Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 23-Oct-2017 14:21:39

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,220

Satan/Lucifer – Lordul Lumii

Satan/Lucifer – Lordul Lumii

Test BBCode

Religia originară a lumii este numită SANAT-ana Dharma.

Kumara înseamnă ”Lord”, Sanat înseamnă ”Etern”, Sanat Kumara înseamnă Lordul Etern. Sanat este de asemenea pronunțat precum Satan de către adepții săi antici. Sanat Kumara – Zeul Etern.

Zeul Etern și Superior este de asemenea numit Sata, Satam, Satan în Hinduism iar mantra sa este Satanama, cea mai înaltă mantra a puterii șarpelui din yoga. Satan sau Sanat este același titlu și are același înțeles.

În cele mai vechi texte ale Hinduismului, în Tamil Nadu, ei declară că era primordială sau era de aur este Sat Yuga iar civilizația era numită Kumara Kandam și era guvernată de către Sanat Kumara, care a venit în această lume cu alți Zei din alt sistem stelar. Această civilizație s-a extins spre un teren care acum se află sub ape, cu o mică parte din ea rămânând peste ape, precum Tamil Nadu. Oamenii din estul îndepărtat din Thailanda către America antică au avut aceleași înregistrări ale unei civilizații care a trăit într-o epocă de aur și care odată s-a extins de-a lungul unui mare continent aflat acum aproape în totalitate sub Oceanul Indian și Oceanul Pacific. Grecii, Druizii, Egiptenii și Romanii au declarat în înregistrările lor antice că au venit din est din aceeași zonă. Romanii au avut un ritual de doliu numit Lemuria unde au aruncat efigii ale strămoșilor lor în râul Tiber pentru a-și aminti când terenul a fost pierdut. Numele acestui teren a fost MU. Mayașii antici spun în înregistrări că au venit de asemenea din această regiune veche iar înregistrările din America arată că acești Zei albi i-au învățat pe oameni cunoștință spirituală și culturală de la cum să crească mâncare la construirea caselor, medicamente, astrologie și alte cunoștințe. Există triburi africane precum tribul Dogon despre care ei au declarat că au primit aceleași cunoștințe de la aceleași Ființe.

Asta explică ruinele megalitice găsite de-a lungul estului de la coasta Indiei până la Nah Madol către ruinele de pe coasta Japoneză, până la Andes în America. Toate arată că au venit de la aceeași civilizație de bază. Nativii descriu că aceste ruine au fost construite de o rasă de Albi Înalți cu păr deschis la culoare și trăsături europene, și care erau avansați.

Textele tibetane antice și din orientul îndepărtat declară că originea acestei civilizații antice era în regiunea unde în prezent se află deșertul Gobi, în care s-au făcut numeroase descoperiri, de la mumii albe până la un mormânt găsit de profesorul arheolog rus Kosloff după ce a săpat aprox. 17 metri. Aici erau artefacte vechi de până la 18.000 de ani. Înregistrările și migrația arată că o rasă Ariană se îndrepta spre vest din regiunile din Gobi, Pamir, India de Nord și Asia centrală. Cele mai mari piramide din lume sunt în Nord-Vestul Chinei și aici există peste 100 din ele. Cele mai mari orașe antice de pe planetă au fost găsite în jurul drumului antic de mătase iar locuitorii acestora erau oameni Arieni. Chinezii menționează că și-au primit cultura de la oameni Arieni înalți și că înregistrările lor antice vorbesc despre Împărați cu ochi verzi și albaștri. Japonezii aborigeni sunt cunoscuți ca o Rasă Albă. Mulți oameni din China, Korea și Japonia sunt ceea ce în prezent am numi euro-asiatici. Ei încă au cultura divină a Zeilor. Pe Sanat japonezii îl numeau Sonten și declară că Spiritul Său Etern rezidă în muntele sacru Kumara din Japonia.

