Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 27-Jan-2021 14:49:28

Dark Blue Eye
Membru
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 104

Despre HPS Maxine si JoS

HPS Maxine este cea care a descoperit calea noastra catre Satan si Zei, si dupa cum consider eu, o persoana Legendara ce umbla pe pamant.

Datorita imformatiilor importante din acest articol, s-ar putea sa fie ceva mai lung.

Desigur, si alti oameni dedicati lui Satan au avut contributii, si vor mai fi contribuitori, dar munca ei va ramane in istorie. Nu au fost multi, si probabil ca nu vor mai fi ca ea. Tot ceea ce a facut in acesti ani a fost munca fara pauza, dedicare, si dorinta de a impartasi comunitatii.

Tot ceea ce este explicat aici este pe baza a ceea ce stiu eu, si nu pot vorbi despre lucruri pe care nu le stiu.

In primul rand, cei din comunitate, stiti cu adevarat ca HPS Maxine nu s-a oprit din munca nici macar o zi, si noi nu v-am abandona decat daca am fi morti sau nu am mai fi in lumea asta cumva, sau ceva asemanator.

Timp de 10 ani am slujit si voi continua sa slujesc prioritar Puterile Iadului cu fidelitate, cu inima, cu mintea si cu sufletul. Niciodata nu am avut regrete sau ezitari despre alegerea mea. Niciodata nu am cedat in fata vremurilor grele, sacrificiilor personale, si nu am ascultat de frica mai mult decat i-am ascultat pe Zei si de cei superiori. Asta mi-a castigat protectia si recunostinta Zeilor.

Oricat de mic, sau mare esti, daca continui sa urmezi aceasta cale, Ei vor fi cu tine. Cei care inteleg cu adevarat Satanismul, vor intelege si asta pe parcursul calatoriei.

Cunostintele pe care HPS Maxine ni le-a procurat (desigur ca sunt gratis si usor de accesat), nu sunt vazute cu ochi buni de inamic, care ii inteleg adevarata valoare. Si au condus lumea prin ascunderea, coruptia acestora, si chiar aplicandu-le. Inamicul este la culmea furiei din cauza acestor cunostinte.

Se poate spune ca noi toti mergem cu certitudine spre ceea ce este "necunoscut". Am facut o mare parte din aceasta cale cunoscuta, pentru ca oamenii au inceput calatoria cand nimic nu era cunoscut de nimeni. Nu a fost nici un pic de informatie unde duce aceasta cale, sau despre ce este. Mostenirea noastra a fost pierduta, si maretia rareori a fost inteleasa. Din acest motiv, oamenii ca HPS Maxine nu numai ca au fost curajosi si creatori, dar de asemenea, descoperitori.

Anul trecut de Beltane, ca in fiecare an, l-am consultat pe Satan impreuna cu HPS Maxine pentru a ne da noi misiuni pentru noul an Solar. Avand in vedere cum a decurs anul trecut, HPS Maxine a facut anuntul prin care a impartasit noul Ritual, care va incheia ciclul acestui an.

Am fost obligat sa impartasesc Ritualul si voi impartasi tot ceea ce am decis impreuna ca trebuie publicat, bazandu-ma pe lucrurile ce trebuie facute.

Ultimii 3 ani au fost bine planificati pe termen lung. Conform Zeilor, asta s-a putut realiza deoarece am castigat multa putere si influenta. Dar si pentru ca, dupa cum putem observa, lumea se schimba radical - se produce haos.

Anul trecut, inainte de haos in februarie, HPS Maxine mi-a explicat cateva lucruri care ne-ar putea crea probleme pe viitor. Stiam asta si anii trecuti, dar acum lucrurile iau avant cu repeziciune. Inca nu am ajuns acolo, asa ca fiecare trebuie sa fie atent la asta. Vremurile negre inca nu s-au terminat. De fapt, abia au inceput.

