Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 11-Feb-2021 16:18:26

OpenMind
Guest

Ajutor in combaterea atacurilor+tetragramaton+ pronuntie usurata

Salutare. Astazi o sa va prezint metoda mea de combatere a atacurilor inamice, din timpul activismului cu ajutorul aplicatilor pentru diverse ritualuri ( ss war room, altele ) unde dai click/apesi cu degetu si se scade din numarul ales pentru diverse rivuri.
Deseori se intampla sa apasam undeva gresit/ sa fim atacati si cumva sa ne iasa din aplicatie fara ca sa terminam ritualul.

Eu am instalat un autoclicker(magazin play/google- auto clicker)
Este o aplicatie care da automat click pe ecranul telefonului/pc-ului/tabletei etc

Cand va scoate dintr-o aplicatie de activism si nu a-ti terminat, bagati autoclikerul, deschideti aplicatia si lasati sa dea click pana cand ajunge unde erati inainte sa se inchida, si continuati de acolo pana la sfarsit.

Pentru a nu mai deschide un alt topic, am sa scriu aici.
O metoda folosita de mine pentru ritualul tetragramatonului este sa deschid poza cu triunghiul in notepad, de unde o pot elimina definitiv cu usurinta, dar si desena.

Pentru numerologie cat mai corecta , desenez 6,9,12 cercuri pe o foaie, fac prima runda de 3 repetari fara cercuri, iar dupa aceea cu un pix cand spun o repetare apas pe un cerc (DUÂI apas pe cerc, DUÂI apes pe al 2 lea cerc si tot asa) pentru ca din minte ma mai incurcam/pierdeam atentia.

Si un sfat general cu privire la combaterea atacurilor inamice.

Inamicii vor sa dea impresia ca au putere nelimitata peste cel atacat, insa , acest lucru este departe de adevar. Eu am ajuns prin experientele mele proprii dar si studiarea experientelor altora la urmatoarea concluzie : inamicii au o cantitate limitata de energie , in functie de persoana atacata.

Motivele pentru care am ajuns la aceasta concluzie :
1) Daca cand esti atacat, insisti si continui sa faci ce faceai de esti atacat, dupa cateva insistari, esti lasat in pace pentru un timp
2)Ataca cand TU , mental si spiritual nu ai putere sa te opui si sa iti controlezi sentimentele negative exacerbate de prezenta/atacul inamic. Ataca asa deoarece este mult mai "ieftin" , cand esti la pamant cu o cantitate mai mica de energie vei fi demoralizat si , un "succes" ieftin si productiv pentru scopul inamic
3)Atacurile difera in intensitate, distructivitate, si repetabilitate in functie de cat de avansat esti/cat de mult meditezi/cat activism faci, si deci , cat de multa energie considera inamicii ca este necesara a fi prioritizata spre tine si spre obiectivele tale, in functie de obstacolul pe care il reprezinti pentru agend lor.

Un incepator va avea parte de coșmaruri si paralizie in somn,ganduri nasoale de cand se apuca de ss daca doar are in gand sa mediteze/mediteaza puțin. Pentru ca doar de atat e nevoie de obicei sa faci un incepator sa renunte cateva luni bune.

Un intermediar poate avea parte de vizite angelice, ganduri nasoale, visuri incontrolabile

Un avansat poate avea parte de halucinatii de moment, visuri terifiante, presiune continua, atacuri manifestate fizic s.a.m.d

+ desigur, in functie de nivelul tau din vietile anterioare ai si un bagaj de blesteme direct proportional cu atacurile si activitatea ta impotriva inamicilor.

Ideea este ca, intelegand acest lucru, ca ei nu au energie nelimitata si sunt ca niste roboti programati sa utilizeze X energie pentru daramarea psihica a lui Y ,puteti întelege importanta aurei de protectie, care diminueaza/anuleaza efectul energiilor negative indreptate spre tine, adica DEVII o pierdere de energie pentru inamic , impreuna cu meditatia de imputernicire si curatarea aurei, devii o fință de evitat de orice fel de atac.

Un om care evolueaza si , in paralel cu evolutia sa intelege ca devine o ținta mai mare pentru inamic, va pune preț pe consolidarea unei aure de protectie la fel de puternica ca restul activitatilor pe care le intreprinde in cadrul SS.

Multi pentru a intelege acest lucru, trebuie sa treaca ei insisi prin atacuri pe care le-ar fi putut evita.

Secretul este echilibrul si, consider ca asta voia Satan sa spuna prin " ne va proteja dar doreste sa invatam sa ne aparam singuri "

Datorita protectiei lui Satan e o risipa de energie sa fim atacati si inamicii au energie de atacat SS cu porția, altfel ne-ar fi prajit de mult , probabil.In primul rand trebuie sa cunosti atacatorul, cum te ataca(vezi pr BLS) de ce te ataca(MEDITAT/ACTIVISM)cata energie pune intr-un atac si de ce depunde energia x sau energia y (in functie de pericolul pe care il reprezinti)

Si deci, ce ramane e " cum ma apar" ( gasiti pe forum/BLS)


Si tot pentru a nu deschide un alt topic vreau sa va ofer metoda mea pentru pronuntarea rapida si cotecta a cuvintelor din cadrul ritualurilor : ridicarea/eliberarea/imputernicirea sarpelui , si cele asemenea

Ascult pronunția si o scriu pe notepad fix cum o aud eu ca se pronunță , nu cum e scrisa mot-a-mo

Spre ex :

UUUY-HEEY-IVE

Se pronunta UYY-HYY-AYVÂ

Si fix asa il scriu pe notepad , pentru a nu trebui sa ascult mereu pronuntia sau sa invat cum se pronunta ( economisire de timp, zic eu)


Sper ca v-am ajutat, o zi/seara buna.

#2 11-Feb-2021 16:20:17

OpenMind
Guest

Re: Ajutor in combaterea atacurilor+tetragramaton+ pronuntie usurata

Daca cineva considera destul de important textul scris, poate traduce si pune pe forumul englez , daca doreste.

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10