Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 02-Apr-2021 15:49:10

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,665

Referitori la țigani

Știu, acest topic a fost dezbătut și re-dezbătut de atât de multe ori în trecut. Însă anumite lucruri trebuie clarificate odată pentru totdeauna, pentru a elimina grijile sau stresul inutil.

Unu la mână, nu toți țiganii sunt la fel. Iar aici nu mă refer la indivizi ci la grupurile/triburile/rasele de țigani. Și probabil fiecare dintre noi am trăit și am văzut asta. Cultura țiganilor nu e universală, și asta se datorează faptului că nu toți au aceleași origini. Există țigani care trăiesc în palate și au o tradiție specifică, alții trăiesc în caravane și se plimbă de ici pe colo, apoi mai sunt țiganii care sunt muncitori de fel și care cu toate că nu au mult, sunt oameni de treabă, caută să le ofere un viitor copiilor trimițându-i la școală, etc., apoi mai avem mafia țigănească din sudul țării, care par a face parte dintr-un grup specific. Probabil mai există și alte tipuri. Aceste trăsături diferite trădează origini diferite.

Doi la mână - iar asta poate fi dedus în mod logic din punctul de mai sus - nu toți țiganii sunt de origine evreiască. Știu, multe s-au spus atât aici, cât și pe forumul englezesc despre țigani. Însă adevărul e că nu toți sunt israeliți. Așa că, dacă ești aici, dacă ai făcut ritualul de inițiere și ai fost primit de Satan și de Zei, dacă ai avut experiențe plăcute cu aceștia, dar se întâmplă să fii țigan sau mixat, nu ai motive de îngrijorare; genele de „țigani” pe care le-ai moștenit, cu siguranță nu sunt gene israelite.

Am avut o discuție cu ÎP. HoodedCobra 666 pe tema asta, și mi-a confirmat aceleași lucruri.

„Termenul de „țigan” e atribuit atât de multor grupuri. Românii care sunt numiți țigani, nici măcar nu arată ca țiganii din Marea Britanie sau din zona mediteraneană.

Țiganii trebuie analizați în mod specific. Pentru că multe triburi care au venit din Orient, au fost numiți „țigani”. Unele au fost formate chiar din egipteni. Altele au venit din Orientul Mijlociu, pe când alte triburi au fost evreiești cu descendențe israelite”


Thomas

Offline

#2 02-Apr-2021 22:01:34

bebe
Novice
Registered: 16-Aug-2019
Posts: 193

Re: Referitori la țigani

Foarte utila clarificarea.
 
  Cam lasa de inteles Forumul ca ,,tiganii,, nu pot intra in SS.Era cam aiurea,si nedrept,si nepractic(avem nevoie de cat mai multi SS)
  Am si eu in familie pe bunica(mixu e de c***t dar asta e), nu a fost niciodata o problema pt mine treaba asta smile

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10