Unul din lucrurile despre care am discutat este haosul din politica. Doar observa lucrurile ce au loc in Sua, si puneti lucrurile cap la cap. Ne sunt luate lucruri precum libera exprimare, s-ar putea sa dispara cu totul, chiar daca vor mai exista in Constitutie pentru un timp, practic influenta inamicului poate face viata imposibila de trait pentru multi.

Ne-am pregatit pentru aceasta realitate ce va veni.

Ca aceasta sa se intample nu trebuie data jos Constitutia cum multi cred. Va fi ultimul pas. Doar dupa ce totul va fi indeplinit, inamicul va face ultimile "formalitati" pentru ca totul sa fie "legal".

Dupa cum puteti observa, violarea libertatilor, atacuri asupra disidentilor, atacuri asupra dreptului de exprimare libera, au loc acum incalcand aproape toate legile si Constitutiile. Nu mai cer "permisiunea". JoS nu numai ca nu este scutit, dar suntem printre principalele tinte ale razboiului obscur de hartuire a JoS.

Nu trebuie reforme constitutionale pentru a ataca pe cineva pe strada, sau sa aiba loc un "accident", ori sa se "sinucida", sau sa ii cenzurezi activitatea online pe baza unor minciuni. Persecutarea anumitor indivizi este in planul inamicilor.

In timp ce unii se plang de chestii cum ar fi "Oh, am primit bann pe facebook" etc., ei vad doar valurile anti-libertate si nu tsunamiul care s-a pregatit.

Cine vor fi tintele principale? Cunoscand deja gandirea inamicului, si evitand detalii nerelevante, crezi ca stau cu mainile incrucisate acum, sau ca au inceput razboiul de lunga durata, cum ar fi tentative asupra oamenilor pe care nu-i plac, devreme?

De asemenea, Satan si Demonii nu au nevoie de o Constitutie sau de legi pentru a face ceea ce considera necesar spiritual impotriva opresatorilor. Haosul si opresiunile viitoare vor insemna ca ambele parti vor lupta mai intens cu armele spirituale.

Puterile Iadului sunt foare imputernicite acum, mult mai mult decat in secolele anterioare. Inamicul, in acelasi timp, este in punctul in care trebuie sa isi exercite puterile la maxim pentru a se mentine. Stim fara niciun dubiu ca Satan poate vedea in viitorul, mintea si inima oricarui barbat si femeie, dar de asemenea in inima lumii si a ceea ce va urma.

In toti acesti ani HPS Maxine nu a dat avertismente false, ca alti nebuni inutili ce scriu constat aceste "avertismente". Cand a dat un avertisment, ati vazut lumea cazand in urmatoarele 2 luni. De-a lungul anilor nu am auzit-o sa dea un "avertisment" de acest gen. Singura data cand a facut-o a venit impactul. Si inca este in desfasurare.

In fiecare an luam notite, ordonam lucruri pe baza importantei, si ducem la bun sfarsit cu loaialitate ceea ce ne este dat. De multe ori, rezultatele sunt acelea pe care nu le crezi cu proprii ochi, dar fac lucrurile corecte, atunci cand fortele aduc deschidearea cailor necunoscute. Acestea sunt fizice, nu imaginative sau teoretice.

Calea celor cu adevarat dedicati, este o cale necunoscuta. Asa a fost de secole. cu toate astea, este cunoscuta foarte bine de inimile celor care sunt facuti pentru aceasta cale. Chiar textele ce au supravietuit de-a lungul timpului, explica asta in termeni mistici.

HPS Maxine a facut mare parte din informatii publice deoarece asta intentiona Satan, si se pot face multe cu ceea ce a facut ea public. A lucrat atat de mult, incat este de neconceput pentru cineva care nu a facut ceva asemanator. Ceea ce este o raritate.

Cu toate astea, stim cu totii unde duce aceasta cale, stim telul suprem, este Mganum Opus. Zeii isi tin promisiunile, si stiu cum sa judece inimile oamenilor, si sa ii separe pe cei vrednici, de cei care au dovedit si de cei care nu. Pentru a atinge toate aceste obiective spirituale in Satanism, trebuie timp si meditatie.

