Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 06-Jul-2022 02:22:21

ClassicPass
Autor
From: fericire
Registered: 15-Jan-2018
Posts: 409

Despre Incubi/Succubi - Avertismente Și Sfaturi

Această pagină va fi actualizată în JoS, dar o voi actualiza cu privire la înțelesul acestei postări și într-un mod mai articulat și mai potrivit.

Veți citi aici unele lucruri despre Succubi care s-ar putea să nu vă placă. Totuși, dacă nu îndepărtez aceste iluzii, situații care s-au întâmplat în trecut se pot repeta și asta este un aspect negativ, așa că nu poate fi permis.

Cei mai mulți oameni au ajuns deja la aceste concluzii prin greșeli în masă, așa cum am văzut frecvent în postări, însă nu a existat o abordare oficială a problemei, ceea ce acum există. Prin urmare, pentru cei care sunt serioși în a obține o relație cu un Succubus, citiți mai jos.

Mulți oameni spun în mod constant prostii despre Succubi, în special, prostii comune:

1. Cum că succubi "se forțează" pe ei înșiși. Acest lucru nu este adevărat.

2. Că succubi-ul "Îi vrea doar pentru el însuși" sau că face lucruri care nu au fost convenite de comun acord.

3. Oamenii nesăbuiți care au zero experiență cu entitățile astrale, sar direct într-o relație cu succubi pentru a-și satisface pornirile sexuale, și ar putea sfârși prin a se culca cu orice lucru care circulă în astral sau :
3a. Inventează din greșeală niște forme mentale de rahat sau o apariție
3b. Să fie dezamăgiți sau chiar mai rău să fie răniți de aceste "Entități" cărora li se deschid în mod fals, crezând că sunt "succubi".

4. Subestimează întreaga experiență crezând că succubi sunt niște prostituate astrale

5. Nu acumulează toate abilitățile considerabile pentru a realiza o întreprindere spirituală sacră, cum ar fi stabilirea unei legături cu o ființă care are un progres atât de ridicat. Succubi, lăsând la o parte denumirile de rahat, sunt de multe ori Demoni de ordin inferior [totuși mult mai avansați decât oamenii]. Ei sunt extrem de avansați.

6. Nebuni de cea mai joasă speță care cred că fac gangbang-uri cu "înaltele coroane ale iadului" sau ceva de genul ăsta, care, atunci când sunt întâlniți, ar trebui disprețuiți cu ură maximă, deoarece reflectă blasfemie pură și cel mai înalt grad de prostie umană. Există aici un aspect pozitiv și unul negativ.

În ceea ce privește Gentilii, sentimentele de interes pozitiv pot fi de natură sexuală, de imaginație sau de dorința de a explora gânduri. Este în regulă, chiar normal în unele cazuri, din moment ce oamenii experimentează sentimente sexuale. Nu este ceva rău sau ceva pentru care să ne simțim vinovați, ci trebuie înțeles că este vorba de dorință. Pentru cei care se gândesc la orice aici, doar meditați încă 10 ani și reveniți la acest gând.

Cazurile negative sunt cazuri precum evreii nebuni care au spus că sunt "Singurele soții" ale lui Satan sau chiar mai rău unii evrei care au spus că "Demonii s-au aruncat pe ei" sunt doar oameni care inventează prostii, și pe deasupra blasfemiatoare. Unii evrei merg atât de departe încât susțin că "Lilith vrea să le fure sămânța" și alte prostii. Aceasta este doar schizofrenia lor care vorbește, iar multe dintre acestea sunt comune în "Calea Mâinii Stângi".

Din păcate, acest subiect nu este pentru cei care caută să se mintă pe ei înșiși pentru a-și ridica propria importanță, ci pentru cei care vor să știe ce se întâmplă cu adevărat - cu mentalitatea de a lua acest lucru în serios și de a stabili o legătură cu un Demon care vă va avansa și vă va propulsa mai sus pentru viața și sufletul vostru.

Începând să abordăm aceste probleme de la ultimul număr:

6. Satan, sau oricare dintre Zei, nu au nimic de-a face cu a face "Sex" cu vreun om neînsemnat. Este cam același calvar ca și cel al multor femei sau bărbați idioți care au probleme de autoinflație, reflectate asupra Zeilor. Credința subconștientă aici este că Zeii sunt simple prostituate, sau că penisul cuiva are o asemenea valoare universală încât literalmente universul Zeilor ar vrea să facă sex cu ei.

Înțeleg efectele pozitive și negative ale ego-ului uman. Efectul pozitiv aici este că cineva simte infatuare sau atracție față de un Mare Zeu, ceea ce în sine poate fi un instinct normal, cum ar fi să te simți excitat de Zei din motive foarte evidente. Negativul este absurdul pe care l-am menționat mai sus.