În înregistrări se declară că regiunea Gobi în Era de Aur a fost capitala din care Sanat Kumara guverna direct împreună cu alți Zei. Această regiune este numită Shamballa în orientul îndepărtat și poate fi sursa orașului Valhalla din care guverna Odin. Unele din scrierile scandinavilor antici menționează că ei au migrat din est. Oamenii din actuala Ungaria și România au făcut la fel. Imperiul antic arian hun s-a îndreptat către orientul îndepărtat către regiunile Uighur unde se află acum deșertul Gobi. Ungaria provine din Hung-land și a fost acordat oficial urmașilor huni ai lui Attila. Ei nu au fost asiatici din punct de vedere rasial ci arieni din estul îndepărtat. Sciții au venit din regiunile din Asia Centrală în Europa și au devenit slavii, apoi saxonii, apoi celții.

Yezidii erau numiți Linia de Sânge Blondă iar calendarul lor este vechi de 7.000 de ani. Yezidii declară că au migrat în est din nordul Indiei și au făcut parte din civilizația sumeriană. Caldeenii au venit din Hindu Kush împreună cu fenicienii antici pe care îi numeau Ya Khut, un titlu încă utilizat în Kasmir. Zeii fenicieni aveau părul roșu și ochi albaștri așa cum imaginile lor antice îi arată drept Oameni Arieni asemănători cu Sumerienii. Testele rămășițelor lor îi înfățișează ca fiind Europeni. Pe Sanat Yezidii îl numeau Satan și îl înfățișau în scrierile lor ca fiind veșnic tânăr și înconjurat de pene de păun, în aceeași măsură în care Sanat este înfățișat în India și Tibet.

Textul Yezidic Al Jilwah menționează despre tărâmul Shamballa. Dacă mergeți în India veți găsi religia Yezidilor, așa cum înșiși yezidii au declarat. Ei îl venerau pe Sanat Kumara numit și Skanda, care de multe ori era colorat în roșu și era înfățișat împreună cu șarpele lângă un păun. Așa îl înfățișau tibetanii pe Amitabha Buddha, colorat în roșu lângă un păun. Venerarea lui Amitabha Buddha este veche de 20.000 de ani în orientul îndepărtat. El este Zeul conducător. Religia originară a tibetanilor este numită Bon iar mai departe spre China este numită Mon. Venerarea lui Mon nu se referă la cerul veșnic albastru, ci este de fapt un Zeu colorat în albastru. Mongolii își leagă originea dintr-o rasă de Albi cu ochi albaștri de descendență divină. Tibetanii declară că l-au preluat pe Bon de la o rasă de Arieni. Din grupele asiatice actuale din estul îndepărtat, multe menționează printr-un mod sau altul despre o rasă de Arieni a căror civilizație nativă era Shamballa. Yezidii declară că rasa Ariană provine direct de la Satan/Sanat Kumara și sunt oamenii originari ai acestei lumi. Totuși și alte rase se află sub protecția Zeilor și unii descendenți de asemenea.

Numele ascuns al Zeului Yezidilor este Aivas, care este aranjat pentru a dezvălui numele ascuns ”A SHIVA”, numele antic al religiei care încă există în India de Sud care este numită A SHIVAM. Evreii îi numesc pe demoni ”Shidim” în kabala lor dar asta provine din numele babilonian vechi Shidda/Sidda. Numele Yezidilor în sanscrită este Ya Sidda. ”Sidda-ii” sau ”cei strălucitori”. A SHIVAM este titlul religiei tradiției Siddha din India de Sud. Shiva este de asemenea numit SATA SHIVA în Hinduism, care în sanscrită este Satan Shivam. În Hinduism Shiva este numit ”Swarupa” care înseamnă ”Zeul Alb”, care este un termen rasial în aceeași măsură în care Indienii îi numeau pe Europeni ”Swarupa-ii”, de la acest motiv.