Oamenii cred prost ca acestea vin "gratis", si deschizand o pagina web e de ajuns. Este gresit. Nu vei deveni imortal deschizand o pagina web. Desigur, vei gasi informatii, dar este mai mult de atat. Sunt lucruri necesare ce trebuie facute, cum ar fi meditatia consistenta, pentru a primi indrumarea. Asta va fi in functie de puterile fiecaruia.

Mitologia Antica vorbeste despre acestea in termeni specifici despre necesitatea meditatiilor, rezolvarea problemelor personale si de alte naturi. Cand lucrezi treptat pentru asta, te poti astepta la recompensa.

Acest an ma gaseste cel mai fericit si trist om in acelasi timp. Beelzebul ne-a impartasit dupa Beltane faptul ca "cunostintele vor veni, si vor readuce bunastarea pe Pamant", pentru a evidentia importanta noilor informatii cum ar fi ultimul ritual. Doar observa haosul alert ce are loc acum, multi de la putere sunt suparati din aceasta cauza.

Ultima data cand am comunicat cu ea, in ciuda faptului ca am avut o comunicare zilnica de aproximativ un deceniu, a fost acum cateva luni. M-a informat despre lucrurile ce vor avea loc in lume, despre situatia covid si despre alte lucruri ce a trebuit sa le stiu, pentru a fi capabil sa ajut si sa protejez pe toata lumea in aceste vremuri nefaste. Cat despre alte lucruri, aceasta facea parte din intimitatea ei si respect asta, asa ca nu am intrebat.

Intotdeauna a avut autoritatea fara echivoc asupra JoS si deciziile puteau fi luate cu un singur click daca era necesar, 24/7, tot anul.

Personal, am decis de ani de zile, dupa o deplina intelegere a cat de solicitant si consumator este, sa imi dedic timpul personal, pentru a avea si ea timpul ei personal, de care a dus lipsa in viata ei. Acest aspect nu este inteles decat daca este luat, si am impartasit printre alte lucruri, faptul ca vrem sa servim Puterile Iadului in cea mai mare masura. Asta vine cu costuri personale, dar aduce multe binecuvantari.

Cu toate astea, viata personala dispare in cazul in care cineva decide sa se dedice lui Satan si Zeilor, altfel nu va deveni un Cler de succes si de durata. Nu cunosc pe nimeni care a realizat macar pe aproape cat a realizat HPS Maxine.

Rezultatul este acela ca atunci cand suntem atat de dedicati in munca noastra, alte aspecte ale vietii au de suferit. Asta poate trage pe unii in jos. Ca sa poti fi atat dedicat trebuie sa ai inima in total acord cu agenda lui Satan, in alte cuvinte trebuie ca aceasta cale sa vina din proprie dorinta. Clerul trebuie sa fie o seriozitate totala si este doar un pasaj de a urca muntele ascensiunii.

Ca regula generala, unui Cler serios i se da o anumita misiune de Puterile Iadului, pe care o urmeaza ca si cale finala. Nu este despre zvonuri si presuspuneri, ci despre fapte concrete.

In 2017, de Beltane, Satan mi-a spus pe langa alte lucruri care au devenit realitate, ca JoS este tinta unui atac nimicitor de catre inamic, pregatit pentru anii urmatori. A mentionat in special 2019 si 2020 ca fiind anii decisivi.

Am trait acele momente, dar am fost pregatiti. Eram asediat material si spiritual (in coordonare) in acesti ani. Ca si cum nu ar fi de ajuns, aveam si plante printre noi ce actionau ca o bomba cu ceas, pentru a ne pune la pamant.

Aceia dintre voi care au viziune psihica, pueteti vedea ca a si fost cazul, si aceia care sunt cu adevarat cu noi, s-ar putea sa fi experimentat atacuri personale. Asta dovedeste dincolo de orice dubii, nu numai ca am facut distrugeri letale inamicului, dar ca si am evoluat printre toate acestea. Uitandu-ne in trecut putem spune ca suntem mult mai puternici ca si colevtiv decat am fost vreodata.