Între cele două, trebuie să înțelegem că aceste sentimente de afecțiune, momentele sexuale private pe care le trăiește cineva imaginându-și zeii sau orice altceva, nu se întâmplă cu adevărat, ci sunt produse ale imaginației și ale minții sale. Dacă nu se înțelege acest lucru și dacă nu se stă prea mult pe gânduri, este iminentă înșelarea astrală sau alte prostii.

5. Dacă nu avansezi serios într-o măsură foarte potrivită, a avea un Succubi sau Incubi poate fi o situație care necesită timp. În funcție de ceea ce ceri în ritual, Demonul sau Demonița [dacă tu însuți iei în serios acest lucru] va încerca să te facă să te deschizi spiritual pentru a putea relaționa cu ei.

În primul rând, trebuie să faceți un ritual formal pentru a cere să fiți aduși astfel încât să fiți pregătiți pentru acest lucru, mai degrabă decât să credeți pur și simplu că sunteți pregătiți sau că meritați în mod implicit. Relațiile cu Succubi s-ar putea să NU fie pentru toți oamenii, totuși, poți solicita și o curtare temporară sau ceva de genul acesta pentru a vedea dacă acest lucru este pentru tine. Asta trebuie făcut cu respect.

Afecțiunea sub formă de sexualitate s-ar putea întâmpla în vise, simțindu-te brusc excitat și alte lucruri - a vedea și a simți se întâmplă cu timpul și cu o deschidere astrală serioasă. Este nevoie de muncă, nu se întâmplă de la sine. " Începătorii" și alți oameni care doar se alătură și pretind că sunt căsătoriți cu Demonii și că îi văd, îi aud complet și orice altceva, sunt aproape întotdeauna întâmpinați cu iluzii sau vești dezamăgitoare.

4. Nu este necesar să se facă alte comentarii pe această temă. Ei nu sunt niște nebuni înnebuniți după sex, așa cum se afișează în prostiile evreiești sau în organizațiile false (((("satanice"))) ale unor oameni reprimați sexual sau suprasexuali. Nu, ei nu vor încerca să vă violeze splendoarea în pat și nici nu vă vor fura mica sămânță.

Cu toate acestea, entitățile inamice parazite sau vampirice, ar putea. Demonii actuali, se află de fapt în situația în care te-ai afla dacă ai avea o relație cu o persoană care pur și simplu nu este încă acolo, din punct de vedere spiritual. Acest lucru poate fi transformat într-o pierdere de timp pentru ei, dacă oamenii nu fac partea necesară. Succubi însă sunt Demoni și au o percepție diferită a timpului sau a problemelor, așa că, prin urmare, așteaptă cu răbdare ca oamenii să avanseze și așa mai departe.

Nu voi comenta alte declarații rușinoase ale oamenilor despre "Ranguri înalte" și alte fantezii. Acestea sunt fantezii. Modul în care se știe este prin realitatea verificată, însă mulți oameni trăiesc în propriile lor fantezii, așa că acest lucru nu ar trebui să conteze pentru ei. În fantezia cuiva se poate face tot ce vrea, totuși persoana care dorește în mod serios să relaționeze cu un Demon, va înțelege ce vreau să spun aici.

Dacă ești un Adevărat Satanist, abține-te imediat să nu-i vezi pe Zei și pe Succubi în acest mod stupid. Sau pur și simplu rămâneți iluzionați, nu știu.

3. Aceasta este o situație foarte gravă. Dacă nu știi cu ce entități astrale lucrezi, să te conectezi cu ele pe cale sexuală este ca și cum ai ieși într-un club, te-ai lăsa dus de val și apoi ai începe să faci sex cu oameni în stânga și în dreapta. Numai că, în acest caz, daunele sau pericolul înșelăciunii ar putea fi mai mici.

În ciuda a ceea ce înțeleg oamenii despre sexul astral, acesta poate fi total real, iar dacă începi să te conectezi sexual [și, prin urmare, energetic] cu entități astrale aleatorii, dacă nu ești sigur că acestea sunt cu adevărat din Satan, pot apărea probleme serioase. Cu excepția cazului în care nu se are experiență pentru a verifica acest lucru cu mare certitudine, atunci trebuie să te angajezi cu atenție.

De unde știi că Demonul cu pricina este un incubus sau succubus? Aceștia vor fi în general la fel ca Demonii. Relația nu va fi de parazitism, ci de creștere. Nu vor apărea lucruri negative și veți fi tratați foarte frumos sau, în general, așa cum îi tratați pe ei. De asemenea, Succubii pot întoarce cu răzbunare atrocitățile care li se fac, așa că trebuie să se țină cont și de acest aspect.

În cazul în care energia sexuală a cuiva a creat niște apariții, acestea vor fi, în general, slabe, vor putea fi alungate și nu veți simți cu adevărat prea mult sau chiar deloc o stimulare "astrală" sau "neobișnuită". Imaginându-vă aceste apariții și crezând că "comunicați" cu ele, nu vă va oferi cu adevărat nimic, sau doar minciuni.