În Grecia Primordială înainte de căderea civilizației Minoice, Zeul conducător Zeus era înfățișat ca un Zeu veșnic tânăr numit Korios, care avea ochi albaștri și un taur alb, 12 însoțitori crescători de vaci și o soție numită Rodha. El cânta la un flaut sacru. Korios provine din termenul sanscrit Kumara. Celelalte simboluri ale Sale sunt Păunul, Șarpele, tirul sau sulița și este înconjurat de un personal, la fel ca Dionysus. Păunul este nativ doar din orientul îndepărtat, unde grecii declară că au venit dintr-un loc numit Pan Achaea. Cel mai vechi Zeu al lor încă are aceleași trăsături. Totemuri și mituri la fel ca Skanda din India, de la care Grecii declară că provine Dionysus. Pe mapele lor numeau Sri Lanka ”locul lui Dionysus”. Mitologia lui Dionysus este exact aceeași cu a lui Skanda. Korios este Zeul primordial de la care provin imaginile cu alți Zei conducători din Grecia. Dionysus este Korios. Venerarea sa era atât de veche încât Grecii ulteriori credeau că religia Sa era străină, din Egipt, întrucât Grecii și-au pierdut majoritatea culturii după devastarea care a cauzat sfârșitul civilizației Minoice, întreaga insulă a fost aruncată în aer și majoritatea religiei a fost distrusă în acea cădere. Egiptenii au înregistrat asta și că ei au încercat să păstreze înregistrările pe care Grecii le-au pierdut aproape complet când erau să fie eliminați. Și Grecii și Egiptenii au declarat că Osiris și Dionysus reprezintă același Zeu, iar Ptah este un alt nume al lui Osiris în Memphis.

Notăm că figura antică a lui Korios este de asemenea încarnarea faimoasă a lui Vișnu în India, Krisna. Puranele indiene declară că toți Zeii conducători ai Hinduismului, inclusiv Vișnu, provin dintr-un Zeu pre-antic, Sanat Kumara. Ei sunt imagini ale aceluiași Zeu primitiv, Sanat Kumara. Upanișadele Candogiene declară de asemenea că Sanat Kumara a fost cel care a oferit omenirii Siddha Merga, Calea Perfecționării, învățăturile avansării. Yezidii care l-au venerat pe Sanat sau Satan declară același lucru.

Venus în Satanama Dharma este cel mai înalt principiu cosmic și guvernează peste sunet și lumina albă și spectrul luminii, așa cum descendenții săi au creat toată existența care este formată din sunet și lumină condensate. Totuși ce noi percepem ca lumină albă este de fapt lumină albastră conform textelor Vedice. Ăsta este motivul pentru care imaginea antică a Zeului Sanat Kumara este înfățișată ca fiind albastră, sufletul purificat și conceptul lui Venus.

Test BBCode

Ăsta este motivul pentru care Lucifer este un nume al lui Venus. Sanat Kumara mai este numit și Shurka. Venus este limba originară a sanscritei. În mod ezoteric Sanat reprezintă Venus. Este același Zeu în aceeași măsură în care Dionysus și Osiris sunt numiți Venus în culturile lor antice. 

Motivul pentru calea Mâinii Stângi care provine din Satanama Dharma, numele Yogăi Kundalinice (În stânga este Shakti, energia șarpelui), este că Venus este singura planetă care se rotește în sens invers acelor de ceasornic către stânga. LHP este calea lui Venus, Sanat Kumara. Pentagrama este de asemenea simbolul lui Venus, forma orbitei lui Venus, iar 5 este un număr al lui Venus. Simbolul lui Venus ar avea 666 plasat în el pentru a arăta o renaștere spirituală. Numărul lui Venus se asemenea se leagă de Soare. Ankh-ul este simbolul renașterii spirituale și este simbolul lui Venus.

Test BBCode
Venus în orizont

Venus guvernează transformarea mistică a sufletului ca steaua de dimineață și de seară. Ciclul de 8 ani al lui Venus este un număr spiritual al iluminării și imortalității. Poziția ei pe orizont, ca steaua de seară, chiar înainte de dispariția ei în noapte, până la reapariția triumfătoare a ei în zori, care vestește sufletul renăscut, victoria spirituală.

Venus de asemenea este un guvernator al șerpilor. Venus guvernează peste înțelepciune. Asta se leagă la chakra gâtului, peste care guvernează Venus iar ăsta este motivul pentru care Siva este numit ”Cel albastru”. Venus guvernează peste calea Zeilor, shushumma. Vasu este numele lui Vishu care este legat și de Venus. Vas este simbolul regatului divin în Egipt. Venus este despre perfectare materială-spirituală. Venus în Satanama Dharma guvernează energia șarpelui și ridicarea acestei energii. Venus guvernează mula chakra și alte chakre. Puterea lui Venus este despre aducerea șarpelui prin chakre.