Cand mi s-a spus despre dezastrul ce va veni, in loc sa ma intreb "Ce ar fi fost daca?", pur si simplu am inceput sa invat, sa ma pregatesc, si am facut tot posibilul sa previn ce urma sa vina. Satan a fost intotdeauna aici pentru noi. Si intr-adevar, toti cei care ati fost aici, ati vazut lucrurile manifestandu-se - si ne-ati vazut supravietuind si crescand prin toate astea.

Considerans toate acestea, inca suntem aici. Nici macar nu voi face numerele pe care le primim publice, doar pentru ca vor face sa va lacrimeze ochii. E incredibil cat de departe am ajuns.

In timp ce ma uiti la inamic, la plantele si gunoiale, efectuand inversarile lor inutile asupra informatiilor de pe JoS, calomii asupra lor, tradatorii care isi pierd sanatatea, atacurile si reactiile lor, toate astea in timp ce lumea reactioneaza la munca noastra, nu se poate sa nu ma simt mandru de munca noastra colectiva.

Cand i-am aratat planurile mele lui HPS Maxine si ceea ce va urma, ca deobicei, mi-a zis ca pur si simplu sa fac ce trebuie facut, fara ezitare. Am facut ceea ce trebuia as fac.

Intre timp, chiar si cei mai mici care erau presupusi "Cleri", nu numai ca nu erau de acord cu dorintele lui Satan, de parca nu era de ajuns, au incercat sa saboteze si sa previna salvarea JoS nu prin nerezolvarea unor mici probleme, ci unele ce tineau de extinctie.

Au crezut ca era timpul sa nu faca nimic sau sa tradeze, sau sa infiga cutitul pe la spate cand ne confruntam cu chestiuni importante. Cum ar fi spionarea unor informatii importante ce urmau a fi premeditate de inamic.

Nu sunt sigur de ce, dar cred ca nu au inteles faptul ca Satan si Zeii ne protejeaza la fiecare pas in aceasta cale. Pentru cei care au fost activi, practic i-ati vazut cum se scaldau in minciunile lor dezvaluindu-si planurile. Nici nu a trebuit sa facem ceva in acest sens, pur si simplu am vrut sa vedeti si voi.

Intreaga poveste este ca indivizi coordonati dintr-o anumita tara, coordonati de inamic, au fost pusi in rang(s-au oferit sa ne ajute, pretinzand ca sunt Satanisti, etc.) pentru a se in infiltra in Cler si pur si simplu de a trage lucrurile in jos.

Inamicul va fi amenintat in viitor de toate organizatiile in care a reusit sa se infiltreze. Odata ce acesti indivizi isi vor pierde puterea, puterea inamicului va fi pierduta. Nu trebuie decat citita "biblia" care da informatii evreilor cum au ajuns "Inalti Preoti in Egipt" punand un infiltrator, iosif, care mai tarziu a colabaorat cu poporul lui pentru a da Egiptul jos.

In ceea ce priveste atacurile care au dat jos forumurile JoS de nenumarate ori, au fost doua lucruri esentiale in spatele lor. Una dintre ele a fost o multinationala germana care se ocupa cu retorica "discurs anti-ura". Metoda lor e sa faca reclamatii false despre site-uri, si incearca sa le inchida. Nefiind nimic de acest gen, evita autoritatile.

Chiar mai rau, ei *SUNT* insusi autoritatea. Au atat de multa influenta incat deciziile lor nu trebuie verificate. Partea ce li se opune nu poate dovedi nimic contrar lor, iar cuvantul lor e lege. Majoritatea site-urilor nici nu se vor opune, in momentul in care ei hotarasc site-ul pica. Ei au fost in spatele unor atacuri care dat jos forumurile.

Vorbim de conglomerari extrem de puternice aici. Avand in vedere ca lumea se invarte in coltii corporatiilor (cum ar fi Twitter) guverneaza foarte mult din discursul liber, astea sunt dovezi ca nici macar tari sau actuale autoritati nu pot proteja pe nimeni de aceste lucruri. Trebuie luptat impotriva lor in alte moduri.

