Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 13-Oct-2017 05:43:03

NishaWillow
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,648

Program de RIV-uri (13-19 octombrie)

Salutări tuturor oamenilor și camarazilor noștri SS.

Mai jos voi posta programul de RIV-uri pe care îl vom urma pentru o referință ușoară. După acesta, va urma un ciclu mai puternic de RIV-uri. Programul actual va pregăti terenul pentru următorul, abordând aspecte precum cele de mai jos.

Cineva a trimis asta clerului și grupurilor. Uită-te la tupeul de aici. Evreii vor să iasă în afara legii și să adauge pedepse pentru a le judeca sau chiar a face critici simple la adresa lor și a agendei lor. Acest lucru se datorează faptului că ei au fost expuși peste tot.

https://www.congress.gov/bill/115th-con … l/198/text

Lucrurile ca cele de mai sus nu ar trebui să existe în Națiunea lui Astarte și a lui Satan, adică în Statele Unite ale Americii. Acesta este kosher. Imaginați-vă dacă exista o astfel de legislație pentru albi, negrii sau pentru anumiți indivizi. Cu toate acestea, există și o astfel de legislație care se încercă să fie adoptată, pentru „aleși”.

Ei încearcă să marcheze gândirea, critica și scrierea, oricât de jignitoare ar fi, ca fiind o activitate criminală.


Acesta, pe lângă multe alte probleme, plus planetele, este motivul pentru care vom face programul de RIV-uri de mai jos.

LUPTA PENTRU LIBERTATE CONTINUĂ! Nu trebuie să abandonăm această bătălie, altfel omenirea va fi ÎN TOTALITATE CONDAMNATĂ. Urăsc să spun asta, dar asta este exact ceea ce trebuie să facem, iar aceasta este soarta care ni s-a dat să o prevenim.


13 octombrie:


14 octombrie:


15 octombrie:


16 octombrie:


17 octombrie:


18 octombrie:


19 octombrie:


Cunoaşterea este prin ea însăşi putere. sarpe

Offline

#2 15-Oct-2017 15:34:00

DragonTamed
Membru
From: Bucuresti
Registered: 14-Aug-2017
Posts: 63

Re: Program de RIV-uri (13-19 octombrie)

Thomas!!!!! la 'Blestemarea celor 42 de nume...' la afirmatii sa stii ca este o problema. Nu fac pe desteapta si nici nu stau sa critic aiurea, dar chiar este o problema. Deci avem asa:

• Evreii şi-au pierdut toată protecţia
• Porţile lui Satan au fost larg deschise pentru totdeauna
• Gentilii reacţionează împotriva evreilor
• Evreii şi-au pierdut toată influenţa asupra Gentililor
• Evreii şi-au pierdut toată puterea de a controla evenimentele
• Evreii şi-au pierdut toată puterea, controlul şi influenţa asupra lumii.

Afirmatia 4: 'Evreii şi-au pierdut toată influenţa asupra Gentililor', este urmata  de afirmatia 5: 'Evreii şi-au pierdut toată puterea de a controla evenimentele'. Asadar, dupa cuvantul 'Gentililor' urmeaza cuvantul 'Evreii'. Eu fac pariu ca de foarte multa lume are tendinta, atunci cand recita afirmatiile, sa puna tot 'Gentilii' in loc de 'Evreii'. Mai departe vezi si tu ce rezulta din aceasta greseala, care, fac pariu, se face de destule ori.
Procesul prin care creierul si de asemenea si mintea tind sa ramana in aceleasi patternuri evaluativ-actionale in loc sa schimbe in functie de stimuli se numeste, inertie cognitiva si sta la baza (de exemplu) a unor tehnici de manipulare sau de diversiune etc. Este de asemenea pilonul pe care se construiesc foarte profitabile campanii de publicitate. Deci e ceva care chiar functioneaza si functioneaza chiar asa. Uite conceptele, luate din Wikipedia.
Cognitive inertia refers to the tendency for beliefs or sets of beliefs to endure once formed. In particular, cognitive inertia describes the human inclination to rely on familiar assumptions and exhibit a reluctance and/or inability to revise those assumptions, even when the evidence supporting them no longer exists or when other evidence would question their accuracy. The term is employed in the managerial and organizational sciences to describe the commonly observed phenomenon whereby managers fail to update and revise their understanding of a situation when that situation changes, a phenomenon that acts as a psychological barrier to organizational change.
Confirmation bias, also called confirmatory bias or myside bias, is the tendency to search for, interpret, favor, and recall information in a way that confirms one's preexisting beliefs or hypotheses. It is a type of cognitive bias and a systematic error of inductive reasoning.
Vezi daca ti se pare ca se sustine ce am spus si vezi ce consideri ca trebuie sa faci cu asta. Dupa aceea poti sa stergi postarea.
Eu riv-urile le fac, asa cum sunt ele si cat pot eu de bine, mai ales pentru ca este forma mea de recunostinta pentru ca mi s-au oferit gratis informatii pe care mi le doream si pentru care altfel as fi platit bani grei. Ma refer la partea de Yoga si la cea de vrajitorie. Cu atat mai mult, o informatie valida si cu rezultate. Pusa strict in termeni practici, problema arata asa: ineleg sa fac riv-urile pentru ca am primit ceva ce-mi doream si e firesc sa rasplatesc.


Eu nu pot sa-mi vand sufletul diavolului, pentru ca l-am dedicat deja lui Lucifer
Hail Satan! Hail Lilith!

Offline

#3 15-Oct-2017 18:57:00

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 3,472

Re: Program de RIV-uri (13-19 octombrie)

Inițial m-ai speriat, chiar credeam că e o problemă acolo...

Probabil soluția problemei e ca tu – și ceilalți în aceiași măsură – să fii atentă atunci când rostesc afirmațiile. Cu alte cuvinte, controlează acea inerție cognitivă; poți face asta angajându-ți mintea în mod activ atunci când rostești afirmațiile și să eviți să le spui în mod mecanic. De altfel, acea inerție se instalează atunci când de la bun început nu ai fost cu luare aminte la afirmații. Eu, și cred că mai toți ceilalți care fac RIV-urile de multă vreme, am învățat afirmațiile pe de rost; dacă le înveți de la bun început corect, acea inerție nu are cum să se instaleze. De acum încolo când rostești afirmațiile, nu închide ochii și nu-ți lăsa mintea să pribegească ci, în schimb, citește cu atenție fiecare rând în parte, din nou și din nou (de câte ori trebuie repetate afirmațiile; în cazul RIV-ului de față, de 6 ori).

Altă soluție nu cred că există, pentru că afirmațiile nu pot fi modificate din cauza asta.


Thomas

Offline

#4 15-Oct-2017 18:57:25

Ionut19
Membru
Registered: 12-Jul-2017
Posts: 137

Re: Program de RIV-uri (13-19 octombrie)

Am observat ca exista aceasta tendinta ,  dar  daca esti concentrat nu faci aceasta greseala. Asta e parerea mea. Adminul decide.


13.08 2017

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10