Venus guvernează peste elementul aer, care reprezintă suflarea vieții și a spiritului, element căruia îi corespunde sunetul și lumina albastră a creației, guvernate de Mercur pe un nivel și de Venus pe un nivel mai înalt. Corpul perfectat este legat de acest element, aer, în orientul îndepărtat. Simbolul aerului, prana, este șarpele lui Sanat Kumara/Satan. Spiritul/Vayu guvernează peste toate cele 5 elemente.

Venus guverneacă Kunda, care înseamnă ”iaz de apă” dar este numele chakrei bazale și a energiei șarpelui. Apa vieții este energia șarpelui și curgerea pranei. Sushumma este numit Kunda Kula, calea Kunda. Numele Kunda…lini provine de aici. Asta este Kundry și în asta constă mitologia graal-ului.

Shamballa este arătată ezoteric ca un oraș cu 8 petale cu Sanat Kumara șezând la tronul lumii în centrul palatului Său. În Sri Lanka este intrarea către templul lui Sanat Kumara așa cum Skanada a avut un tron de aur în afară pentru a arăta guvernarea Sa asupra lumii. Castelul graal-ului în mitologia occidentală a Templierilor îl are pe Sanat Kumara stând în centrul unui castel cu 8 margini purtând o coroană de păun. Exact ca în Tiber unde aceeași ființă este înfățișată cu o coroană de păun.

Graal-ul ține de Venus, piatra lui Venus sau ceașca în mitologia graal-ului. Smaraldul și diamantul sunt simbolurile lui Venus iar numele antic al lui Osiris era Al-Khadir care de asemenea era un nume al Zeului Yezidilor, Satan. În Sri Lanka, Templul sacru al lui Sanat Kumara este numit Khadirgama, ”Locul lui Khadir”. În povestea lui Khadir, El guvernează apele vieții, kundalini și dobândirea imortalității prin consumarea lor.Al-Khadir înseamnă ”Omul Verde”, culoarea smaraldului. Samaraldul guvernează peste piatra transmutată, piatra este elementul pământului și prin focul șarpelui este transmutată într-un cristal de lumină pură a smaraldului sau diamantului. Ăsta este sensul graal-ului care înseamnă Gro-al, piatra inscripționată. Templierii aveau în clădirile lor imagini ale unui Om Verde într-o stea cu 8 colțuri.

Forma populară a graal-ului în vest este coloana muntelui Meru în est. Palatul lui Sanat Kumara în Shamballa este Kala Chakra. Învățăturile sale ale avansării arată că baza palatului este yantra din chakra bazală iar deasupra sunt nivelele coloanei muntelui Meru iar în alte imagini coloana Meru este arătată deschis ca o hexagramă, simbolul stelei lui Venus. În india, practicile Yoginilor care l-au venerat direct pe Sanat Kumara sunt bazate pe trezirea șarpelui de la rădăcină și mișcarea lui prin coloana vertebrală.

În lumea exoterică/fizică a lui Sanat Kumara, Satan este guvernatul acestei planete fizice. Lumea ezoterică pe care tot El o conduce este sufletul. Regatul său este coloana vertebrală, care reprezintă axa cosmică, și forța vieții serpentine care curge prin ea. Simbolul său este graal-ul sau sufletul unificat. Este o stea cu 6 colțuri, care este steaua lui Venus în est și simbolul Yantrei Sale în India de Sud. Celălalt simbol al său este păunul stând pe coloana muntelui Meru. Asta reprezintă de asemenea flautul pe care în poartă Krishna și care are păunul deasupra, coloana vertebrală cu energia șarpelui/prana care se mișcă prin ea. Krishna-Visnu așa cum am menționat este Venus în India. Visnu este pronunțat Vesnu, asta se aranjează pentru a forma ”Venus” în vest. Venus a fost înfățișat de multe ori ca o ființă androgină și a stat la originea Bafometului Templierilor. Simbolul principal al Templierilor este steaua cu 8 colțuri a lui Venus iar practicile lor încă se regăsesc în Tantra hindusă, trezirea energiei șarpelui și mișcarea sa prin coloană. Steaua cu 8 puncte reprezintă întregul suflet cu cele 13 chakre ale sale, atât 13 cât și 8 sunt numerele lui Venus.