Calculand sansele ca JoS inca sa existe, practic sunt putin peste zero. Urmareste unde se duce lumea asta si fa-ti propriile deductii ce este in joc acum.

As putea sa vorbesc toata ziua despre aceste subiecte, sunt doar exemple de lucruri prin care trecem.

Dar JoS apartine lui Satan si Zeilor, si va continua sa existe. Dupa standarde normale am fi disparut. Nu facem aceste lucruri pentru a nu atrage atentia acolo unde nu trebuie, dar inamicul este plin de masinarii si tot felul de lucruri hidoase.

Cei care il servesc pe Satan cu credinta vor experimenta frecvent, in special in situatii ca acestea, ce inseamna cu adevarat sa ai Zeii de partea ta. Serviindu-i pe Ei este cel mai frumos lucru din lume, dar traim intr-o lume urata. Personal, asta mi-a crescut mult ura, in special in faptul ca inamicul vrea ca fiecare Satanist sa fie o fiinta nefolositoare, sa aiba un nivel de trai scazut si sa fie o monstruozitate fara scop anume.

Putin intelege inamicul ca razboiul impotriva lui Satan este acum zadarnic. Sau JoS, ca extensie. Doar uitandu-ne la numerele pe care le-am atins, clarifica un lucru: Adevraul e aici, intr-un punct fara intoarcere pentru noi si inamic. Puterea din spatele lui Satan de acum depaseste capacitatea de a fi retinut, si manifestarea va fi mereu in crestere. JoS a reusit in aceasta faza sa isi incheie una dintre misiuni, oferind mai mult de 100%

Citind si ascultand prin prejur, am auzit de la niste oameni carora chiar le pasa de forum, ca sunt cu adevarat putini cei care vor cu adevarat ca JoS sa cada, sau ca intr-un fel sau altul, sa se aproapie de sfarsit.

Da, se aproapie de sfarsitul fazei in care a fost  mic. Asta e trecutul. Acum e momentul in care inamicul va fi distrus complet.

"Dupa cum [YHVH'S] nu te pot vedea, tu nu ii poti vedea, dar ei se vor manifesta osentativ cand Pamantul se aproapie de climaxul cauzei noastre." - Amdusias. Trebuie adaug aici ca odata cu deteriorarea inamicului,  "Ei ma vor cunoaste", care este o afirmatie de la Satan despre cei care incearca sa Ii raneasca oamenii, intra in vigoare.

Suntem constienti si eram constienti de ciclurile care vor curata zgura. Tot timpul se intampla asta. Anumiti oameni care nu mai au nimic de oferit, pur si simplu pleaca, si altii, care sunt importanti, stau, se pastreaza, si ating urmatorul nivel.

De asemenea, vreau sa le multumesc oamenilor care au ramas neclintiti, si au inteles ce au de facut. Chiar mai mult, vreau sa le multumesc celor care au actionat si care vor sa ramana. Sa stii ca ochii Zeilor sunt pe tine.

Mergand mai departe, JoS si-a indeplinit scopul de a expune inamicul, dar acum, faza 2 a actualei implementari si a razboiului impotriva inamicului pe taramul pe care traim a devenit realitate. Asta nu va dura pentru totdeauna, dar va dura pana cand terminam cu inamicul, apoi ne vom putea fixa alte obiective.

Pe 30 aprilie 2020, HPS Maxine a fost anuntata ca a reusit in misiunea ei care a durat timp de 20 ani plini de munca asidua, si a manifestat ceea ce Zeii au dorit de la ea sa faca pentru lume. O usa se inchide, si trebuie sa trecem la urmatoarea. Lumea este in asa fel incat tacerea si timpul sunt necesare, iar tranzitia nu va fi cunoscuta pentru cei care stau in spatele usii. Va fi cunoscuta doar de cei ce pasesc dincolo de ea.

