 de milioane de americani sunt numiţi terorişti, supremaţişti albi, şi sunt aruncate blesteme asupra lor prin fiecare panou al mass-mediei. Giganţii internetului decid că preşedinţii naţiunilor nu mai reprezintă ceva pentru ei- le iau dreptul de a ajunge la oameni printr-o singură apăsare de buton. Se laudă de unii singuri pe Twitter, de parcă ar fi nişte dependenţi de droguri care vorbesc singuri în oglindă.

Oricine poate vedea şi simţi energiile (cei dintre voi care se antrenează au acest dar, mai mult sau mai puţin), va putea observa că sunt nişte energii întunecate care îşi fac apariţia. Câteva dintre acestea sunt astrologice, dar în mare parte sunt din reacţia inamicului. De decenii întregi inamicul nu a mai fost atât de agitat, nesăbuit, dezvăluit şi evident.

Acum toată lumea poate vedea că inamicul este sursa urii pentru această lume. Alţi oameni care poate că nu-i plac, sunt doar în defensivă.

Mulţi oameni din întreaga lume privesc şocaţi, incapabili să se mişte sau să gândească, în faţa lucrurilor care apar. Mulţi oameni din Statele Unite sunt îngheţaţi de panică, iar în acelaşi timp, mulţi sălăşluiesc într-o ură fierbinte, în timp ce mass-media aprinde flăcările unui război civil.

Oligarhii şi sclavii de ordin inferior, vorbesc de capul lor la televizor. Dând ordine, împrăştiind ură în oameni, divizând familii, state, chiar şi conştiinţa oamenilor şi impun "Noua Ordine Mondială"; o lume pentru ei şi numai pentru ei. Promovează şi forţează bucuroşi conflicte între oameni. Ura, suferinţa şi furia oamenilor săraci, falimentaţi, slabi, sătui până la limite de politici, împovăraţi de economia stagnată; toate acestea combinate sunt abuzate fără milă şi griji. Oamenii care vorbesc şi încearcă să oprească această propagandă sunt numiţi terorişti, malefici şi disidenţi.

Fiecare drept pe care-l ştiam şi după care trăiam este atras într-o gaură neagră. Toţi oamenii care sunt inteligenţi sau gânditori, se întreabă: Încotro mergem mâine? Ce ne-a pregătit ziua de mâine?

Sunt în poziţia nefericită de a spune tuturor că asemenea evenimente istorice nu se termină niciodată în pace, stabilitate sau siguranţă pentru oameni. Strămoşii noştri au fost şi ei testaţi cu asemenea situaţii. Thomas Jefferson a spus, din când în când, că fântâna libertăţii trebuie realimentată cu sânge proaspăt.

Oamenii care se sacrifică pentru această cauză, fie că se implică direct sau indirect şi îşi oferă ajutorul, au reuşit să aplaneze conflicte asemănătoare şi în trecut. Abia în ultimele secole oamenii au avut puţin timp ca să avanseze, să-şi dezvolte un caracter şi să fie capabili să aibă ceva putere. Omul obişnuit nu a fost altceva decât un sclav. Haosul creat de forţele satanice a schimbat acest lucru. Satan a oferit fiecărui om vrednic oportunitatea de a se ridica mai sus şi fiecărui om aflat deja acolo, abilitatea de a ajunge chiar mai departe.

Pentru omul de rând care este conştient de ceea ce se petrece şi înţelege ramificaţiile politice şi sociale, înţelege că în acest moment ne îndreptăm spre o "Lume Nouă". Oamenii credeau că toate acestea sunt o glumă, o sesiune, o teorie a conspiraţiei. Acum, sunt ceva pe care fiecare om ajunge să le trăiască.

Pe măsură ce inamicul îşi împinge naraţiunile în Statele Unite, intenţiile lor sunt acelea de a incita oamenii imaturi să facă anumite lucruri, care mai târziu vor fi folosite ca justificaţii pentru restricţii şi o strangulare a drepturilor omului la nivel mondial. Vor ca oamenii iasă din case furioşi, totul este pus în scenă. Un joc jucat cam neprofesionist.

Iată ce nu vor ca oamenii să facă: să înceapă să le înţeleagă jocul. Să joace pe termen lung. Rezistându-le. Învăţându-i şi pe alţii să facă la fel. Punând acest joc la nivelul următor. Educaţia maselor. Nesupunerea civilă. Putere spirituală. Adunarea de cunoştiinţe. Crearea unei noi infrastructuri, departe de aceşti clovni sclavi.

Amintiţi-vă, oamenii au fost înşelaţi să-i sprijine pe Dorsey, Zuckerberg şi pe mulţi alţi indivizi care au avut intenţii nefaste pentru informaţiile, libertăţile şi căile de comunicare ale omenirii. La fel s-a întâmplat şi în cazul credinţelor religioase. Acum a sosit momentul, unde milioane şi miliarde trebuie să înceapă în mod colectiv să renunţe la această mentalitate reptiliană. Vom construi propria noastră reţea de existenţă.