Sensul ezoteric al lumii este Templul. Reprezintă întregul suflet inclusiv corpul fizic care este animarea sufletului într-o manifestare mult mai densă. Învățăturile lui Sanat sunt despre cum să unești sufletul și corpul, prin purificarea elementului pământ cu focul șarpelui. Prin urmare, El este și Zeul focului. Precum Skanda, El coboară pe Pământ și creează război pentru a extermina Asura/zgura de pe planetă, care urmează să fie arsă. Procesul Yogăi este purificarea tuturor elementelor până ajung nucleu sau la esența spiritului, care este guvernată de Venus, prin practicarea de Siddha Marga, Yoga Kundalinică. Kundalini este simbolul lui Venus, Sanat Kumara. Satan.

Satan a fost Zeu peste Egipt

În primele Dinastii ale Egiptului, Sat, Sata sau Satan era rege asupra tuturor Zeilor. După cum știm din sanscrită Sata, pronunțat și Satan, este numele celui mai înalt Zeu și este numit Zeul Salvator.  Acesta a fost cazul și în Egiptul antic.

Din textul antic egiptean "Papirusul lui Nu" găsim ceva important.

Papirusul lui Nu:
"Eu sunt șarpele Sata ai cărui ani sunt mulți. Eu mor și mă nasc din nou în fiecare zi. Eu sunt Șarpele Sata care locuiește în părțile cele mai îndepărtate ale pământului. Eu mor și mă nasc din nou și mă reînnoiesc și cresc din nou tânăr în fiecare zi."

În Egipt, Sata este șarpele Tautului, care reprezintă galaxia Calea Lactee, care este de asemenea simbol al Zeului Salvator și care era numit șarpele-funie în culturile antice legate de șarpe.  Este, de asemenea, legat de Orion.  Este simbolul energiei șarpelui care curge prin coloana vertebrală și prin suflet.

"[notă mea Sata] A întruchipat nemurirea și a fost "fiul Pământului" renăscut în fiecare zi din pântecele Marii Mame."

Sata a fost numit și șarpele spirit sau șarpele cel bun în Egipt. Papirusul lui Nu descrie faptul că Sata este o mantră care unește polaritatea canalelor Soarelui și Lunii și determină regenerarea sufletului. Pământul este simbolul corpului fizic care ține celelalte patru corpuri împreună, care urmează să fie transformate de Magnum Opus ca parte a sufletului. Sata pronunțat și Satan este șarpele care oferă viață veșnică.  Șarpele este, de asemenea, Totemul Zeului viu, Satan. Același Zeu conducător la sumerieni a fost numit Satan și, de asemenea, Enki, unde En înseamnă "Lord" iar Ki înseamnă "șarpe".

Faraonii antici aveau și variații ale Sata în numele lor. Rețineți că, la un moment dat, cineva a încercat să înlăture fizic orice mențiune despre Sata chiar din monumentele antice. Acest lucru s-a realizat probabil în timpul genocidului cultural al Egiptului care a avut loc când Imperiul Roman a fost preluat de creștinism.

Ăsta este motivul pentru care inamicii extratereștrii, reptilienii care au atacat această planetă într-un război cosmic de-a lungul sistemului solar cu vreo 10.000 de ani în urmă, au cauzat distrugerea acestei planete și au pus sfârșit epocii de aur. Rasa lor reptiliană hibridă, adică evreii, sunt singura rasă de pe pământ care are o genă reptiliană, gena Cohen, iar asta se observă în aspectul de reptilă și comportamentul pe care îl au. Ei au lucrat pentru a interzice această cunoștință din rândul umanității și au rescris istoria într-o narațiune falsă pentru a transforma această planetă într-o plantație unde umanitatea este redusă la vite cipate.