Inainte sa mi se zica ceva din toate astea, am fost anuntat in detaliu de Satan si Beelzebul de aceasta finalizare a misiunii ei. De asemenea, Azazel a notoficat cativa discipoli de pe forum, fara vreun cuvant inainte de la noi. Altii mai putin constienti spiritual ar putea simti ca intram intr-o noua faza a misiunii colective. Si asta pentru ca intram.

Daca ai atins acest nivel, trebuie sa stii ca esti important pentru Satan si Zei. Se asteapta de la noi sa fim uniti si sa facem orice pentru viitorul lumii noastre.

Conversatia noastra cu HPS Maxine, desi zilnica de aproximativ un deceniu si pe nenumarate subiecte, cand am vorbit ultima data, a fost scurta si la obiect. Nimeni nu trebuie sa fie ingrijorat despre bunastarea noastra, atat cat timp protejam JoS, Casa Lui Satan va exista si va prospera.

Nu stiu detalii amanuntite  despre ceea ce s-a intamplat, dar stiu aceste lucruri: HPS Maxine este bine, de fapt mai mult decat bine. In ultimii 2-3 ani, a lucrat intens din punct de vedere spiritual pentru a obtine cunostinte la un nivel extrem. Totul s-a intamplat deodata. Nimic din ceea ce a incercat inamicul asupra ei nu a functionat vreodata.

Am facut tot ce a tinut de mine pentru a-i oferi spatiu pentru a aplica ceea ce i s-a dat in ceea ce priveste informatiile spirituale. I-am returnat favoarea pe care ea ne-a facut-o prin colectarea informatiilor, ce a salvat posibile vieti pentru macar jumatate din informatii de pe JoS.

Ceea ce stiu sigur, e ca JoS e aici, ca noi suntem aici, ca ne indeplinim destinul ce ni s-a dat. De asemenea, stiu ca Satan lucreaza prin cai precise, si de asemenea stiu motivele si misiunile pe care le am de indeplinit pe viitor.

De luni intregi, nu am nicio informatie despre HPS Maxine, dar am cazut de acord ca orice s-ar intampla, vom avea un plan pentru situatii ca acestea. Am facut totul pentru a ne asigura ca totul va continua in ciuda anumitor indivizi, chiar si noi insine, daca gandim diferit.

Dar cu adevarat am vazut acum 2-3 ani in ce directie se indreapta, sunt destul de increzator ca HPS Maxine si-a atins telurile spirituale. A distribuit cheile si responsabilitatile unor delegati in care are deplina incredere.

De acum inainte, JoS nu mai este dependenta de substituenti sau anumiti inlocuitori, de acum inainte ne vom ocupa cu VIP-uri, membri importanti si proeminenti, si aceia care sunt dispusi sa munceasca. Nu mai este nevoie ne anumiti inlocuitori falsi, dupa cum faza 1 a muncii s-a  incheiat. Suntem dincolo de aceasta nevoie acum.

Prin urmare, bazandu-ma pe converstatiile private cu HPS Maxine, a decis inca din 2018 sa excluda anumite persoane. Acestea au fost deciziile ei, dar am decis impreuna inca de atunci ca nu este timpul potrivit de a aduce mai multi promotori, deoarece erau deja prea multi.

In plus, Azazel, care supraveghea situatia de ani de zile si mentinea anumite lucruri de securitate sub control, a mai precizat ca "se vor arata", salvandu-ne pe noi de durerea a le dezvalui publicului. Asa s-a si intamplat. A durat doar cativa ani si totul a devenit evident, asa ca tot ceea ce a trebuit sa fac erau doar formalitatile de a adauga cireasa de pe tort.

Satan nu lasa lucrurile la voia intamplarii, dar trebuie dobandita dragostea si increderea Sa. HPS Maxine detine dragostea si recunostinta Sa eterna, stiu asta. De asemenea, toate promisiunile si darurile i-au fost acordate.

JoS ramane templul si fortareata noastra, si va fi nava de razboi in misiunea noastra, dar toate cunostintele si informatiile noastre trebuie sa ajunga in fiecare colt al lumii.