"Noua Ordine Mondială" nu va tolera opinii diferite. Nu-i va conveni ca oamenii să aibă control asupra bogăţiei lor materiale, sănătăţii şi spiritualităţii. Vor încerca să înlocuiască omul, familia, să malformeze sexualitatea umană, să distrugă conecţiunile sociale dintre oameni, să taie complet legătura dintre om şi realitate. Vor să ne întoarcă la starea ignorantă a "Grădinii Edenului"- dintr-o poveste evreiască despre o grădină cu sclavi, într-o altă poveste evreiască la care ei speră să cuprindă toată lumea.

Ei nu înţeleg un lucru: că se îndreaptă în apele pe care Satan le-a pregătit pentru ei. După ce omenirea va realiza ce fel de monştri sunt inamicii noştri, acela va fi momentul în care toată lumea va dori să-i îndepărteze. Prin propriile lor mâini care încearcă să damneze lumea, crează una nouă.  Indivizi noi. Oameni cu o gândire diferită, cu ţeluri diferite, care au depăşit diferite frici. Acum îi crează pe cei care îi vor mazilii în final, peste tot în această lume, lume pe care ei speră să o transforme în propria lor plantaţie.

  Este voia lui Satan.


Mai jos este programul de ritualuri:

Următorul ritual de îndepărtare a voalului va fi făcut public în viitor, când ni se va confirma că putem face acest lucru. Aceste ritualuri funcționează consecutiv și pentru ca următorul să funcționeze, trebuie să ne asigurăm că toate celelalte ritualuri pe care le-am făcut încă își fac efectul, iar influența lor este puternică.

* RIV-ul Final trebuie să fie făcut împreună cu inversarea (((Tetragramatonului))).

15 ianuarie:


16 ianuarie:


17 ianuarie:


18 ianuarie:


19 ianuarie:


20 ianuarie:


21 ianuarie:


22 ianuarie:


23 ianuarie:


24 ianuarie:


25 ianuarie:


26 ianuarie:


27 ianuarie:


28 ianuarie:


29 ianuarie:


30 ianuarie:


Alte link-uri utile:
RIV-ul final: http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=6257
Ridicarea voalului: http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=8420
Camera de luptă: https://evilgoy.com/


- ÎP. Hoodedcobra666


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#2 15-Jan-2021 14:47:05

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,000

Re: Război pentru civilizația noastră - Program de RIV-uri 15-30 ianuarie

Introducerea va fi completată, dar momentan a pus-o așa pentru ca lumea să poată trece la treabă.


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#3 15-Jan-2021 15:09:50

Dark Blue Eye
Războinic ✸
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 249

Re: Război pentru civilizația noastră - Program de RIV-uri 15-30 ianuarie

Multumim  wide_smile


Hail Satan!
Hail Agares!

Offline

#4 16-Jan-2021 00:40:11

Mada777
Membru
Registered: 25-Apr-2014
Posts: 83

Re: Război pentru civilizația noastră - Program de RIV-uri 15-30 ianuarie

Mulțumim !?


Hail Satan !

Offline

#5 16-Jan-2021 03:47:24

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,958

Re: Război pentru civilizația noastră - Program de RIV-uri 15-30 ianuarie

Acum a fost finalizată şi introducerea.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#6 17-Jan-2021 03:57:18

rastr
Membru
Registered: 18-Aug-2019
Posts: 42

Re: Război pentru civilizația noastră - Program de RIV-uri 15-30 ianuarie

Multumim kek_ok

Offline

#7 17-Jan-2021 13:32:16

siv
Novice
From: Dacia Hiperboreana
Registered: 16-Nov-2020
Posts: 101

Re: Război pentru civilizația noastră - Program de RIV-uri 15-30 ianuarie

"Your connection is not private
Attackers might be trying to steal your information from evilgoy.com (for example, passwords, messages, or credit cards).

NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID"

sa ma *** pe ei de evrei....


Nu te opri. Nu te descuraja. Nu te frustra. Continua sa meditezi, si iti vei multumi singur.

Offline

#8 27-Jan-2021 21:13:28

Arthur4ever
Novice
Registered: 12-Apr-2020
Posts: 10

Re: Război pentru civilizația noastră - Program de RIV-uri 15-30 ianuarie

După 30 ianuarie continuam doar cu riv ul final și uciderea tetragramatonului?

Offline

#9 30-Jan-2021 08:27:31

Rroco
Războinic ✸
Registered: 18-Jan-2018
Posts: 381

Re: Război pentru civilizația noastră - Program de RIV-uri 15-30 ianuarie

Arthur4ever wrote:

După 30 ianuarie continuam doar cu riv ul final și uciderea tetragramatonului?

Da


29.05.2016 - data dedicarii
Imn la Satan  sarpe

Offline

#10 30-Jan-2021 08:29:41

Rroco
Războinic ✸
Registered: 18-Jan-2018
Posts: 381

Re: Război pentru civilizația noastră - Program de RIV-uri 15-30 ianuarie

Rroco wrote:
Arthur4ever wrote:

După 30 ianuarie continuam doar cu riv ul final și uciderea tetragramatonului?

Da

Pana la următorul program de riv-uri.


29.05.2016 - data dedicarii
Imn la Satan  sarpe

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10