Cu toate acestea, din moment ce trebuie să începi să îți antrenezi simțurile, imaginându-ți lucrurile în acest fel poate fi un "tunel" prin care Succubi sau Incubi vor ajunge la tine. Dar trebuie să știi că atunci când îți imaginezi acest lucru, chiar îți imaginezi acest lucru și să nu crezi tot ceea ce îți imaginezi, ci mai degrabă să știi că îți antrenezi mintea pentru a fi receptivă. După un moment, veți ști că sunt ei cu adevărat, datorită contrastului față de aceste închipuiri.

Dacă descoperiți că v-ați fi putut conecta cu o entitate negativă și așa mai departe, toate măsurile care se iau ca și cum v-ați fi conectat cu un om toxic se aplică și aici. Acestea presupun eliminarea conexiunilor sau eliberarea sufletului, curățarea și, mai ales, să nu te mai angajezi "sexual" cu ceea ce a fost acest lucru.

2. Succubi sau Incubi nu vor face lucruri care nu au fost convenite. De asemenea, spre deosebire de afirmațiile conform cărora vor face toate "dorințele inimii tale", există o limită în acest sens. Lucruri precum infidelitatea sau alte prostii în termenii conveniți sunt cu greu tolerate de ei. De aceea, și ca ființă umană, să urmezi această cale atât de plină de satisfacții de a te angaja cu un Demon, înainte de a fi atât de avansat, poate fi supărător.

Cu toate acestea, se poate încerca oricând, dar asigură-te că știi ce ceri și că ești sincer. Dacă eșuați din cauza unor erori umane [acest lucru se poate întâmpla în orice relație], s-ar putea să faceți un ritual către Satana pentru a vă separa de Succubi sau Incubi, și nu trebuie să le irosiți timpul. Dacă aceste lucruri trec de un anumit punct, Demonul va pleca de bună voie.

Din cauza naturii Astralului și a celeilalte părți, dacă se convine ca relația să fie monogamă, de exemplu, ea *va fi*, iar Succubi te va căuta din nou în viața următoare, până când vei fi avansat pentru a te conecta din nou cu ei. După cum se poate înțelege, acest lucru se referă din nou la situația de a fi pregătit și de a trata aceste relații cu sacralitatea corespunzătoare.

Ele vor fi alături de voi, dacă așa s-a convenit, până când veți ajunge la Divinitate, iar apoi, mai mult ca sigur, vor continua împreună. Iată cât de departe poate merge acest lucru dacă ambele părți îl iau în serios [vectorul de eșec este umanul, deoarece Demonii sunt deja înălțați și își cunosc dorințele/nevoile etc.].

1. Ei nu se impun oamenilor, totuși, pentru că sunt Demoni [nu toți sunt la fel], unii, în funcție de porniri, pot fi mai sexuali decât alții. Relațiile cu Succubi nu trebuie să fie doar pur "sexuale", ci pot avea un element sexual sau pur și simplu un element de dragoste.

Cu siguranță că nu se forțează pe oameni, așa cum se afirmă în multe grimoare stupide din care au apărut și aceste minciuni. Ei te vor trata cu respect și vor lucra cu tine. Ei vor avea în vedere cel mai bun interes al tău.

Ca o notă de încheiere, beneficiile avansării la nivel sufletesc și totul cu un succubi sunt imense. Aceste relații pot fi o cale rapidă de dezvoltare spirituală, dar, așa cum am ilustrat aici, nu sunt lipsite de pericole masive, care provin în principal din partea umană și din alte nuanțe astrale.

Relația cu un succubi sau incubi nu este o necesitate, este mai degrabă o cale îngustă pentru anumiți indivizi care doresc să investească în această cale. Dragostea împlinită și alte relații pot fi cu oamenii sau cu Zeii în mod direct, fără elementul specific succubi sau incubi.

Este necesar să se înțeleagă importanța acestui aspect și perspectivele pentru a se implica cu succes într-o astfel de relație. Aceasta este o relație sacră, importantă și complet "diferită", care nu este pentru toată lumea. Pentru unii oameni ar putea chiar să fie neîmplinitoare sau să nu aibă niciun sens, ceea ce este complet în regulă și normal.

Este o afirmație adevărată că o astfel de relație poate fi cel mai împlinitor lucru imaginabil pentru cei care se încadrează în aceasta, însă, în același timp, există un grad de seriozitate și sacralitate implicat care trebuie respectat cu loialitate pentru ca aceasta să funcționeze.

- Inaltul Preot Hooded Cobra 666

Last edited by ClassicPass (06-Jul-2022 17:02:12)


Been awake since the 15th, of January 2018.
AncientForums Username : ramses13th
--
JOS - Pocket Truth: https://ancient-forums.com/viewtopic.php?t=77395

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10