Planul, metodele, si cunostintele pentru a face fata planurilor inamicului, mi-au fost inpartasite (am lucrat la asta impreuna). In site-ul principal JoS, ingredientele pentru a dobandi Magnum Opus sunt deja prezente. Pe viitor informatii noi vor fi publicate.

Cu toate astea, cele mai de sus trebuie sa mai astepte, insa piesele fundamentale pentru puzzle sunt acolo.

Inainte ca cineva sa sara in concluzii si teorii, pentru a obtine asta exista multe cai diferite pentru a atinge finalul. Asta depinde de statut, de vietile anterioare, varsta, timpul pe care il traiti si mediul inconjurator.

Unii care au vieti imbelsugate, sau sunt sub privirea atenta a inamicului, sau alte scenarii, s-ar putea sa ia masuri pentru a asigura intimitatea necesara pentru a face asta.

Traim intr-o lume plina de politica nemiloasa, supraveghere, control excesiv, si lumea noastra nu mai tolereaza intimitatea nici unui individ. Nu mai este secolul XV sau XVI.

JoS este in acest moment ultimul templu si fortareata, unde cunostintele spirituale sunt libere, astfel incat sa putem rezolva puzzle-ul. Avand in vedere nivelul, cunostinta si intelegerea pe care o aveti, veti fi indrumati cand va fi momentul potrivit pentru fiecare. Zeii actioneaza prin cai infinite. Scopul este de a deschide portile si a aduna materialul necesar.

Zeii vor face restul, iar cand florile sunt gata sa infloreasca, vor inflori.

Pe mai departe, cunostintele mult anticipate vor fi date in viitorul apropiat. Suntem in razboi, si sunt lucruri limitate pe care le putem spune si mai ales sa le facem publice. Asa sunt lucrurile in prezent. Inamicul nu se plimba si isi expune planurile, si nu este niciun motiv pentru care partea noastra o va face. Asta implica cunostinte, detalii, informatii si asa mai departe. Partea noastra este mult mai grijulie pentru fiecare dintre noi, asa ca impartasirea cunostintelor este necesara. Satan este daruitor. Inamicul este un parazit care stie doar sa ia si sa ia.

Victoria este necesara pentru viitorul lumii si a generatiilor  ce vin. Cuvintele nu pot descrie euforia de a sti ca umanitatea poseda din nou cunostintele care au fost odata pierdute, pentru a avansa inca o data pe calea ce Zeii ne-au pregatit-o.

In cele din urma, asistenta, ajutorul si suportul Zeilor este cea mai frumoasa recompensa pe care ne-o putem dori. Vrem sa actionam in modul in care ne instruiesc, astfel incat fiecare poate sa ia parte la binecuvantarile, cunostintele si excelenta Lor.

HAIL SATAN!!

-Hight Priest Hooded Cobra 666


Hail Satan!
Hail Agares!

Offline

#2 28-Jan-2021 21:26:23

Dark and Black
Membru
From: Undeva in Lume
Registered: 06-May-2020
Posts: 132

Re: Despre HPS Maxine si JoS

Multumim pentru munca depusa. big_smile
Un exemplu de urmat pentru orice Satanist.


Don’t quit. Suffer now,
and live the rest of your life as a Champion

Online

#3 29-Jan-2021 11:51:34

Dark Blue Eye
Membru
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 104

Re: Despre HPS Maxine si JoS

Dark and Black wrote:

Multumim pentru munca depusa. big_smile
Un exemplu de urmat pentru orice Satanist.

E placerea mea, sper ca traducerea este clara


Hail Satan!
Hail Agares!

Offline

#4 21-Mar-2021 16:15:45

The Hybrid
Novice
Registered: 28-Jun-2015
Posts: 863

Re: Despre HPS Maxine si JoS

Hail Satan si Zeiilor Nostrii.
Hail Puterea Duatului !


In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi. ,
Vesnica fie Domnia Ta, Tata.
Chairman and CEO of : https://www.facebook.com/CrestinismulExpus666

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10