Textele orientale menționează constant că Sanat Kumara le apare și lucrează cu anumiți Yogini direct prin forma Sa eterică, dându-le instrucțiuni. Precum Satan, Sanat susține ce acțiuni face în Al Jilwah. Faimosul Yogin, Bogarnath, a declarat că a primit instrucțiuni directe de la Sanat în forma Sa eterică și a finalizat Magnum Opus și a avansat datorită instrucțiunilor lui Sanat. De aici El a pus bazele unei școli de Yoga pentru a-I învăța și pe alții. Ce a rămas din învățăturile cunoscute ale acestei yoga, este Yoga Kundalini. Există multe înregistrări ale Yoginilor făcând asta cu ajutorul direct al lui Sanat. Grecii antici au declarat că Zeus care este Sanat i-a trimis pe Daemoni pentru a-I ajuta pe cei aflați pe această cale spirituală. Daemon mai târziu a devenit Demon în pronunție. Ei sunt Zeii care apar în formele Lor astrale pentru a-I ajuta pe cei dedicați, motiv pentru care toți membrii dedicați ai JoS primesc un Demon Gardian, nu este nimic nou.

Învățăturile spirituale le permite acelor oameni care le practică să se afle la un nivel spiritual suficient de ridicat încât să poată comunica cu forma eterică a lui Sanat Kumara. Zeii au abilitatea de a se proiecta astral și să comunice direct, față în față, cu oamenii care au centrii psihici spirituali deschiși suficient pentru asta, motiv pentru care JoS a fost stabilit astfel încât să ne ajute în această direcție.

Inamicul are nevoie să elimine cunoștința pentru a separa umanitatea de Satan și de Zei astfel încât să nu mai fim capabili să comunicăm cu Ei, deoarece asta ar duce la sfârșitul programului inamic. Astfel ei elimină această cunoștință și apoi îi sperie pe oameni cu minciuni despre Satan/Sanat și despre ”ocultism” pentru a-I ține pe oameni decepționați și lipsiți de putere. Iar când lipsa de cunoștință spirituală și-a luat taxa, ei împing marxismul materialist, lucru care îi permite inamicului să-și împingă agenda de exterminare și să înrobească umanitatea într-o fabrică globală condusă de evrei. Cei din top care folosesc puterea ocultă a kabalei lor, comunică cu maeștrii lor reptilieni, motiv pentru care forma mentală a lui Yehova are numeroase blesteme pentru a lega umanitatea de suflet și să o priveze de la avansarea pe orice nivel. Leagă-I și apoi blestemă-i… Jocul evreilor.

În Germania a existat un patriot tânăr care a practicat cunoștința spirituală pe care a putut să o găsească în publicații spirituale și cărți din estul Hindus. Și-a deschis abilitățile spirituale până acolo unde putea comunica direct cu Sanat/Satan, întrucât societatea spirituală a cărui membru era i-a arătat cum ei erau în contact prin oamenii deschiși spiritual. Acest grup a creat Partidul Național Socialist iar acest om a devenit Liderul German al unei noi societăți a cărui scop era misiunea divină de restaurare a religiei Sanat-ana Dharma în lume și învingerea puterii inamicului care încerca să înrobească umanitatea sub doctrina marxistă. În prezent se minte despre acest om exact ca și despre Sanat/Satan de către același inamic din același motiv.

Asta este doar ce s-a întâmplat ultima oară cu o mână de oameni care țineau viitorul …

Planeta noastră va fi condusă din nou într-o nouă epocă de aur din tronul păunului lui Sanat Kumara, Lordul Lumii.

HP Mageson666

Referințe:
The Lost Civilization of Lemuria, Joseph
Guardians Of The Holy Grail, Pinkham
The Serpent, Eagle, Lion And Disc, Parker
Shiva and Dionysus Gods of Love and Ecstasy, Danielou
The Return of the Serpents of Wisdom, Pinkham

Last edited by Loading (26-Dec-2019 15:40:41)


Proiecte secrete, organizații/societăți secrete, ufologie, baze militare secrete, date științifice și multe altele:
https://web.archive.org/web/20000620155 … index.html

Offline

#2 23-Oct-2017 14:46:28

Anonymous1011
Războinic ✸
Registered: 31-Mar-2017
Posts: 231

Re: Satan/Lucifer – Lordul Lumii

In prezent se mai găsesc Maeștrii yoghini care sa te ajute și sa te îndrume in privința asta ? Adică in deschiderea chakrelor și ridicarea șarpelui Kundalini .


”Those who want to live, let them fight, and those who do not want to fight in this world of eternal struggle do not deserve to live.” Hitler

Offline

#3 23-Oct-2017 14:58:52

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,220

Re: Satan/Lucifer – Lordul Lumii

Anonymous1011 wrote:

In prezent se mai găsesc Maeștrii yoghini care sa te ajute și sa te îndrume in privința asta ? Adică in deschiderea chakrelor și ridicarea șarpelui Kundalini .

Eu cred ca mai exista calugari tibetani/hindusi/budisti care mai practica spiritualitatea antica nealterata. Nu stiu cat accepta sa aiba contact cu lumea pe tema asta. Chiar daca ar exista Yoghini, nu cred ca s-ar arata dispusi in public sa-si ofere cunostintele si altora pentru ca evreii si-au facut obiceiul sa asasineze pe oricine reprezinta o amenintare pentru ei.

Last edited by Loading (23-Oct-2017 15:00:57)


Proiecte secrete, organizații/societăți secrete, ufologie, baze militare secrete, date științifice și multe altele:
https://web.archive.org/web/20000620155 … index.html

Offline

#4 26-Dec-2019 15:42:25

Loading
Veteran ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,220

Re: Satan/Lucifer – Lordul Lumii

HP Mageson a actualizat predica cu un articol pe care l-am adaugat in post si-l adaug si aici pentru convenienta.

Satan a fost Zeu peste Egipt

În primele Dinastii ale Egiptului, Sat, Sata sau Satan era rege asupra tuturor Zeilor. După cum știm din sanscrită Sata, pronunțat și Satan, este numele celui mai înalt Zeu și este numit Zeul Salvator.  Acesta a fost cazul și în Egiptul antic.

Din textul antic egiptean "Papirusul lui Nu" găsim ceva important.

Papirusul lui Nu:
"Eu sunt șarpele Sata ai cărui ani sunt mulți. Eu mor și mă nasc din nou în fiecare zi. Eu sunt Șarpele Sata care locuiește în părțile cele mai îndepărtate ale pământului. Eu mor și mă nasc din nou și mă reînnoiesc și cresc din nou tânăr în fiecare zi."

În Egipt, Sata este șarpele Tautului, care reprezintă galaxia Calea Lactee, care este de asemenea simbol al Zeului Salvator și care era numit șarpele-funie în culturile antice legate de șarpe.  Este, de asemenea, legat de Orion.  Este simbolul energiei șarpelui care curge prin coloana vertebrală și prin suflet.


"[notă mea Sata] A întruchipat nemurirea și a fost "fiul Pământului" renăscut în fiecare zi din pântecele Marii Mame."

Sata a fost numit și șarpele spirit sau șarpele cel bun în Egipt. Papirusul lui Nu descrie faptul că Sata este o mantră care unește polaritatea canalelor Soarelui și Lunii și determină regenerarea sufletului. Pământul este simbolul corpului fizic care ține celelalte patru corpuri împreună, care urmează să fie transformate de Magnum Opus ca parte a sufletului. Sata pronunțat și Satan este șarpele care oferă viață veșnică.  Șarpele este, de asemenea, Totemul Zeului viu, Satan. Același Zeu conducător la sumerieni a fost numit Satan și, de asemenea, Enki, unde En înseamnă "Lord" iar Ki înseamnă "șarpe".

Faraonii antici aveau și variații ale Sata în numele lor. Rețineți că, la un moment dat, cineva a încercat să înlăture fizic orice mențiune despre Sata chiar din monumentele antice. Acest lucru s-a realizat probabil în timpul genocidului cultural al Egiptului care a avut loc când Imperiul Roman a fost preluat de creștinism.


Proiecte secrete, organizații/societăți secrete, ufologie, baze militare secrete, date științifice și multe altele:
https://web.archive.org/web/20000620155 … index.html

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10